Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
καποιος που μπορει ας κανει εναν ελεγχο=

1)βαλαν καινουργια θεμελια?

2)ποσο κοστισε συνολικα?

3)σε ποσα στρεματα?

4)ποια η χωρητικοτητα?

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Πάντως για την ανακατασκευη του Καυτατζογλειου έδωσαν 45-50 εκκατομυρια ευρώ.
Ουσιαστικα μονο για περιβαλοντες χωρους, σκεπαστρο, καρεκλακια, ανακαινιση του εσωτερικου-γυμναστηριων κλπ

Βασικα αυτη η συζητηση αυτην την στιγμη μοιαζει ανουσια.
Απλά έχουμε να λέμε τώρα.

Το γηπεδο στην στουγκαρδη λεγεται Mercedes benz arena --τι να λέμε τώρα. Προφανως θα δωθηκαν πολλά λεφτα.
Επισης ηταν ηδη ενα γηπεδο "σωστό" φαντάζομαι.

GeorgT

• Guest
καποιος που μπορει ας κανει εναν ελεγχο=

1)βαλαν καινουργια θεμελια?

2)ποσο κοστισε συνολικα?

3)σε ποσα στρεματα?

4)ποια η χωρητικοτητα?

μιας κ οι 2 κερκίδες (πέταλα) θα γίνουνε καινούργιες ειναι λογικο να μπήκανε νεα θεμέλια!

σύνολο κοστίζει το εργο 60 εκατ.  + 14εκατ. για νεα αθλ. αίθουσα κατω απο την κερκίδα (απο τα οποία τα 27 εκατ. βαζει η ομαδα)

ο χώρος του γηπέδου δεν αλλαζει δραματικά γιατι το εργο περιλαμβάνει μονο: 1ον πλήρης νεα κατασκευή των πετάλων 2ον χαμήλωμα του αγ. χώρου κατα 1,5μετρου  3ον επέκταση της απέναντι κερκίδας σε υψος (αντίστοιχες των θ5-6 μας) κ 4ον νεο σκέπαστρο

χωρητικότητα μετα την ανακατασκευή: 60100 ατομα (55χιλ πριν)

Offline bozik

• Αλλαγή
Από την στιγμή που κανείς μας δεν θέλει το γήπεδο να φύγει από εκεί που είναι πρέπει κατά την γνώμη μου να εγκαταλείψουμε οριστικά την λύση του νέου γηπέδου για να μην χρονοτριβούμε και να επικεντρωθούμε στην αναπαλαίωση. 
  :headbang:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
νομιζω οτι οι βασικες εργασιες εγιναν το 2006 για το μουντιαλ και στοιχισαν 51 εκ. ευρω (στανταρ αυτο) εψαψα ακομα λιγο για την τωρινη τους επιχειρηση οπου αντικαταστουν κομματι κομματι τις κερκιδες ,εχουν κατεβασει 1,3 μετρα τον αγωνιστικο χωρο και πολλα αλλα αλλα δεν βρηκα ποσο.
 Απο αλλο site βρηκα ενα συνολικο κοστος 93.εκ στα οποια δεν ξερω αν συμπεριλαμβανονται τα 51 του 2006 ή οχι.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Αν δε είναι δικός σου ο χώρος και δεν έχεις ο ίδιος τα λεφτά γήπεδο δεν μπορείς να κάνεις πουθενά. Δειτε αεκ, βάζελο και λάρισα. Η λάρισα δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια των άλλων δύο κι όμως τον οκτώβρη τα τυριά θα έχουν γήπεδο και οι άλλοι μαζεύνται μια κυριακή τον χρόνο για να ξεχορτιαριάσουν την πρώην φιλαδέλφεια και η άλλη μαλώνουν την μια με την μπιρμπίλη και την άλλη με την αδελφή τον κακλαμάνη. Ο πηλαδάκης είχε τα στρέμματα,είχε εξασφαλισμένα τα κεφάλαια και θα έχει γήπεδο, οι άλλοι που είχαν μόνο το όνομα έχουν τα αρχίδια μου στο πιάτο. Το ίδιο θα πάρουμε και μεις αν δεν έχουμε εξασφαλισμένα κεφάλαια και εξασφαλισμένη δικιά μας γή για να γίνει το γήπεδο. Όποιοι πιστεύουν σε αντιπαροχές σε φιλέτα οικόπεδα στο κέντρο της πόλης και άλλα τέτοια για μένα είναι εκτός πραγματικότητας, εκτός αν νομίζει ότι είναι μεγαλύτερο φιλέτο η τούμπα από την λεωφόρο. Δείτε την γριά που έδωσε το γήπεδό του αντιπαροχή και ακόμα περιμένει να πάρει στρέμματα για να χτίσει γήπεδο. Μην είστε αφελής η μόνη λύση για μας είναι η αναπαλαίωση της τούμπας και δημιουργία εμπορικών χώρων στο υπάρχων κτίριο. Καινούριο γήπεδο στην τούμπα με τα υπάρχοντα στρέματα δεν νομίζω να γίνεται. Σε αυτά τα θέματα το ΠΑΟΚ είσαι δεν υπάρχει. Από την στιγμή που κανείς μας δεν θέλει το γήπεδο να φύγει από εκεί που είναι πρέπει κατά την γνώμη μου να εγκαταλείψουμε οριστικά την λύση του νέου γηπέδου για να μην χρονοτριβούμε και να επικεντρωθούμε στην αναπαλαίωση. 

Επέτρεψε μου να προβλέψω ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΛ είναι η οριστική ταφόπλακα αυτής της όχι συμπαθής ομάδας.Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να πετύχει αυτή η επένδυση, γτ έτσι και αλλιώς πάνω από 6.000 κόσμο μέσο όρο δεν θα μαζέψουν ποτέ,και επίσης  πόλεις σαν την Λάρισα, εμπορικά κέντρα είναι καταδικασμένα (δες ηράκλειο Πάτρα Ιωάννινα) εμπορικά κέντρα εκτός πόλης με δεκάδες χρέη
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline agraf

• Αλλαγή
Πάντως για την ανακατασκευη του Καυτατζογλειου έδωσαν 45-50 εκκατομυρια ευρώ.
Ουσιαστικα μονο για περιβαλοντες χωρους, σκεπαστρο, καρεκλακια, ανακαινιση του εσωτερικου-γυμναστηριων κλπ

Βασικα αυτη η συζητηση αυτην την στιγμη μοιαζει ανουσια.
Απλά έχουμε να λέμε τώρα.

Το γηπεδο στην στουγκαρδη λεγεται Mercedes benz arena --τι να λέμε τώρα. Προφανως θα δωθηκαν πολλά λεφτα.
Επισης ηταν ηδη ενα γηπεδο "σωστό" φαντάζομαι.

Συγγνώμη για το πολλά post, τελευταίο και φεύγω για το Παλατάκι:

Δεν είναι όλες οι ανακατασκευές ίδιες. Οι Γερμανοί μάλλον κάνανε το καλύτερο δυνατό αφού έχουν χρήματα. Σίγουρα το γραφείο που σχεδίασε αυτήν την ανακατασκευή έχει εμπειρία και γνώσεις ώστε να μας πει τί δυνατότητες έχουμε με την υπάρχουσα Τούμπα και πόσο θα κοστίσει η καθεμιά.

Ας απευθηνθούμε σε τέτοια γραφεία να δούμε τί θα μας πούνε. Νοικοκυρεμένα πράγματα και χωρίς πίεση και βιασύνη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Απο αλλο site βρηκα ενα συνολικο κοστος 93.εκ στα οποια δεν ξερω αν συμπεριλαμβανονται τα 51 του 2006 ή οχι.

στα 93 μάλλον θα έβαλαν και τις μίζες...

Πάντως το προτζεκτ του νταιμλερ είναι ενδιαφέρον και σίγουρα θα άξιζε να το ερευνήσουμε..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Με αφορμη αυτα που ειπε ο Μανδρινος χθες για το γηπεδο, πιστευει κανεις, με το χερι στην καρδια, οτι υπαρχει μια ομαδα ανθρωπων η εστω ΕΝΑΣ που μπορει να τρεξει αυτο το εγχειρημα? Υπαρχει περιπτωση να πει καποιος, αναλαμβανω εγω ρε μαγκες την "επιτροπη" για το γηπεδο και το προχωραω, και να μην χαρακτηριστει λαμογιο η να μην υπαρχουν αντιδρασεις?

Αυτο που θελω να πω εν τελη ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια κακοδιαχειρησης εχουν αφησει πολλες πληγες στον κοσμο, κι οχι αδικα φυσικα. Μιας και αναφερθηκε λοιπον παλι το γηπεδο, εστω και με μια αναφορα του "κωλου" (εννοω εντελως επιφανειακη,δεν αναφερομαι στο προσωπο), αναρωτηθηκα αν υπαρχει ενα ατομο εμπιστοσυνης απο.. "ολους". Πραγματικα με αυτα που εισπραττω εντος και εκτος φορουμ, μολις εναν μπορεσα να σκεφτω κι αυτος το θεωρω εξαιρετικα ΧΛΩΜΟ να ασχοληθει. Το ποιος το κραταω για παρτη μου, δεν υπαρχει κανενας λογος να αρχισουμε ανουσιες "κοντρες" αυτην την χρονικη περιοδο.

Εν ολιγης, το θεμα του γηπεδου ειναι ισως το πιο πεσιμιστικο κομματι του ΠΑΟΚ. Προσωπικη αποψη φυσικα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline ved

• Αλλαγή
“Äåí ìßëçóá ôõ÷áßá ãéá Öþëéá, Áëåîüðïõëï”

Ðïëý åíäéáöÝñïõóåò ôïðïèåôÞóåéò ãéá ôçí ðñïïðôéêÞ êáôáóêåõÞò íÝïõ ãçðÝäïõ Ýêáíå ï ÁíäñÝáò Ìáíäñßíïò óôïí Libero, áíáëýïíôáò ôçí ðñüôáóç ðïõ Ýêáíå óôçí ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçò ÐÁÅ ôï áðüãåõìá ôçò ÄåõôÝñáò (12/4). ÁíáëõôéêÜ, üóá äÞëùóå ôï ðñþçí ìÝëïò ôçò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ: ÐñÜãìáôé áöïñìÞ ãéá ôçí ðáñÝìâáóç ìïõ Þôáí ôá ëüãéá ôïõ ê. Öþëéá óôçí «ÇìÝñá ÐÁÏÊ», ðïõ Ýêáíå ëüãï ãéá ðåñáéôÝñù áíÜðôõîç ôïõ ÐÁÏÊ ìÝóù ôùí éäéüêôçôùí ÷þñùí ôïõ, üðùò åßíáé äçëáäÞ ôï ãÞðåäï. Ðéóôåýù üôé Þñèå ç þñá íá êÜíïõìå ôþñá êÜðïéá âÞìáôá ìðñïóôÜ êáèþò ôï ïéêïíïìéêü ðåñéâÜëëïí óôçí ÅëëÜäá áëëÜæåé ñáäãáßá ìå ôá ôåëåõôáßá ìÝôñá. Óýíôïìá ëïéðüí èá ìåéùèïýí ôá Ýóïäá üëùí ôùí åôáéñåéþí, åßíáé äñïìïëïãçìÝíï áõôü êáé èá óõìâåß áñãÜ Þ ãñÞãïñá, áõôü óçìáßíåé üôé èá ðñÝðåé íá ìåéùèïýí êáé ôá Ýîïäá åðßóçò. ÊáôÜ óõíÝðåéá, ç åýñåóç íÝùí ðçãþí åóüäùí åßíáé åðéôáêôéêÞ, ìßá áðü áõôÝò èá ðñÝðåé íá åßíáé êáé ôï íÝï ãÞðåäï þóôå íá åêìåôáëëåõôïýìå ôïõò åìðïñéêïýò ÷þñïõò êáé ôéò ëïéðÝò ÷ñÞóåéò ôïõ ãçðÝäïõ. ¸÷ù óçìáíôéêÞ ãíþóç ôùí ïéêïíïìéêþí äõíáôïôÞôùí ôçò ïìÜäáò áëëÜ åßíáé óáöÝò üôé ôþñá ðëÝïí ìéëÜù óáí Ýíáò áðëüò ìÝôï÷ïò êáé ü÷é ìÝëïò ôçò äéïßêçóçò»

Áíáöåñüìåíïò óôçí âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé ï âáóéêüò ìÝôï÷ïò ôçò ïìÜäáò áõôÞ ôçí óôéãìÞ, ï ê. Ìáíäñßíïò áíÝöåñå :

«¸÷ïõìå ðñáãìáôéêÜ åîáíôëÞóåé ôïí êüóìï, ðïõ Ý÷åé êÜíåé ìéá ðñïóðÜèåéá ðÝñá áðü êÜèå ðñïóäïêßá üëï áõôü ôï äéÜóôçìá. Åßíáé óßãïõñï åðßóçò üôé èá óõíå÷ßóåé íá ôï êÜíåé áëëÜ áðü åäþ êáé ðÝñá, äéêáéïëïãçìÝíá, èá åßíáé ìéêñüôåñç ç óõììåôï÷Þ ôïõ. ×ñåéÜæåôáé ëïéðüí áíÜðôõîç êáé áíÜðôõîç óçìáßíåé íÝá êåöÜëáéá, èåùñþ ëïéðüí üôé åßíáé áíÜãêç íá áñ÷ßóïõí ïé äéåñãáóßåò ãéá ôï íÝï ãÞðåäï ôïõ ÐÁÏÊ. ÐñÝðåé ï ðñüåäñïò ôïõ ÁÓ íá áñ÷ßóåé Üìåóá íá êéíåß ôéò äéáäéêáóßåò ãéá ôï ãÞðåäï, ðñÝðåé íá ðñïëÜâïõìå ôá ìåãáëýôåñá ðñïâëÞìáôá ðïõ èá õðÜñîïõí óôçí ïéêïíïìßá ôá åðüìåíá ÷ñüíéá, ïöåßëïõìå íá âéáóôïýìå, Ýôóé ðéóôåýù. Óôçí ÃÓ áíÝöåñá, ü÷é ôõ÷áßá, ôá ïíüìáôá ôùí êê Öþëéá êáé Áëåîüðïõëïõ, ï Ýíáò åßíáé Üñéóôïò ãíþóôçò ôùí ïéêïíïìéêþí êáé ôùí èåìÜôùí áíÜðôõîçò åíþ ï Üëëïò Ý÷åé ôçí ìåãáëýôåñç êáôáóêåõáóôéêÞ åôáéñåßá óôçí Â. ÅëëÜäá ãéá íá ðù ôï ëéãüôåñï. Ðéóôåýù ëïéðüí üôé åßíáé Üíèñùðïé ðïõ ìðïñïýí íá âïçèÞóïõí áí ôï æçôÞóïõìå»

Åñùôçèåßò ãéáôß æÞôçóå áðü ôïí ÁÓ íá êéíÞóåé ôï èÝìá, åßðå :

«Ç ëýóç óôï èÝìá ôùí ÷ñåþí ôþñá åßíáé ç Üìåóç ðñïôåñáéüôçôá ãéá ôçí ÐÁÅ, üðùò ãíùñßæù, êáé ï ê. ÆáãïñÜêçò «ôñÝ÷åé» ôï èÝìá áõôü êáèçìåñéíÜ êáé ðñïóðáèåß íá ðåôý÷åé ôï êáëýôåñï äõíáôü ãéá ôçí ïìÜäá. Ìðïñåß ç ÐÁÅ íá åßíáé Üìåóá åíäéáöÝñïìåíç ãéá ôï ãÞðåäï áëëÜ åßíáé äïõëåéÜ ôïõ ÁÓ íá áñ÷ßóåé ôéò äéáäéêáóßåò ãéá ôï íÝï ãÞðåäï. Óôï èÝìá ôïõ ãçðÝäïõ Üëëùóôå äåí æçôÜò êÜôé áðü ôçí Ðïëéôåßá (üðùò æçôÜ ç ÐÁÅ ìéá ðéï åõíïúêÞ ñýèìéóç óôá ÷ñÝç) áëëÜ äßíåéò êáé ëáìâÜíåéò, åßíáé êáèáñÜ áíáðôõîéáêü èÝìá êáé èá ùöåëçèïýí üëïé áðü áõôü»

Ï ê. Ìáíäñßíïò Ýêáíå åðßóçò ëüãï ãéá Ýíá èÝìá ðïõ üëïé ãíùñßæïõí áëëÜ ëßãïé ó÷ïëéÜæïõí :

«Ðéóôåýù üôé ôï ìåãáëýôåñï ðñüâëçìá èá åßíáé ðùò èá áñ÷ßóïõí íá áêïýãïíôáé ðïëëÜ, åßôå óå ñáäéüöùíá, åßôå óå Üëëá ÌÌÅ, åßôå ùò áðëÝò öÞìåò. ÎÝñåôå ôé åííïþ, üôé èá Ý÷ïõí ïöÝëç êÜðïéïé áðü áõôü, üôé èá «öÜíå» ÷ñÞìáôá êôë Äåí ìðïñåß üìùò ï êüóìïò íá åìðéóôåýåôáé áíèñþðïõò óôçí äéá÷åßñéóç ìåãáëõôÝñùí ðïóþí êáé íá ìçí áêïýãåôáé ôßðïôå êáé óå ôÝôïéá èÝìáôá íá ãßíåôáé ôÝôïéïò ëüãïò, íá õðÜñ÷ïõí ôüóåò õðïøßåò êôë Åßíáé Ýíá èÝìá ôáìðïý áõôü êáé áõôü ðñÝðåé íá ôï óðÜóïõìå êÜðïéá óôéãìÞ, ãéá áõôü âãáßíù êáé ìéëþ. Ðéóôåýù üôé åêôüò áðü ôçí äéïßêçóç ÆáãïñÜêç, õðÜñ÷ïõí êáé Üëëïé Üíèñùðïé óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ, üðùò ð.÷. ï ðñüåäñïò ôïõ ÁÓ, ðïõ äåí Ý÷ïõí äþóåé ðïôÝ äéêáßùìá êáé ìðïñïýí íá ÷åéñéóôïýí ôï èÝìá ìå ôçí áðüëõôç åìðéóôïóýíç ôïõ êüóìïõ. Åãþ äåí Ý÷ù ðñüâëçìá íá ìéëÞóù ìå ïíüìáôá, îÝñù üôé Ý÷åé êüóôïò áëëÜ ôï ðáßñíù ãéáôß èÝëù ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ. Åßíáé óáöÝò üôé äåí Ý÷ù ìéëÞóåé áðü ðñéí ìå êáíÝíá áðü üóïõò áíÝöåñá, áðëÜ ðÞñá ôçí ðñùôïâïõëßá ãéáôß ðéóôåýù üôé Þñèå ç þñá íá êÜíïõìå ôï âÞìá ãéá ôï ãÞðåäï»

Ó÷ïëéÜæïíôáò ôçí öåôéíÞ ðïñåßá ôçò ïìÜäáò êáé åñùôçèåßò ãéá ôçí åðüìåíç ÷ñïíéÜ, ìå âÜóç ôá ïéêïíïìéêÜ äåäïìÝíá ðïõ õðÜñ÷ïõí, ï ê. Ìáíäñßíïò ôüíéóå :

«¸íáò áðü ôïõò ëüãïõò ðïõ ìáò óôåñÞèçêå ôï ðñùôÜèëçìá öÝôïò Þôáí êáé áõôüò, üôé ï ÐÁÏÊ èá áðïêôïýóå ìåãáëýôåñç ïéêïíïìéêÞ äýíáìç êáé èá ìðïñïýóå óôçí óõíÝ÷åéá íá áëëÜîåé ôéò éóïññïðßåò óôï ðñùôÜèëçìá. ÖõóéêÜ áãùíéóôéêÜ èÝëù óáò ôñåëüò íá äõíáìþóåé ç ïìÜäá êáé íá ãßíåé êéíÞóåéò êáé ìåôáãñáöÝò, ïéêïíïìéêÜ üìùò èá ðñÝðåé ðñþôá íá ìå ðåßóåé êÜðïéïò üôé õðÜñ÷åé ç ïéêïíïìéêÞ äõíáôüôçôá ãéá áõôü. Ïé êê ÆáãïñÜêçò êáé Âñýæáò åßíáé åîðÝñ óôï íá êÜíïõí óùóôÝò êéíÞóåéò áëëÜ äåí åßìáé óßãïõñïò üôé õðÜñ÷ïõí óôçí ïìÜäá ïé áðáñáßôçôåò ïéêïíïìéêÝò äõíáôüôçôåò. ºóùò ìéá ëýóç èá Þôáí íá ãßíïõí áêñéâÝò ðùëÞóåéò áñ÷éêÜ êáé Ýîõðíåò áãïñÝò óôçí óõíÝ÷åéá, ï ÐÁÏÊ èá ìðïñÝóåé ôüôå íá êÜíåé ðÜëé ôçí äéáöïñÜ êáé íá öôÜóåé ðïëý øçëüôåñá»

Ãéá ôçí íÝá ÁÌÊ ó÷ïëßáóå :

«Ãéá ôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ èÝëù íá áéóéïäïîþ áëëÜ åßìáé óõãêñáôçìÝíïò áõôÞ ôçí óôéãìÞ êáèþò äåí Ý÷ïõìå êÜôé ÷åéñïðéáóôü ôþñá»

Êëåßíïíôáò, ï ê. Ìáíäñßíïò êáôÝëçîå ëÝãïíôáò :

«ÐåñéìÝíù áðü ôïí ðñüåäñï ôïõ ÁÓ íá åðáíåêôéìÞóåé ôçí ñáäãáßá áëëáãÞ ôïõ ïéêïíïìéêïý ðåñéâÜëëïíôïò êáé íá ðñï÷ùñÞóåé óå üëåò ôéò åíÝñãåéåò ãéá ôçí êáôáóêåõÞ ôïõ íÝïõ ãçðÝäïõ ôïõ ÐÁÏÊ. Ç Ôïýìðá åßíáé Üëëùóôå Ýíá ãçñáóìÝíï êôßñéï, ôï îÝñïõí üëïé áõôü êáé ðñÝðåé íá ÷ôéóôåß íÝï ãÞðåäï»

http://www.paokmania.gr/el/component/content/article/43-mme/4863-dilwseis-mandrinou.html

ìáíäñéíå ðáëéêáñé ìïõ åöõãåò áðï ôçí ðáå ( ôéò ìåôï÷åò ðïõ ðçñåò ôóáìðá óáí èåìáôïöõëáêáò äåí ôéò åäùóåò ðéóù ïìùò å? ) êáé áñ÷éóåò ôéò ìðïõñäåò?

ìå êáôóáñç êáé áëåîïðïõëï èåò íá ãéíåé ãçðåäï êáé íá ìçí õðáñ÷ïõí õðïøéåò? ôïóï áó÷åôïò åéóáé ?

áó÷ïëçóïõ ìå ôá ðñïóùðéêá óïõ èåìáôá ãéá ôá ïðïéá ðáñáéôçèçêåò êáé áóå ôéò ìáëáêéåò ãéá ôï ãçðåäï.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Νομίζω ο κοντός είναι το πρόσωπο που μπορεί να μας συσπειρώσει όλους και να πάρει επάνω του και το θέμα του γηπέδου. Θα βάλει 30 γκόλ, θα μας χτίσει καινούριο γήπεδο και υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που δεν τον γουστάρουν. Τι να πω είναι να απορεί κανείς με τους παοκτσήδες :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Με αφορμη αυτα που ειπε ο Μανδρινος χθες για το γηπεδο, πιστευει κανεις, με το χερι στην καρδια, οτι υπαρχει μια ομαδα ανθρωπων η εστω ΕΝΑΣ που μπορει να τρεξει αυτο το εγχειρημα? Υπαρχει περιπτωση να πει καποιος, αναλαμβανω εγω ρε μαγκες την "επιτροπη" για το γηπεδο και το προχωραω, και να μην χαρακτηριστει λαμογιο η να μην υπαρχουν αντιδρασεις?

Αυτο που θελω να πω εν τελη ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια κακοδιαχειρησης εχουν αφησει πολλες πληγες στον κοσμο, κι οχι αδικα φυσικα. Μιας και αναφερθηκε λοιπον παλι το γηπεδο, εστω και με μια αναφορα του "κωλου" (εννοω εντελως επιφανειακη,δεν αναφερομαι στο προσωπο), αναρωτηθηκα αν υπαρχει ενα ατομο εμπιστοσυνης απο.. "ολους". Πραγματικα με αυτα που εισπραττω εντος και εκτος φορουμ, μολις εναν μπορεσα να σκεφτω κι αυτος το θεωρω εξαιρετικα ΧΛΩΜΟ να ασχοληθει. Το ποιος το κραταω για παρτη μου, δεν υπαρχει κανενας λογος να αρχισουμε ανουσιες "κοντρες" αυτην την χρονικη περιοδο.

Εν ολιγης, το θεμα του γηπεδου ειναι ισως το πιο πεσιμιστικο κομματι του ΠΑΟΚ. Προσωπικη αποψη φυσικα.

ZISIS
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
νομίζω ότι δεν είναι σωστό να γίνει k. μανδρινε ανάθεση του έργου σε κάποιον
θα πρέπει να γίνει ανοιχτός διαγωνισμός... αν και ο αλεξόπουλος θέλει να συμμετέχει μπορεί να κάνει την πρόταση του
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bozik

• Αλλαγή
αφού προτείνει ο μανδρίνος σαν μέτοχος-ας προτείνω και εγώ...αλεξόπουλος-σαλπιγγίδης-κατσαρής-φασούλας-παντελιάδης-μπατατούδης-γούμενος-παγώνης-πανελούδης-μιλισάβλιεβιτς-xeligouel-ο Παρτιζανος εκφωνητής από το παλατάκι-ο κανώτας ο άτυχος-βουλινός-γούναρης-δημοκράτης άκου δημοκράτης  ;D παπαδόπουλος 67-74.. να κάνουν αυτοι μια επιτροπή και να ψάξουν το θέμα του γηπέδου...μην μου πείτε ότι ξεφτιλίζω τη συζήτηση...άλλωστε για να περνάει η ώρα είναι αυτά που λένε ""μανδρινοι"" και λοιποί και να γεμίζουν εφημερίδες..... μέχρι να αρχίσουν τα πλέι of οπου κάθε μέρα θα κουνάμε σεντόνι...κολοχωρι 4.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline corrupt

• Αλλαγή
Βοzik ξέχασες τους αδερφούς Ορφανούς για την επιτροπή.

Offline cure

• Αλλαγή
Στην ΓΣ ανέφερα, όχι τυχαία, τα ονόματα των κκ Φώλια και Αλεξόπουλου, ο ένας είναι άριστος γνώστης των οικονομικών και των θεμάτων ανάπτυξης ενώ ο άλλος έχει την μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Β. Ελλάδα για να πω το λιγότερο. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν αν το ζητήσουμε»

Πιστεύω ότι εκτός από την διοίκηση Ζαγοράκη, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, όπως π.χ. ο πρόεδρος του ΑΣ, που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα και μπορούν να χειριστούν το θέμα με την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου.
Μετά τον Παπαδόπουλο, ήρθε και η ώρα του Μανδρίνου να καεί. Ο χρόνος άλλωστε είναι πολύ μπαγάσας και τα αποκαλύπτει όλα. Για την ΠΑΕ δεν είχανε χρόνο να ασχοληθούν, αλλά για το γήπεδο άφθονο. Άντε και οι τελευταίοι έμειναν από όσους  κόλλησε ο κατσαρής δίπλα στον Ζαγοράκη, για να ποτιστούν δίπλα στον βασιλικό σαν γλάστρες. Πριν συνεχίσω όμως θέλω να πω πως μέχρι στιγμής πρέπει να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που υπάρχει η διαδικασία διαλογής. Να φοβόμαστε μόνο όταν ευοδωθεί ο στόχος όλων αυτών που είναι ένας και μοναδικός. Να μείνει ο Ζαγοράκης μόνος του, χωρίς να υπάρχει το δίδυμο με τον Βρύζα, που συγκροτεί έναν πολύ ισχυρό πόλο προστασίας της ομάδας. Αν χάσουμε τον Βρύζα, χαίρεται!

Ας μιλήσουμε λοιπόν ανοιχτά κ. Μανδρίνο μου. Καταρχήν χίλια ευχαριστώ για τον υπερπολύτιμο χρόνο σας. Πραγματικά βοηθήσατε πολύ την ομάδα. Εσείς όμως ήρθατε ως εθελοντής και δεν μας είπατε ποτέ για ανταλλάγματα. Αν μας λέγατε εξαρχής κι εσείς και ο κ. Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι φυσικά που ακόμη είναι εκεί "κύριοι ακούστε, θα βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά ως αντάλλαγμα θέλουμε κομμάτι από την πίτα" τότε μπορεί να απευθυνόμασταν σε κανέναν επαγγελματία, να τον πληρώναμε, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, να μας έκανε τη δουλειά σε 2 χρόνια και να τον αποχαιρετούσαμε χωρίς περαιτέρω δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Εσείς λοιπόν κ. Μανδρίνε, συγγνώμη που σας το λέω, αλλά είστε ο κανένας για να μου πείτε εμένα και να σας πιστέψω ότι ο Φώλιας και ο Αλεξόπουλος είναι φερέγγυοι. Ακόμη περισσότερο κανένας είναι αυτός που τους βραβεύει, ο Κατσαρής.

Επειδή όμως μιλάμε ανοιχτά κ. Μανδρίνο, εγώ δεν θα είχα ως άτομο, μέτοχος της ΠΑΕ και μέλος του ΑΣ κανένα απολύτως πρόβλημα και το λέω με κάθε ειλικρίνεια να φας κι εσύ από την πίτα και ο Γαλατσόπουλος και ο Βιολίδης και ο Παπαδόπουλος και φυσικά ο Κατσαρής. Ειλικρινά όχι, αρκεί να γινόταν κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ. Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να φάνε όλοι οι ΠΑΟΚάρχες και οι κομματικοί τους προϊστάμενοι για να δω γήπεδο. Ας είναι και ας φάνε αυτοί παρά οι ξένοι. Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι για μένα κ. Μανδρίνο μου;
Ότι όλοι αυτοί μου έχουν αποδείξει από το 1985 έως σήμερα πως θέλουν μόνο να φάνε και ο ΠΑΟΚ να μην πάρει τίποτα. Αν όλοι αυτοί έκαναν το γήπεδο θα κάνανε κανένα αχούρι σαν τη λαμαρίνα που κοτσάρανε στα επίσημα.

Μακάρι λοιπόν να με πείσετε πως θα κάνετε γηπεδάρα στην Τούμπα και ας φάτε όλοι σας με τις πραγματικές ευχές μου. Αλλά όλοι ξέρουμε πως στα παπάρια σας ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα. Εσείς γουστάρετε να πάτε το γήπεδο δίπλα στα χωράφια σας κι εκεί ας χτιστεί καμία παράγκα. Εσείς όμως θα πλουτίσετε εύκολα και ποιος γαμεί τον ΠΑΟΚ. Ε λοιπόν πολύ απλά δεν θα γίνει ποτέ αυτό.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
« Last Edit: April 14, 2010, 11:42:07 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

baron

• Guest
ΟΧΙ- ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑ.

Γιατί τώρα είμαι Μέτοχος.Γιατί είμαι μέτοχος μιας εταιρείας η οποια είναι ικανή να δημιουργήσει και να μεγαλουργήσει και έτσι να επαύξηση την Αξια των μετοχων μου. Οποιος έβαλε τα χρήματα του σε μετοχές της ΠΑΕ P.A.Ο.K., επένδυσε. Δεν θα επιτρέψω και πιστεύω και οι υπόλοιποι, μια κλίκα μάγκες να χτίσουν βίλες στο panorama με τα δικά μου χρήματα.
Ούτε 8a επιτρέψω βλαχομαγγες του κερατα να με δουλέουν στα ισα με μεγαλόπνοα σχέδια τύπου σκέπαστρο.
Η θα γίνουμε σοβαροί όλοι, η θα γίνει της πουτάνας το κάγκελο.

Και έτσι κύριε κατσαρή εάν σου κατεβει η ιδέα να δημιουργήσεις εταιρεία, με ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και εκπροσωπους και της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ( ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις Ορδές από μέλη του ΑΣ και μετόχους της ΠΑΕ, που θα προτιμήσουν να τα γαμήσουν όλα την μάνα, παρα εσύ και η παρέα σου που ακονίζεται μαχαιροπίρουνα, να φάτε έστω και ένα euro.

Offline bane

• Αλλαγή
γηπεδο στην τουμπα  αλλα και οπουδηποτε αλλου δεν προκειται να φτιαξουμε ουτε μεχρι το 2200. ο λογος ειναι οτι επειδη φοβομαστε και την σκια μας μην φαει λεφτα .ετσι ποτε δεν θα μπορεσουμε να καταλαβουμε ποιος θελει να φαει φραγκα και ποιος οχι .αλλα και αν ακομη καταλαβουμε θα ειμαστε καχυποπτοι και στον οποιονδηποτε θεωρησουμε καλο. μαλον αποτελει φετιχ το γηπεδο για μας.και 5 ποντους πιο δεξια να κατασκευαστει στην τουμπα παλι θα στραβωσουμε. για μενα αυτο το τοπικ δεν εχει νοημα ,πιστευω οτι αν ακομα γινει το θαυμα και χτιστει παλι με καποιο τροπο θα ειναι επικαιρο ...'καινουργια τουμπα,νεο γηπεδο,που και γιατι'.....
ειμαι πεπεισμενος οτι η μονη ελπιδα να εχουμε νεο γηπεδο ειναι ο βρυζας εργολαβος και εμεις με φτιαρια και μαλαδες εργατες.
αλλη λυση δεν βλεπω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
λυση υπαρχει..ας γινει μια επιτροπη απο ανθρωπους σχετικους με το θεμα με επικεφαλης οχι απαραιτητα ΠΑΟΚσηδες, να το ψαξουν και να φερουν στον ΑΣ ολες τις πιθανες λυσεις

να εχουμε μπροστα μας
γηπεδο στην τουμπα σε Χ χρονια, με Ψ χρηματα, με τα εξης χαρακτηριστικα, απο την Ω τραπεζα με δανειο τοσο και καθε χρονο τοσο
γηπεδο στην πυλαια σε Α χρονια, με Β χρηματα, με τα εξης χαρακτηριστικα, απο την Γ τραπεζα με δανειο τοσο και καθε χρονο τοσο
γηπεδο στο τιμπουκτου σε Μ χρονια, με Ν χρηματα, με τα εξης χαρακτηριστικα, απο την Κ τραπεζα με δανειο τοσο και καθε χρονο τοσο

γιατι τοσο καιρο μιλαμε στον αερα..δεν ξερουμε αν γινεται γηπεδο και που και μαλωνουμε σε ξενο αχυρωνα

ας γινει μια σοβαρη προσπαθεια γιατι οι μεχρι τωρα επιτροπες ειναι στο πουθενα...και οταν εχουμε ολες τις προοπτικες μπροστα μας τοτε ας συζητησουμε και ας μαλωσουμε κιολας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εμενα αυτό που με προβληματίζει έινια ότι κάνουμε αμάν να τελειώσουμε ένα προπονητικό που θέλει πολύ λιγότερα χρήματα...
πως έχουμε αρχίσει και ασχολούμαστε με το γήπεδο..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)