Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Aς μην είμαστε δύσπιστοι με τον σκύλο, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε οτι πρωταρχικό ζήτημα, ζήτημα επιβιωσης για την ΠΑΕ, είναι Η ΡΥΘΜΙΣΗ. Απόστολε αδερφέ, η πρόταση του παοσοκόσκυλου, δεν ξέρουμε αν έμεινε αναπάντητη ή αν ήταν στο πλαίσιο ολικής στάσης στα θέματα της ΠΑΕ. Γιατί αν ήταν ολική, μπορεί να πέρασε απο το τραπέζι ασχολίαστη καθώς η ΠΑΕ δεν έχει λόγο να συγκρουστεί ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ. Μπορεί επομένως να λένε ό,τι θέλουνε οι κύριοι πασόκοι, όπως έλεγαν οι κύριοι νεοδημοκράτες χθες, ας εξασφαλιστεί πρώτα η ρύθμιση κ μετά ας βάλουν την πρόταση για εκτός πόλης γήπεδο στον πάτο τους. Δεν βγήκε σήμερα η ΠΑΕ να δηλώσει οτι συμμερίζεται την άποψη του ΠΑΣΟΚ.

Αδερφέ t.b. ελπίζω να κάλυψα κ σένα.

Τον ζαγοράκη δεν τον φοβάμαι. Απ' αλλού να μην μας βρει το κακό.....Γιατί εκεί το 'χω πιθανό.....
Κ επιτελους, ας ξυπνήσει ο κόσμος μας. Ξυπνήστε ρε τσακάλια κ δείτε την πουστιά που πρωωθούν

Offline t.b

• Αλλαγή
@northeagle_4 Φυσικά είπε Τούμπα το θυμάμαι σαν να έγινε σήμερα.
Είπε καταλέξη αν ρωτήσετε εμένα εγώ θέλω Τούμπα!
Αλλά μετά είπε και τα υπόλοιπα που είναι όπως τα λες, απλά και καταγεγραμμένα.

@club και φυσικά δεν τον φοβόμαστε τον σκύλο και σωστά λες ότι από αλλού θα μας βρει το κακό αλλα δυστυχώς αυτό το κακό κάνει όλο το κουμάντο και τρέχει όλες τις διαδικασίες, όλα περνάνε από τα χέρια του και όσο εμείς απέχουμε από τις διαδικασίες δυστυχώς θα μείνουμε 600-700 άνθρωποι να αποφασίσουμε για αυτό το τεράστιο ζήτημα που είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ και όχι χιλιάδες όπως θα έπρεπε.
Όλα περνάνε από το Λάκκωμα, συγνώμη τον ΑΣ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αν φυγει το γηπεδο απο την Τουμπα θα ειναι η πιο ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ αποφαση........!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

apostolos

• Guest
Απλά η αίσθηση που μου αφήνει αυτό το ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου καλή. Βγήκε ο πασόκος τρέχοντας όλο χαρά να πει προεκλογικά μάλιστα, ότι οι πάγιες θέσεις μας είναι mpla mpla mpla, σαν να θέλει να πει κάτι αρεστό στον κόσμο. Κάτι που θα του δώσει ψήφους. Γιατί να νομίζει ότι η μετεγκατάσταση του γηπέδου είναι αρεστή? Από που έχει καταλάβει κάτι τέτοιο? Εκεί είναι που λες ώρα, μήπως κάτι τέτοιο συζητήθηκε εκεί μέσα κι αυτός νομίζει ότι αφού αυτή είναι θέση της ΠΑΕ θα αρέσει και στον κόσμο? Λέω μήπως μέσα στη φούρια του να ενθουσιάσει τα πλήθη αποκάλυψε κάτι το οποιο δεν περίμενε κανεις...? Δεν ξέρω ίσως γίνομαι παρανοϊκός τώρα και συνωμοσιολόγος, τελοσπάντων θα δούμε...

northeagle_4

• Guest
τα ιδια εκανε και ο ξανθος ρε αποστολε πριν 10 μερες που αυτοπροτεινει καρατασου και πιπες.αυτην την θεση τους και εμεις την δικια μας.Πρωτα η ρυθμιση και μετα εχουν δικαιωμα να μιλησουν για γηπεδο.
  Λαος ενωμενος(μεσω των δυνατων σφ) και Παε θα παιξουν το παιχνιδι του γηπεδου ,ο ΑΣ θα ακολουθησει θελει δεν θελει.

apostolos

• Guest
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προεκλογικά να λένε κάτι όλοι τους, που υποτίθεται ότι δεν αρέσει στον κόσμο. Ως γνωστόν οι πολιτικοί είναι ψεύτες και λένε πάντα αυτό που θες να ακούσεις κι ας είναι το πλέον τρελό πράγμα στον κόσμο αρκεί να το ακούσεις και όσοι τσιμπήσουν τσιμπήσανε. Αυτοί γιατί νομίζουν ότι αυτό θέλει να ακούει ο κόσμος? Μεγάλη απορία έχω...
Εκτος κι αν όντως εμείς είμαστε οι λίγοι γραφικοί που θέλουν το γήπεδο εκεί που είναι και η πλειοψηφία το θέλει έξω, και απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα...

Offline lik4

• Αλλαγή
ΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προεκλογικά να λένε κάτι όλοι τους, που υποτίθεται ότι δεν αρέσει στον κόσμο.

Παιδιά ξεχνάτε κάτι ΠΟΛΥ βασικό. Εμείς όλοι εδώ μέσα είμαστε πορωμένοι ΠΑΟΚτσηδες, έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από πολλά άλλα θέματα.
Ρωτήστε όμως κάποιον πιο μεγαλό ή λιγότερο "πορωμένο"..
Εγώ ρώτησα τον πατέρα μου. 60 χρόνια ΠΑΟΚ είναι, πάει στα παιχνίδια όποτε μπορεί, μετοχές έχει αγοράσει, την πονάει την ομάδα. Του λέω ακριβώς πως θα σου φαινόταν να ανταλλάζαμε οικόπεδο Τούμπας με κάπου εκτός πόλης για γήπεδο. Μου απάντησε:
"Εντάξει δεν θέλω να φύγουμε από Τούμπα, ιστορικό μέρος, αλλά θα βοηθήσει την πόλη να ανασάνει και θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να χτίσει ένα γήπεδο με ανέσεις εκτός πόλης"
Μην αρχίσετε δεν είναι ΠΑΟΚ αρκετά κλπ... Αυτό σκέφτεται πολύς κόσμος μεσήλικας. Δεν είναι όλοι σαν εμάς που άμα χάσει ο ΠΑΟΚ πέφτουμε σε κατάθλιψη για 1 βδομάδα...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline diegito4

• Αλλαγή
Εκτος κι αν όντως εμείς είμαστε οι λίγοι γραφικοί που θέλουν το γήπεδο εκεί που είναι και η πλειοψηφία το θέλει έξω, και απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα...

λες;....ποτε δεν το σκέφτηκα...λες να παυτούμε τόσο έξω..
πω έφαγα μεγάλο flash τώρα...

Offline ved

• Αλλαγή
ναι πολμαν αλλα η δυναμη της ομαδας ειναι οι οπαδοι της

apostolos

• Guest

λες;....ποτε δεν το σκέφτηκα...λες να παυτούμε τόσο έξω..
πω έφαγα μεγάλο flash τώρα...

Ειρωνικά το λέω, αλλα εντάξει ο,τι πεις...

Offline diegito4

• Αλλαγή
apostole...δεν ειρωνεύτηκα,σοβαρά το είπα.
ποτέ δεν σκέφτηκα οτι όντως μπορεί να είμαστε εμείς οι λίγοι..

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ και οικόπεδο έχει και δεν έχει ανάγκη τα ψίχουλα του κράτους και της εκάστοτε κωλοκυβέρνησης... Το γήπεδο θα γίνει στη ΔΕΘ ή στην Τούμπα. Και στην τελική στην παρούσα φάση μια χαρά  εξυπηρετεί τις ανάγκες μας η Τούμπα ως έχει...

Να δω αν γίνει καμιά στραβή με τη γριά που θα είναι στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια όλος αυτός ο τεράστιος κόσμος που δεν χωράει στην "κουρασμένη και απαρχαιωμένη" Τούμπα και χρειάζεται ένα Καμπ Νου για να χωρέσει... Και προπαντός υπερσύγχρονο έτσι;

apostolos

• Guest
Ok αδερφέ, συγγνώμη. Δικό μου το λάθος.
Μου φαίνεται αδιανόητο πάντως να ισχύει κάτι τέτοιο. σίγουρα υπάρχουν πολλοί που μιλάνε για parking, εμπορικά και φαντασιώνονται διαφορες μαλακίες, αλλα νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι εξορία του γηπέδου = καταστροφή.

Offline diegito4

• Αλλαγή
νο προμπλεμ μαν..

ρε παιδιά να πω την αμαρτία μου,εδω και καιρό την κρατάω μέσα μου...
υπάρχει κανείς που του αρέσει η ιδέα της ΔΕΘ ακόμα περισσότερο ΚΑΙ από την Τούμπα;
εμένα όλο και με συναρπάζει πιο πολύ..

(συνχωρέστε με..)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εγώ! Αλλά με προβληματίζει για το αν το γήπεδο εκεί θα είναι υπερσύγχρονο, οπότε τείνω πιο πολύ προς τας εξωχάς, a.k.a. aristoteles square of the future...

Τι νομίζεις, σε 5-10 χρόνια εκεί θα είναι το κέντρο της πόλης, Αντωνίου Τρίτση και Γεωργικής Σχολής γωνία...

mazur-4

• Guest
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ....αν οχι
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...αν οχι
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Η ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Καρατασου,Πυλαιες και χωραφια τα πολιτικα γραφεια σας, τα δημαρχεια και οι νομαρχιες σας.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μα τι λες, αφού το γήπεδο πρέπει να είναι υπερσύγχρονο... Για δες που είναι το γήπεδο του Άγιαξ...

apostolos

• Guest
Εγώ το έχω πει επανειλημμένες φορες και μερικοί με δουλεύουν κιόλας. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση πρεμούρα με το νέο γήπεδο? Αυτό είναι το μείζον πρόβλημα του ΠΑΟΚ? Εντάξει είναι πεπαλαιωμένη η Τούμπα αλλα τουλάχιστον είναι εκεί, υπάρχει. Και έτσι πως είναι εμενα δεν με νοιάζει. Μια χαρά είναι. Και μετά, γιατί δεν την φτιάχνουμε? Σκάψιμο, έξω το tartan, αύξηση θέσεων δηλαδή, ανοίγεις και μερικές θύρες παραπάνω, κανεις και στατικά και έτοιμος. Τι καινούρια γήπεδα και μαλακίες. Μια ομάδα δεν μεγαλώνει εξαιτίας ενός νέου γkλαμουρατου γηπέδου. Το γήπεδο έρχεται ως φυσικό επακόλουθο του μεγαλώματος μιας ομάδος, δεν είναι αιτια για να μεγαλώσεις. Κανε πρώτα μια ομαδάρα, να παίζεις c.l. κάθε χρόνο, να παίρνεις τίτλους και μετά ναι, αν είσαι τόσο φοβερός δεν θα μπορείς να παίζεις σε ένα παλιό γήπεδο εκεί ναι, θες κάτι πιο χλιδάτο. Αλλα όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα, με χρέη ακόμα, αγωνιστικά νήπιο, το χλιδάτο γήπεδο είναι σαν να βάζεις armani σακάκι στον γιδοβοσκό να πάει να βοσκήσει τα πρόβατα (με όλο το σεβασμό προς την ευγενή τάξη των ποιμένων).