Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 72347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Σταματηστε να συγκρινετε με το καυτατζογλειο, καμια σχεση...ένα λιφτινκγ δεχθηκε μεσα-εξω..
Ειδατε πουθενα να αυξηθηκαν οι θεσεις???Ειδατε να χτιστικε καμια κερκιδα?

bobmaster

• Guest
Κάτι που που ξέχασα αλλά είναι πολύ σημαντικό γιατί ακούγεται ότι η Τούμπα δεν μπορεί να αναπαλαιωθεί κλπ.
Το Καυταντζόγλειο είναι σχεδόν της ίδιας ηλικίας (1960) και όμως έμεινε στη θέση του, αναπαλαιώθηκε, μπήκε πίνακας, και άν σε όλα όσα έγιναν έβγαινε το ταρτάν να γίνουν επιπλέον σειρές με καθίσματα και έμπαινε και ένα σκέπαστρο θα είχαμε μία περίπτωση 100% ίδια με την Τούμπα.

Γιατί να μην το ψάξουμε και εμείς?

Για όσους δεν πιστεύουν ότι το Καυταντζόγλειο έχει την ίδια ηλικία με την Τούμπα παραθέτω το λινκ:

http://www.stadia.gr/kaftanzoglio/kaftanzoglio.html

Το γήπεδο δεν μπορεί να ανακατασκευαστεί. Θα στοιχίσει διπλάσια χρήματα απο ένα καινούργιο και θα είναι ένα γήπεδο 28.701 θεατών.

Το Καυταντζόγλειο δεν έχει στο σκελετό του τα προβλήματα που έχει η Τούμπα απο στατικής απόψεως.

Μοναδική λύση είνα η κατεδάφιση και εκ νέου ανέγερση.

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΒΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ?
ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ?

edit tsakalaki
Μη γράφεις με κεφαλαία

« Last Edit: April 03, 2008, 01:21:20 by tsakalaki »

Damned

• Guest
Αυτή είναι αντικειμενική άποψη. Αντικειμενική σημαίνει καθολική άποψη όλων όσων ξέρουν και γνωρίζουν κάποια πράγματα.
Φυσικά είναι και προσωπική, και φυσικά και είμαι σχετικός με το αντικείμενο και καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα.
Επίσης έχω κάνει πάρα πολλές συζητήσεις με συνεργάτες μου σχετικούς με το αντικείμενο, πολιτικούς μηχανικούς, μελετητές κλπ. και όλων η άποψη είναι η ίδια. Η ανακατασκευή στην πιάτσα στοιχίζει διπλάσια απο την νέα κατασκευή. Και αυτό διότι στην ανακατασκευή, για να πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα με την νέα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδικά υλικά, ανθρακονήματα κλπ. τα οποία είναι ιδιαίτερα πανάκριβα.
« Last Edit: April 03, 2008, 05:09:40 by Damned »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
STA A........... OLA PEFTOUME REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SE BASKET VOLLEY

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
εκανα και ενα αποτυχημενο διοροφο... ;D
Απο την 1η φωτο(ναναι καλα το παλικαρι που την τραβηξε ειναι κορυφαια και ειναι στο ματς με τον θρηνο) εκανα τις άλλες.

eastr4

• Guest
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ 220 Χ 170 (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ),ΧΩΡΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ,ΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΟ 200Χ140,ΠΕΡΟΝ 180Μ ΔΙΑΜΕΤΡΟ(ΤΑ 10 ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΑΦΡΟΣ) ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙΜΕΝΤΑΛ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣ,ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΦΕΝΕ ΑΝΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΣΟΧΑ ΓΙΑ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝΕ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ,ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ.
ΑΛΛΟΙ ΚΟΛΟΣΟΙ ΟΠΩΣ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ
ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΤΛ).Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

edit tsakalaki
Μη γράφεις με κεφαλαία

Να φανταστώ οτι δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά, στην επόμενη θα πάρεις πόδι
« Last Edit: April 05, 2008, 20:16:27 by tsakalaki »

manos4

• Guest
ÐÁÏÊ EISAI KAI FENESE.... >:(

manos4

• Guest
SORRY TO ÐÁÏÊ POY EIPES ME TSATISE.....

eastr4

• Guest
*********************************.
« Last Edit: April 05, 2008, 21:35:30 by Capricorn »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
κλάσε μας μια μάντρα ρε ασπόνδυλο... βλήμα ε βλήμα
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GeorgT

• Guest
ΧΩΧΧΩΧΩΧ ανηλικος ο tsakalakis καιρο ειχα να ακουσω τετοια μλκ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
μαθε να μιλάς καλύτερα και μετα τα λέμε.
Όταν μάθεις να λες ο ΠΑΟΚ και οχι η ΠΑΟΚ τότε τα λέμε
καρπαζοεισπράκτορα  δεν δεχομαι τον ΠΑΟΚ
Οσο για την ηλικία μου κοιτα στο προφίλ μου να μάθεις αν ειμαι ανήλικος,
Οσο για το πόσο γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ το ξέρουν πολλά μέλη εδω μέσα και μακάρι κάποτε να φτάσεις τα μισα ματς που έχω πάει στον ΠΑΟΚ
Δεν σε διώχνει κανένας, εσύ αποφασίζεις

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Έλα ρε τσάκαλε, εγώ περίμενα πως θα χαιρόσουν που σε ειπε ανήλικο :D :D :D

bobmaster

• Guest
Κοίταξε καλέ μου φίλε, φτάνει πιά αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι. Αν θέλεις να μαθευτεί το όνομα σου ή να εξυπηρετήσεις οποιάδήποτε προσωπικά σου συμφέροντα ή ακόμα και προσωπικές φιλοδοξίες βρες έναν άλλον τρόπο να το κάνεις και άσε καταμέρος τον μεγάλο πόνο μας στην ησυχία του.
Είναι γνωστό της πάσει τι χρειάζεται για να γίνει ένα γήπεδο .Τουλάχιστον θα σου αναφέρω μια στοιχειώδεις οικονομοτεχνικη  μελέτη που η΄διμιουργία της θα πάρει αρκετό διαστημα (ανάλογα με την χρηματοδότηση) μπορεί και δύο χρόνια αφού ρυθμιστούν ένα σωρό πιο μπροστά λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα σωρό πράγματα(χώρος κατασκευή άδειες έκταση κ.λ.π.). δεν γίνονται έτσι γήπεδα δεν φυτρώνουν κατά όπου επιθυμεί ο καθένας ή όπου φυσάει άνεμος.
Σταμάτα την σπέκουλα γιατί εκτός από μερικά φυτά (και μερικοί ραδιωφωνικοί παραγωγοί δηλ. ο ΕΞΗΣ ένας)κανενας δεν σε πιστεύει και όλοι γελάνε με τα επιχειρήματα σου που στον συγκεκριμένο χώρο ( των μηχανικών με την ελάχιστη γνώσει στην κατασκευή) ακούγοται ούτε ως νηπιαγωγίου.
Και άν έχεις οποιαδήποτε αντίρηση με τα λεγόμενα μου θα σου κάνω μια ερώτηση απλή. Γιατί αφού έχεις και τις γνώσεις αλλά και μελέτες ή σχέδια ή απλές ιδέες ή οτι διάολο είναι αυτό που σκέφτεσαι και αφού συμμετέχεις σε αυτήν την έρημη επιτροπή για το γήπεδο δεν τα παρουσιαζεις εκεί που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν κάποια πράγματα  αλλά έχεισ πάρει σβάρνα ραδιόφωνα και site?

apostolos

• Guest

manos4

• Guest
eisai ontws teleiws blakas brwmoskoyliko pou irthes na mas thewria  .....
STHN TRYPA SOY GRHGORA RE ERPETO TIS GNWSEIS SOY GIA TA GHPEDA
PES STHN LAMPROKOYKOYBAGIA......
« Last Edit: April 05, 2008, 21:34:49 by Capricorn »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

ξεφόρτωσε μαγκιά και γρήγορα στη τρύπα σου σκουλίκι

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Damned

• Guest
Κοίταξε καλέ μου φίλε, φτάνει πιά αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι. Αν θέλεις να μαθευτεί το όνομα σου ή να εξυπηρετήσεις οποιάδήποτε προσωπικά σου συμφέροντα ή ακόμα και προσωπικές φιλοδοξίες βρες έναν άλλον τρόπο να το κάνεις και άσε καταμέρος τον μεγάλο πόνο μας στην ησυχία του.
Είναι γνωστό της πάσει τι χρειάζεται για να γίνει ένα γήπεδο .Τουλάχιστον θα σου αναφέρω μια στοιχειώδεις οικονομοτεχνικη  μελέτη που η΄διμιουργία της θα πάρει αρκετό διαστημα (ανάλογα με την χρηματοδότηση) μπορεί και δύο χρόνια αφού ρυθμιστούν ένα σωρό πιο μπροστά λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα σωρό πράγματα(χώρος κατασκευή άδειες έκταση κ.λ.π.). δεν γίνονται έτσι γήπεδα δεν φυτρώνουν κατά όπου επιθυμεί ο καθένας ή όπου φυσάει άνεμος.
Σταμάτα την σπέκουλα γιατί εκτός από μερικά φυτά (και μερικοί ραδιωφωνικοί παραγωγοί δηλ. ο ΕΞΗΣ ένας)κανενας δεν σε πιστεύει και όλοι γελάνε με τα επιχειρήματα σου που στον συγκεκριμένο χώρο ( των μηχανικών με την ελάχιστη γνώσει στην κατασκευή) ακούγοται ούτε ως νηπιαγωγίου.
Και άν έχεις οποιαδήποτε αντίρηση με τα λεγόμενα μου θα σου κάνω μια ερώτηση απλή. Γιατί αφού έχεις και τις γνώσεις αλλά και μελέτες ή σχέδια ή απλές ιδέες ή οτι διάολο είναι αυτό που σκέφτεσαι και αφού συμμετέχεις σε αυτήν την έρημη επιτροπή για το γήπεδο δεν τα παρουσιαζεις εκεί που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν κάποια πράγματα  αλλά έχεισ πάρει σβάρνα ραδιόφωνα και site?
Σε πληρώνουν για να τα λές αυτά ή τα λές οικειοθελώς;

Θα το πώ διαφορετικά. Απο τόσα θέματα, εγώ σε απασχολώ;

Είναι αλήθεια ότι μπήκες εδώ μέσα με σκοπό αποκλειστικά να ασχοληθείς μαζί μου;

Αυτοί που σε έστειλαν έτσι θέλουν; Να μου κάνουν επιθέσεις;

Αυτήν την αρρώστεια που υπάρχει στον ΠΑΟΚ θέλεις να συνεχίσεις; Αν ακούγεται καμμιά διαφορετική φωνή να της κόψουμε το κεφάλι;

Πάνε φίλε και πες σε αυτούς που σου δίνουν οδηγίες ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο πιστεύουν!!!

Ο κόσμος και ξέρει και γνωρίζει και κρίνει και ενημερώνεται. Ανάγκη απο Πραιτωριανούς δεν έχει.

Γι'αυτό και σε καλώ να μην επιτίθεσαι σ'εμένα, όπως εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν προσωπικά.

Να σταθείς στο ύψος σου σαν άνθρωπος, γιατί αυτοί που σου δίνουν τέτοιες οδηγίες, δεν αξίζουν τον χαρακτηρισμό αυτό.

Αααα και να ξέρεις, τη λέξη σπέκουλα, ξέρω ποιός την χρησιμοποιεί, γι'αυτό μην καρφώνεσαι!!! Σύνελθε!!!
« Last Edit: April 05, 2008, 23:13:04 by Damned »

bobmaster

• Guest
Αν εγώ έγινα 40αρης και επαγγελματίας στην δουλειά μου σε καλό επίπεδο νομίζω και νομίζεις ότι η κρίση μου χρειάζεται χειραγώγηση και οδηγίες ε! λοιπόν απο αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι το επίπεδο σου -και αυτό αφορά μόνο την επικοινωνία μας σε αυτό τον χώρο και όχι επι προσωπικού- είναι πολύ χαμηλό για να προτείνεις ιδέες για γήπεδα κτλ....
Να αφήσουμε τα προσωπικα λοιπόν κατα μέρος και τις υποψίες σου δηλώνω ότι αυτόνομα λειτουργώ γιατί βαρέθηκα να ακούω αερολογίες και να ψάχνω φαντάσματα γύρω μου. Για την ταμπακέρια λοιπόν κουβέντα...
Άσε λοιπόν την άμυνα και απάντησε σε κάποιον που ασχολείται λίγο με τον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να συμβάλει έτσι και όπως το εννοείς ας είναι και έτσι..Δεν θέλω να ακούω πια πράγματα που εσύ και ίσως κάποιοι ακόμα αλλά πολλοί λίγοι είναι αυτοί ονειρεύεσαι .Και να σου πώ και κάτι είναι καλό να ονειρεύεσαι -γιατί απο εκεί ξεκίνησαν όλα σε αυτήν την ομάδα -από ένα όνειρο -αλλά απο εως το σημείο να προβάλλεις τα όνειρα σου ως "σχέδιο γηπέδου" έχει πίστεψε με απόσταση.....
Μήν ψάχνεις διώκτες και πολέμους γύρω σου δεν είναι έτσι.Βγάλε κάτι σοβαρό και εγώ πρώτος θα σε υποστηρίξω άλλα διάολε κάντο μην αιθεροβατείς.....μην καταστρατηγείς το όνειρο εκατομυρίων και προσπαθείς εκεί πάνω να χτίσεις θα γκρεμιστεί και θα πονέσει πίστεψε με ..
Α! και αν μιλάς εσύ για συκοφαντία...... κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί σου αλλά αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω και διαβάσεις αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς για τον Χ.Δ.τότε μόνος θα ομολογήσεις ότι" στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μλάνε για σχοινί"...Επειδή λοιπόν είμαι μέλος αυτού του φορέα και επειδή συντάσω τις δυνάμεις μου με αυτόν ΔΕΝ σηκώνω μύγα στο σπαθί μου για αυτόν...σεβάσου λοιπόν τον μόνο σοβαρό και στιβαρό λόγο που ακούγεται -είχες την ευκαιρία σου και εσύ άλλωστε αλλά επέλεξες άλλον δρόμο...δικαίωμα σου-
Έμαθες λοιπόν και τον λόγο που απαντώ επί προσωπικού σε κάθε τι που γράφεις και λες και θα το κάνω μέχρι να μάθουμε όλοι τι ρόλο παίζεις ......
Επίσης για να μην θεωρηθεί προσωπικη εμπάθεια σου δηλώνω ότι μόλις πείς κάτι το οποίο έιναι σοβαρό και αληθινό εγώ πρώτος θα σε υποστηρίξω......
Ή πες το λοιπόν ή σιώπησε........ 

Damned

• Guest
Όσον αφορά για το θέμα του γηπέδου, να ξέρεις ότι μιλάω όπως πρέπει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.

Εϊναι προφανές ότι μπήκες εδώ μέσα, έγραψες αποκλειστικά 6 μηνύματα, στα θέματα που ποστάρω εγώ, και φυσικά η παρουσία σου θεωρείται για μένα διατεταγμένη υπηρεσία.

Δυστυχώς για σένα, όσο και να ψάξεις, δεν πρόκειται να βρείς τίποτα μεμπτό εναντίον μου. Σας αφήνω να φαντάζεστε παντού αντιπαλότητες και ίντριγκες.

Χαίρομαι πολύ που είσαι πετυχημένος επαγγελματίας. Μακάρι να πάς ακόμα καλύτερα. Γιατί μας το λές όμως;

Αν δεν θέλεις επι του προσωπικού αντιπαράθεση, σταμάτα να λειτουργείς σαν πράκτορας και λειτούργησε σαν ενεργό μέλος του forum. Μπες και σε κανένα άλλο topic, ή μήπως εγώ είμαι η αποκλειστική σου ευθύνη;

Τέλος επειδή λές αόριστες ανακρίβεις, σε καλώ να βρείς έστω και μία φράση στην οποία μιλάω με υποτιμητικό τρόπο για τον Χρυσό Δικέφαλο, είτε όταν ήμουν εκεί, είτε και όταν διαγράφηκα.

Μέχρι τότε, εγώ ετοιμάζω σε τόμους όλα τα κολακευτικά σχόλια που έχω κατα καιρούς κάνει, ακόμα και όταν με διέγραψαν κάποιοι, ακόμα και υπο τις συνθήκες που διαγράφηκα, ακόμα και παρά την θέληση του 90% της Γενικής Συνέλευσης του Χρυσού Δικέφαλου. Γι'αυτό, ενημερώσου αν θέλεις, και την επόμενη φορά να είσαι διαβασμένος. Επειδή μάλιστα με αναγκάζεις με τη στάση σου να αμυνθώ, πρόσεξε πάρα πολύ, γιατί θα πώ και τον λόγο για τον οποίο διαγράφηκα, και τότε να είσαι σίγουρος ότι ο χαμένος στην όλη ιστορία δεν θα είμαι εγώ.

Αν λοιπόν αγαπάς τον Χρυσό Δικέφαλο, επειδή εγώ ακόμα τον αγαπώ γιατί τον πίστεψα και έχω και φίλους εκεί μέσα, και δεν έχω καμμία αντιπαλότητα, σιώπησε. Για το δικό σου καλό και το καλό του σωματείου που βρίσκεσαι.

Συγνώμη απο τους φίλους για το off topic, αλλά μόνο εδώ ταίριαζε η απάντηση.

ΥΓ
Bobmaster, την επόμενη φορά που θα με προκαλέσεις, θα έχω όλο το δικαίωμα να κάνω κάποιους ρόμπες. Φιλικά το λέω και για να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν είναι απειλή.