Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

euboia4

• Guest
ορισμενοι αρχισαν να ακονιζουν τα μαχαιροπιρουνα
στην ορεξη θα μεινουν

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Διάβασα περί μακρη και μέσα σε 5 λεπτά βρήκα αυτό

http://www.greeksoccer.com/forums/index.php?showtopic=11899 , οι Έλληνες της Αυστραλίας   τον "στολίζουν" κανονικά,μακριά από εμάς,

υγ, συγνώμη για το οφφ τοπικ

¨

all the money το σχόλιο: "Unfortunately... we know him as a ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ"
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline agraf

• Αλλαγή
Ότι και να πούμε για το σχόλιο του Στρατηγού Μάκη, είναι λίγο.

Ωστόσο δεν πρέπει να περάσουμε προς τα έξω (όσοι τέλος πάντων υποστηρίζουν την άποψη ότι το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στο σημερινό χώρο της Τούμπας άν όχι το ίδιο γήπεδο ανακατασκευασμένο) ότι είμαστε κολλημένοι με το παρελθόν αλλά ότι έχουμε επιχειρήματα και δεν πουλάμε συναίσθημα, αναμνήσεις και εγωϊσμό.

Υ.Γ. Χαίρομαι πολύ για τον Μάκη. Άν ήμουν Κατσαρής-Πετρουλάκης θα αγχωνόμουν (άν τους έχει απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας).

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
Καταρχήν Γεια σας (μιας και είμαι νέο μέλος στο φόρουμ)

Διάλεξα το πρώτο ποστ μου να αφορά το ναό μας..

Η πρόταση μου είναι Τούμπα ή ΔΕΘ και όλα αυτά καθαρά για στρατηγικούς και οπαδικούς λόγους..

Όλοι ξέρουμε ότι Δυτικά έχουμε τους κλασσικούς φανατικούς οπαδούς μας..(άτομα που δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε σε βάθος χρόνου)

Έχοντας κάνει το νέο γήπεδο στην Τουμπα ή ΔΕΘ κρατάμε και όλες τις ανατολικές περιοχές και ανοιγόμαστε σε καινούριες..

Αυτό νομιζω συντελεί στην καλύτερη οπαδική ανάπτυξη της ομάδας μας στις ήδη αλλά και στις επόμενες γενιές..

Όταν όλοι οι άλλοι θα κάνουν γήπεδο σχετικά μακριά απο την θεσσαλονίκη (βλέπε ρούλη στην θέρμη και γριά στην Μικρα) εμείς θα απλωνόμαστε και στα υποτιθέμενα κλασσικά target group περιοχών τους μηδενίζοντας τελείως τις όποιες περιοχές "είχαν" ως τότε..

Έτσι βλέπω στο μέλλον περιοχές όπως χαριλάου αλλά και άλλες ανατολικές όπως και περιοχές γύρω απο το καυτατζόγλειο να γίνονται κλασσικές παοκτσήδικες..

Αυτά απο μένα ίσως η συλλογική μου να είναι λάθος αλλά αυτό πιστεύω..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline corrupt

• Αλλαγή
Aπλά και ωραία. Αν και χιλιοειπωμένη, αυτή ε'ιναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς άλλοι ονειρεύονται VIP's parking lots με χωρητικότητα 567.892 θέσεις και ενσωματωμένα ελικοδρόμια στις χέστρες επειδή τα είδαν σε ένα στάδιο στην Κορέα στο ίντερνετ...

ive4

• Guest
Για μένα τα βασικά κριτήρια επιλογής πρέπει να είναι δύο :
1. Κατά πόσο η επιλογή γηπέδου που θα κάνουμε θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα :
α) Δημιουργία περισσότερων οπαδών
β) εξασφάλιση περισσότερων εσόδων
γ) τίτλοι
2. Εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών και ασφάλειας όσων πηγαίνουν εκεί. Και ευκολία πρόσβασης. Και φυσικά τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης ή της Κορέας που βλέπουμε στο ιντερνετ, όπως είπε ο φίλος, μπορούν να είναι τα πρότυπά μας και όχι οι χασαποταβέρνες της Φυλής και του Κορυδαλλού ή το υπερβολικά μικρό γήπεδο Καραϊσκάκη.

Σε δεύτερη μοίρα, αλλά επίσης σημαντικά είναι η παράδοσή μας (Τούμπα) και το που υπάρχουν σήμερα οι περισσότεροι οπαδοί μας.

Με τα σημερινά δεδομένα η Τούμπα δε πληροί το μέγεθος που θέλουμε και την πρόσβαση.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα από την ιστορία μας. Φύγαμε από το συντριβάνι και πήγαμε Τούμπα. Με τη σημερινή αντίληψη που έχουμε οι περισσότεροι, τότε η μετακίνηση αυτή θα ήταν καταστροφική. Εγκατάλειψη του κέντρου. Αλλά ίσα ίσα ο ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδα.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του Νου Καμπ. Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, απλά το έχω επισκεφθεί και λέω τι συμπέρασμα έβγαλα. Δεν είναι στο κέντρο της πόλης, υπάρχει πρόσβαση με το Μετρό (αν και θέλει περπάτημα). Οι εγκαταστάσεις είναι τεράστιες και δεν υπάρχει μόνο το γήπεδο ποδοσφαίρου. Γύρω γύρω μικρότερα γηπεδάκια που παίζουν τσικό. Ατελείωτος κόσμος μπορεί να φιλοξενηθεί και να αράξει όχι μόνο πριν τα ματς αλλά και καθημερινές. Στην Τούμπα τι επιλογές θα έχουμε ; Σκέτο γήπεδο, ελάχιστα έσοδα από εμπορικά, 4 καφετέριες και 5 σουβλατζίδικα και μία εκκλησία. Αυτό είναι όλο σκηνικό σήμερα. Καλές οι αναμνήσεις που έχουμε εκεί, αλλά να μη πνιγόμαστε σε αυτές.

Για να μη παρεξηγηθώ, δεν λέω να φύγουμε από την Τούμπα, αλλά αν δε βγαίνουν εκεί οι συνθήκες, δε θα είναι καταστροφή να φύγουμε.

Για μένα το καλύτερο σημείο που συνδυάζει τα κριτήρια που έβαλα είναι η ΔΕΘ. Και όποια λύση προταθεί δεν πρέπει να είναι ανταλλαγή. Στην Τούμπα θα πρέπει να υπάρχει ΠΑΟΚ είτε σαν Μουσείο είτε σαν ερασιτεχνικά τμήματα.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
Ωραία αυτή η ιδέα του περσεα

γήπεδο στη ΔΕΘ και ερασιτεχνικά τμήματα ή κάποια γηπεδάκια στην Τούμπα..

έτσι καλύπτουμε όλες τις περιοχές...

ανατολικές και κέντρο..

και αφήστε τους αλλόθρησκους για άλλον πλανήτη  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ρεαλιστικά τώρα, με αυτό που εισπράττει ο καθένας προσωπικά για το λαό του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, πιστεύει κανείς από σας/μας εδώ πέρα ότι έχουμε τη δυναμική να διεκδικήσουμε τη ΔΕΘ για το γήπεδο; Σαν γκάλοπ φάση, ας πει ο καθένας τι πιστεύει...

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
προσωπικά από ότι ξέρω στην περιοχή της ΔΕΘ θα γίνει πάρκο.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

zan

• Guest
Μητροπολητικο παρκο θα γινει στην ΔΕΘ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μην γίνει μόνο κάνα εμπορικό κέντρο ή κάνα πάρκινγκ... Την πόλη αυτή εξάλλου την διοικούνε οι εργολάβοι.  :P

Η καθολική θέση του λαού για το γήπεδο θα πρέπει να είναι η ΔΕΘ ή η Τούμπα. Ακόμα δεν πήρα από συμφορουμίτη απάντηση γαι το αν είναι εφικτή η διεκδίκηση του χώρου στην έκθεση από άποψη δυναμικής του κόσμου μας, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας...

Τα εγκαταλελειμένα στρατόπεδα ανήκουν στο λαό και όχι σε ανώνυμες εταιρίες. Μακάρι να γίνουν πάρκα εκτός από τη ΔΕΘ και στου Π. Μελά, του Καρατάσσου, του Νταλίπη, του Κόδρα κλπ. και να αποκτήσει η πόλη μας επιτέλους λίγο πράσινο...

goudas4

• Guest
Ο θειος Corrupt επανηρθε δριμυτερος και κλασσικος μετα απο το εβδομαδιαιο διαλειμμα κουλτουρας του... ;D

Και για να απαντησω στο ερωτημα σου...Πιστευω πως με τις υπαρχουσες συνθηκες που επικρατουν στην πολη αλλα και στον λαο του ΠΑΟΚ, το να απαιτησουμε γηπεδο στην ΔΕΘ (που θα ηταν το ιδανικοτερο) ειναι προς το παρον ουτοπικο για μενα...Μακαρι στο μελλον να αλλαξουν οι καταστασεις και μπορεσουμε να διεκδικησουμε αυτο το οποιο μας ανηκει ολοκληρωτικα...

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η' ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Γηπεδο στην Τουμπα
Παρκινγκ στη ΔΕΘ (ολη νταιλικι)
και λεωφορεια στο δρομολογιο, να πηγαινοφερνουν το λαο πριν και μετα τα ματς

Με προπονητηριο στα δυτικα και μπασκετ στα ανατολικα...

ΠΑΟΚ στις 4 ακρες της Θεσσαλονικης ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία του λαού μας επιθυμεί την δημιουργία γηπέδου σε ΔΕΘ ή Τούμπα

προσωπικά δεν με νοιάζει αν δεν υπάρχει πάρκινγκ αν οι θέσεις είναι μικρότερες του αναμενομένου αν λαικιστί δεν είμαι άπλας

το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η οπαδική στρατηγική.

και η καλύτερη λύση για να προπαγανδίζω στις επομένες γενιές είναι αυτά τα δύο μέρη...τους λόγους τους εξήγησα σε προηγούμενο ποστ μου..

πιστεύω κάποιοι να καταλάβουν (κυρίως οι υπεύθυνοι της όλης ιδέας για ανέγερση νέου γηπέδου) το οπαδικό καλό του συλλόγου μας και να μην προχωρήσουν σε βεβιασμένες κινήσεις εξαιτίας των υποτιθέμενων ανέσεων που μπορεί να μας παρέχει μια άλλη περιοχή..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε οτι και αν θελει η πλειοψηφια του λαου η αποφαση θα παρθει σε γενικη συνελευση του ερασιτεχνη

αν ο λαος θελει να περασει την αποψη του τοτε πρεπει να γραφτει μαζικα στον Α.Σ....

αυτο το λεω γιατι συμμεριζομαι την αποψη σου αλλα αν οι γνωστοι-αγνωστοι βρουνε προσφορο εδαφος τοτε το νεο γηπεδο,που ειναι το 95% του μελλοντος για ολο τον ΠΑΟΚ,θα το κανουνε οπου γουσταρουνε και δεν θα ρωτησουν και κανεναν...επειδη εισαι καινουριος στο φορουμ απευθυνομαι σε σενα προσωπικα...δεν ξερω αν εισαι μελος του ερασιτεχνη αλλα πιστευω οτι συμφωνεις...

εμεις ακομα ουτε αυτο δεν εχουμε καταλαβει σαν λαος...και θελουμε να διεκδικησουμε την δεθ;(σποντα προς corrupt με φιλικο τροπο  ;))

υ.γ επειδη το ξαναδιαβασα εδω μεσα...πρωτον το μητροπολιτικο παρκο στην εκθεση καθηστε να το δουμε...

δευτερον ποιος απαγορευει γηπεδο μεσα σε ενα παρκο τοσων στρεμματων;

αν τον χωρο της εκθεσης τον θελουμε πραγματικα τροπος υπαρχει να τον διεκδικησουμε...

Offline tsag

• Αλλαγή
οποιος πιστεύει ότι μπορεί να επιτραπεί κατασκευή γηπέδου στη ΔΕΘ μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι πραγματικές επιλογές είναι Τούμπα και κάτι Καρατάσου και Πυλαίες και ίσως και κάτι απίθανες περιοχές ακόμη πιο έξω από την πόλη. Εγω ψηφίζω ΤΟΥΜΠΑ πάντως. Χωρις δεύτερη σκέψη.

Επίσης να πω ότι προσωπικά πιο πολύ γουστάρω την καντίνα και την ρετσίνα παρά το εμπορικό με τα Goodys και δεν ξέρω γω τι στον π$%τσο άλλο θα έχει εκεί μέσα... Ουστ απο δω, αυτα στις Ευρώπες. This is TOUMBA!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

euboia4

• Guest
το μεγαλο προβλημα ειναι η χρηματοδοτηση
ασφαλως ολοι μας προτιμαμε στην Τουμπα να κατασκευαστει το νεο γηπεδο αλλα ποιος θα δωσει 70-100 εκατ.ευρω για την κατασκευη;
το κρατος;εμεις;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εστω οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου...πιθανον να ειναι και ετσι δεν παρεξηγουμαι με αυτο...

παρεξηγουμαι που δεν καταλαβαινει κανεις την σημασια του να λεμε την δεθ σαν εναλλακτικη...δυο οι λογοι

ο πρωτος ειναι ο προφανης...τυχον κατασκευη γηπεδου στην δεθ σημαινει αυτοματα οπαδικα και το κυριοτερο απο ολα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ωφελη χωρις
να χρειαζεται να ξοδεψεις τεραστια ποσα για να εχεις ανταποδωση...το μερος ειναι απο μονο του αυτο που λεμε "γωνια μαγαζι"

ο δευτερος ειναι ο πονηρος λογος...αν θες αναγκαστικα σαν λαος γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ τοτε το μετρο πιεσης θα πρεπει να ειναι η εκθεση...για την εκθεση χρειαζεται πολεμος και αυτον δεν τον θελει κανεις μαζι μας...οποτε ειναι πανευκολο να σου πουνε πανε στην τουμπα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...το θεμα ειναι να θελουμε να πολεμησουμε εμεις.

και το κυριοτερο να συνειδητοποιησουμε οτι καλα τα λογια αλλα καλυτερες οι πραξεις...κι αυτες μονο μεσω ερασιτεχνη μπορουν να γινουν...

υ.γ το προβλημα της χρηματοδοτησης ειναι παντου το ιδιο...ειτε προκειται για πυλαια ειτε για τουμπα ειτε για εκθεση ειτε για καρατασου...πουθενα κανεις δεν σου ειπε οτι θα χτιστει τζαμπα...το λογικο ειναι η αυτοχρηματοδοτηση...οποτε πας εκει που θα εχεις τα μεγαλυτερα οφελη...αν καποιος πιστευει οτι τα οφελη(οικονομικα) απο ενα γηπεδο στο κεντρο της πολης(και βαζω και την τουμπα μεσα) ειναι μικροτερα απο ενα γηπεδο στα δυτικα η στην πυλαια ευχαριστως να μου το εξηγησει και μενα που δεν το καταλαβαινω...

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ωραίος ο γιαννιώτης

βασικά νομίζω οτι ο παοκτσής δεν πρέπει να πέσει στην λούμπα και να φάει τον παπά του υπερπολυτελούς γηπέδου.

εκεί είναι όλο το clue της υπόθεσης.

το θέμα δεν είναι να κάνεις γήπεδο προδιαγραφών Μπαρτσελόνα αλλά γήπεδο που θα σου εξασφαλίζει τις πραγματικές σου ανάγκες

σαφώς όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μέσω της υποστήριξης στον ερασιτέχνη οπότε όλοι οι προλαλήσαντες έχετε δίκιο.

Τούμπα,ΔΕΘ νομίζω είναι οι must περιοχές..

μια άλλη εναλλακτική περιοχή νομίζω θα σημάνει τον οπαδικό θάνατο περιοχών όπως τούμπα πυλαία καλαμαριά.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Τα πεΡι νεου γηπεδου ειναι πονηρα και επικινδυνα. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ξεμπλεξει ακομη απο το κυκεωνα χρεων να μην το λησμονουμε ουτε εχει σταθεροποιηθει οικονομικα. Ειναι σαν να μην εχεις σταθερη δουλεια και να παιρνεις δανειο για να αγορασεις σπιτι. Οι αργυρωνητοι δημοσιογραφοι , εργολαβισκοι και λοιπα κορακια θα ειναι οι μονοι κερδισμενοι και εμεις οι μονοι χαμενοι. Η Τουμπα ειναι μια χαρα , κατω τα χερια σας απο το γηπεδο. Δεν θα γινουμε ΑΕΚ, να μετραμε τις μερες χωρις γηπεδο,στα σιτε.Ξυπνηστε ραγιαδες σας δουλευουν

ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ . ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΕΙΔΕΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

Edit:Μονο τον ΠΑΟΚ γραφουμε με κεφαλαια εδω,εκτος αν ελεγες χανουμι,κουλα,ξαδερφη κτλ.
« Last Edit: November 24, 2009, 17:08:52 by northeagle_4 »