Τη στιγμή που ο κάθε ντόπιος πρακτορίσκος (σόρυ, πολιτικός εννοώ

) και οι τω συν αυτώ ρουφιάνοι δημοσιογράφοι δημιουργούν συνεχώς κλίμα για το νέο γήπεδο σε άκυρες περιόδους, στα μουλωχτά, στα πλαίσια των στηλών τους στις φυλλάδες τους, στα πεταχτά στα κωλοράδια τους, σε φαινομενικά άσχετες φάσεις,
τη στιγμή που διάφοροι ΠΑΟΚτσήδες δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα αντιταθούν με το στανιό και με τσάμπα μαγκιά στην πρόταση της Τούμπας για το νέο γήπεδο (για τη ΔΕΘ λέει ο "ΠΑΟΚτσής" δεν το συζητάει καν) και όλα αυτά ενώ άλλοι ΠΑΟΚτσήδες προτιμούν ανοιχτά να έχει το νέο γήπεδο μεγαλύτερες χέστρες για τους VIP's, 142.985 θέσεις πάρκινγκ, ελικοδρόμια και κρεμαστούς κήπους αλά Babylon',
τη στιγμή που ο ΑΣ ΠΑΟΚ πετάει αετό και μαζί με την ΠΑΕ κατά καιρούς εκτοξεύουν σαφείς υπαινιγμούς για την τοποθεσία, φωτογραφίζοντας Πυλαίες-Καρατάσσου κλπ
ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! Δημιουργούν κλίμα παντού, στο ίντερνετ, στα μέσα που ελέγχουν, στις μεταξύ τους συζητήσεις από καφενειακό κουβεντολόι μέχρι τους συνδέσμους τους, ΠΑΝΤΟΥ!
"Τούμπα κίτρινη, τι ωραία εικόνα..."
Αυτο το σλόγκαν κύριοι νομίζω περιγράφει την κατάσταση που πάνε να κατασκευάσουν οι απόγονοι του Γκέμπελς πλήρως... Και δεν είναι χθεσινό (για όσους ξέρουν τι παίζει), το επικαιροποιούν απλά...
Τώρα θα μου πείτε, όποιος νοήμων άνθρωπος αντικρύσει αυτό το πράμα θα γελάσει και θα σκεφτεί πως τα κακόμοιρα αρειανά έχουν λαλήσει από το πολύ ξύλο... Μακάρι να ήταν έτσι. Δεδομένης της δύναμής τους σε επικοινωνιακό επίπεδο άνετα περνούν άμα γουστάρουν την προπαγάνδα τους, όπως την έχουν περάσει και με το περίφημο δίπτυχο "ασπρόμαυρη δυτική-κίτρινη ανατολική Θεσσαλονίκη"... Γι'αυτό εξάλλου έχει φουντώσει τελευταία η συζήτηση περί αναβίωσης του συνδέσμου τους στην Τούμπα... ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
Ας αποφασίσει ο καθένας μας (ειδικότερα το κάθε μέλος του ΑΣ) πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος όταν έρθει (και εάν έρθει-γιατί ΠΑΟΚ είσαι) εκείνη η στιγμή. Όπως έγραψε ο αδερφός diegito παλιότερα οποιαδήποτε άποψη κατά της Τούμπας είναι ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ, και ως τέτοιον προσωπικά διατίθεμαι να αντιμετωπίσω εάν χρειαστεί όποιον τις εκφέρει με εμπάθεια και χωρίς καν να μιλήσει με επιχειρήματα (north pole δεν είσαι μόνο εσύ μέλος στο μπουρδέλο πασά μου, απλά οι υπόλοιποι δεν έχουμε ίσως την ανάγκη αυτή να εκδηλωθούμε τόσο ανοιχτά...

)
Κρατάμε ακόμα σκορ; Ρεφ πόσο είμαστε;