Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή

[/quote]

το να γραψει καποιος επιχειρηματα οπως εχουν γραφτει κατα καιρους ειναι δεκτο.

ακομα και ο πιο τεχνοκρατης φιλαθλος θα ελεγε παιδια λυπαμαι κιεγω αλλα γιαυτο και γιαυτο ισως να ειναι δυσκολα να γινει γηπεδο στην τουμπα.
το ποστ το δικο σου ειναι καθαρα αντιΠΑΟΚτσηδικο. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΣ ΤΣΑΚΑΛΕ

[/quote]

διαβασε και αυτο που εγραψα πιο πριν σαμπαθ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Επιχειρήματα δεν ακούμε όμως παίδες από όσους με πάθος φέρονται κατά της Τούμπας ή της ΔΕΘ...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ε-Π-Ι-Χ-Ε-Ι-Ρ-Η-Μ-Α-Τ-Α.

Μόνο κάτι εμπάθειες του στυλ "εγώ δε γουστάρω Τούμπα και άμα θέλετε ελάτε να με σταματήσετε"... Με την ίδια λογική και γω θα μπορούσα να σας πω να πάτε να γαμηθείτε όλοι μαζί, και μάλιστα στα χωράφια της Πυλαίας, αλλά δεν το κάνω...

Εγώ προσωπικά, ο Γιαννιώτης, ο βέντερ, ο λικ, ο κλαμπ Λάρισα και άλλοι (συγγνώμη σε όποιον ξεχνώ αυτή τη στιγμή) πρέπει τέλος πάντων να έχουμε γράψει σελίδες ολόκληρες με τα πλεονεκτήματα του να έχουμε το γήπεδο στην Τούμπα ή το κέντρο της πόλης, και όποιος αμφιβάλλει ας ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες...

Τώρα με το να βγαίνει κάποιος να πετάει ένα στείρο "μακριά από την Τούμπα και θα μας κλάσετε τα αρχίδια" (γιατί αυτό στην ουσία λέτε οι 2-3 που επιτίθεστε στην πρόταση Τούμπας με τόσο μένος) "επειδή είμαστε στον Α.Σ." και μάλιστα απέναντι σε (υποτίθεται) αδερφούς ΠΑΟΚτσήδες μόνο ύποπτο και προκλητικό φαίνεται... Εξάλλου τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτοί στους οποίους αναφέρεστε τόσο προκλητικά δεν είναι και εκείνοι μέλη του ερασιτέχνη;

Η επιχειρηματολογείστε για τις απόψεις σας ή απέχεται από τη δημόσια αυτή συζήτηση για το γήπεδο. Δεν θα τρελαινόμαστε νυχτιάτικα με τις μπρίζες που πετάτε, και μάλιστα κρατώντας και σκορ...  :tikitaka:

euboia4

• Guest
κοραπτ respect
και απο μενα
αναλυτικη και ουσιωδης αναφορα για τα γηπεδα των γαυροβαζελων απο κορουπτ

GeorgT

• Guest
δειτε παντως πως ανακατασκευαζουν οι γερμανοι ενα γηπεδο χωρις να σταματησει η λειτουργια του:

http://www.gottlieb-daimler-stadion.de/album2/

http://www.gottlieb-daimler-stadion.de/album/

http://mercedesbenzarena.blog.de/2009/06/14/neue-fotos-abriss-mercedes-benz-arnea-6300903/

αν κανουμε γηπεδο στη τουμπα θα ηταν μια πολυ καλη λύση!

Offline agraf

• Αλλαγή
Πολύ ενδιαφέρον.

Έχω ξαναγράψει και το λέω και τώρα, όχι επικριτικά προς τους εγχώριους μηχανικούς αλλά επειδή έτσι είναι: δεν υπάρχει Ελληνική εταιρεία με έργο αναφοράς Μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια μόνο το Καραϊσκάκη χτίστηκε το οποίο είναι όπως το παλιό με σκέπαστρο και χωρίς στίβο. Σιγά την κατασκευή.

Έτσι, πριν κάνουμε οτιδήποτε πρέπει να επενδύσουμε λεφτά και να ζητήσουμε μελέτες-προτάσεις από κατασκευαστικές εταιρείες του εξωτερικού.

Π.χ. αυτή από τη Στουτγκάρδη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τη στιγμή που ο κάθε ντόπιος πρακτορίσκος (σόρυ, πολιτικός εννοώ :P ) και οι τω συν αυτώ ρουφιάνοι δημοσιογράφοι δημιουργούν συνεχώς κλίμα για το νέο γήπεδο σε άκυρες περιόδους, στα μουλωχτά, στα πλαίσια των στηλών τους στις φυλλάδες τους, στα πεταχτά στα κωλοράδια τους, σε φαινομενικά άσχετες φάσεις,

τη στιγμή που διάφοροι ΠΑΟΚτσήδες δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα αντιταθούν με το στανιό και με τσάμπα μαγκιά στην πρόταση της Τούμπας για το νέο γήπεδο (για τη ΔΕΘ λέει ο "ΠΑΟΚτσής" δεν το συζητάει καν) και όλα αυτά ενώ άλλοι ΠΑΟΚτσήδες προτιμούν ανοιχτά να έχει το νέο γήπεδο μεγαλύτερες χέστρες για τους VIP's, 142.985 θέσεις πάρκινγκ, ελικοδρόμια και κρεμαστούς κήπους αλά Babylon',

τη στιγμή που ο ΑΣ ΠΑΟΚ πετάει αετό και μαζί με την ΠΑΕ κατά καιρούς εκτοξεύουν σαφείς υπαινιγμούς για την τοποθεσία, φωτογραφίζοντας Πυλαίες-Καρατάσσου κλπ

ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! Δημιουργούν κλίμα παντού, στο ίντερνετ, στα μέσα που ελέγχουν, στις μεταξύ τους συζητήσεις από καφενειακό κουβεντολόι μέχρι τους συνδέσμους τους, ΠΑΝΤΟΥ!

"Τούμπα κίτρινη, τι ωραία εικόνα..."

Αυτο το σλόγκαν κύριοι νομίζω περιγράφει την κατάσταση που πάνε να κατασκευάσουν οι απόγονοι του Γκέμπελς πλήρως... Και δεν είναι χθεσινό (για όσους ξέρουν τι παίζει), το επικαιροποιούν απλά...

Τώρα θα μου πείτε, όποιος νοήμων άνθρωπος αντικρύσει αυτό το πράμα θα γελάσει και θα σκεφτεί πως τα κακόμοιρα αρειανά έχουν λαλήσει από το πολύ ξύλο... Μακάρι να ήταν έτσι. Δεδομένης της δύναμής τους σε επικοινωνιακό επίπεδο άνετα περνούν άμα γουστάρουν την προπαγάνδα τους, όπως την έχουν περάσει και με το περίφημο δίπτυχο "ασπρόμαυρη δυτική-κίτρινη ανατολική Θεσσαλονίκη"... Γι'αυτό εξάλλου έχει φουντώσει τελευταία η συζήτηση περί αναβίωσης του συνδέσμου τους στην Τούμπα... ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Ας αποφασίσει ο καθένας μας (ειδικότερα το κάθε μέλος του ΑΣ) πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος όταν έρθει (και εάν έρθει-γιατί ΠΑΟΚ είσαι)  εκείνη η στιγμή. Όπως έγραψε ο αδερφός diegito παλιότερα οποιαδήποτε άποψη κατά της Τούμπας είναι ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ, και ως τέτοιον προσωπικά διατίθεμαι να αντιμετωπίσω εάν χρειαστεί όποιον τις εκφέρει με εμπάθεια και χωρίς καν να μιλήσει με επιχειρήματα (north pole δεν είσαι μόνο εσύ μέλος στο μπουρδέλο πασά μου, απλά οι υπόλοιποι δεν έχουμε ίσως την ανάγκη αυτή να εκδηλωθούμε τόσο ανοιχτά... ;) )

Κρατάμε ακόμα σκορ; Ρεφ πόσο είμαστε;  ???  

:P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Κατ αρχην ρε κουφαλες ειδατε ποσο μπροστα ειναι ο HOMO PAOKUS? Οταν ειχε προτεινει πιθανως ανακατασκευη η νεα κατασκευη της Τουμπας τμηματικα ειχατε πει οτι δε γινεται. Να λοιπον που γινεται!

2. Περα απο την πλακα ριχνω αλλη μια προταση να υπαρχει, χωρις να ξερω ποσο εφικτη ειναι και εχει να κανει με τα παρκινγκ. Να δημιουργηθουν λοιπον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ παρκινγκ. Εννοω υπογεια. Για παραδειγμα στο Παπαφειο να γινει ενα τριωροφο ας πουμε. Κατω απο την παλια αλανα της Τουμπας μαζι με Κλεανθους και το παρκακι της Διαγορα ειναι χωρος που θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο. Ισως και σε αυλες σχολειων οπως πχ στην αυλη του 18ου Λυκειου διπλα στον ΟΤΕ. Να θυμησω επισης οτι υπαρχει υπογειο παρκινγκ 1000 θεσεω απεναντι απο το Ιπποκρατειο, Παπαναστασιου μεχρι Κλεανθους.

2, ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ τη συζητηση και κυριως την ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ για το γηπεδο με αποκλεισμους, χαρακτηρισμους  και αφορισμους οσων δεν εχουν την ιδια αποψη μαζι σας, οπου κι αν θελουν να γινει το γηπεδο. Ας κατσουμε ολοι να συζητησουμε με επειχειρηματα οταν ερθει η ωρα. Αλλα και τωρα η "προεργασια συζητησης" νομιζω οτι βοηθαει.Επισης να πω για πολλοστη φορα οτι η αποφαση για το γηπεδο περναει καλως ή κακως απο τα μελη του ΑΣ. Για μενα κακως, θα επρεπε να αποφασιστει με ψηφο χιλιαδω οπαδων, πχ των κατοχων διαρκειας. Συνεπως η συμμετοχη στον ΑΣ ειναι μονοδρομος ακομα κι αν θελουμε να αλλαξουμε το καταστατικο ωστε η αποφαση να παρθει απο σοσο το δυνατον περισσοτερους.
3. Το τελευταιο σημειο ειναι ασχετο με τα προηγουμενα. Μου ηρθε η παρακατω φωτο αναμεσα σε πολλες αλλες της παλιας Θεσσαλονικης και νομιζω χωρις να ειμαι βεβαιος οτι ειναι η Αγια Βαρβαρα αλλα πριν το 1959 που εγινε η Τουμπα.Ασχετα αν λεει οτι ειναι απο το 1962.  Συμφωνειτε? Αν ειναι ετσι ειναι μια φωτο νομιζω μεγαλης αξιας, εγω τουλαχιστον δεν την ειχα ξαναδει.Η μηπως ειναι ο αγιος Θεραποντας? Ξερει κανεις?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
στον Α.Σ. οταν και αν ειναι ποτε να κανουμε γηπεδο θα παει μονο μια τελικη προταση(τοποθεσια) υλοποιησιμη και αποδεκτη απο ολον τον κοσμο του Π.Α.Ο.Κ.
για μενα αυτα που λετε για μελη και ψηφοφοριες ειναι ακυρα τουλαχιστον για το συγκεκριμενο σοβαρο θεμα που θα κρινει και το μελλον του συλλογου μας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δε σε καταλαβα αδερφε.
 Ποια ψηφοφορια ειναι ακυρη? Ποιος σου ειπε εσενα πως θα ειναι η προταση, και αν θα ειναι υλοποιησιμη?
Εχεις στοιχεια γι αυτο? Που το βασιζεις?Και επισης απο που προκυπτει οτι θα ειναι αποδεκτη απο ολον τον κοσμο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
κανενας δεν μου ειπε τιποτα
ουτε στοιχεια εχω
δεν το βασιζω πουθενα
αυτο απλα πιστευω πως θα γινει
ο καιρος θα δειξει φιλε

apostolos

• Guest
1. Κατ αρχην ρε κουφαλες ειδατε ποσο μπροστα ειναι ο HOMO PAOKUS? Οταν ειχε προτεινει πιθανως ανακατασκευη η νεα κατασκευη της Τουμπας τμηματικα ειχατε πει οτι δε γινεται. Να λοιπον που γινεται!

+35

Kι εγώ να δεις πόσο καιρό τα λέω. Γίνεται και παραγίνεται και το επιχείρημα του ότι μπορεί και να κοστίσει παραπάνω ποσώς με ενδιαφέρει. Ας κοστίσει! Το πλέον βασικό είναι οτι δεν μπορεί κανένα μουνόπανο (κάποιος καλοκάγαθος γείτονας, ένοικος της χ πολυκατοικίας, στα 3 τετράγωνα παρακάτω) να σε πηδήξει με την πολεοδομία το οποίο για μένα είναι το κυριότερο πρόβλημα με την κατασκευή ενός ολοκαίνουριου από την αρχή γηπέδου στην Τούμπα. Δεν χρειάζεται την ίδια άδεια για επισκευές και επιδιορθώσεις με το να χτίσεις κάτι φτου κι από την αρχή. Και στην χειρότερη των χειροτέρων περιπτώσεων άντε να κολήσουν τα έργα για λίγο καιρό, θα έχεις όμως γήπεδο να παίζεις. Ενώ άμα το γκρεμίσεις και πας για καινούριο και γίνει καμιά μαλακία με την άδεια τότε τρέχεις και δεν φτάνεις.

euboia4

• Guest
XXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

ασφαλως και ειναι εφικτη μια ανακατασκευη
απλα θα εχουμε μια νεα Τουμπα με πανω κατω τις ιδιες θεσεις και με κοστος που δεν ξερουμε ποιος θα το αναλαβει
3 γηπεδα ανασκευαζονται στην Γερμανια για να αυξηθει η χωρητικοτητα
60 εκτα. η Βερντερ,70 Λεβερκουζεν,95 Στουτγκαρδη
« Last Edit: November 08, 2009, 13:23:36 by Capricorn »

euboia4

• Guest
60 εκατομμυρια ευρω ,70 και 95 αντιστοιχα το κοστος ανακατασκευης

Offline tsag

• Αλλαγή
στον Α.Σ. οταν και αν ειναι ποτε να κανουμε γηπεδο θα παει μονο μια τελικη προταση(τοποθεσια) υλοποιησιμη και αποδεκτη απο ολον τον κοσμο του Π.Α.Ο.Κ.
για μενα αυτα που λετε για μελη και ψηφοφοριες ειναι ακυρα τουλαχιστον για το συγκεκριμενο σοβαρο θεμα που θα κρινει και το μελλον του συλλογου μας

Όταν έρθει εκείνη η ώρα και γίνει η έκτακτη, πιθανόν, Γ.Σ. μπορούν να μαζευτούν 50 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη και 2 μέρες πριν την Γ.Σ. να ζητήσουν να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη οτιδήποτε θέλουν. Συνεπώς πως θα τεθεί μόνο μία πρόταση ρε φίλε? Αυτόματα μπορεί να ζητηθεί από τους 50 να συζητηθεί και άλλη τοποθεσία. Υπό αυτή την έννοια δε νομίζω ότι έχει νόημα αυτό που λες. Και σίγουρα δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι.

Να είναι σίγουρος ο κυρ Θανάσης και οι γύρω του ότι θα πέσουν κορμιά εάν προσπαθήσουν να μας πασάρουν μόνο μία τοποθεσία ως εφικτή.

ΔΕΝ ΤΡΩΩ!!!!!, όπως έλεγε και ο μέγιστος Παρασίδης
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ

Που είναι όμως αυτα;

Τι έχει κάνει ο ΑΣ για να φέρει έστω και μερικές δεκάδες μέλη ακόμα;

Αλήθεια έχει γίνει εκκαθάριση του μητρώου μελών;

Εχει μειωθεί η συνδρομή των μελών;

ΠΑΟΚΤΣΗ ΞΥΠΝΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ

ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΕΣΥ

ΣΚΕΨΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

ΕΣΥ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή

lik4,διαφωνώ με το σενάριο της μίας πρότασης.

Απαιτώ σαν μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, μέτοχος της παε ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚτσής να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις προτάσεις-μακέτες με πλήρη εξήγηση του πώς και του γιατί.

Οτιδήποτε λιγότερο είναι προδοσία. Δηλαδή τί σόι ψηφοφορία θ αείναι αυτή άν έχουμε μόνο μία πρόταση;

euboia4

• Guest
ετσι ακριβως
τρεις τουλαχιστον προτασεις με ολα τα συν και τα μειον της καθε προτασης
και συμφωνα με αυτα, να ψηφισουμε τι ειναι το καλυτερο για την ομαδα

Offline corrupt

• Αλλαγή
@ Homo όταν κάποιος βγαίνει με θράσος και καταφέρεται με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο στο ναό μας, δε δηλητηριάζει τη συνοχή και την ενότητα του κόσμου μας; Όταν απευθύνεται με τέτοια ειρωνεία και υφάκι (ελάτε να με σταματήσετε) και δε ξέρω γω με τι ηλίθια λογική σε ΠΑΟΚτσήδες, και μάλιστα χωρίς καν να μπαίνει σε διάλογο με επιχειρήματα παρά τις εκκλήσεις υπολοίπων δεν είναι αφοριστικός και (το χειρότερο για μένα) προκλητικός;

Άτομα τέτοιας νοοτροπίας προσωπικά δεν τα αντιμετωπίζω ούτε σαν συνοπαδούς, ούτε σαν αδέρφια ούτε τίποτα. Και σόρρυ κιόλας, νομίζω έχω το κάθε δικαίωμα να κρίνω τους άλλους με βάση τις απόψεις και τη στάση τους...

Όσον αφορά το θέμα του ερασιτέχνη συμφωνώ απόλυτα με το τσακαλάκι. Λίγη σημασία έχει το τι λέγεται εδώ πέρα, στους συνδέσμους, στα καφενεία και στις παρέες όσο η πλατειά μάζα του λαού του ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει ενεργά στα του ΑΣ.

-Τώρα όσον αφορά τη φωτογραφία νομίζω απεικονίζει την περιοχή του Άγιου Θεράποντα...

euboia4

• Guest
πρωτα να καταλαβεις τι γραφει ο north pole και μετα να τον κατακρινεις 

Offline diegito4

• Αλλαγή
Απαιτώ σαν μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, μέτοχος της παε ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚτσής να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις προτάσεις-μακέτες με πλήρη εξήγηση του πώς και του γιατί.

Οτιδήποτε λιγότερο είναι προδοσία. Δηλαδή τί σόι ψηφοφορία θ αείναι αυτή άν έχουμε μόνο μία πρόταση;

δηλαδή αν υπάρχει ΜΙΑ πρόταση και είναι αυτή της ΤΟΥΜΠΑΣ,εσύ σώνει και καλά θες τρείς??