Σκουλικι να πεις τον γιο σου!!οχι εμενα!εγω δεν ειπα να φυγουμε απο το κεντρο της πολης!!!μακαρι να γινει το γηπεδο στην ΔΕΘ!κ επισης....ποιος σου ειπε οτι σε 20 χρονια το κεντρο της πολης δεν θα ειναι πολυ πιο ανατολικα απο τι τωρα???
ο μονος που σε ειπε σκουλικι ειναι τα ιδια σου τα γραφομενα,,αν εβαζες ενα σκουλικι να γραψει τα ιδια θα εγραφε με μενος για την τουμπα και φυσικα θα χαιροταν για σκορ εναντιον της σε παιδιαριστικη ψηφοφορια.
και μαλιστα σκουλικι 10 χρονων που δεν θα εκρυβε την λαχταρα του γινει το ονειρο του πραγματικοτητα,,κανας πιο εξυπνος θα καλυπτε πιο καλα την λαχταρα του αυτη ( θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ).
το να γραψει καποιος επιχειρηματα οπως εχουν γραφτει κατα καιρους ειναι δεκτο.
ακομα και ο πιο τεχνοκρατης φιλαθλος θα ελεγε παιδια λυπαμαι κιεγω αλλα γιαυτο και γιαυτο ισως να ειναι δυσκολα να γινει γηπεδο στην τουμπα.
το ποστ το δικο σου ειναι καθαρα αντιΠΑΟΚτσηδικο. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΣ ΤΣΑΚΑΛΕ
ΑΝ εισαι ΠΑΟΚ σιγουρα δεν θα ηθελα ο γιος μου να σου μοιασει.
απο μενα τελος,,,αν εχω να χασω το χρονο με το να μαλωνω για αυτονοητα πραγματα θα μπορουσα κιεγω καλιστα να κανω το αλλο.
θα πηγαινα στο σαιτ του σουπερ3 θα γραφομουνα και θα ελεγα,,μαγκες ποια δεθ? φυγαμε για θερμη,, αλλα ποια θερμη!! βασιλικα!! θα το εγραφα πιο καλυμενα ομως,,,μην με παρουν και χαμπαρι.