Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για να το πω και λίγο πιο χοντρά. Εγώ ΔΕΝ ψηφίζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ γήπεδο στην Τούμπα (για ΔΕΘ ούτε μία στο εκατομμύριο)

Και δεν διατίθεσαι να μπεις σε διαδικασία να επιχειρηματολογήσεις για την άποψη σου αυτή;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

υ.γ2 και κατι τελευταιο για την κινηση μετα τα ματς της τουμπας...ρε μπορει να μου εξηγησει καποιος θεσσαλονικιος γιατι μετα τους αγωνες δεν υπαρχει δειγμα τροχαιας στην διαγορα κυριως(και ισως και στην λαμπρακη);αυτο το πραγμα δλδ δεν ξενιζει κανεναν;

Tροχαία υπάρχει κανονικά, αλλά όταν μποτιλιάρει η περιφερειακή όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Κλεάνθους που έχει και τις κάθετες παπάφη, ανατολικής θράκης τι θα κάνει?? Δεν είναι θέμα τροχαίας, και να μπει τροχονόμος να τραβήξει την κίνηση από την αν. θράκης, θα μποτιλιάρουν στην παπάφη και στην παπαναστασίου, αν τραβήξουν την κίνηση στην λαμπράκη προς κέντρο θα κολήσουν στην αμμουλιανης και στην κατσιμίδη ή πιο πάνω στην αγίου δημητρίου, από την άλλη πλευρά όσο και να τραβήξουν θα μποτιλιάρουν στην διαγόρα, από αγίας μαρίνας θα μποτιλιάρουν στην ολύνθου. Οι δρόμοι είναι για να περάσουν 100 αυτοκίνητα και όταν παίζει ο ΠΑΟΚ περνάνε 1000.
« Last Edit: October 05, 2009, 12:44:36 by arwstos »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
Οχι μόνο συμφωνώ μαζί σου GeorgT αλλά και σαν μέλος του ΑΣ έχω δηλώσει πολλές φορές στο φόρουμ ότι όσες εντυπώσεις και αν πάνε να δημιουργηθούν "για το καλό του ΠΑΟΚ" αυτοί που θα αποφασίσουμε θα πρέπει να το πράξουμε συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, για το παρόν και ΚΥΡΙΩΣ για το μέλλον της ομάδας μας. Οσοι έχετε αντίθετες απόψεις, ιδού η Ρόδος (ΑΣ) ιδού και το πήδημα (μέλη στον ΑΣ).
Για να το πω και λίγο πιο χοντρά. Εγώ ΔΕΝ ψηφίζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ γήπεδο στην Τούμπα (για ΔΕΘ ούτε μία στο εκατομμύριο). Ελάτε να με σταματήσετε ;D

Και γω φίλε μου σαν μέλος του του πηδήματος, δηλαδή του ΑΣ δεν ψηφίζω με τίποτα να φύγει το γήπεδο από την Τούμπα και δεν με σταματάει κανείς όπως και εσένα. Μέχρι στιγμής 1-1 είμαστε..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
σίγα να μην ψηφίσουμε Τούμπα ή κάτι άλλο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

GeorgT

• Guest
gianniwths4 οι αβασημες επιλογες εκτος πολ. συγκροτηματος που εχουν γινει (καραντασου κ πυλαια) βρισκοντε πολυ κοντα στην περιφερειακη αλλα εννοειτε οτι θα επρεπε να  γινουν κ προσθετες υποδομες στις υμφισταμενες οδικες αρτηριες κ αυτο ειναι οπως ειπες ενας μονο παραγωντας για την τελικη επιλογη μας!

Παντως αυτο που λες για τους τροχονομους στη διαγορα με λαμπρακη ειναι ενα μεγαλο προβλημα κ απορω πως κ δεν εχει γινει ποτε τιποτα, ειναι κατι πολυ ευκολο κ θα βοηθουσε παρα πολυ στην αποσυμφωρηση!

Offline agraf

• Αλλαγή
GeorgT, όταν λες επιπρόσθετες υποδομές τί ενοείς; Δρόμους; Άν ναι, αστο καλύτερα, 40.000 κόσμος με αυτοκίνητα δεν γίνεται.

Άν φτιάξουν στάση μετρό δίπλα που να εξυπηρετεί το γήπεδο τότε να το συζητήσουμε.

agamemnon

• Guest
αφου ειμαι γραμμενος κανονικα στον ΑΣ κ γω λεω οτι θα ψηφισω να φυγει το γηπεδο απο την ΤΟΥΜΠΑ(αν φυσικα αυτο που θα μου παρουσιασουν θα με αφησει ικανοποιημενο)

αρα το σκορ ειναι 1-2..

GeorgT

• Guest
Κοντινή στάση μετρό μόνο στη τούμπα παίζει σχετικά κοντά (χαμηλά στη παπαφη σε απόσταση περίπου 1χιλ. Από τη τούμπα που έχει πρόβλημα λόγο του συνδυασμού μετακίνησης οπαδών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή) τώρα για επιπρόσθετες υποδομές π.χ για του καραντάσου είναι ένας ανισόπεδος κόμβος ώστε να μπορεί ο κόσμος να φεύγει δυτικά. Πάντως άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε στο τρύπακι εγώ ψηφίζω αυτό κ εσυ αυτό γιατί ακόμα γίνεται μια συζήτηση σε τελείως θεωρητική βάση. Όταν έχουμε δεδομένα για 2-3 θέσεις, τότε θα μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια αντιπαράθεση.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πραγματικά πιστεύετε ότι θα παίξει σενάριο όπου ο κόσμος θα κληθεί να ψηφίσει ανάμεσα σε 2-3 λύσεις;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

xalllara4

• Guest

Offline ved

• Αλλαγή
αφου ειμαι γραμμενος κανονικα στον ΑΣ κ γω λεω οτι θα ψηφισω να φυγει το γηπεδο απο την ΤΟΥΜΠΑ(αν φυσικα αυτο που θα μου παρουσιασουν θα με αφησει ικανοποιημενο)

αρα το σκορ ειναι 1-2..

τετοιο μενος για τουμπα ουτε σκουληκι φιλαρακι...
το μεγαλυτερο τους ονειρο να φυγουμε απο την καρδια της πολης

για σκορ και μπουρδες πανε καντα στο σαιτ του σουπερ3 εκει θα εχεις σιγουρη νικη.

GeorgT

• Guest
Πραγματικά πιστεύετε ότι θα παίξει σενάριο όπου ο κόσμος θα κληθεί να ψηφίσει ανάμεσα σε 2-3 λύσεις;

το πως θα γίνει δεν μπορούμε να το προβλέψουμε (κ με κατσαρη ένα παραπάνω) αλλά αυτό πρέπει να έχουμε σαν στόχο ώστε το νέο μας γήπεδο να γίνει υπό της καλύτερες δυνατές συνθήκες!

agamemnon

• Guest
Σκουλικι να πεις τον γιο σου!!οχι εμενα!εγω δεν ειπα να φυγουμε απο το κεντρο της πολης!!!μακαρι να γινει το γηπεδο στην ΔΕΘ!κ επισης....ποιος σου ειπε οτι σε 20 χρονια το κεντρο της πολης δεν θα ειναι πολυ πιο ανατολικα απο τι τωρα???

Offline diegito4

• Αλλαγή
είπες να φύγουμε από Τούμπα όμως.
δεν νοείται ΠΑΟΚτσής να μην θέλει Τούμπα.αυτά τα 2 είναι ταυτόσημες έννοιες.
ΠΑΟΚ=ΤΟΥΜΠΑ.

οποιαδήποτε άλλη πρόταση (εκτός δεθ) για μένα είναι άκυρη,άστοχη και αντιΠΑΟΚτσήδικη.τέρμα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ = ΤΟΥΜΠΑ Τελειώσε.

Εμενα ο γιος μου θέλω να δει εκεί τον ΠΑΟΚ σε 20 χρόνια.

Και θέλω να ξαναμπεί η κολόνα στα δημοσιογραφικά στην κάμερα.

kospatras

• Guest
ΤΟΥΜΠΑ ή ΔΕΘ.ολα τα αλλα ακυρα.------ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ,ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ------

agamemnon

• Guest
κ μεγαλυτερες ομαδες σε τιτλους απο μας αλλαξαν γηπεδα!!!κ το νεο γηπεδο θα ειναι ο νεος οικονομικος τροφοδοτης της ομαδας....

οποτε εγω θελω γηπεδο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ να στοιχισει τρελα λεφτα!!!για να βγαλει ομως μετα κ τρελα λεφτα για την ομαδα..

κ λεω  το εξης απλο...φανταζεστε πριν απο 50 τοσα χρονια να ελεγαν οι τοτε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...  ΟΧΙ στο  γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ !!! στο συντρηβανι να μεινουμε μια ζωη!!!!

apaoki13

• Guest
Και θέλω να ξαναμπεί η κολόνα στα δημοσιογραφικά στην κάμερα.

Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα.

Δείτε όμως τι γίνεται μόνο και μόνο εδώ μέσα. Ένας λέει την άποψή του για Ανατολικά και τρώει χώσιμο. Σκεφτείτε να έρθει η στιγμή που θα πει κάποιος επίσημος ότι γουστάρει γήπεδο ανατολικά ή δυτικά... 

Offline ved

• Αλλαγή
Σκουλικι να πεις τον γιο σου!!οχι εμενα!εγω δεν ειπα να φυγουμε απο το κεντρο της πολης!!!μακαρι να γινει το γηπεδο στην ΔΕΘ!κ επισης....ποιος σου ειπε οτι σε 20 χρονια το κεντρο της πολης δεν θα ειναι πολυ πιο ανατολικα απο τι τωρα???

ο μονος που σε ειπε σκουλικι ειναι τα ιδια σου τα γραφομενα,,αν εβαζες ενα σκουλικι να γραψει τα ιδια θα εγραφε με μενος για την τουμπα και φυσικα θα χαιροταν για σκορ εναντιον της σε παιδιαριστικη ψηφοφορια.

και μαλιστα σκουλικι 10 χρονων που δεν θα εκρυβε την λαχταρα του γινει  το ονειρο του πραγματικοτητα,,κανας πιο εξυπνος θα καλυπτε πιο καλα την λαχταρα του αυτη ( θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ).

το να γραψει καποιος επιχειρηματα οπως εχουν γραφτει κατα καιρους ειναι δεκτο.

ακομα και ο πιο τεχνοκρατης φιλαθλος θα ελεγε παιδια λυπαμαι κιεγω αλλα γιαυτο και γιαυτο ισως να ειναι δυσκολα να γινει γηπεδο στην τουμπα.
το ποστ το δικο σου ειναι καθαρα αντιΠΑΟΚτσηδικο. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΣ ΤΣΑΚΑΛΕ

ΑΝ εισαι ΠΑΟΚ σιγουρα δεν θα ηθελα ο γιος μου να σου μοιασει.

απο μενα τελος,,,αν εχω να χασω το χρονο με το να μαλωνω για αυτονοητα πραγματα θα μπορουσα κιεγω καλιστα να κανω το αλλο.

θα πηγαινα στο σαιτ του σουπερ3 θα γραφομουνα και θα ελεγα,,μαγκες ποια δεθ? φυγαμε για θερμη,, αλλα ποια θερμη!! βασιλικα!! θα το εγραφα πιο καλυμενα ομως,,,μην με παρουν και χαμπαρι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω ξερω πολλους αρρωστους ΠΑΟΚτσηδες που για το καλο του συλλογου πιστευουν οτι το γηπεδο πρεπει να γινει εξω απο το κεντρο της πολης.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!