παντως σημερα που ημουν ικεα τετοια κινηση πρωτη φορα στην ζωη μου εφαγα!!!!
αυτο το λεω για το εκτος πολης γηπεδο κ για διαφορες επικρισεις που δεχτηκε η τοποθεσια που εγινε το παλατακι κ αντιστοιχα του που θα γινει ο ναος μας..
Ρε παιδιά τα λέμε και τα ξαναλέμε αλλά στου κουφού την πόρτα μου φαίνεται.
Τα γήπεδα στο εξωτερικό που χτίζονται στου διαόλου το θείο υποστηρίζονται από κάποιες υποδομές που έχουν τα κράτη αυτά και οι μεγάλες πόλεις τους, όπως συγκοινωνία (το σημαντικότερο). Στο παλατάκι μπες-βγες από το γήπεδο είναι ένα δρομάκι με δύο (υπό προυποθέσεις) λωρίδες για πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα, και για συγκοινωνία ας μην σχολιάσω τα δρομολόγια 2,3 και το κάθε πότε περνάνε...
Μετά από ματς που ο ΠΑΟΚτσής φιλοτιμείτε να πατήσει στο μπάσκετ κάνεις πάνω από μία ώρα να φτάσεις σπίτι σου αν μένεις ανατολικά ή κέντρο, πόσο μάλλον για δυτικά... Βόλο θα' φτανες στην ίδια ώρα. Πώς στον πούτσο θα γίνει εκεί γήπεδο με 40.000 κόσμο όταν στις 9.000 (που ποτέ σχεδόν δεν το χουμε τιγκάρει στο φουλ) παραλύουν τα πάντα μου λέτε;
Όλο για την ακαταλληλότητα της Τούμπας ακούμε, για την ακαταλληλότητα Πυλαίας ή δυτικών κιχ... Πανάθεμα τα ραδιόφωνα που ακούτε και τα κωλόχαρτα που διαβάζετε, σας έχουν κάνει γιαούρτι τον εγκέφαλο...