alamana εσυ πρωτος εγραψες για τεραστιο κοστος αν προσπαθησουμε για γηπεδο στην τουμπα 50,000 θεσεων και με νουμερα απαγορευτικα , λογω πιθανης καθετοποιησης αποτι λενε (παντα χωρις μελετες). συνεπως αν οντως ισχυει κατι τετοιο και με το θεμα στην εκθεση ουτοπικο προς το παρων ειναι σαν να μιλας εμεσως πλην σαφως για γηπεδο εκτος πολης.
Δεν είναι αλήθεια ότι ένα γήπεδο ιδίων διαστάσεων που πρέπει να σκαφτεί για να γίνει είναι ακριβότερο από κάποιο που δεν χρειάζεται να σκαφτεί;
Ειδικός δεν είμαι, αλλά ρώτησα κάποιους ανθρώπους και μου είπαν το παραπάνω που το θεωρώ αυτονόητο.
Για να καταλάβω; Αν γίνει το γήπεδο 40000 θέσεων που λες εσύ και όχι 50000 θέσεων που λέω εγώ, νομίζεις ότι μειώνεται σε μεγάλο βαθμό το κόστος; Πάλι πρέπει να σκαφτεί το οικόπεδο και πάλι πρέπει να γίνουν οι ίδιες εργασίες είτε 40 είτε 50 είτε 80 χιλιάδων θέσεων. Μόνο αν το γήπεδο είναι μικρότερο των 28000 θέσεων, δεν χρειάζεται να σκαφτεί. Αλλά εκεί σκάβεται το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Εκτός αν η Τούμπα γεμίσει με γούνες και παπιγιόν με λεφτάδες που θα δίνουν για φθηνότερο εισιτήριο κανα 100 ευρώ σε κάθε αγώνα. Τέτοια Τούμπα θέλουμε;
Μου αρέσει ότι από όσα έγραψα έβγαλες συμπέρασμα ότι θέλω να φύγει το γήπεδο από την Τούμπα και να μην γίνει στην ΔΕΘ. Για το τι θέλω, ξαναδιάβασε τα όσα έχω γράψει, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά και παλιότερα.
Επίσης...
Εσύ δεν ήσουν που χειροκρότησες την ανακοίνωση της Θύρα 4;
Ποιος πρωτοέγραψε για γήπεδο στην ΔΕΘ; Έγραψα εγώ σε αυτό το φόρουμ για την ΔΕΘ πριν την οποιαδήποτε αναφορά της Θύρα 4 ή κάποιου site ή κάποιου φόρουμ; Αλλά που να ξέρεις την σχέση που έχω με την Θύρα 4 και το πόσο συχνά κουβεντιάζω με τα παιδιά και ανταλλάσουμε απόψεις;
καλα για αγιαξ τι να πω ρεσυ? με διοικηση πρωτοδικειου ειμαστε και παρακαλουσαμε την πορτο ενα διμηνο για τον βιερινια.
ο αγιαξ ειναι στην ολλανδια,,στην ελλαδα η ομαδα του κρατους με τον δευτερο πρωθυπουργο για προεδρο ειναι η μονη που καταφερε να φτιαξει γηπεδο με 33,000 θεσεις. οι υπολοιπες ακομη βολοδερνουν με μεγαλυτερο το βοτανικο 40,000 θεσεων και εμεις μιλαμε για 50,000?
Πριν 3 χρόνια είχαμε τόσα χρέη που κάποιοι μιλούσαν για διάλυση της εταιρίας και έναρξης της από την Δ' Εθνική.
Πρόπερσι αρχίσαμε να πληρώνουμε τα χρέη στους τρίτους.
Φέτος τα ξοφλήσαμε, αρχίσαμε και τελειώνουμε το προπονητικό κέντρο και έχουμε λεφτά στο ταμείο για τυχόν απεμπλοκή με καταβολή ενός ποσού 4-5 εκ. ευρώ. Αν μάλιστα μπούμε στους ομίλους, τότε θα έχουμε επιπλέον άλλο ένα ποσό 5 εκ. ευρώ.
Δεν βλέπετε τι κάναμε σε τρία χρόνια; Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνουμε σε άλλα τρία ή ακόμα καλύτερα σε δεκατρία. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ρε. Ο ΠΑΟΚ είμαστε. Μιλιούνια οι ΠΑΟΚτσήδες. Αν το αποφασίσουμε γήπεδο 100.000 θέσεων θα κάνουμε μόνοι μας.
Η μιζέρια έχει πεθάνει και δεν θα την αναστήσω. Καταλαβαίνετε ρε τι κάνουμε με τα εισιτήρια διαρκείας. Ξέρετε τι καρφί τους βάζουμε στον κώλο; Ξέρετε πόσο τους έχουμε φοβίσει με την ενότητα και την δυναμική που δείχνουμε;
Η επανάσταση (Revolution) έχει αρχίσει, αλλά ορισμένοι μείνατε στα λόγια και δεν περνάτε στην πράξη. Αντίσταση σε κάθε πολιτικό που νομίζει ότι η δημόσια περιουσία είναι τσιφλίκι του. Αντίσταση σε κάθε πολιτικό που νομίζει ότι θα φάει την περιουσία του ΠΑΟΚ με μορφή ανταλλαγής για κάποιο νέο οικόπεδο. Ο ΠΑΟΚτσήδικος Λαός πρέπει να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Όσοι φοβάστε να τα βάλετε με το κράτος ή τις ομάδες της Αθήνας καθίστε στην τελευταία γραμμή και αφήστε εμάς να κάνουμε το ντού. Αλλά μην λακίζετε και μας λέτε ότι είναι αδύνατο. Εδώ τα βάλαμε με την Χούντα και πήραμε πίσω τον Κούδα και εσείς μου λέτε να μην τα βάζουμε με αυτά τα αρχίδια που θέλουν την ψήφο μας για να κυβερνήσουν. Ποιός Καραμανλής, ποιός Παπανδρέου, ποιός Κόκκαλης;
ΝΤΟΥ ΡΕ!!!