Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 72187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ρεκόρ θεατών:     45.252 (19/12/1976 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0)

Είμαι ένας βλάκας που εθελοτυφλεί και ζει στον κόσμο του.
ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ 45.000 ή τίποτα.

Γνωρίσαμε μια ΤΟΥΜΠΑ με 45000 κόσμο και την έχουμε συρικνώσει στις 28.700 θέσεις.Ηρθε ο καιρός να επανέλθει η ταξη.

ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ößëå ïé óõíèÞêåò ôþñá êáé ôá åðüìåíá 50 ÷ñüíéá ôïõëÜ÷éóôïí ãéá ôá ïðïßá ìéëÜìå äåí Ý÷ïõí êáìßá ó÷Ýóç ìå ôï ‘76. Ôþñá Ýñ÷ïíôáé ôá 2/3 ìå áõôïêßíçôï óå ìßá ðåñéï÷Þ ðïõ Ý÷åé Ýôóé ê áëëéþò ðÜíù áðü 500% áýîçóç óå áõôïêßíçôá êáé êüóìï áð üôé ôï ’76.

Äõóôõ÷þò äëä…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το Αμστερνταμ Αρενα είναι ακριβώς ίδια στρέμματα με την Τούμπα και χωράει 51500 θεατές. Αυτά για όσους λένε να "συνέλθουμε" (βάζω και μένα μέσα) και ότι θέτουμε με πρόθεση την χωρητικότητα του γηπέδου για να διώξουμε τον ΠΑΟΚ από την Τούμπα.

Μάγκες, επειδή δεν νοίωσατε ποτέ τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και διεκδικητή και τον γνωρίσατε μικρό και μίζερο, μην προσπαθείτε να μας πείσετε να αλλάξουμε μυαλά εμείς που πιστεύουμε ότι είναι μεγάλος (επειδή το ζήσαμε), αλλά αλλάξτε εσείς κοιτώντας την αλήθεια. Ο κανόνας είναι αυτός που ζούμε σήμερα και θα τον ζησουμε και αύριο, του χρόνου και κάθε χρόνο. Η εξαίρεση ήταν τα προηγούμενα χρόνια, όταν τις τύχες του είχαν οι Βουλινός, Μπατατούδης και Γούμενος.

Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος με δυναμική κόσμου που θα τον ζήλευαν σύλλογοι που έχουν σηκώσει Ευρωπαικούς τίτλους. Έτσι θα παραμείνει, είτε το γουστάρετε, είτε όχι. Και επειδή τώρα τελευταία βλέπω πολλούς χαρακτηρισμούς που πετάτε χωρίς σκέψη και χωρίς σεβασμό για τον οποιοδήποτε ("συνέλθετε", "βλακώδες"), αλλάζουν τα κόζια μάγκες μου και η συμπεριφορά μου στο πρόσωπο σας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

BIANCONERO

• Guest
Απ: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που κ
« Reply #1763 on: July 10, 2009, 17:28:19 »
καλα και ωραια ολα αυτα αλλα εγω ξαναρωταω..

αν δε θελουμε μεγαλο γηπεδο γιατι τοσα χρονια οταν ερασιτεχνες παρεα με γουμενους ονειρευοταν γηπεδο εμεις λεγαμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει 35.000 γηπεδο που ονειρευονται αυτοι?
Και μη μου πειτε για τα υπολοιπα..για τις μιζες, για τα 200.000 τετραγωνικα εμπορικα, για ..για ..για.....αυτα ειναι γνωστα, δεδομενα και δε χρειαζεται να τα ξαναλεμε.
εγω ρωταω για ενα συγκεκριμενα : ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ....? Γιατι τοτε ολοι οι Συνδεσμοι αλλα κ ο απλος κοσμος ελεγε "Γηπεδο στην Τουμπα και με τιποτα κατω απο 45.000"?

Τωρα ως προς αυτο που λες Αλεξη, για αλλες συνθηκες και οτι η Τουμπα δεν μπορει πλεον να "σηκωσει" τετοια νουμερα ως περιοχη αντιθετα με το 76, λυπαμαι αλλα με βαζετε σε αλλα τριπακια...εγω ΘΕΛΩ και απαιτω γηπεδο στην Τουμπα ΑΛΛΑ οπως το ονειρευομαι εγω!!
Αν τελικα οντως δεν γινετει (Αρα ερχεστε εσεις οι ιδιοι και λετε αυτα που ελεγε ο ερασιτεχνης σ' εκεινες της αληστου μνημης μελετες του που εβγαζαν την Τουμπα ακαταλληλη) ε, τοτε ΔΕΝ θελω γηπεδο στην Τουμπα!! Απλα πραματα....Γηπεδο 25 η 30 χιλλιαδων στην Τουμπα να μου λειπεται..
Τον ΠΑΟΚ εγω τον ονειρευομαι μεγαλο, ο Γαυρος χανει απο το νεο καραισκακη των 35 χιλλιαδων και ψαχνεται να βρει πως θα αυξησει τη χωρητικοτητα, ο Βαζελος και η ΑΕΚ μιλανε για γηπεδα 45-55 χιλλιαδων θεσεων!  Ο Ρουλης απο την αλλη μιλαει για 30, η Γρια και η Λαρισα για 25.000 και ο ΠΑΟΚ θα παει με την κατηγορια ΑΥΤΩΝ των ομαδων?? Με τιποτα....

Εγω θελω γηπεδο που θα στεγασει τα μελλοντικα ονειρα του ΠΑΟΚτση και οχι "Γηπεδο στην Τουμπα παση θυσια" ακομα και αν χρειαστει να κανουμε παραχωρησεις που θα βλαψουν μακροπροθεσμα τον ΠΑΟΚ.
Γηπεδαρα στην Τουμπα ΝΑΙ....Γηπεδο στην Τουμπα κι ας ειναι και Τσαντιρι ΟΧΙ!

Επειδη τζαμπα θα συζηταμε, για αυτο ειναι απαραιτητο να ξεκινησουν διαδικασιες καποια στιγμη και για αυτο πρεπει να γινουν σοβαρες μελετες απο καποια ανεξαρτητη αρχη που θα μας κατατοπισει τι γινεται και τι οχι.

ΓΗΠΕΔΟ 50.000 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Το Αμστερνταμ Αρενα είναι ακριβώς ίδια στρέμματα με την Τούμπα και χωράει 51500 θεατές. Αυτά για όσους λένε να "συνέλθουμε" (βάζω και μένα μέσα) και ότι θέτουμε με πρόθεση την χωρητικότητα του γηπέδου για να διώξουμε τον ΠΑΟΚ από την Τούμπα.

1ον Ειναι κατα 5 στρεμματα μεγαλυτερο του Αμστερνταμ
2ον Δεν ειναι σε πυκνοκατοικημενη περιοχη
3ον Εχει υψος 80μ!!!!!!! Δλδ κατα 4 μετρα ψηλοτερο απο τον πυργο του ΟΤΕ

Offline ved

• Αλλαγή
alamana εσυ πρωτος εγραψες για τεραστιο κοστος αν προσπαθησουμε για γηπεδο στην τουμπα 50,000 θεσεων και με νουμερα απαγορευτικα , λογω πιθανης καθετοποιησης αποτι λενε (παντα χωρις μελετες). συνεπως αν οντως ισχυει κατι τετοιο και με το θεμα στην εκθεση ουτοπικο προς το παρων ειναι σαν να μιλας εμεσως πλην σαφως για γηπεδο εκτος πολης.

καλα για αγιαξ τι να πω ρεσυ? με διοικηση πρωτοδικειου ειμαστε και παρακαλουσαμε την πορτο ενα διμηνο για τον βιερινια.
ο αγιαξ ειναι στην ολλανδια,,στην ελλαδα η ομαδα του κρατους με τον δευτερο πρωθυπουργο για προεδρο ειναι η μονη που καταφερε να φτιαξει γηπεδο με 33,000 θεσεις. οι υπολοιπες ακομη βολοδερνουν με μεγαλυτερο το βοτανικο 40,000 θεσεων και εμεις μιλαμε για 50,000?

δηλαδη οταν οπαδοι μας χαχανιζαν μεχρι προσφατα για ρικελμε δεν λεγαμε : αντε  μαγκες συνελθετε και δειτε την πραγματικοτητα. με τον ιδιο τροπο γραφτηκε και εδω νομιζω.

μπιανκο δυστηχως για την εποχη που αναφερεσαι δεν υπηρχε ουτε πολιτιστικο κεντρο ουτε γεφυρα ουτε κολυμβητηριο πανω απο την 4,,,δυστηχως καποιοι κοιμηθηκαν και φτασαμε σαυτο το σημειο σημερα . (εγω θυμαμαι ουτε σχολειο υπηρχε αλλα αστα κλαφτα)

paok volos αδερφε οι συνθηκες απο τοτε που αναφερεσαι εχουν αλλαξει παρα πολυ...αν δειτε τις ιδιες εποχες στο μπερναμπεου γινονταν σολντ αουτ με 130,000 κοσμο!!!

αλλες εποχες εκεινες αδερφε,,ουτε καρεκλακια ουτε κενα ασφαλειας. ολα τα γηπεδα μικρυναν εσωτερικα. ενα γηπεδο 45,000 θεσεων σημερα σε μεγεθος θαναι διπλασιο απο την τουμπα!!! σκεφτειτε το κοστος!!!

αλεξη για τα αμαξια που αναφερθηκες ειναι ενα μεγαλο κακο του ελληνα να πηγαινει και στο περιπτερο με το αμαξι,,φταιει και η νοοτροπια μας φταει και οτι δεν εχουμε συγκοινωνιες (ειδικα στην θεσσαλονικη ) . δεν ειναι ομως μονο το συγκοινωνιακο και το συναισθηματικο φιλε αλλα και δεκαδες αλλα θεματα.

παραμενοντας στην καρδια της πολης ταυτιζεσαι και μενεις  συμβολο γιαυτην. σε καθε ματς η μαγεια θα συνεχισει να μεταδιδεται στην ραχοκοκαλια της κανοντας καθε ματς ενα πανηγυρι για ολο τον κοσμο. αυτο ειναι ανεκτιμητο!!!

αυτη η διαωνιση και μεταδοση της μαγειας και η ταυτιση του γηπεδου με την καρδια της πολης δεν ανταλασσονται ουτε με πολυτελειες ουτε με αριθμους.

αφηστε τα χωραφια και τους εξοστρακισμους απο την  πολη, αυτα ειναι για  τις γριες και τα σκουλικια που σε 5 χρονια θα αποτελουν αστεια αναμνηση. η πολη μας ανηκει και θα μεινουμε στην καρδια της.

αφηστε ολες τις συγκρισεις με ευρωπες και αλλα σταδια,,εμας αυτο που μας κανει ξεχωριστους ειναι αυτη η μαγεια και το σχολειο της ειναι στη ΤΟΥΜΠΑ .

BIANCONERO

• Guest
Και εγω παλι υπ' αυτες τις συνθηκες Βεντερ δεν τη θελω.......αφου η Τουμπα λοιπον ειναι λιγη και αποφασισατε να της κανουμε και την Κηδεια και το Μνημοσυνο μαζι και το Βαλσαμωμα για να ζουμε με τις αναμνησεις των εικονων της (εικονες απο ενα μεγαλο γηπεδο για να μην ξεχνιομαστε) εγω πλεον ουτε που θα ξανααναφερω το ονομα της..οσο καταστροφικο ειναι για τον ΠΑΟΚ ενα γηπεδο εξω απο την πολη αλλο τοσο ειναι και μια μετρια - απο πολλες αποψεις και οχι μονο χωρητικα - Τουμπα.
Και το χα το παραισθημα οτι αυτα τα οπαδιστικα "Γηπεδο 10.000 θεσεων" που αρχισαν να λεγονται με αλλο σκοπο και οχι με ουσιαστικο νοημα θα ειχαν αλλη καταληξη μολις εφταναν στα αδουλευτα μυαλα των περισσοτερων.

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΔΕΘ (ΛΟΙΠΟΝ) 50.000 ΘΕΣΕΩΝ....

αντε να τα λεμε απο τωρα πριν ακουσουμε οτι κι εμεις τα παιρνουμε τουλαχιστον.. ;D
γιατι θα ρθουν πονηροι καιροι και με τα μυαλα που κουβαλαμε....

Α, και κατι για το Βοτανικο ...

" Ο Παναθηναϊκός έναντι του Ολυμπιακού θα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Την χωρητικότητα του γηπέδου. Ο Βοτανικός θα έχει χωρητικότητα 43.000 θέσεων έναντι 33.000 θέσεων του Καραϊσκάκη. Με βάση την αρχική μελέτη, το γήπεδο θα έχει δύο μεγάλα πέταλα, με χωρητικότητα 7.500 θέσεων κάθε ένα. Οι κεντρικές θύρες θα είναι διώροφες, με περίπου 7.000 θέσεις ανά διάζωμα και πλευρά. Η ΠΑΕ υποχρεούται να παραχωρήσει το 10% της συνολικής χωρητικότητας για θέσεις VIP και δημοσιογράφων.

Το κλειδί, όμως, είναι ότι έχει ήδη προβλεφθεί η προσθήκη περίπου 7.000 θέσεων στα πέταλα (υπό μορφή διώροφης εξέδρας όπως υπήρχε στην γκρεμισμένη Νέα Φιλαδέλφεια). Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία και θα αποφασιστεί μόνο αν υπάρξει ανάγκη. Προς το παρόν, θεωρείται ασύμφορο να γίνει ένα γήπεδο 50.000 θέσεων. "

43.000 λοιπον η χωρητικοτητα του Βοτανικου με προοπτικη καποια στιγμη ΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ να γινει 50.000

Και κατι και για το Καραισκακη, που εχει ΠΟΛΛΑ ενδιαφεροντα πανω στα οποια θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΜΠΑ....:

Μεγαλώνει το "Γ. Καραισκάκης"

Ένα όνειρο πολλών φίλων του Ολυμπιακού γίνεται πραγματικότητα. Η "ερυθρόλευκη" διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες για την αύξηση θέσεων στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και την ανάπτυξη των εξωτερικών χώρων του γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής" η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κινήσει τις διαδικασίες για να μπορέσει να αυξήσει τις θέσεις στο γήπεδο αλλά και για να δημιουργήσει ακόμα περισσότερους εμπορικούς χώρους προς εκμετάλλευση.

Στην απόφαση αυτή βοήθησε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό καθώς ο συντελεστής κάλυψης που δόθηκε στους πράσινους είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν του Ολυμπιακού. Σε εκείνο το σημείο έκανε την παρέμβαση η διοίκηση της ομάδας και ζήτησε από τους αρμόδιους τον ίδιο συντελεστή κάλυψης και για το Γ. Καραϊσκάκης".

Φυσικά η πίεση από τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορούσε να μην αποδώσει αποτέλεσμα και έτσι σύμφωνα με τις πηγές του δημοσιεύματος, οι αρμόδιοι δεσμεύτηκαν πως σε δύο μήνες θα γίνει αύξηση του συντελεστή. Κάτι τέτοιο θα ελευθερώσει τα χέρια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ που θα ξεκινήσει άμεσα την αύξηση των θέσεων του γηπέδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μπουν τουλάχιστον 3.000 καθίσματα (χαμηλώνοντας τον αγωνιστικό χώρο). Από 'κει και πέρα υπάρχει και η δυνατότητα να ανοίξει το γήπεδο και φυσικά να προστεθούν κάποιες θέσεις. Έτσι λοιπόν οι 33.334 καθήμενοι μπορεί να αυξηθούν στους 40.000 και ίσως ακόμα περισσότερο.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ!!

Και κατι τελος για το γηπεδο της ΑΕΚ , οπως σχεδιαζοταν να γινει επι Νικολαιδη

Ο χώρος όπου θα στεγασθεί το οικοδόμημα είναι ο ΟΔΔΥ. Στην ουσία πρόκειται για δημιουργία γηπέδου χωρητικότητας 50.000 θέσεων και μάλιστα 5 αστέρων, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τελικό champions league.

Μετά τη συνάντηση, ο Γιώργος Αλογοσκούφης τόνισε: «Μέσω διαγωνισμού θα παραχωρηθεί το έργο σε μία εταιρία. Οι προδιαγραφές του γηπέδου θα είναι πέντε αστέρων, χωρητικότητας 50.000 θέσεων και σε 2-3 μήνες θα ξεκινήσουμε τις υπόλοιπες διαδικασίες

50.000 θεσεων λοιπον και ο στοχος της ΑΕΚ για γηπεδο!!
Τα συμπερασματα δικα μας!

BIANCONERO τα Links ??
« Last Edit: July 11, 2009, 03:25:01 by MILLWALL-4 »

Offline ved

• Αλλαγή
μα κιεγω 40,000 θελω μπιανκο γιατι αγχωθηκες?  :05a: και 50,000 στην δεθ ακομη πιο ωραια.

δυστηχως ομως δεν αρκει να το γραψεις εσυ εδω μεσα οταν κανεις επισημα δεν το  εχει καν αναφερει.

εγω μιλαω για τα κεκτημενα που εχουμε ( τουμπα ) και οτι επισημα αναφερθηκε κατα καιρους κυριως απο κατσαρη 
( μεταφορα εκτος πολης )

ασε που μας εβγαλες και τα ματια  :P ( τον ντεμη που τον θυμηθηκες? αυτα ειναι τα σχεδια που τον στειλαν σπιτι του τον καυμενο )

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μπιάνκο, το θέμα είναι ότι μέχρι να εκπονηθεί μαι σοβαρή και αμερόληπτη μελέτη σχτικά με τα πιθανά και απίθανα σενάρια γύρω από την Τούμπα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ τις δυνατότητες του χώρου... Πέραν από τις προσωπικές απόψεις του καθενός (για τις οποίες νομίζω δε χρειάζεται κανείς να λογοδοτήσει) αυτό που εγώ ή ο βέντερ λέμε κατά καιρούς για τα διάφορα αντεπιχειρήματα για την Τούμπα είναι ότι αντίστοιχα δεν εφαρμόστηκαν για τις περιπτώσεις του κολυμβητηρίου και της μαλακίας του δημάρχου (λ.χ. αρχαία).

Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν έχουμε μια σοβαρή διοίκηση στον ΑΣ που να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και τη συσπείρωσή του, στο θέμα του γηπέδου υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι οι οποίοι θέλω να πιστεύω στους περισσότερους είναι γνωστοί...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΔΕΘ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ;

Να σημειώσω ότι και για το παλατάκι καποτε τα ίδια λεγόντουσαν, ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο, γήπεδο για τις επόμενες δεκαετίες, οικιστική ανάπτυξη στην περιοχή κλπ. Και το επιχείρημα της αγωνιστικής πορείας της ομάδας είναι άτοπο, είδαμε και πόσο κόσμο είχε η Πυλαία και τις (λίγες ομολογουμένως) χρονιές που είχαμε αξιόλογη ομάδα από το 2000.

Όλο το ζουμί είναι η συμμετοχή του ΠΑΟΚτσή στα κοινά του συλλόγου. Ο νοώ νοείτο. Να αποφασίζουμε εμείς για την ομάδα μας και όχι άλλοι για μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
alamana εσυ πρωτος εγραψες για τεραστιο κοστος αν προσπαθησουμε για γηπεδο στην τουμπα 50,000 θεσεων και με νουμερα απαγορευτικα , λογω πιθανης καθετοποιησης αποτι λενε (παντα χωρις μελετες). συνεπως αν οντως ισχυει κατι τετοιο και με το θεμα στην εκθεση ουτοπικο προς το παρων ειναι σαν να μιλας εμεσως πλην σαφως για γηπεδο εκτος πολης.

Δεν είναι αλήθεια ότι ένα γήπεδο ιδίων διαστάσεων που πρέπει να σκαφτεί για να γίνει είναι ακριβότερο από κάποιο που δεν χρειάζεται να σκαφτεί;
Ειδικός δεν είμαι, αλλά ρώτησα κάποιους ανθρώπους και μου είπαν το παραπάνω που το θεωρώ αυτονόητο.
Για να καταλάβω; Αν γίνει το γήπεδο 40000 θέσεων που λες εσύ και όχι 50000 θέσεων που λέω εγώ, νομίζεις ότι μειώνεται σε μεγάλο βαθμό το κόστος; Πάλι πρέπει να σκαφτεί το οικόπεδο και πάλι πρέπει να γίνουν οι ίδιες εργασίες είτε 40 είτε 50 είτε 80 χιλιάδων θέσεων. Μόνο αν το γήπεδο είναι μικρότερο των 28000 θέσεων, δεν χρειάζεται να σκαφτεί. Αλλά εκεί σκάβεται το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Εκτός αν η Τούμπα γεμίσει με γούνες και παπιγιόν με λεφτάδες που θα δίνουν για φθηνότερο εισιτήριο κανα 100 ευρώ σε κάθε αγώνα. Τέτοια Τούμπα θέλουμε;
Μου αρέσει ότι από όσα έγραψα έβγαλες συμπέρασμα ότι θέλω να φύγει το γήπεδο από την Τούμπα και να μην γίνει στην ΔΕΘ. Για το τι θέλω, ξαναδιάβασε τα όσα έχω γράψει, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά και παλιότερα.
Επίσης...
Εσύ δεν ήσουν που χειροκρότησες την ανακοίνωση της Θύρα 4;
Ποιος πρωτοέγραψε για γήπεδο στην ΔΕΘ; Έγραψα εγώ σε αυτό το φόρουμ για την ΔΕΘ πριν την οποιαδήποτε αναφορά της Θύρα 4 ή κάποιου site ή κάποιου φόρουμ; Αλλά που να ξέρεις την σχέση που έχω με την Θύρα 4 και το πόσο συχνά κουβεντιάζω με τα παιδιά και ανταλλάσουμε απόψεις;

καλα για αγιαξ τι να πω ρεσυ? με διοικηση πρωτοδικειου ειμαστε και παρακαλουσαμε την πορτο ενα διμηνο για τον βιερινια.
ο αγιαξ ειναι στην ολλανδια,,στην ελλαδα η ομαδα του κρατους με τον δευτερο πρωθυπουργο για προεδρο ειναι η μονη που καταφερε να φτιαξει γηπεδο με 33,000 θεσεις. οι υπολοιπες ακομη βολοδερνουν με μεγαλυτερο το βοτανικο 40,000 θεσεων και εμεις μιλαμε για 50,000?

Πριν 3 χρόνια είχαμε τόσα χρέη που κάποιοι μιλούσαν για διάλυση της εταιρίας και έναρξης της από την Δ' Εθνική.
Πρόπερσι αρχίσαμε να πληρώνουμε τα χρέη στους τρίτους.
Φέτος τα ξοφλήσαμε, αρχίσαμε και τελειώνουμε το προπονητικό κέντρο και έχουμε λεφτά στο ταμείο για τυχόν απεμπλοκή με καταβολή ενός ποσού 4-5 εκ. ευρώ. Αν μάλιστα μπούμε στους ομίλους, τότε θα έχουμε επιπλέον άλλο ένα ποσό 5 εκ. ευρώ.
Δεν βλέπετε τι κάναμε σε τρία χρόνια; Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνουμε σε άλλα τρία ή ακόμα καλύτερα σε δεκατρία. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ρε. Ο ΠΑΟΚ είμαστε. Μιλιούνια οι ΠΑΟΚτσήδες. Αν το αποφασίσουμε γήπεδο 100.000 θέσεων θα κάνουμε μόνοι μας.
Η μιζέρια έχει πεθάνει και δεν θα την αναστήσω. Καταλαβαίνετε ρε τι κάνουμε με τα εισιτήρια διαρκείας. Ξέρετε τι καρφί τους βάζουμε στον κώλο; Ξέρετε πόσο τους έχουμε φοβίσει με την ενότητα και την δυναμική που δείχνουμε;
Η επανάσταση (Revolution) έχει αρχίσει, αλλά ορισμένοι μείνατε στα λόγια και δεν περνάτε στην πράξη. Αντίσταση σε κάθε πολιτικό που νομίζει ότι η δημόσια περιουσία είναι τσιφλίκι του. Αντίσταση σε κάθε πολιτικό που νομίζει ότι θα φάει την περιουσία του ΠΑΟΚ με μορφή ανταλλαγής για κάποιο νέο οικόπεδο. Ο ΠΑΟΚτσήδικος Λαός πρέπει να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Όσοι φοβάστε να τα βάλετε με το κράτος ή τις ομάδες της Αθήνας καθίστε στην τελευταία γραμμή και αφήστε εμάς να κάνουμε το ντού. Αλλά μην λακίζετε και μας λέτε ότι είναι αδύνατο. Εδώ τα βάλαμε με την Χούντα και πήραμε πίσω τον Κούδα και εσείς μου λέτε να μην τα βάζουμε με αυτά τα αρχίδια που θέλουν την ψήφο μας για να κυβερνήσουν. Ποιός Καραμανλής, ποιός Παπανδρέου, ποιός Κόκκαλης;
ΝΤΟΥ ΡΕ!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline dave

• Αλλαγή
1. Γήπεδο στην Τούμπα πάνω από 40.000 χωρητικότητα είναι βλακώδες, και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ή απλά ζει στον κόσμο του ή εθελοτυφλεί και έχει απλά βλέψεις για άλλο χώρο.

και μετα στο επομενο ποστ σου ρε corrupt μιλας για απλες αποψεις που εκφραζετε...ετσι θα γινει η κουβεντα? ο ενας ζει στον κοσμο του, και ο αλλος ειναι λαμογιο?? ο αλλος που παρεπιπτοντως μιλαει στον αερα οπως ολοι μας αφου δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ με βαση το οποιο να καταληξουμε σε μια προτιμηση.
δλδ οποιος δε συμφωνει με το 'γηπεδο στη τουμπα κατω απο 40000' οπως λες εσυ η ζει στον κοσμο του η εχει συμφερον?? τι να πω σορυ κιολας δε περιμενα τετοιες αποψεις απο σενα.

και μετα λες για τη διοικηση του ασ στην οποια ο βιολιδης ειναι αντιπροεδρος. και ρωτω κ σενα κατι παρομοιο που ρωτησα και το βεντερ αλλα δε μου απαντησε, υπαρχει καποιος που μπορει να σε πεισει για μια αλλη εναλλακτικη αν η λυση που προτιμας εσυ αποδειχτει ανεφικτη? απο τα λεγομενα σου πιθανολογω πως οχι οτι κ αν απαντησεις....

εχουμε μπει σε ενα τσακωμο και κοιταμε γυρω μας με καχυποψια χωρις λογο....οι μεν προσπαθουν να δωσουν τη γραμμη που εχουν επιλεξει ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ οπως ειπε κ ο βεντερ. καταλαβαινω οτι γινεται απο καχυποψια για τη διοικηση του ασ. δε μπορει και δε πρεπει ομωε αυτη η καχυποψια να μας βαλει να κανουμε δικες προθεσεων. χαλαρωστε λιγο γιατι καποια στιγμη που ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στα χερια μας ( κ αυτη η ωρα αργει ακομα) θα πρεπει οντως να συζητησουμε ως λαος και να αποφασισουμε τι προτιμαμε (τοποθεσια, χωρητικοτητα, εμπ χωροι κλπ...) και με αυτο το κλιμα παλι διχασμος θα επελθει παρα κατι δημιουργικο....

Offline ved

• Αλλαγή
αλαμανα για την εκθεση εγω και τοτε και σημερα επικροτω σαν ιδεα αλλα απο τοτε μεχρι σημερα η μονη επισημη θεση αυτη του κατσαρη οχι απλα δεν το ανεφερε αλλα μιλαει για εκτος πολης γηπεδο.

οποτε αντι να να τα λες εδω σε μενα η να γραφεις για αντισταση και μεγαλεια  και μιλουνια και επανασταση και πολιτικους που μας φοβουνται κλπ ας πεισουμε πρωτα τους δικους μας να  σιγοψιθυρισουν την λεξη εκθεση και βλεπουμε μετα ολα τα αλλα.

για τα νουμερα και κοστη κλπ χωρις μελετες τσαμπα συζηταμε...γηπεδο στην τουμπα ας γινει και ας ειναι και 100,000 (για να τελιωσει και αυτο ).

τελος με τα παιδια απο την 4 ολοι μιλαμε...ο κυκλος τους ειναι μεγαλυτερος πλεον απο οτι φανταζονται πολλοι και ολο αυξανεται-δοξα τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. ντειβ αυτη τη στιγμη προεδρος στον ερασιτεχνη ειναι ο κατσαρης και οντως λογω ιστορικου δεν τον εμπιστευομαι. δυστηχως ο αντιπροεδρος ειναι κατω απο τον προεδρο.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Για μια ομάδα που πουλάει πριν τα μέσα Ιουλιου 21000 διαρκείας με προοπτικη για ακόμα περισσότερα αν δεν υπήρχε το οριο,  οποιοδήποτε νεο γήπεδο κάτω από 45000 θα ήταν έγκλημα.

Offline mixos

• Αποστολή
  • **
ΕΚΘΕΣΗ  50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ I ΤΟΥΜΠΑ 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
« Last Edit: July 11, 2009, 06:20:15 by GENTLESOS »

Offline corrupt

• Αλλαγή
1. Γήπεδο στην Τούμπα πάνω από 40.000 χωρητικότητα είναι βλακώδες, και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ή απλά ζει στον κόσμο του ή εθελοτυφλεί και έχει απλά βλέψεις για άλλο χώρο.

και μετα στο επομενο ποστ σου ρε corrupt μιλας για απλες αποψεις που εκφραζετε...ετσι θα γινει η κουβεντα? ο ενας ζει στον κοσμο του, και ο αλλος ειναι λαμογιο?? ο αλλος που παρεπιπτοντως μιλαει στον αερα οπως ολοι μας αφου δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ με βαση το οποιο να καταληξουμε σε μια προτιμηση.
δλδ οποιος δε συμφωνει με το 'γηπεδο στη τουμπα κατω απο 40000' οπως λες εσυ η ζει στον κοσμο του η εχει συμφερον?? τι να πω σορυ κιολας δε περιμενα τετοιες αποψεις απο σενα.

και μετα λες για τη διοικηση του ασ στην οποια ο βιολιδης ειναι αντιπροεδρος. και ρωτω κ σενα κατι παρομοιο που ρωτησα και το βεντερ αλλα δε μου απαντησε, υπαρχει καποιος που μπορει να σε πεισει για μια αλλη εναλλακτικη αν η λυση που προτιμας εσυ αποδειχτει ανεφικτη? απο τα λεγομενα σου πιθανολογω πως οχι οτι κ αν απαντησεις....

εχουμε μπει σε ενα τσακωμο και κοιταμε γυρω μας με καχυποψια χωρις λογο....οι μεν προσπαθουν να δωσουν τη γραμμη που εχουν επιλεξει ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ οπως ειπε κ ο βεντερ. καταλαβαινω οτι γινεται απο καχυποψια για τη διοικηση του ασ. δε μπορει και δε πρεπει ομωε αυτη η καχυποψια να μας βαλει να κανουμε δικες προθεσεων. χαλαρωστε λιγο γιατι καποια στιγμη που ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στα χερια μας ( κ αυτη η ωρα αργει ακομα) θα πρεπει οντως να συζητησουμε ως λαος και να αποφασισουμε τι προτιμαμε (τοποθεσια, χωρητικοτητα, εμπ χωροι κλπ...) και με αυτο το κλιμα παλι διχασμος θα επελθει παρα κατι δημιουργικο....

Τι δεν καταλαβαίνεις; Από οποιοδήποτε χωράφι στου διαόλου τη μάνα που στο πρώτο στραβοπάτημα θα ερημώσει όπως ερήμωσε και η Πυλαία προτιμώ Τούμπα 30.000... Η σημασία της έδρας στην καρδιά της πόλης υπερβαίνει οποιοδήποτε τεχνοκρατικό ή αμιγώς οικονομικό όφελος της ΠΑΕ.

Και όσο για την αντιπροεδρία Βιολίδη ας δούμε πρώτα σαφείς ενδείξεις και αλλαγή στάσης στην πολιτική του ΑΣ (με την υπογραφή Βιολίδη) και μετά ας κρίνουμε. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Κατσαρής. Απλά.

Έγραψα εγώ σε κάποιο ποστ κάποια ευθεία μομφή για άλλο μέλος του φόρουμ; Αποκάλεσα κάποιο άλλο μέλος λαμόγιο;

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Αν όλοι οι "κόπτες" του πληκτρολογίου και των ραδιοφώνων που σκούζουν για το γήπεδο ήταν και μέλοι στον Α.Σ τότε μια χαρά θα ήμασταν.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
νεαπολίτη αυτό που λες δεν είναι εύκολο με αυτή τη συνδρομή . Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχει διαρκείας , μετοχές , εκδρομές και και και . Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό για πολλούς .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Αν όλοι οι "κόπτες" του πληκτρολογίου και των ραδιοφώνων που σκούζουν για το γήπεδο ήταν και μέλοι στον Α.Σ τότε μια χαρά θα ήμασταν.

Mεγαλη κουβεντα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
νεαπολίτη αυτό που λες δεν είναι εύκολο με αυτή τη συνδρομή . Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχει διαρκείας , μετοχές , εκδρομές και και και . Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό για πολλούς .

:thumbok:
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή

Mεγαλη κουβεντα!

Να αγιάσει το στόμα σου, αν γινόταν και πιο προσιτή οικονομικά η συνδρομή για τις μεγάλες μάζες του κόσμου θα'ταν ακόμα καλύτερα...