Από την στιγμή που η ΔΕΘ φεύγει από τον χώρο που βρίσκεται σήμερα, πιστεύω πως είναι το καλύτερο σημείο για να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Είναι ευκαιρία για επιστροφή στον χώρο που υπήρχε το πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που αρπάχτηκε με το έτσι θέλω με αντάλλαγμα το οικόπεδο της Τούμπας που μάλιστα μας το χρέωσαν με αρκετές χιλιάδες δραχμές (σημερινά εκατομμύρια) και αποπληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ σε δόσεις τριάντα ετών.
Είναι θετικό το ότι βλέπω ότι οι διοικήσεις ΑΣ και ΠΑΕ έστρεψαν αμέσως το ενδιαφέρον τους στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς ο ΠΑΟΚ αποτελεί το δόγμα "Μία ομάδα, Μία Πόλη" και δεν πρέπει να χαθεί από την πολιτιστική εικόνα της πόλης το "πανηγύρι" που παρατηρείται κάθε φορά που παίζει εντός έδρας ο ΠΑΟΚ.
Πιστεύω επίσης ότι για τον συγκεκριμένο χώρο και μια έκταση της τάξης των 200 στρεμμάτων, αξίζει πραγματικά η ανταλλαγή του οικοπέδου της Τούμπας που ανήκει στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είναι ένα κομβικό σημείο στην πόλη που εξυπηρετείτε ήδη από πολλές αστικές γραμμές και σύντομα από το Μετρό, ενώ υπάρχουν οι χώροι για να κατασκευαστεί πάρκιγκ φιλοξενίας χιλιάδων αυτοκινήτων.
Δεν πρέπει να μας απασχολούν τυχόν διαμαρτυρίες ασήμαντων πληθυσμιακά κατοίκων της πόλης, είτε αυτές ανήκουν σε πολιτικούς φορείς (οικολόγοι), είτε σε κομματικούς φορείς (Συνασπισμός), είτε σε αθλητικούς φορείς (σκουλήκια και γριές).
Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο και να επιμείνουμε σε αυτόν.
Νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη δικαιούται ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου μετά από 45 χρόνια (Καυταντζόγλειο Στάδιο), νομίζω πως ο ΠΑΟΚ σαν η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης (συμμετοχές στην Α' Εθνική, τίτλους, παρουσίες στην Ευρώπη) δικαιούται το συγκεκριμένο έργο.