Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291160 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #6380 on: May 14, 2019, 22:11:20 »
Όταν η Ντόρα είχε κάνει δικό της κόμμα με 0.2 %  είχε πάει μαζί της

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6381 on: May 14, 2019, 22:26:49 »
Γι'αυτόν το λόγο τα ντόπια στελέγχη της ΝΔ ειναι αρπαγμένοι με κούλη που εδωσε το χρίσμα σε αυτό το μουνόπανο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6382 on: May 15, 2019, 08:26:21 »
Ακούγεται γι αυτόν τον Ταχιαο ότι είναι κολλητάρι Ντόρας Κούλη και κατά συνέπεια Χοντρού

εχει βουιξει η πιατσα οτι ειναι μουνοπανο βασικα για καποιους που δεν ενδιαφερονται για το νεο μας γηπεδο κτλ
οποτε βρεξει χιονισει, δε θα βγει

εμεις οργανωμενα πρεπει να τον μαυρισουμε και να βγαλουμε ΠΑΟΚτσακια δημ συμβουλους και λογικα ατομα

και ο μπουταρης αρειανος ηταν ..αλλα στα ματια μου ηταν κυριος

δε συμφωνω με τα "ανθελληνα", τα σουτια τα μπεκρη κτλ..και ας εκανε και λαθη

Ταχιαος οταν ξεκινησε λεγαν οι "δημοσκοπησεις" οτι βγαινει με διαφορα, χτες αν δειτε εχει ιδια αποδοση με ορφανο

εν κατακλειδι

ΤΑΧΙΑΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6383 on: May 15, 2019, 09:00:19 »
Με δεδομένο ότι η δήμοι όσο περνάει ο καιρός αποκτουν και μεγαλύτερες αρμοδιότητες ο σκοπός της αγίας οικογένειας είναι ο έλεγχος των 3 μεγάλων δήμων. Πειραιάς έχει κλέισει, Αθήνα βγαίνει το κομπλεξικό αρχιδάκι ο γιός της Ντόρας άρα η Θεσσαλονίκη μένει για να κλείσει η δουλειά.

Μετά με όχημα αυτούς τους 3 ο χοντρός θα μπορεί να μπαίνει όπου γουστάρει. Κρίσιμες εκλογές...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #6384 on: May 15, 2019, 09:51:14 »
Ακούγεται γι αυτόν τον Ταχιαο ότι είναι κολλητάρι Ντόρας Κούλη και κατά συνέπεια Χοντρού

εχει βουιξει η πιατσα οτι ειναι μουνοπανο βασικα για καποιους που δεν ενδιαφερονται για το νεο μας γηπεδο κτλ

εμεις οργανωμενα πρεπει να τον μαυρισουμε και να βγαλουμε ΠΑΟΚτσακια δημ συμβουλους και λογικα ατομα

Ταχιαος οταν ξεκινησε λεγαν οι "δημοσκοπησεις" οτι βγαινει με διαφορα, χτες αν δειτε εχει ιδια αποδοση με ορφανο

εν κατακλειδι

ΤΑΧΙΑΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6385 on: May 15, 2019, 10:01:10 »

εν κατακλειδι

ΤΑΧΙΑΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Σημειώστε ότι ο κύριος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Παπαγεωργόπουλου στην δίκη υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τον Δήμο Θεσ/νίκης...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6386 on: May 15, 2019, 11:23:45 »
Ε πως να μην ητανε ? αντιδημαρχος του ηταν στα χρονια της κλεψιας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #6387 on: May 15, 2019, 11:50:41 »
Εκτός από κομπλεξικό σκουλήκι (όπως και η αδερφή του) μοιάζει να είναι και μεγάλος βλάκας. Κανείς ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να τον ψηφίσει. Ας βρούνε κάποιον άλλο.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #6388 on: May 17, 2019, 14:50:10 »
καλώς ή κακώς το μοναδικό αντίβαρο είναι ο ορφανός. συντεταγμένα εκεί όλοι
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6389 on: May 17, 2019, 16:21:28 »
ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ

Το ματς κυπέλλου έχει τελειώσει.
Μετά από ένα ατελείωτο πάρτι στα αποδυτήρια, που έκανε εκκωφαντικό κρότο η απουσία του Ιβάν Σαββίδη, φτάνουμε στο αεροδρόμιο.

Ο Ιβάν περιμένει στο δρόμο το πούλμαν της αποστολής.
Αγκαλιάζει περιχαρής όποιον βγαίνει από μέσα.
Αγκαλιές που θα θυμόμαστε όλοι μας για όλη μας τη ζωή.

Όλα αυτά υπό τις ιαχές των οπαδών μας από τον Πανελλήνιο κυρίως, αλλά και γενικά από τα ΠΑΟΚτσάκια της Αθήνας.

ΠΑΟΚτσάκια της Αθήνας :
Ό,τι πιο αγνό, πιο μαχητικό, πιο συναισθηματικό υπάρχει στην ασπρόμαυρη οικογένεια.
Τέλος πάντων, άλλη συζήτηση αυτή.

Ομάδα, Ιβάν και οπαδοί μπαίνουμε στο χώρο του αεροδρομίου. Συνθήματα, χαρά, χαμόγελα, περηφάνεια.
Όλοι μας κοιτάνε σαν χαζοί.
Μας συνοδεύουν ως τον έλεγχο.
Περνάμε τις πρώτες μπάρες.

Πρώτα όλοι οι παίκτες, μετά η διοίκηση, η οικογένεια του Ιβάν, και από τους τελευταίους ο ίδιος.
Τα ΠΑΟΚτσάκια φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Και τότε, λιγο πριν να φύγουμε, ο Ιβάν βάζει το χέρι του στη μέση του, και κάνει στον κόσμο μια βαθιά υπόκλιση, σαν αυτήν που κάνουν οι καλλιτέχνες στο κοινό τους μετά από μια μεγάλη παράσταση...

40 και πλέον χρόνια ακολουθώ το σύλλογο σχεδόν σε όλα τα σπορ.
Ήμουν παρών σε όλες τις επιτυχίες από το 1980 και μετά .
Πρόεδρο να κάνει αυθόρμητη βαθιά υπόκλιση στους οπαδούς μας, ορκίζομαι ότι δεν έχω ξαναδεί.

Έμεινα άφωνος να κοιτάζω το όλο σκηνικό.
Νόμιζα οτι έβλεπα ταινία.
Τρομερή φάση. .

Αλλά δεν υπήρχαν ούτε κάμερες, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε κανείς.
Μόνο οι οπαδοί, η ομάδα, ο Ιβάν και οι γιοι του. Ο Γιώργης και ο Νίκος.

Υπάρχουν μικρά πράγματα, μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Ειδοποιός διαφορά.

Ο Ιβάν είναι εδώ, ο ΠΑΟΚ μεγαλουργεί, ο ΠΑΟΚ γκρεμίζει κατεστημένα, ο ΠΑΟΚ προχωρά.

Και πλέον θα κάνει οπαδούς και από τα τρόπαια και τις επιτυχίες.
Όχι μόνο από τους οπαδούς.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #6390 on: May 17, 2019, 20:15:43 »
Κανονισε μουνι να φυγεις ΑΤΙΤΛΟΣ .        :tsigaro:

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #6391 on: May 18, 2019, 10:54:36 »
Ο Ταχιάος και οι άλλοι που ενοχλήθηκαν από τις σημαίες

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε σηκώσει την σημαία του ΠΑΟΚ όταν η ομάδα της πόλης κατέκτησε το πρωτάθλημα. Σήμερα με αφορμή το πρωτάθλημα και το κύπελλο, στους ιστούς του Δημαρχιακού Μεγάλου σηκώθηκαν δύο σημαίες του Δικεφάλου του Βορρά.

Αυτό ενόχλησε και πάλι κατοίκους της πόλης που προφανώς δεν πιστεύουν ότι ποτέ θα σηκωθεί σημαία της δικής τους ομάδας, μια και όλοι οι άλλοι είναι πολύ-πολύ μακριά από έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα ομαδικά σπορ.

Τις απογευματινές ώρες άγνωστοι επιχείρησαν και κατέβασαν για λίγο αυτές τις σημαίες, μέχρι βέβαιοι οι υπάλληλοι του Δήμου να τις ανεβάσουν και πάλι στις θέσεις τους.

Το γεγονός συνέπεσε χρονικά με ένα μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Ταχιάου, που συνέχισε να δείχνει τα αντιΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματά του, τονίζοντας στο τέλος της επιστολής του προς τους Θεσσαλονικείς: «Σας υπόσχομαι ότι η μόνη σημαία που θα σηκώσω, εκτός από την ελληνική, θα είναι αυτή της Θεσσαλονίκης, της πόλης μας».

Και όμως! Ακόμη και αυτός ασχολείται με τις σημαίες! Όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα.

* Απύθμενο το μίσος - κόμπλεξ απέναντι στον Δικέφαλο.

https://www.paok24.com/podosfairo/133463/o-taxiaos-kai-oi-alloi-pou-enoxlithikan-apo-tis-simaies

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6392 on: May 22, 2019, 11:10:03 »
Ξένους διατητες και αρχιδιατητες για του χρόνου. Αψογος, σπρωξε και τα φραγκα τωρα για 4 παιχταραδες για να ξανααποθεωθεις

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6393 on: May 24, 2019, 14:19:17 »
Πήγα και πήρα από την ΠΑΕ το αναμνηστικό ουσιαστικά -μετοχές που είχα αγοράσει την εποχή Ζαγοράκη (1500) το σύνολο για να στηρίξω τότε τον σύλλογο. Με υποδέχτηκε μια κοπέλα βρήκε κατευθείαν το όνομά μου μου έδωσε ένα ωραιότατο αποδεικτικό ιδιοκτησίας των μετοχών μου.
Η κοπέλα δεν είχε σύμβαση με τον ΠΑΟΚ παρά ήταν εκεί ωρομίσθια αν κατάλαβα καλά  και για ορισμένο χρονικό διάστημα. Κι όμως για τον Ιβαν που τον γνώρισε ελάχιστα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια.
Τι να πεις τώρα. Για το ότι θυμήθηκε αυτός ο άνθρωπος εμένα και 14.000 άλλους  (αν και δεν ήταν εκεί)  που ξηλωθήκαμε από αυτά που δεν είχαμε και μαζεύτηκαν 2.000.000 ευρώ cash σε ΑΜΚ για να μην βουλιάξει το καράβι τότε, και μας τίμησε με αυτόν το τρόπο μετά από τόσα χρόνια. Για το ότι άσχετοι άνθρωποι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη τύχη που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στον δρόμο του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6394 on: June 24, 2019, 11:10:11 »
Γιατι εγκατέλειψες την ομαδα; την κανεις λογω κουλη; βγες πεστο

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6395 on: June 24, 2019, 11:40:49 »
Τασο πέρσι, πρόπερσι.... τέτοια εποχή τι μεταγραφες είχαμε κάνει; Το καραβι στις μεταγραφες με κουπί πάει

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #6396 on: June 24, 2019, 12:06:49 »
Υπάρχει όντως θέμα με Ιβάν. Τσεκαρισμένο από πολλές μεριές. Δεν ξέρω αν σχετίζεται άμεσα με την εκλογή Κούλη.
Το σίγουρο είναι πως εμπλέκεται το Ρωσικό κράτος. Το αν εμπλέκεται κατόπιν παρέμβασης της Ελληνικής (μελλοντικής) κυβέρνησης ή όχι αποτελεί ερωτηματικό. Εγώ νομίζω πως από εκεί πηγάζει το όλο θέμα, αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση.

Κατά τα άλλα, καλά ξεμπερδέματα.   

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6397 on: June 24, 2019, 12:25:34 »
Τασο πέρσι, πρόπερσι.... τέτοια εποχή τι μεταγραφες είχαμε κάνει; Το καραβι στις μεταγραφες με κουπί πάει

Ναι αλλα φετος ειμαστε - 5 βασικοι απο περσι, δεν μιλαμε οτι θελουμε καλυτερο μπακ και εξτρεμ απο γιαννουλη και λημνιο. Κι αν δεν εχεις σκοπο να σπρωξεις χρημα να κανει τη διαφορα το να μην παιρνεις καθολου σημαινει οτι εγκαταλειπεις την ομαδα στο ελεος του θεου

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6398 on: June 24, 2019, 17:30:20 »
ρε συ banis εχω χασει επεισοδια ; αν μπορεις γραψε η στειλε msg
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #6399 on: June 24, 2019, 18:02:33 »
Ο Σαββίδης έχει γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, του το αναγνωρίζω και του είμαι ευγνώμων. Επείδη όμως ξέραμε ότι με τη ΝΔ θα έχουμε λυσσαλέο πόλεμο (άσχετα άν ζήσαμε τις χειρότερες στιγμές επί Σύριζα), η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ηγηθεί και να ανοίξει τον ΠΑΟΚ στο λαό του. Όπως η Ρεάλ, η Ατλέτικο και άλλες. Με αυτόν μπροστάρη ν'αποκτήσει ο ΠΑΟΚ πιο γερά θεμέλια.