dave περιμενα απαντηση σχετικα με το
επισης λες οτι ο ΠΑΟΚ δεν ανηκει πια σε μας επειδη ηρθε αυτος και εβαλε τα λεφτα του. ε αυτο δειχνει τη διαφορα νοοτροπιας, τι ειναι δλδ ο ΠΑΟΚ, ειμαστε εμεις η ειναι εταιρεια που την αγοραζεις και σου ανηκει? αυτοι που απαντανε το πρωτο δε θελουν το μοντελο 'επενδυτη' (εδω γελαμε) αλλα τη θεσμοποιηση του ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του, πχ μεσω λαικης βασης (αν κ με τη μεταλλαξη που εχει υποστει ο λαος γαμησετα...)
για αυτο εβαλα και bold στο "υπο την εννοια".
Προφανως ο ΠΑΟΚ θα ειναι παντα δικος μας και ετσι οπως νιωθεις εσυ νιωθω και εγω. Δεν υποστηριζω ουτε την ΠΑΕ Ιβαν, ουτε θα βγω σε εναν αριανο να του πω "εγω εχω περισσοτερα λεφτα απο σενα γιατι εχω ιβαν" .
Καταλαβαινεις πολυ καλα τι ακριβως εννοω οταν λεω οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δικος μας πλεον και το απαντας και μονος σου στην συνεχεια ...
...το μοντελο λαϊκης βασης ειναι ενα ονειρο που δεν ξερω αν ποτε αξιωθουμε να το δουμε, αλλα δυστυχως παραμενει ονειρο. Και εφοσον δεν προχωρησε τα 2-3 πρωτα χρονια του Ζαγορακη δεν νομιζω να τρεφεις καποιες ελπιδες για το μελλον;
Οσον αφορα την πρωτη ερωτηση δεν καταλαβαινω τι εννοεις, ισα ισα εγω ειμαι αυτος που δεν δεχομαι τις κατηγοριοποιησεις του baron. Ολοι πρεπει να ξεκιναμε απο την ιδια αφετερια, αλλοι περισσοτερο καχυποπτοι αλλοι λιγοτερο, αναλογα την προσωπικοτητα του καθενος. Αλλο αυτο ομως και αλλο να φτασεις να εισαι ή χειροκροτητης ή εμπαθης.