Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 293273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #2460 on: August 11, 2013, 12:22:46 »
-Στο Ροστόφ είχατε αντιπαλότητες με τους οπαδούς. Εδώ (σ.σ. στον ΠΑΟΚ), αντίθετα, είστε πολύ κοντά με τον κόσμο. Ορισμένοι Έλληνες δημοσιογράφοι μου έλεγαν ότι αν στο γήπεδο τραγουδούν και τους ζητήσετε να σωπάσουν θα υπακούσουν.

Όποιος το είπε, θέλουμε να μάθουμε το ονοματάκι του.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2461 on: August 11, 2013, 12:32:16 »
γιατί ρε σάββα αμφιβάλλεις με τόσους προσκυνημένους που έχουμε..?
Γι'αυτό κι εμείς τον γράφουμε στ'αρχίδια, τον γράφουμε στ'αρχίδια μας τα δυο, κι ακολουθάμε ΜΟΝΟ για την τρέλα και το Δικέφαλο Αετό..

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2462 on: August 12, 2013, 23:06:52 »
Ανακοίνωση του ΚΚΕ για Σαββίδη ... με αφορμή τη ΣΕΚΑΠ ...

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2463 on: August 12, 2013, 23:56:03 »
τα ιδια και χειροτερα στο Ματσεντονια Παλας
working class hero

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2464 on: August 13, 2013, 13:40:00 »
Γιατί δεν κάνουν κι ενα ρεπορτάζ για τους απλήρωτους και τη μη καταβολή αποζημιώσεων στους εργαζόμενους του 902; Σαφεστατα θέλει κράξιμο ο ρώσος αλλα να τα λέμε όλα.

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #2465 on: August 13, 2013, 13:51:02 »
δε παν να κανουν καμια απεργια οι κκεδες οι τσατσοι
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline blank

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2466 on: August 13, 2013, 14:01:01 »
Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε για πράγματα που δεν ξέρουμε είτε λέγεται ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Παλάς, 902 ή Eldorado.
Τα πάντα είναι πολυδιάστατα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις πληροφορίες.
πχ Ποιος ξέρεις Οικονομικά της ΣΕΚΑΠ και Μακεδονία Παλάς; (Μισθούς, Έσοδα/έξοδα, κερδοφόρα ή ζημιογόνα;)
πχ Ποιος ξέρει πώς και τι ισχύει με την Eldorado; Τεχνικές εξόρυξης,αποκατάστασης κλπ. Γιατί να ξέρουν παραπάνω 5-10χ κάτοικοι της περιοχής; Ή από την άλλη γιατί να μην πουλάει παππά η εταιρεία;
Τα ίδια ισχύουν και για τον 902. Βγήκαν ξαφνικά η του Σύριζα για επικοινωνιακούς λόγους και άρχισαν τα μπουρ μπουρ.

Γενικώς Ούτε ξέρουμε, ούτε θα μάθουμε.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2467 on: August 13, 2013, 15:29:41 »
Αν ένας ιδιώτης κάνει περικοπές ή απολύσεις επειδή τα νούμερα δεν βγαίνουν είναι κακός. Το ΚΚ όταν τα κάνει όμως σε εργαζόμενους του Ριζοσπάστη και 902, όλα οκ! Απλά Ξεφτίλες!

Τώρα, για να ξέρουμε αν μία κίνηση σε μειώσεις ή απολύσεις είναι «λογική» (αν μπορούμε να το πούμε αυτό) πρέπει να ξέρουμε τα οικονομικά και τα του ανθρώπινου δυναμικού της συγκεκριμένης εταιρίας. Αν μία εταιρία δεν «βγαίνει» ή σαν εταιρία δημοσίου είχε 10 να κάνουν την δουλειά του 1, τότε είναι στα πλαίσια της «λογικής». Εγώ έτσι το βλέπω.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2468 on: August 13, 2013, 20:14:30 »
Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε για πράγματα που δεν ξέρουμε είτε λέγεται ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Παλάς, 902 ή Eldorado.
Τα πάντα είναι πολυδιάστατα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις πληροφορίες.
πχ Ποιος ξέρεις Οικονομικά της ΣΕΚΑΠ και Μακεδονία Παλάς; (Μισθούς, Έσοδα/έξοδα, κερδοφόρα ή ζημιογόνα;)
πχ Ποιος ξέρει πώς και τι ισχύει με την Eldorado; Τεχνικές εξόρυξης,αποκατάστασης κλπ. Γιατί να ξέρουν παραπάνω 5-10χ κάτοικοι της περιοχής; Ή από την άλλη γιατί να μην πουλάει παππά η εταιρεία;
Τα ίδια ισχύουν και για τον 902. Βγήκαν ξαφνικά η του Σύριζα για επικοινωνιακούς λόγους και άρχισαν τα μπουρ μπουρ.

Γενικώς Ούτε ξέρουμε, ούτε θα μάθουμε.
και τι προτεινεις ρε αδερφε? να ακουμε τον κυβερνητικο εκπροσωπο και να λεμε "yes, Sir" επειδη "δεν ξερουμε"?
εαν εσυ δεν ξερεις μπορεις να κατσεις στον καναπε σου και να χτυπας παλαμακια..
το τι ξερει και τι δεν ξερει ο καθενας ειναι προσωπικο του ζητημα..εαν θες να μαθεις, ρωτας..

Athinaios--4

• Guest
« Reply #2469 on: August 13, 2013, 23:51:24 »
Όποιος δε συμφωνεί με την κατακεραύνωση των πάντων φίλε μου δε σημαίνει ότι κάθεται στον καναπέ και βαράει παλαμάκια!

Το χειρότερο πράγμα είναι να τους βγάζεις όλους καλούς, όλους κακούς, όλους μαλάκες. Η λογική αυτή έφερε τη τους φασίστες στα πράγματα. Γιατί η ομογενοποίηση των απόψεων, των πράξεων, των ιδεολογιών είναι φασισμός και σαν άποψη ηλίθια. Και όταν μιλάς για ηλιθιότητα παίζουν στην έδρα τους οι φασίστες και φυσιολογικά κερδίζουν και βρίσκονται στα πράγματα.

Σημασία έχει όταν μιλάς να ξέρεις τι λες και όταν δε ξέρεις να μη φοβάσαι να παραδεχτείς ότι δε γνωρίζεις κάτι.

Και μη λες "εαν θες να μάθεις ρωτάς" γιατί είναι αδύνατο να γνωρίζεις τα οικονομικά στοιχεία όλων των εταιρειών και όλων των επιχειρηματιών της χώρας.

Η υπόθεση της ΣΕΚΑΠ δεν είναι απλή όσο θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι. Αρκετά λαμόγια κρατικοδίαιτοι έτρωγαν εκεί μέσα για χρόνια και την έφτασαν στην κατάσταση αυτή.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2470 on: August 14, 2013, 01:45:36 »
και η απολιτικ σταση επισης δεν μου λεει τπτ επειδη "δεν ξερουμε" τπτ πουθενα..

ξερουμε πολυ καλα οτι οι σαββιδηδες θα γινονται πλουσιοτεροι ακομη και οταν κλεισουν οι εταιριες τους..κ μην μου πεις οτι ο σαββιδης δεν ηξερε τι επαιρνε οταν με τοση μανια πιεζε θεους και δαιμονες για την σεκαπ..
οπως και δεν δικαιολογειται να κανει προταση διπλασια απο τον δευτερο για το μακεδονια παλας και σε τρεις μηνες να εχει απληρωτους εργαζομενους..ετσι στυλ το παιρνω και εγω το παλας..

thomas

• Guest
« Reply #2471 on: August 14, 2013, 09:15:08 »
κ μην μου πεις οτι ο σαββιδης δεν ηξερε τι επαιρνε οταν με τοση μανια πιεζε θεους και δαιμονες για την σεκαπ..

Για το συγκεκριμένο θέμα γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι. Η κυβέρνηση τον πίεσε με κάθε τρόπο να πάρει την καταχρεωμένη ΣΕΚΑΠ.Οι οικονομικοί του σύμβουλοι τον απέτρεπαν από την εξαγορά.Τον έκανε γιατί του υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες λύση στα χρέη του ΠΑΟΚ και αντάλλαγμα με άλλες καλές ευκαιρίες επενδύσεων στο μέλλον.Μέχρι σήμερα τουλάχιστον φαίνεται ότι τον εξαπάτησαν.Γι' αυτό είναι έξω φρενών και σκέφτεται μέχρι και να αφήσει τη ΣΕΚΑΠ να πτωχεύσει.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2472 on: August 14, 2013, 09:20:31 »
Ο Θωμάς λέει αυτό που ακούγεται στην πιάτσα. Αλλά:

Για τους απλήρωτους μισθούς ως μέσο πίεσης υπογραφής της «εθελούσιας» δεν θα κάνω τα στραβά μάτια. Ούτε κάνω ότι δεν καταλαβαίνω το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνω και πως με το σύνολο της παραγωγής του καπνού πουλημένο στη Philip Morris, τα περιθώρια να κάνει κάποιος άλλος δουλειά στην Ελλάδα με τα καπνά, μειώνονται επικίνδυνα. Όπως και το προβληματικό της επιχείρησης μου είναι γνωστό. Όπως και το ότι ο Ιβάν αγόρασε ΣΕΚΑΠ μόνο και μόνο για να έχει περισσότερες πιθανότητες και γι' άλλες επιχειρήσεις. Αλλά στο δια ταύτα, η τακτική του, να παίζεις έτσι εκβιαστικά με τις ζωές των άλλων, για να πετύχεις κάτι που θα μπορούσες να πετύχεις έντιμα, δεν είναι ΠΑΟΚτσήδικο. Απλά και ασπρόμαυρα. Ιβάν, κλείσε μέσα σου τον ΠΑΟΚ και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο. Δώσε στους εργαζόμενους τους μισθούς τους και μετά μίλα για το τι θα μπορέσετε να κάνετε με την επιχείρηση. Πολλές φορές οι εργαζόμενοι βρίσκουν πολύ καλύτερες λύσεις από τον οποιοδήποτε μάνατζερ-συμβουλάτορά σου.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #2473 on: August 14, 2013, 09:45:03 »
και η απολιτικ σταση επισης δεν μου λεει τπτ επειδη "δεν ξερουμε" τπτ πουθενα..

ξερουμε πολυ καλα οτι οι σαββιδηδες θα γινονται πλουσιοτεροι ακομη και οταν κλεισουν οι εταιριες τους..κ μην μου πεις οτι ο σαββιδης δεν ηξερε τι επαιρνε οταν με τοση μανια πιεζε θεους και δαιμονες για την σεκαπ..
οπως και δεν δικαιολογειται να κανει προταση διπλασια απο τον δευτερο για το μακεδονια παλας και σε τρεις μηνες να εχει απληρωτους εργαζομενους..ετσι στυλ το παιρνω και εγω το παλας..

Απολιτίκ στάση απαγορεύεται να έχει κάποιος. Να μη θέλεις να ασχολείσαι με τα πολιτικά δρώμενα δεν είναι δικαίωμα σου. Είναι υποχρέωση σου να ασχολείσαι. Και προσωπικά την στάση αυτή πάντα την κατακρίνω. Δεν είναι όμως και σωστό να θεωρείς ότι ξέρεις τα πάντα και να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τους πάντες. Εγώ τον Σαββίδη επιχειρηματικά δεν τον ξέρω. Αν είναι καλός επιχειρηματίας τότε εντάξει, αν είναι κάποιος που πίνει το αίμα του εργαζομένου τότε να πάει να ψοφήσει όσα λεφτά και να βάζει στον ΠΑΟΚ. Εγώ δε δέχομαι κάποιος να απολύει από τις επιχειρήσεις εργαζομένους ΑΔΙΚΑ (γιατί δίκαιες απολύσεις οποιοσδήποτε δικαιούται να κάνει) και στη συνέχεια να πληρώνει να έρθει κάποιος ακριβός παίκτης στην ομάδα.

Επειδή παντού όμως (και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο) η επιχειρηματικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σάπιο κρατικό σύστημα, αγορές τύπου ΣΕΚΑΠ ή Μακεδονία Παλλάς σίγουρα είναι κατευθυνόμενες. Ο Ρώσος δεν ήρθε εδώ για να πάρει τα τσιγάρα με κατευθυνόμενη πώληση της παραγωγής στην Philip (δηλ. συγκεκριμένα έσοδα, χωρίς ευελιξία της αγοράς), ούτε για να πάρει το Μακεδονία για να μπει χρήμα στο ΙΚΑ. Αλλού στοχεύει. Το που προσωπικά δεν το ξέρω, αλλά θα φανεί.

Τώρα χωρίς να ξέρω περισσότερες λεπτομέρεις, το να δίνεις εθελούσια έξοδο στους εργαζομένους σίγουρα δεν είναι εκβιασμός αλλά μια δίκαιη λύση. Και δε νομίζω ότι δε θα δοθούν τα δεδουλευμένα τους (τα οποία είναι 2 μηνών όπως διάβασα στην ανακοίνωση των πουλημένων του συριζα). Ποτέ δε θα υποστήριζα να μη δοθούν δεδουλευμένα μιας κ προσωπικά υπήρξα θύμα πριν μήνες από την εταιρεία του Κόκκαλη όπως έχω γράψει εδώ μέσα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2474 on: August 14, 2013, 11:45:29 »
Τέσπα, εμείς εδώ συζήτηση κάνουμε, το φόρουμ είναι για άλλα ζητήματα. Καλή σου μέρα Αθηναίε, κι ας έχεις διαφορετική οπτική. :P

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2475 on: August 14, 2013, 15:57:35 »
Ο κοντος νο2 πρεπει να δούλεψε πολύ σκληρά στην σοβιετική Ενωση για να έχει τέτοια μεγάλη περιουσια. Ο λαος της Ρωσίας τον ευγνωμονει για αυτό όπως και ολους τους ρώσους ολιγαρχες που ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια μετα την πτώση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #2476 on: August 14, 2013, 16:28:49 »
Να σαι καλά savage.

Ο υπαρκτός "σοσιαλισμός" έχει την ίδια παθογένεια με τον καπιταλισμό, τον φιλελευθερισμό και τον νεο-φολελευθερισμό. Ότι στην πράξη τον χειρίζονται άνθρωποι που θέλουν να πλουτίσουν πάνω απ'όλα.

Σε όλα τα συστήματα λοιπόν τα μεγάλα ψάρια τρώνε τα μικρά. Γι αυτό δεν είναι θέμα οικονομικού συστήματος αλλά ανθρώπων και κανόνων

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #2477 on: August 14, 2013, 19:20:53 »
http://www.youtube.com/watch?v=5rA2QsTw1fg (Embedding disabled, limit reached)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2478 on: August 14, 2013, 23:22:55 »
Αύριο περιμένω ανακοινώσεις παικτών εδώ στη σουμελά...
Άντε το πολύ την παρασκευή... τώρα θα κριθείς
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #2479 on: August 14, 2013, 23:30:50 »
παντως οποιος και να ρθει δεν παιζει στα ματς με σαλκε. η ομαδες δηλωθηκαν λεει στις 12 του μηνα