Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291017 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1300 on: February 27, 2013, 00:55:50 »
Και καλα θα κανει το Σαββιδη. Αλλοι δινανε συμβολαια χρυσα σε παιχτες και 'παιχτες' με τα δικα μας λεφτα και ειδικα σε παιχτες που αν δεν επαιζαν στον ΠΑΟΚ 8α επαιζαν β εθνικη. Πουσταριο σαλπιγγιδη.

Τωρα που δεν υπαρχει κανενα εμποδιο να κανεις διοικηση τωρα θα δουμε τι πραγματικα εισαι. Μακαρι να διαψευσεις αυτην την μικρη μεριδα του κοσμου που σε βλεπουμε πολυ επιφυλακτικα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1301 on: February 27, 2013, 01:36:00 »
ο νικολας εχει μιμητες

northeagle_4

• Guest
« Reply #1302 on: February 27, 2013, 01:41:59 »
πες την αποψη σου και μην προκαλεις αν δεν συμφωνεις για να κανεις μπουρδελο την φαση. Στην τελικοι το 99% εδω μεσα μια τριχα απ τα αρχιδια του Νικολα ειμαστε σε οπαδικη πορεια γιαυτο κοψτε το παραμυθακι με Νικολα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1303 on: February 27, 2013, 01:55:27 »
ο νικολας εχει μιμητες

o τρελος τα χει 400

αναθεμα στους γνωστικους

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1304 on: February 27, 2013, 04:22:24 »

Ελπίζω οι παίκτες να μην δεχτούν την "μικρή μείωση"

Γιατι ελπιζεις να μην δεχτουνε? 20% λιγοτερα τους προτεινε αμα τα παρουν ντουκου αλλιως αποπληρωμη σε 45 δοσεις.. μια χαρα ειναι το 20% μακαρι να τους ελεγε και κανα 40-50 ειδικα στον Σαλπιγγιδη..

Οι 4 παιχτες ειναι αυτοι με τα μεγαλυτερα συμβολαια που τους χρωσταμε και τα περισσοτερα

baron

• Guest
« Reply #1305 on: February 27, 2013, 07:16:26 »
τους χρωσταμε και τα περισσοτερα

Νομίζω ότι το βλέπεις λάθος

"Εμείς" δεν τους "χρωστάμε"  τίποτα.

Ο σαββίδης τους χρωστάει. Και έτσι , τι με ενδιαφέρει εμενα εάν ο ιβάν θέλει να γλιτώσει προσωπικό χρήμα?

Άλλωστε μέχρι τώρα από την επίδειξη χρήματος κρατώ:

--- κατσουράνη (xaxaxaxxaxxaxxa)
--- δανεικούς της πούτσας (xaxaxaxaxaxaxa)
--- διαπραγματεύσεις να γλιτώσει κάνα φράγκο από τα χρέη και απο τα συμβόλαια παικτών

τίποτα από όλα αυτά δεν δείχνουν οικονομική απλά.

Άρα συνεχίζω να λέω: Όλα αυτά τα κάναμε και χωρίς τον ιβάν οποτε γιατί να τρελαίνομαι από την χαρά μου που η ομάδα μου έγινε συλλογή ανάμεσα "σεκαπνοβιομηχανιες" και ροδάκινα?

Ίσως μετά από λίγο καιρό όλοι να καταλάβουν τι σημαίνει
ότι ο ΠΑΟΚ είναι πια επιχείpηση ενός ανδρός.

Πολύ πιθανόν να το μάθουμε με τον hard way.

Για τον φλώρο που γραφει για τον νικόλα: Γράψτα εδώ γιατί κατάματα δεν νομίζω να σε παίρνει τσαμπουκαλίκια.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1306 on: February 27, 2013, 09:00:58 »
και λιγα κοβει.. τι καταφεραν περυσι ουτε το 20% των στοχων, τοσο επρεπε να παρουν

Πρόκειται για μία επιλογή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον Νοέμβριο ανέθεσε στον Ζήση Βρύζα την αποστολή να έρθει σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές που έχουν να παίρνουν χρήματα από πέρσι και να συμφωνήσει μαζί τους, έτσι ώστε να δεχτούν να πάρουν τα χρήματά τους άμεσα σε μετρητά, κάνοντας μια μικρή μείωση ή να τα πάρουν το 100% των οφειλομένων, αλλά σε δόσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις επαφές με τους παίκτες, έκανε τις πρώτες συζητήσεις, χωρίς να φτάσει στο τελικό στάδιο και τώρα αυτή την υπόθεση την ανέλαβε ο Σαββίδης.
αυτη η γλαστρα κανει τιποτα στον ΠΑΟΚ πλεον;;  στα αρχιδια του ολα τα 7.000 να  μπαινουνε και οτι βρεξει ας κατεβασει στην ομαδα

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1307 on: February 27, 2013, 09:13:01 »
αν δε κατεβει για πολιτικος δε βλεπω γιατι μας ενδιαφερει....
κατα τα αλλα ειδικα τους φωτακη σαλπι και ετο ουτε ευρω δε πρεπει να τους δωσει....να πληρωσουν πρεπει που παιζουν στο ΠΑΟΚ
Επειδή δεν θα χρειάζεται να υπάρχει η όποια off shore εταιρία τύπου ΔΗΜΕΡΑ ΑΕ για να πάρει τις μετοχές, αλλά θα μπορεί να πάρει στο όνομά του τις μετοχές, γενόμενος προσωπικά υπεύθυνος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα θα φανεί.

η εταιρια Δημερα ειναι των γιων του. θεωρω οτι τι οι γιοι του τι αυτος.
εχω την εντυπωση για να μη πω βεβαιοτητα οτι εχουν αλλαξει οι νομοι και αρα ξενος υπηκοος μπορει να εχει μετοχες ποδοσφαιρκης εταιριας...ο νομος αλλαξε επι γερουλανου για το βαζελο τοτε επι αραβων

ρε CLUB εξηγησε λιγο τι ενοοουσες γιατι δε σε επιασα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1308 on: February 27, 2013, 10:11:58 »
Διαφορετικά ενάγει και ενάγεται αλλοδαπός, διαφορετικά έλληνας υπήκοος. Επίσης είναι τεράστιο λάθος να εξισώνεις συγγενείς με τον ίδιο. Καμία σχέση δεν έχει νομικά να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο αυτός που παρουσιάστηκε με το να το κατέχει μια εξωχώρια εταιρία που σήμερα έχει την χ εταιρική σύνθεση, αύριο την ψ. Οι ανώνυμες εταιρίες δεν είναι μπακάλικα να εξομοιώνονται τα πρόσωπα που ασκούν διοίκηση λόγω συγγένειας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση ή συνάφεια και εγκυμονεί κινδύνους

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1309 on: February 27, 2013, 10:33:21 »
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΛΑΜΠ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ...... ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΟΙ ΑΕ......
ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ, ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ......

ΠΩΣ γινεται (ξαναρωταω, εγω ειμαι ζωο), να μιλαμε για απόλυτες πλειοψηφίες ποσοστών και μετοχών και δεν ξέρω γω τι άλλο από την στιγμή που με την εταιρία ο Σαββίδης το μόνο κοινό είναι οι γιοι του.
ρε σουι για πλακα τα εγραψες αυτα; ας σοβαρευτουμε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια; ειναι δυνατον να υπαρχουν αμφιβολιες με τετοια επιχειρηματα;

δηλαδη εσενα σε προβληματιζει το γεγονος οτι νομικα φαινονται οι 2 20χρονοι γιοι του σαββιδη και η συζυγος του πισω απο αυτες τις 2 εταιρειες;

ναι ρε γαλαζοματι, για πλακα τα εγραψα !!!!
ΡΩΤΑΩ !!!!!!!!! ασε τα νιαου νιαου και τα μαου μαου και τα περι σοβαροτητας.
αλλη φορα θα σε ρωταω αν κανει να ρωταω, εχεις να απαντησεις στις αποριες μου; απαντα!
δεν εχεις; τοτε αντε και νιαουρισου....
τι να σου γραψω φιλε μου οταν ρωτας τα αυτονοητα;

ΠΩΣ γινεται (ξαναρωταω, εγω ειμαι ζωο), να μιλαμε για απόλυτες πλειοψηφίες ποσοστών και μετοχών και δεν ξέρω γω τι άλλο από την στιγμή που με την εταιρία ο Σαββίδης το μόνο κοινό είναι οι γιοι του
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οι 20χρονοι γιοι του σαββιδη που εχουν στο ονομα τους την εταιρεια ειναι κατι διαφορετικο απο τον ιδιο τον σαββιδη; πραγματικα πιστευεις οτι ο σαββιδης δεν ειναι ο ανθρωπος που ουσιαστικα εχει την πλειοψηφια της παε ΠΑΟΚ και κανει κουμαντο; ελα ρε ειναι δυνατον να μιλαμε για τα αυτονοητα

ρε πουστη μου εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!
ΕΣΥ εισαι το ΙΔΙΟ φυσικο προσωπο με τον πατερα σου ;;;;
ε γαμω την πουτανα μου μεσα δηλαδη...ποια αυτονοητα ;

μην με τρολαρεις ! εγω κατι ΡΩΤΗΣΑ ουτε υποννοω ουτε τιποτα,
κι εσυ με τα κανεις αεροστατα με τα αυτονοητα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ! ΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ !
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ....
ρε πηρε ο ψωμιαδης τζουνιορ την παε καβαλα στο ονομα του 18 χρονων παιδι.. ποιος ηταν ο προεδρος; δεν ειναι το ιδιο φυσικο προσωπο με τον μακαρο αλλα ολοι ξεραμε ποιος κανει κουμαντο
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1310 on: February 27, 2013, 12:26:37 »
Για τον φλώρο που γραφει για τον νικόλα: Γράψτα εδώ γιατί κατάματα δεν νομίζω να σε παίρνει τσαμπουκαλίκια.

ποιος σου μιλησε ρε φιλε?

εδω ακουσαμε να παρει 800.000 τον χρονο ο κοντος μονο και μονο για να πληρωσει ο Σαββιδης, μιλαμε για αρρωστη κατασταση.

Ο σαββίδης τους χρωστάει. Και έτσι , τι με ενδιαφέρει εμενα εάν ο ιβάν θέλει να γλιτώσει προσωπικό χρήμα?

σε ενδιαφερει γιατι αν πχ γλιτωσει απο την ΠΑΕ 1εκατ ευρω τοτε αυτο θα μπορεσει πιθανοτατα να το ριξει καπου αλλου. επισης σε ενδιαφερει γιατι αν πει ο σαββιδης αυριο το πρωι οτι φευγει θα θελεις να εχεις πληρωσει τα χρεη και οχι να τα εχει ρυθμιση σε 60 δοσεις

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1311 on: February 27, 2013, 16:13:02 »
Νομίζω ο κόλκας κάπου που διάβασα το θέτει σωστα το θέμα. Οι 45 δόσεις της ΕΠΟ για κάποιον που έχει φράγκα να τα δώσει ντούκου είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Διότι πολύ απλά αν για παράδειγμα χρωστάς στον κοντό 1 μύριο και τον πεις πάρε 800 ντούκου, αυτός έτσι και τα στείλει στην ελβετία τα λεφτά θα παίρνει τόκους από 800 χιλιάρικα, αντίθετα αν παίρνει 20 χιλιάρικα τον μήνα δόση θα παίρνει αρχίδια τόκο, άρα με αυτόν τον τρόπο  τα λεφτά που γλυτώνει ο ΠΑΟΚ θα τα πληρώσει σαν τόκο η τράπεζα, επίσης η εταιρία εκτός από τα 200 που γλυτώνει στον παίκτη ας πούμε,  γλυτώνει και την την ανάλογη φορολογία διότι άλλο φόρο πληρώνεις για απλήρωτο συμβόλαιο ενός εκατομυρίου και άλλο φόρο πληρώνεις για συμβόλαιο 800 χιλιάδων. Όπως και να έχει τα λεφτά είναι των παικτων ότι γουστάρουν θα κάνουν, εγώ πάντως δεν βρίσκω λόγο να μην το δεχτούν ιδίως ο κοντός που έχει να πάιρνει τα πιο πολλά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1312 on: February 27, 2013, 16:40:12 »
τους χρωσταμε και τα περισσοτερα

Νομίζω ότι το βλέπεις λάθος

Άλλωστε μέχρι τώρα από την επίδειξη χρήματος κρατώ:

--- κατσουράνη (xaxaxaxxaxxaxxa)
--- δανεικούς της πούτσας (xaxaxaxaxaxaxa)
--- διαπραγματεύσεις να γλιτώσει κάνα φράγκο από τα χρέη και απο τα συμβόλαια παικτών

τίποτα από όλα αυτά δεν δείχνουν οικονομική απλά.

Άρα συνεχίζω να λέω: Όλα αυτά τα κάναμε και χωρίς τον ιβάν οποτε γιατί να τρελαίνομαι από την χαρά μου που η ομάδα μου έγινε συλλογή ανάμεσα "σεκαπνοβιομηχανιες" και ροδάκινα?

Ίσως μετά από λίγο καιρό όλοι να καταλάβουν τι σημαίνει
ότι ο ΠΑΟΚ είναι πια επιχείpηση ενός ανδρός.

Πολύ πιθανόν να το μάθουμε με τον hard way.

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1313 on: February 27, 2013, 16:57:11 »
ΚΙ Ο

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ !

;D ;D ;D ;D

baron

• Guest
« Reply #1314 on: February 27, 2013, 17:38:18 »
Billy

αν τα μοιράζει αυτά ο ρώσος ισα που έγινα "σαββιδικος"... :tsigaro: :devil:

εκτος από το πρώτο: λίγο πιο σενιό δεν γίνεται? Τι χαλια τέχνη είναι αυτή?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1315 on: February 27, 2013, 17:48:24 »
όσο θα λες τέτοια για την οικονομική άπλα του σαββίδη, ΕΤΣΙ θα την πίνεις ....  :D

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1316 on: February 27, 2013, 22:36:54 »
είμαι φόλα σαβιδικος  8)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1317 on: March 01, 2013, 14:15:46 »

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1318 on: March 04, 2013, 15:17:49 »
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=25981&t=1

Σύμφωνα με την ενημέρωση ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον πρόεδρο τού CLUB ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια τού συνδέσμου για να μαζευτούν χρήματα για την αγορά πρόσθετου μέλους τού Μπάμπη Τσολακίδη.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πράξη τις υποσχέσεις που έδωσε έξω από την Τούμπα, όταν του ανέφεραν το θέμα οι ιθύνοντες τού Συνδέσμου ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς κι αποφάσισε να διαθέσει 15.000 ευρώ από τις 30.000 που χρειάζονται για να δοθεί οριστική λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1319 on: March 04, 2013, 15:21:48 »
Ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε ότι θα βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για τον Μπάμπη Τσολακίδη.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την προσπάθεια που γίνεται για τον Μπάμπη Τσολακίδη! Ο Σπύρος Μηλιωρίδης επικοινώνησε σήμερα με τον εκπρόσωπο του Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσο Παπαϊωάννου, και τον ενημέρωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα συμβάλλει στην προσπάθεια με το ποσό των 15.000 ευρώ! Αυτό που απομένει πλέον είναι να συγκεντρωθούν και τα υπόλοιπα χρήματα ενώ μέχρι στιγμής υπενθυμίζουμε ότι έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 7.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα της κας Ειρήνης Αλεξανδρίδου, μητέρας του Μπάμπη στην Eurobank: 0026 0130 22 01000 41247. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στο τηλέφωνο 699 7151515.
http://paokweb.gr/podosfairo/item/775-prosferei-voitheia-savvidis-tsolakidi.html

κραξτε.