Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #120 on: August 21, 2012, 11:40:18 »
Όσοι νομίζετε ότι στον ΠΑΟΚ χωράνε πολιτικές πεποιθείσεις, καλό θα κάνετε να πάρετε μια απόφαση, για το αν αντέχετε να συμπεριφέρεστε απλά σαν ΠΑΟΚτσήδες όταν ασχολείστε με αυτόν, ή αλλιώς, να τον παρατησετε... Όσο κακό έκανε ο Μπατατούδης και οι όμοιοί του, αλλο τόσο κακό κάνετε εσείς, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την σχέση σας με τον ΠΑΟΚ!!! Δεν ανέχομαι να βλέπω να κράζετε έναν άνθρωπο που δεν τον έχουμε ακόμη δει και ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα 10 (!) εκ. ευρώ από την τσέπη του, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά όλα τα χρέη της, την στιγμή που είχε μεγάλα προβλήματα και ήταν στα όρια της επιβίωσης! Έναν άνθρωπο που μέχρι στιγμής, τα ελάχιστα δείγματα που έχει δώσει, είναι θετικά... Δείχνει να είναι δηλαδή σοβαρός...

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί από μόνος του κίνημα... Κάποιοι επιτέλους πρέπει να το καταλάβουν αυτό! Είδα ένας φίλος στο άλλο το topic για τους επενδυτές έγραψε "86 χρόνια αντίστασης τελείωσαν" με έναν αρνητικό τόνο... Εγώ σε αυτόν τον φίλο λέω ΜΑΚΑΡΙ!!! Δηλαδή πως φαντάζεστε εσείς να πάρουμε πρωτάθλημα κάποια στιγμή, αλλά παράλληλα να κάνουμε αντίσταση...; Αυτό είναι παρανοϊκό... Μάλλον δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤαθλητή...!!!

ΥΓ: Δεν είδα να βγάζετε τόση χολή (?) όταν έμπαινε στην ομάδα ο άνθρωπος που αποδεδειγμένα... χρησιμοποιούσε πληντύρια, που τον γνωρίζαμε πολύ καλά!!!
ΥΓ2: Εγώ έχω την μέγιστη διάθεση να κάνω κριτική στον Σαββίδη και δεν πρόκειται να πω μεγάλες κουβέντες, ούτε να γίνω προσωπολάτρης του... Δεν θα κάνω όμως αυτό που κάνετε εσείς.
ΥΓ3: Έξω από την τούμπα ο κομουνισμός, ο φασισμός και κάθε είδος πολιτικής ιδεολογίας!!! Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα σε αυτό το forum για πρώτη και τελευταία (απ' ότι φαίνεται) φορά, γιατί μετάνιωσα που έκανα εγγραφή, στο οποίο γράφουν την άποψή τους κάποια άτομα που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συζητά μαζί τους... Όσοι νομίζουν ότι είναι παραπάνω ΠΑΟΚ από εμένα, απλά θα τους πω, να παν να γαμηθουνε!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #121 on: August 21, 2012, 13:16:23 »
Μπήκα σε αυτό το forum για πρώτη και τελευταία (απ' ότι φαίνεται) φορά, γιατί μετάνιωσα που έκανα εγγραφή, στο οποίο γράφουν την άποψή τους κάποια άτομα που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συζητά μαζί τους...

καλά ρε μουνί με καλή διαγωγή ακόμη εδώ είσαι?

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #122 on: August 21, 2012, 13:49:21 »
α καλα...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #123 on: August 21, 2012, 15:55:04 »

Μπήκα σε αυτό το forum για πρώτη και τελευταία (απ' ότι φαίνεται) φορά, γιατί μετάνιωσα που έκανα εγγραφή, στο οποίο γράφουν την άποψή τους κάποια άτομα που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συζητά μαζί τους... Όσοι νομίζουν ότι είναι παραπάνω ΠΑΟΚ από εμένα, απλά θα τους πω, να παν να γαμηθουνε!!!!!

Ωραία. Βγες τώρα και πήγαινε να ψάξεις τις πεποιθήσεις της κωλοτρυπίδας σου, γιατί είσαι τρύπιος όπως αυτοί που φέρανε τον αγαπημένο σου παίκτη!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #124 on: August 21, 2012, 17:01:42 »
κάτι τέτοιους βλέπουν τα λαμόγια και λένε... αφού μας παρακαλάνε να τους ψειρίσουμε τη να τους κάνουμε...μας δίνουν τα λεφτά στο χέρι,χωρίς να τους πούμε κουβέντα,να μην τα παντελονιασουμε? όταν βεβαια τους πετάξουμε και ένα ψίχουλο,είναι έτοιμοι και  να πλακωθούν  για μας...εδω στο τζαμπα, εαν τους λέμε κάθε μέρα από της εφημερίδες ότι είμαστε οι καλύτεροι,είναι έτοιμοι να κάνουν και φόνο...που λεει ο λογος.
από τότε που πήραν  χαμπάρι  τη παίζει με το μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ τα λαμόγια,ουρα κάνουν για να μπούν στην παε και τα χρεη ολο και μεγαλωνουν(στον α.σ έχει πόρτα).  
Kostas147,μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ 2004, ψόφιος για ψείρισμα...και τροφή για σκέψη στο τη παίζει, στην πλειοψηφία των μελών του world.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kostas147

• Guest
« Reply #125 on: August 21, 2012, 18:00:26 »
Τι έγινε λέει...; Εδώ είσαστε δημοκρατικοί και δεν κάνετε ban όπως στο paokmania...; Γελαν και οι κότες!
"Το όνομα χρήστη ή IP είναι αποκλεισμένα."

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #126 on: August 21, 2012, 18:08:31 »
έφαγες ban στο φόρουμ η σου έσβησε κανεις τις μαλακίες που έγραψες..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #127 on: August 21, 2012, 18:11:59 »
αφήστε το βρε το πουλάκι το στημμένο..
Τσου μωρή γοργόνα..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #128 on: August 21, 2012, 18:12:52 »

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: August 21, 2012, 18:15:17 »
και μόλις είπαν στην έρα σπορ ότι μαζί με άλλες 7 ομάδες και η μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ δεν έχει άδεια
μας λείπει η εγγυητική τραπέζης ενώ η φορολογική ενημερώτητα έχει ληξει και δεν έχουν στείλει καινούρια

και μεις κοροιδεύαμε τον ρούλη και την ξαδέλφη

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #130 on: August 21, 2012, 18:17:34 »

Βέροια, Κέρκυρα και Λεβαδειακός πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ Άρης, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς, ΟΦΗ και Πανιώνιος πήραν διορία μέχρι την Παρασκευή, δηλαδή μία μέρα πριν από την έναρξη.

Μόλις τρεις ήταν οι ομάδες που πήραν σήμερα Τρίτη το πιστοποιητικό συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτές που παρουσίασαν έναν πλήρη φάκελο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα ήταν οι Βέροια, Κέρκυρα και Λεβαδειακός.

Οι Άρης, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς, ΟΦΗ και Πανιώνιος πήραν παράταση μέχρι την Παρασκευή, με τους φακέλους τους να παρουσιάζουν ελλείψεις. Σε σαφώς καλύτερη μοίρα βρίσκονται  Άρης, Παναθηναϊκός και Πανθρακικός, στους οποίους το πρόβλημα ήταν η εγγυητική, κάτι που μπορεί να λυθεί σύντομα ή ακόμα και να αγωνιστούν στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας χωρίς να έχουν πάρει το πιστοποιητικό.

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/318940-ston-aera-i-soyper-ligka

kostas147

• Guest
« Reply #131 on: August 21, 2012, 18:32:18 »
έφαγες ban στο φόρουμ η σου έσβησε κανεις τις μαλακίες που έγραψες..??
Στο chat...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #132 on: August 21, 2012, 18:48:48 »
Εγώ ενεργό σε βλέπω παρότι έβρισες μέλη του φόρουμ. Το τι θα γίνει με Σαββίδη θα φανεί πολύ σύντομα. Προς το παρόν η επιφυλακτικότητα είναι απόλυτα λογική.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #133 on: August 21, 2012, 18:59:41 »
Είτε με επενδυτη είτε χωρις άδεια πάλι δεν πήραμε, στα ίδια σκατά με ρούλη, αεκακι όφη και πανιώνιο. Σοβαρές αλλαγές από σαββίδη με το καλημέρα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: August 21, 2012, 19:17:21 »
βασικά τι παίζει με αυτό το θέμα;;
είναι σοβαρό ή να χαμε να λέγαμε;;;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #135 on: August 21, 2012, 20:11:55 »
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράφουμε εδώ ή στο τόπικ του Βρύζα για το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πουλήσει παίκτες, να μην έχουμε αντικαταστήσει με έμπειρους τους τόσους έμπειρους που έφυγαν και να μην τα καταφέρνουμε να πάρουμε την άδεια.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #136 on: August 21, 2012, 20:29:40 »
Είτε με επενδυτη είτε χωρις άδεια πάλι δεν πήραμε, στα ίδια σκατά με ρούλη, αεκακι όφη και πανιώνιο. Σοβαρές αλλαγές από σαββίδη με το καλημέρα.

η εγγυητικη κατατεθηκε (ειπαν), θα φαμε μονο ενα προστιματακι γιατι ηταν εκπροθεσμη.

gika

• Guest
« Reply #137 on: August 21, 2012, 20:31:18 »
Από ότι γράφτηκε στα μίντια είναι τυπικό το θέμα (καθυστέρηση της τράπεζας). Τα απαραίτητα χαρτιά κατατέθηκαν σήμερα το απόγευμα και θα εξεταστούν την Παρασκευή για να πάρουμε το ΟΚ.

Άντε να δούμε.

Πάντως με +10 εκατομμύρια στα ταμεία δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάθουμε τέτοια ζημιά. Κι ο Σαββίδης δεν είναι τόσο μαλάκας να αγοράσει μία ομάδα με 10 εκατομμύρια και να την χρεωκοπήσει μία εβδομάδα μετά..!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #138 on: August 21, 2012, 20:43:19 »
Εγώ κάπου διάβασα ότι εκτός από εγγυητική δεν έχουμε φορολογική ενημερότητα, διότι αυτή που είχαμε λέει έληξε και πρέπει να την ανανεώσουμε
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: August 21, 2012, 20:46:16 »
και οι εγγυητικες και οι φορολογικες απτονται των χρηματων που πρεπει να δωσεις...
για τη μεν εγγυητικη υπαρχει και το θεμα να σου δωσει η τραπεζα εγγυητική που πλεον δε δινουν ευκολα οποτε κατα βαση πας με cash collateral δηλαδη με ισοποση καταθεση μετρητων
εφοσον υπαρχουν τα λεφτα στα ταμεια ειναι αυτονοητο οτι και τα δυο θεματα ειναι λυμενα, το γιατι αργησαν να λυθουν προφανως το ξερει ο νεος μεγαλομετοχος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ