εγω βλεπω αλλαγη πλευσης σε αυτον και την διοικηση .αφαντος φετος,μηδεν δηλωσεις,καινουργιος προεδρος που δεν βγαινει και αυτος για δηλωσεις -μια δυο φορες για τα τυπικα-,ουτε βρυζας και λοιποι ακουγονται,μεταγραφες δεν βγαινουν προς τα εξω, πιο στεγανα τα γραφεια-δε μαθαινουμε τι μαγειρεψε το μαρακι- ,η διαιτησια αν εξαιρεσω το ματς με γαβρο μας παει σχετικα καλα, μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση οτι δεν μιλησανε καθολου για τα αισχη στο τηγανι-δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο ,πραγματικα δεν μπορω να το κατανοησω-,φετος κανανε ακποιες προτασεις στη σουπα λιγξ και αυτο ηταν,δεν βλεπω ιδιαιτερες δηλωσεις απο ποδοσφαιριστες -εξαιρεση καποιες που ειναι φυσιολογικο για τον κοσμο μας και το επικοινωνιακο- .
νεα πολιτικη λοιπον που θα δειξει στο τελος αν ητανε καλη η οχι.αν θυμηθουμε το καλοκαιρι που μπαινοεβγαινε στα αποδυτηρια ,αγκαλιες και λοιπες πιπες με αλαφουζους ,δηλωσεις κατα μαρινακη και γαβρου, κατα κρατους οτι δεν με ακουνε,εξτρα πριμ ,συνοδεια και αυτος και οι γιοι του ,σιγουρα ειναι καλυτερα.
αν πιστεψω καποια πουλια που μου κελαηδανε για το τι παιζεται μαλον ειναι πολυ ισχυρος χωρις να δουλευει παρασκηνιο οπως ο πολντο.δεν τα πιστευω αλλα θα περιμενω μεχρι τελος της ποδοσφαιρικης χρονιας να επιβεβαιωσω καποια αν οχι ολα.
παντως το οτι εξαφανιστηκε για μενα σημαινει οτι εμαθε ή μαθαινει ακομα τα τελευταια.εγω το κρινω θετικα