****** με μετατροπή υποχρεώσεων σε ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ αφού το θες κεφάλαια.
Άλλωστε όταν έλεγα νοεμβριο μήνα ότι ο αρνεσεν πάει για σουτ, εσύ πάλι ειρωνευοσουν κι εδειχνες τυφλή εμπιστοσύνη στον ρώσο. Αποκλείεται αφού του έχει τριετές...
Εν τω μεταξύ τα γράφω αυτά που ρωτάς, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις.
Κομπλες ρε όλοι με τον Σαββίδη. Κι ας λέω ότι το συγκεκριμένο είναι δευτερεύον για τα πεπραγμένα του Σαββίδη. Α, επισης κλέφτη εγώ δεν τον έχω πει, αλλά δε γαμεις, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ούτε η παράκληση έπιασε. Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι. Όλο το φόρουμ γελάει μαζί σου. Συζητα εσυ πως θα εκμεταλλευτεις τα εκατομμύρια του κι όλα καλά. Μία χαρά ο ΠΑΟΚ 4 χρόνια τώρα.
Εμένα θα μου επιτρεψεις να μην σου απανταω στο εξής.
Παρεμπιπτόντως αν δεν κάνω λάθος, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (που σε καμιά περίπτωση όπως είπα δεν μπορεί να θεωρηθεί περαν αμφισβητησης ότι αφορούν πραγματικά λεφτά που μπήκαν στην ΠΑΕ) είναι πολύ κάτω των 80 εκατομμυρίων. Αν μπει κάποιος στον κόπο να δει τον ισολογισμό του 2012 και τον συγκρίνουμε με τον τελευταίο, θα το διαπιστώσουμε. Δηλαδή τα 80 εκατομμύρια παίζει να είναι ακόμα περισσότερο λόγια του αέρα.
ρε
***** μην γραφεις αλλο βλακειες... σου τα γραφουν και οι αλλοι για τις αμκ
οσο για αυτα που γραφεις για μενα δεν στεκει ουτε μια γραμμη, τα τοπικ υπαρχουν... αφου καταλαβες και εσυ οτι εγραφες βλακειες ασε τις προσωπικες επιθεσεις και πες ναι εκανα αλθος, εγραψα μια μαλακια
Nομίζω οτι το ζητημα το εχετε βάλει σε λάθος βάση.
Κατά την άποψη μου είναι πέρα απο κάθε αμφισβήτηση η καταβολή των χρημάτων σε ΑΜΚ για μια εταιρία με το μέγεθος του ΠΑΟΚ της οποίας ο ισολογισμός ελέγχεται και απο ορκωτό ελεγκτή ο οποίος φέρει ευθύνη και αυτός για την υπογραφή του και άδικα αναλώνεστε με το θέμα αυτό.
Το ζήτημα για μένα είναι άλλο: Γιατί η ΠΑΕ χρειάζεται συνεχώς ΑΜΚ? Γιατί πέρα από τις παλιές αμαρτίες είναι κάθε έτος ζημιογόνα (15,7 εκ. ζημιές τη σαιζόν 14-15, περίπου 9,2 εκ ζημιές τη σαιζόν 13-14). Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον λιάκο ότι εάν δεν έχει πλήρη εικόνα για τις δαπάνες τις ΠΑΕ και πρόσβαση στα ισοζύγια της δεν μπορείς να ξέρεις γιατί προέκυψαν οι ζημιές αυτές και αν υπάρχουν μπουγάδες εκει. Ακόμα κι όμως αν καταφέρεις να αποκτήσεις πρόσβαση στην πληροφορία αυτή πάλι δεν θα μπορείς ν ξέρεις τι "υπόγειες συμφωνίες" υπάρχουν. Μπορεί πχ κάποιος να υποστηρίξει ότι ο Χ ποδοσφαιριστής αν και το συμβόλαιο του γράφει ότι παίρνει 500.000 πχ και τέτοια πληρωμή εμφανίζεται στα βιβλία της παε αυτός στην πραγματικότητα κρατάει μόνο τα 100.000 και τα υπόλοιπα χρήματα τα στέλνει σε μια offshore άγνωστου ιδιοκτητη. Αρα δεν μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει τι έβαλε ο Σαββίδης καθώς θα μπορούσε κάποιος άλλος να υποστηρίξει ότι υπάρχουν τέτοιου είδους συμφωνίες και ο ρώσσος φαίνεται να έβαλε κάποια χρήματα που τα πήρε με τέτοιες μεθόδους πίσω.
ρε κρητη οι ισολογισμοι της παε ΠΑΟΚ και καθε αε πλεον ειναι δημοσιοι... εκει μπορεις να τα βγαλεις ολα μεχρι δεκαρας, πληρης εικονα του ισοζυγιου υπαρχει
και συγνωμη και σε σενα αλλα αυτα που γραφεις για τις πληρωμες ειναι αστεια... τα συμβολαια κατατθονται στην επο και στην εφορια και ελεγχονται οικονομικα και αν υπα;ρχει ατασθαλια εχει συνεπειες νομικα
δεν υπαρχει συλλογος στον κοσμο που να καταθετει μεγαλο συμβολαιο και να πληρωνει λιγοτερο, το αντιθετο ναι... για πχ μπορει ενας συλλογος να καταθεσει συμβολαιο 100Κ και να δινει μαυρα αλλα 100Κ (γλυτωνει την φορολογια των εξτρα 100Κ)
αλλα να δηλωνει 100Κ και να δινει λιγοτερα δεν γινεται πουθενα, πρεπει να εχεις τον πιο ηλιθιο οικονομικο διευθυντη στον κοσμο γιατι υπαρχει και το 40% της εφοριας.. πρεπει να εισαι βλακας ή να θελεις να ενισχυσεεις τον τσιπρα με εξτρα φορους

βασικά λέω ότι έλεγα πάντα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. δλδ δεν μπορεί να κάνει συμβόλαια 1-2-3-4-5 μύρια σε 2-3-4 παίκτες για να φέρει τα ονόματα που θεωρείτε ότι μπορεί να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ.
ε οχι και δεν εχει την νοικονομικη επιφανεια!!! να αμφισβητησεις οτι δεν εχει την θεληση να τα δωσει ΟΚ, το δεχομαι.... αλλα εχει τα χρηματα και με το παραπανω μην γραφετε τετοια ρε παιδια, περα απο την τεραστια αποτιμηση της περιουσιας/εταιρειων του εχει και μεγαλη ρευστοτητα
Αποψη μου ειναι οτι ο Σαββιδης με τα λεφτα που εχει βαλει, ανετα θα ειχε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη, αν σε ολα τα υπολοιπα θεμα τα του δεν ηταν τοσο αμπαλος και απολυτα συγκεντρωτικος στα ορια του ψυχασθενικου, αλλα σοβαρος, με πλανο και γνωστης του ποδοσφαιρου.
συμφωνω απολυτα, αν ειχε γινει σωστη διαχειρση των χρηματων μπορουσαμε.... ειδικα περυσι χασαμε τεραστια ευκαιρια, ακομα και με πολυ μικροτερο μπατζετ του γαυρου αν ειχαμε σοβαρους ανθρωπους ( και παιρνει η μπαλα κατα σειρα σαββιδη, βρυζα, αναστασιαδη) μπορουσαμε να το παρουμε ... αρεκουσε η σωστη προεργασια για τις μεταγραφες ιανουαριου και η σοβαρη ενισχυση της ομαδας ...
οφ τοπικ αλλα το εχω μεγαλο παραπονο, δεν βραθηκε καποιος κοντα στον σαββιδη ( απ τους τοσους που ειναι γυρω στον ΠΑΟΚ) να του πει τον χειμωνα, ρε μαλακα αυτοι δεν εχουν ομαδα και μπορεις να το παρεις αν ενισχυσεις την ομαδα με 5-6 καλους παικτες γρηγορα .... δεν μιλαω για τρελες μεταγραφες αλλα αν εβαζες 5-6 παικτες γρηγορους και εμπειρους το ειχες σηκωσει, μεταγραφες τυπου στυλ μακ/σορλεν/λινο με 400-500 αγορα σου κανανε την διαφορα αμεσα ... να του πει ενας, ρε μαλακα βαλε 5 εκατ τωρα τον χειμωνα και το καλοκαιρι θα τα παρεις 6πλασια απο τσουλου και παρελκομενα του πρωταθλητη, δεν ηθελε πολυ μυαλο, επενδυτης εισαι επενδυσε και ασε τον μαλακα τον αναστασιαδη να λεει για παναγιες και λοιπα που τον ποιστεψες κιολας