Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5120 on: April 02, 2016, 00:58:25 »
Ρε ραμπ, όταν ανέφερα ως τυχαίο υποθετικό παράδειγμα την κεφαλαιοποιηση υποχρεώσεων για το πώς θα μπορούσαν να έχουν γίνει αμκ χωρίς καταβολή χρημάτων, προφανώς δεν εννοούσα τα 10 εκατομμύρια υποχρεώσεων προς το δημόσιο. Αυτά άλλωστε παραμένουν ως υποχρέωση (ομ δάνειο). Τα άλλα 40 εκατομμύρια υποχρεώσεων εννοούσα (που έχουν και αυξητική τάση αν δεν κάνω λάθος, αλλά αντε βρες άκρη).
Για να σου εξηγήσω πλήρως την οπτική μου, εγώ έχω δει μόνο ανακοίνωση του δσ της παε και την αύξηση ιδίων κεφαλαίων στο ένα φύλλο των οικονομικών καταστάσεων της παε. Αυτά εμένα δεν μου αρκούν από μόνα τους για να με διαβεβαιώσουν ότι είναι πραγματικές οι αμκ. Εδώ ακόμα και να κατέθετε χρήματα, ποιος μου λέει ότι δεν τα παίρνει πίσω ως προμηθευτής, πχ μια εταιρία μάνατζερ. Οπότε αν δεν υπάρχει τρόπος να διασφαλιστεί ότι οι αμκ είναι πραγματικές, ο καθένας απαντάει για τον εαυτό του στο δίλημμα: ψεύτης ή βλακακος;

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5121 on: April 02, 2016, 10:12:27 »
λιακο προκειμενου να βγαλεις τον σαββιδη κλεφτη κτλ εισαι ικανος να μας πεις οτι ο ΠΑΟΚ φοραει και κιτρινα...

δεν το γραφω για σενα γιατι και μπροστα σου να ειναι δεν θα το δεις, και ουτε καν μπουφο δεν σε λεω... ειναι υποτιμητικο για τους μπουφους

εγιναν 3 ΑΜΚ... η μια ηταν ανοιχτη για οσους βαλουν πανω απο 100.000 ( δεν εβαλε κανενας) και οι αλλες 2 ηταν για τους υπαρχοντες μετοχους ( τον σαββιδη δλδ)
ΚΑΙ ΟΙ 3 ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ... το γραφω με κεφαλαια γιατι καποιοι δεν ξερουν να διαβαζουν ελληνικα και μου γραφουν βλακειες του τυπου κεφαλαιοποιηση υποχρεωσεων γιατι δεν εχουν τι μαλακια να γραψουβν αλλο κτλ
ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

γραψε μας λιακο εσυ που υπονοεις οτι ειναι η δουλεια σου πως θα κανεις αυξηση μετοχικου με εκδοση νεων μετοχων και δεν θα βαλεις λεφτα; οτι η γενικη συνελευση βγαζει πρακτικο για την αυξηση δεν το ξερεις; οτι στο τελος επιβεβαιωνει την αυξηση και ειναι νομικα υπολογοι δεν το ξερεις; οτι ελεγεται απο το υπουργειο εμποριου; οτι υπαρχει φορος και πρεπει να πας στην ΔΟΥ τα καταθετηρια; οτι πρεπει να την ανακοινωσεις την αυξηση δημοσια συμφωνα με τον νομο;

οποιος αμφισβητει τις αμκ του ΠΑΟΚ ειναι σαν να αμφισβητει ολες τις αμκ των αε στην ελλαδα.... και μιλαμε πρεπει να εισαι πολυ στοκος αδερφακι μου για να κανεις κατι τετοιο

τα λεφτα στις αμκ μπηκαν χωρις αμφισβητηση... τωρα αν αυτο δεν βολευει οσους θελουν να την πουν στον σαββιδη, σορυ .... αλλα δεν θα κανουμε το ασπρο μαυρο γιατι το λεει ο καθε κομπλεξικος λιακος εδω μεσα, λιγη αντικειμενικοτητα, χωστε στον σαββιδη αλλα για τα λαθη που εχει κανει (που εχει κανει αρκετα) οχι για οτι μαλακια κατεβαζει το μυαλο σας

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5122 on: April 02, 2016, 10:31:20 »
****** με μετατροπή υποχρεώσεων σε ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ αφού το θες κεφάλαια.
Άλλωστε όταν έλεγα νοεμβριο μήνα ότι ο αρνεσεν πάει για σουτ, εσύ πάλι ειρωνευοσουν κι εδειχνες τυφλή εμπιστοσύνη στον ρώσο. Αποκλείεται αφού του έχει τριετές...
Εν τω μεταξύ τα γράφω αυτά που ρωτάς, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις.
 Κομπλες ρε όλοι με τον Σαββίδη. Κι ας λέω ότι το συγκεκριμένο είναι δευτερεύον για τα πεπραγμένα του Σαββίδη. Α, επισης κλέφτη εγώ δεν τον έχω πει, αλλά δε γαμεις, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ούτε η παράκληση έπιασε. Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι. Όλο το φόρουμ γελάει μαζί σου. Συζητα εσυ πως θα εκμεταλλευτεις τα εκατομμύρια του κι όλα καλά. Μία χαρά ο ΠΑΟΚ 4 χρόνια τώρα.
Εμένα θα μου επιτρεψεις να μην σου απανταω στο εξής.

Παρεμπιπτόντως αν δεν κάνω λάθος, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (που σε καμιά περίπτωση όπως είπα δεν μπορεί να θεωρηθεί περαν αμφισβητησης ότι αφορούν πραγματικά λεφτά που μπήκαν στην ΠΑΕ) είναι πολύ κάτω των 80 εκατομμυρίων. Αν μπει κάποιος στον κόπο να δει τον ισολογισμό του 2012 και τον συγκρίνουμε με τον τελευταίο, θα το διαπιστώσουμε. Δηλαδή τα 80 εκατομμύρια παίζει να είναι ακόμα περισσότερο λόγια του αέρα.

Επίσης ρε Ραμπ, εγώ μέχρι τώρα είχα καταλάβει ότι ελεγες ότι δεν έχει την οικονομική επιφάνεια να βάλει τέτοια πόσα. Τώρα λες ότι δεν επιδέχεται καν αμφισβήτησης ότι τα έβαλε.
Γιατί αυτό συζητάμε, αν επιδέχεται αμφισβήτησης.
« Last Edit: April 03, 2016, 15:19:06 by Capricorn »

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #5123 on: April 02, 2016, 13:14:13 »
Nομίζω οτι το ζητημα το εχετε βάλει σε λάθος βάση.
Κατά την άποψη μου είναι πέρα απο κάθε αμφισβήτηση η καταβολή των χρημάτων σε ΑΜΚ για μια εταιρία με το μέγεθος του ΠΑΟΚ της οποίας ο ισολογισμός ελέγχεται και απο ορκωτό ελεγκτή ο οποίος φέρει ευθύνη και αυτός για την υπογραφή του και άδικα αναλώνεστε με το θέμα αυτό.
Το ζήτημα για μένα είναι άλλο: Γιατί η ΠΑΕ χρειάζεται συνεχώς ΑΜΚ? Γιατί πέρα από τις παλιές αμαρτίες είναι κάθε έτος ζημιογόνα (15,7 εκ. ζημιές τη σαιζόν 14-15, περίπου 9,2 εκ ζημιές τη σαιζόν 13-14). Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον λιάκο ότι εάν δεν έχει πλήρη εικόνα για τις δαπάνες τις ΠΑΕ και πρόσβαση στα ισοζύγια της δεν μπορείς να ξέρεις γιατί προέκυψαν οι ζημιές αυτές και αν υπάρχουν μπουγάδες εκει. Ακόμα κι όμως αν καταφέρεις να αποκτήσεις πρόσβαση στην πληροφορία αυτή πάλι δεν θα μπορείς ν ξέρεις τι "υπόγειες συμφωνίες" υπάρχουν. Μπορεί πχ κάποιος να υποστηρίξει ότι ο Χ ποδοσφαιριστής αν και το συμβόλαιο του γράφει ότι παίρνει 500.000 πχ και τέτοια πληρωμή εμφανίζεται στα βιβλία της παε αυτός στην πραγματικότητα κρατάει μόνο τα 100.000 και τα υπόλοιπα χρήματα τα στέλνει σε μια offshore άγνωστου ιδιοκτητη. Αρα δεν μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει τι έβαλε ο Σαββίδης καθώς θα μπορούσε κάποιος άλλος να υποστηρίξει ότι υπάρχουν τέτοιου είδους συμφωνίες και ο ρώσσος φαίνεται να έβαλε κάποια χρήματα που τα πήρε με τέτοιες μεθόδους πίσω.
Ετσι με βάση τα παραπάνω καταληγουμε στο βασικό ερώτημα: Τι προσδοκούμε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ? Υπάρχει άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια που θα μπορούσε να βάζει χρήμα στην ΠΑΕ η ομάδα να παίρνει τιτλους, να έχει επιτυχίες και να του βγάζει κέρδος ή τουλάχιστον να μην μπαίνει μεσα (προφανώς η περίπτωση κάποιου ο οποίος συνεχώς και αέναα χάνει χρήμα στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμη). Η άποψη μου ειναι ΟΧΙ. Η αγορά της μπάλας στην Ελλάδα όπως είναι δομημένη με το σύστημα μαρινάκη να ελέγχει τα πάντα όλα και την uefa να δίνει σοβαρό χρήμα μόνο στον πρωταθλητή χωράει μονό ΕΝΑΝ μεγάλο παιχτη που θα μπορεί να ρίχνει χρήμα και να το παίρνει πίσω. Οι υπόλοιποι είτε θα περιοριστούν σε ρόλο δεύτερο είτε θα μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια προσπαθώντας να γίνουν 1οι στην θέση του 1ου. Άρα για μένα το βασικό είναι τι γίνεται ή τι μπορεί να γίνει ώστε το παιχνίδι να μοιραστεί περισσότερο ισομερως να πάρει παραπάνω αξία και το προϊόν ποδόσφαιρο και να μεγαλώσει η "δεξαμενή" από την οποία αντλούν όλες οι ομάδες πόρους. Μέχρι τότε και όσο αυτή η πρωτοκαθεδρία του συστήματος συνεχίζεται η μπάλα θα προσελκύει είτε λαμόγια είτε στην καλύτερη άτομα που μέσω του ποδοσφαίρου θα ενδιαφέρονται ν προωθήσουν άλλες παράλληλες επιχειρηματικες τους δραστηριότητες. Και κάθε κυριακή θα μας βγάζει την ψυχή
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5124 on: April 02, 2016, 16:27:49 »
Καλή η κουβέντα και θα ηταν ακομη καλυτερη εαν αποφευγαμε μερικούς χαρακτηρισμους εκατέρωθεν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5125 on: April 02, 2016, 21:33:04 »
Επίσης ρε Ραμπ, εγώ μέχρι τώρα είχα καταλάβει ότι ελεγες ότι δεν έχει την οικονομική επιφάνεια να βάλει τέτοια πόσα. Τώρα λες ότι δεν επιδέχεται καν αμφισβήτησης ότι τα έβαλε.
Γιατί αυτό συζητάμε, αν επιδέχεται αμφισβήτησης.

βασικά λέω ότι έλεγα πάντα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. δλδ δεν μπορεί να κάνει συμβόλαια 1-2-3-4-5 μύρια σε 2-3-4 παίκτες για να φέρει τα ονόματα που θεωρείτε ότι μπορεί να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

το ότι έβαλε λεφτά (τα 16 μύρια ή πόσα είναι δεν ξέρωγια την ΑΜΚ δεν τα θεωρώ... λεφτά) κάποιου επιπέδου έβαλε. το πως ούτε εγώ το ξέρω. αλλά κάτι έδωσε για να πάρει ότι πήρε.
γενικά λοιπόν, όταν λέω μετριομέτριος στη λογική του ποδοσφαίρου που θέλουμε να αποκτήσουμε στον ΠΑΟΚ το εννοώ. μετριομέτριοσ! εμείς φανταζόμαστε ότι ο χωσάδας θα δίνει 10 μύρια τσεπάτα ανεξαρτήτου οικονομικού αποτελέσματος και επιτυχίας κάθε χρόνο μέχρι να πάρουμε πρωτάθλημα. το μέγεθος αυτό λοιπόν λέω ότι τον ξεπερνά.  αυτό κάποιος ΔΕΝ μπορεί να το κάνει έχοντας οικονομική επιφάνεια έναν όμιλο επιχειρήσεων με 1 δις EBITDA. αν είχε 1 δις έσοδα σκέτο θα είχα την απαίτηση να το κάνει. με κύκλο εργασιών κάτι μύρια και δημιουργικές λογιστικές τύπου EBITDA, (ειδικά για εταιρείες με βαρύ εξοπλισμό και βιομηχανικό εξοπλισμό που η απομείωση και τους ή η ανάγκη για ανανέωση δεν φαίνονται σε ένα δείκτη όπως το EBITDA) δεν μπορεί να το κάνει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πως να το κάνουμε; για μέχρι εδώ καλός είναι και δεν τον κατηγορώ κιόλας.

@kriti λογικό να εμφανίζει ζημίες η εταιρεία. σε εποχή κρίσης καλά κάνουν και τις εμφανίζουν και περνάνε (θεωρώ) περισσότερες αποσβέσεις αυτά τα χρόνια (25% της αξίας των asset max κάθε χρόνο μπορείς).
και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5126 on: April 02, 2016, 23:53:51 »
Ευτυχως που γραφει και ο Κρητη4 εδω και χωρις εμπαθεια λεει 2-3 πραγματα σε σωστη βαση...

Λιακο αυτο το επιχειρημα, του να νομιζεις οτι μονο εσυ εισαι ξενερωμενος με την πορεια του ΠΑΟΚ τα τελευταια 4 χρονια λες κ ολοι οι αλλοι ζουμε σε ενα συννεφο πρωταθλητισμου, εχει παλιωσει. Οποιος ερχεται σε αντιπαραθεση με τα γραφομενα σου δεν ειναι ουτε Σαββιδοσκυλο, ουτε θεωρει οτι ο ΠΑΟΚ ζει τα καλυτερα του χρονια με τον Σαββιδη. Απλα το να προσπαθεις να δικαιολογησεις την αγωνιστικη του αποτυχια, με οικονομικα επιχειρηματα ειναι λιγο ακαιρο πλεον και γνωμη μου οτι σε εκθετει.

Αποψη μου ειναι οτι ο Σαββιδης με τα λεφτα που εχει βαλει, ανετα θα ειχε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη, αν σε ολα τα υπολοιπα θεμα τα του δεν ηταν τοσο αμπαλος και απολυτα συγκεντρωτικος στα ορια του ψυχασθενικου, αλλα σοβαρος, με πλανο και γνωστης του ποδοσφαιρου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5127 on: April 03, 2016, 00:41:16 »
καλος και ο κρητη αλλα σαν τον rabb κανενας  :'(
fb το καναμε το world

ασχετο...πλακα-πλακα καποτε λεγαμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει λαο πρωταθλητη και προεδρο ουτε για ουεφα
που να φανταζομασταν οτι αυτα ηταν τα ωραια χρονια..και οτι θα γινομασταν σαν τα μουτρα τους
ααρε μπατμαν τωρα επρεπε να ασχοληθεις..οδο με το ονομα σου θα εβαζαν τα τσακαλια
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5128 on: April 03, 2016, 13:26:53 »
****** με μετατροπή υποχρεώσεων σε ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ αφού το θες κεφάλαια.
Άλλωστε όταν έλεγα νοεμβριο μήνα ότι ο αρνεσεν πάει για σουτ, εσύ πάλι ειρωνευοσουν κι εδειχνες τυφλή εμπιστοσύνη στον ρώσο. Αποκλείεται αφού του έχει τριετές...
Εν τω μεταξύ τα γράφω αυτά που ρωτάς, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις.
 Κομπλες ρε όλοι με τον Σαββίδη. Κι ας λέω ότι το συγκεκριμένο είναι δευτερεύον για τα πεπραγμένα του Σαββίδη. Α, επισης κλέφτη εγώ δεν τον έχω πει, αλλά δε γαμεις, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ούτε η παράκληση έπιασε. Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι. Όλο το φόρουμ γελάει μαζί σου. Συζητα εσυ πως θα εκμεταλλευτεις τα εκατομμύρια του κι όλα καλά. Μία χαρά ο ΠΑΟΚ 4 χρόνια τώρα.
Εμένα θα μου επιτρεψεις να μην σου απανταω στο εξής.

Παρεμπιπτόντως αν δεν κάνω λάθος, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (που σε καμιά περίπτωση όπως είπα δεν μπορεί να θεωρηθεί περαν αμφισβητησης ότι αφορούν πραγματικά λεφτά που μπήκαν στην ΠΑΕ) είναι πολύ κάτω των 80 εκατομμυρίων. Αν μπει κάποιος στον κόπο να δει τον ισολογισμό του 2012 και τον συγκρίνουμε με τον τελευταίο, θα το διαπιστώσουμε. Δηλαδή τα 80 εκατομμύρια παίζει να είναι ακόμα περισσότερο λόγια του αέρα.
ρε ***** μην γραφεις αλλο βλακειες... σου τα γραφουν και οι αλλοι για τις αμκ
οσο για αυτα που γραφεις για μενα δεν στεκει ουτε μια γραμμη, τα τοπικ υπαρχουν... αφου καταλαβες και εσυ οτι εγραφες βλακειες ασε τις προσωπικες επιθεσεις και πες ναι εκανα αλθος, εγραψα μια μαλακια

Nομίζω οτι το ζητημα το εχετε βάλει σε λάθος βάση.
Κατά την άποψη μου είναι πέρα απο κάθε αμφισβήτηση η καταβολή των χρημάτων σε ΑΜΚ για μια εταιρία με το μέγεθος του ΠΑΟΚ της οποίας ο ισολογισμός ελέγχεται και απο ορκωτό ελεγκτή ο οποίος φέρει ευθύνη και αυτός για την υπογραφή του και άδικα αναλώνεστε με το θέμα αυτό.
Το ζήτημα για μένα είναι άλλο: Γιατί η ΠΑΕ χρειάζεται συνεχώς ΑΜΚ? Γιατί πέρα από τις παλιές αμαρτίες είναι κάθε έτος ζημιογόνα (15,7 εκ. ζημιές τη σαιζόν 14-15, περίπου 9,2 εκ ζημιές τη σαιζόν 13-14). Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον λιάκο ότι εάν δεν έχει πλήρη εικόνα για τις δαπάνες τις ΠΑΕ και πρόσβαση στα ισοζύγια της δεν μπορείς να ξέρεις γιατί προέκυψαν οι ζημιές αυτές και αν υπάρχουν μπουγάδες εκει. Ακόμα κι όμως αν καταφέρεις να αποκτήσεις πρόσβαση στην πληροφορία αυτή πάλι δεν θα μπορείς ν ξέρεις τι "υπόγειες συμφωνίες" υπάρχουν. Μπορεί πχ κάποιος να υποστηρίξει ότι ο Χ ποδοσφαιριστής αν και το συμβόλαιο του γράφει ότι παίρνει 500.000 πχ και τέτοια πληρωμή εμφανίζεται στα βιβλία της παε αυτός στην πραγματικότητα κρατάει μόνο τα 100.000 και τα υπόλοιπα χρήματα τα στέλνει σε μια offshore άγνωστου ιδιοκτητη. Αρα δεν μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει τι έβαλε ο Σαββίδης καθώς θα μπορούσε κάποιος άλλος να υποστηρίξει ότι υπάρχουν τέτοιου είδους συμφωνίες και ο ρώσσος φαίνεται να έβαλε κάποια χρήματα που τα πήρε με τέτοιες μεθόδους πίσω.
ρε κρητη οι ισολογισμοι της παε ΠΑΟΚ και καθε αε πλεον ειναι δημοσιοι... εκει μπορεις να τα βγαλεις ολα μεχρι δεκαρας, πληρης εικονα του ισοζυγιου υπαρχει

και συγνωμη και σε σενα αλλα αυτα που γραφεις για τις πληρωμες ειναι αστεια... τα συμβολαια κατατθονται στην επο και στην εφορια και ελεγχονται οικονομικα και αν υπα;ρχει ατασθαλια εχει συνεπειες νομικα
δεν υπαρχει συλλογος στον κοσμο που να καταθετει μεγαλο συμβολαιο και να πληρωνει λιγοτερο, το αντιθετο ναι... για πχ μπορει ενας συλλογος να καταθεσει συμβολαιο 100Κ και να δινει μαυρα αλλα 100Κ (γλυτωνει την φορολογια των εξτρα 100Κ)
αλλα να δηλωνει 100Κ και να δινει λιγοτερα δεν γινεται πουθενα, πρεπει να εχεις τον πιο ηλιθιο οικονομικο διευθυντη στον κοσμο γιατι υπαρχει και το 40% της εφοριας.. πρεπει να εισαι βλακας ή να θελεις να ενισχυσεεις τον τσιπρα με εξτρα φορους :)

βασικά λέω ότι έλεγα πάντα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. δλδ δεν μπορεί να κάνει συμβόλαια 1-2-3-4-5 μύρια σε 2-3-4 παίκτες για να φέρει τα ονόματα που θεωρείτε ότι μπορεί να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ.
ε οχι και δεν εχει την νοικονομικη επιφανεια!!! να αμφισβητησεις οτι δεν εχει την θεληση να τα δωσει ΟΚ, το δεχομαι.... αλλα εχει τα χρηματα και με το παραπανω μην γραφετε τετοια ρε παιδια, περα απο την τεραστια αποτιμηση της περιουσιας/εταιρειων του εχει και μεγαλη ρευστοτητα

Αποψη μου ειναι οτι ο Σαββιδης με τα λεφτα που εχει βαλει, ανετα θα ειχε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη, αν σε ολα τα υπολοιπα θεμα τα του δεν ηταν τοσο αμπαλος και απολυτα συγκεντρωτικος στα ορια του ψυχασθενικου, αλλα σοβαρος, με πλανο και γνωστης του ποδοσφαιρου.
συμφωνω απολυτα, αν ειχε γινει σωστη διαχειρση των χρηματων μπορουσαμε.... ειδικα περυσι χασαμε τεραστια ευκαιρια, ακομα και με πολυ μικροτερο μπατζετ του γαυρου αν ειχαμε σοβαρους ανθρωπους ( και παιρνει η μπαλα κατα σειρα σαββιδη, βρυζα, αναστασιαδη) μπορουσαμε να το παρουμε ... αρεκουσε η σωστη προεργασια για τις μεταγραφες ιανουαριου και η σοβαρη ενισχυση της ομαδας ...

οφ τοπικ αλλα το εχω μεγαλο παραπονο, δεν βραθηκε καποιος κοντα στον σαββιδη ( απ τους τοσους που ειναι γυρω στον ΠΑΟΚ) να του πει τον χειμωνα, ρε μαλακα αυτοι δεν εχουν ομαδα και μπορεις να το παρεις αν ενισχυσεις την ομαδα με 5-6 καλους παικτες γρηγορα .... δεν μιλαω για τρελες μεταγραφες αλλα αν εβαζες 5-6 παικτες γρηγορους και εμπειρους το ειχες σηκωσει, μεταγραφες τυπου στυλ μακ/σορλεν/λινο με 400-500 αγορα σου κανανε την διαφορα αμεσα ... να του πει ενας, ρε μαλακα βαλε 5 εκατ τωρα τον χειμωνα και το καλοκαιρι θα τα παρεις 6πλασια απο τσουλου και παρελκομενα του πρωταθλητη, δεν ηθελε πολυ μυαλο, επενδυτης εισαι επενδυσε και ασε τον μαλακα τον αναστασιαδη να λεει για παναγιες και λοιπα που τον ποιστεψες κιολας
« Last Edit: April 03, 2016, 15:20:05 by Capricorn »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5129 on: April 03, 2016, 13:49:25 »
καλος και ο κρητη αλλα σαν τον rabb κανενας  :'(
fb το καναμε το world

εγώ φταίω που μοιράζω γνώση κοπριές...
 ;D

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #5130 on: April 03, 2016, 16:01:02 »
Διευκρίνιση προς Blue eyes: Εγώ δεν γράφω να λεει το συμβόλαιο 10 και να πληρώνονται 5. Γράφω να γράφει το συμβόλαιο 10 να πληρωνονται πράγματι 10 να βγάζει ζημιές η παε αλλά ο παικτης μόλις πάρει τα 10 να στείλει 8 σε μια offshore του ρώσσου. Δηλαδή να γίνεται deal ότι ο Χ θα παίρνει 2 στην πραγματικότητα αλλά τα συμβόλαια να λένε 10 και τα 8 να επιστρέφουν πίσω στον ρώσσο. Και δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει, δεν έχω εικόνα, αλλά λέω ότι αυτό μπορεί να υποστηριχθεί και υποστηρίζεται ήδη ως αντεπιχείρημα για το αν βάζει ή δεν βάζει λεφτά ο ρωσσος.
Το γιατί θα μπορούσε να συμβεί κάτι τετοιο μπορούμε να το ξέρουμε μονάχα αν ακολουθήσουμε όλη την διαδρομή του χρήματος του ρώσσου και προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε τέτοια πληροφορία. Αν όμως ο ρώσσος, ή μαλλον η εταιρία συμφερόντων του, παιρνει πχ ενα δάνειο για να καλύψει την ΑΜΚ του ΠΑΟΚ το παραπάνω σενάριο βγάζει νόημα γιατί ουσιαστικά μέρος του δανείου μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της διαδικασίας που παρέθεσα επιστρέφει στην τσεπούλα του ρώσσου..
Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθω: Τα παραπάνω ειναι υποθετικά σενάρια και προφανώς δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε τέτοια πληροφορία για να το επιβεβαιωσει/ διαψευσει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5131 on: April 03, 2016, 18:27:13 »
1,07 δις για το 2015.... και υστερα μου γραφετε εδω μεσα "επιχειρηματα" του τυπου "καλοφαγωτα" κτλ
Κι εγώ έχω τη δουλειά μου αλλά τα (εύκολα) εξτραδάκια ποτέ δεν με χάλασαν.
Νομπόα αλάνι γκολ και στο λιμάνι.
δλδ κλεβεις για τα εξτραδακια σου αστρο;

τα μεγεθη που υπαρχουν ειναι σαν να εχεις μισθο 2000 σε πολη καλη εταιρεια και να μας λες οτι δεν σε χαλανε εξτραδακια τυπου περιμενω παδακια εξω απο το νηπιαγωγειο να κλεψω 1-2 ευρω... επισης εσυ αν ξερεις που, πες και εμας που γαφωθηκαν λεφτα; απο τον νομποα; λολ

...και λέω ότι δεν με χαλάνε εξτραδάκια τύπου να εργαστώ ένα Σάββατο τον μήνα και να λάβω ένα-δυο καταστάρικα παραπάνω.
Όσο για τον μεσιέ Νομπόα, τζάμπα ήρθε, 1.5 μύριο επωλήθη 6 μήνες μετά. Και πού? Στην πρώην(?) ομάδα τού Ιβάν...

** Άραγε(ς), σήμερα τ'απόγευμα, ο Ιβάν και τα τέκνα του θα παρακολουθήσουν το Νιώνιος-ΠΑΟΚ ή το Ζενίτ-ΤΣΣΚΑ? Είναι και εκείνη η χορηγία (sic) που έδωσε τέλη Μάρτη στην πρώην ομάδα του...
** Χορηγία μέσα στον Μάρτη.. Σαν να λέει "λάδωσε, όπου μπορείς, τους αντίπαλους στόπερ ή τερματάδες"...
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5132 on: April 03, 2016, 18:27:49 »
Εγω δεν ειμαι ουτε επιχειρηματιας ουτε  οικονομολογος, ουτε λογιστης ουτε δικηγορος. Μου εχουν πει ομως ατομα σχετικα οτι σε ΑΕ (εκτος Χρηματιστηριου) που ουσιαστικα υπαρχει ΕΝΑΣ μετοχος, μπορει να κανει οτι γουσταρει και να μαγειρευει οτι θελει. Οταν ειπα για υπουργειο Εμποριου και ελεγκτες εσκασαν στα γελια. Αυτο βεβαια πριν καμμια 5-6 χρονια, ισως και παραπανω. Δε ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα τωρα.
Εδω βεβαια να πω οτι πριν 2 χρονια ο Ρωσσος ειχε προαναγγειλει αυξηση 12 εκατομμυρια ευρω που θα γινονταν σε περιπου 40 μερες. Μια εβδομαδα πριν την αυξηση διαβαζω σε ενα δημοσιευμα οτι τελικα -για ακατανοητους σε μενα λογους- η ΠΑΕ και ο Ιβαν θεωρησαν καλυτερο να μην ειναι 12 η αυξηση αλλα 18 εκατομμυρια! . Δηλαδη να πιστεψω εγω οτι ο γεμιστανας τελικα θα εβαζε 6 ψωροεκατομμυρια παραπανω . Και αυτο με παμπολλα στοιχεια μεχρι τωρα ποσα καβουρια εχει στην τσεπη και μεταγραφες στο τελευταιο λεπτο για να πεσει το κασε κατι χιλιαρικα, πχ υπογραφη Τζαβελα. Αυτο δηλ με κανει ακομα πιο δυσπιστο για τις ΑΜΚ και το τι πραγματικα μπαινει μεσα στην ΠΑΕ και με ποιο τροπο. Η διασταυρωση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι δυσκολη και ο καθενας το βλεπει οπως θελει.
Οσο για το αρθρο Τοσκιτση για τις εταιρειες του Ιβαν για τζιρους κλπ, μου ερχεται στο νου κατι Ιντερσατ και μεγαλα σχεδια, κατι ΕΡΓΑΣ και αναπτυξιακα προτζεκτ, κατι Εγνατια Ασφαλιστικη και Βορειοελλαδικη ΑΧΕΠΕΥ που εκαναν κατι ανακοινωσεις για μεγαλοπνοες συνεργασιες οταν η αγορα βοουσε οτι επερχεται κανονι. Αλλα ακομα και αληθινα να ειναι οσα λεει ο Τοσκιτσης, ακομα και η κερδοφορια να ειναι αυτη που περιγραφει το αρθρο, μονο εναντιον του Σαββιδη γυρναει. Δηλαδη εχω μεγαλομετοχο εναν απο τους πιο πλουσιους Ρωσσους ολιγαρχες αλλα στον ΠΑΟΚ τερματιζει τον ΤΔ του για να μην πληρωσει εξτρα ρητρα συμβολαιου. Οπως και να το δει κανεις, στην καλυτερη εχω για μεγαλομετοχο εναν πολυ φραγκατο αχρηστο ανικανο ανθρωπο ο οποιος επι 4 χρονια δεν πετυχε ΤΙΠΟΤΑ παραπανω απο οτι αλλοι προκατοχοι του ειτε ηταν αφραγκοι ειτε φραγκατοι, ειτε ικανοτεροι ειτε πιο ανικανοι απο αυτον.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5133 on: April 03, 2016, 20:02:20 »

ααρε μπατμαν τωρα επρεπε να ασχοληθεις..οδο με το ονομα σου θα εβαζαν τα τσακαλια

https://www.facebook.com/batatoudis/

Κουρασατε κυριοι

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #5134 on: April 03, 2016, 21:21:47 »
Ξεφορτώσου πρώτα τα σκουπίδια-Έλληνες και Βίτορ και μετα ζητά στήριξη για να πολεμήσεις την ΕΠΟ που σε γέμισε με Έλληνες-σκουπίδια. Ως τοτε ειςαι μπατιροβλαχος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5135 on: April 03, 2016, 21:36:01 »
Κοινο μετωπο κατα του νιονιου με το φιλαρακι σου τον αλαφουσκα, γιατι σε 2-3 χρονια θα τον βλεπεις με το κυαλι. Το μαχαιρι στο κοκκαλο τσαρε πασων των τσετσενων και των γεωργιανων.
200 εκατομμυρια εβαλες για να περασεις το δημουτσο, και μαλλον θα το καταφερεις. Του χρονου βαλε αλλα 300 να περασεις και το μπακασετα. Ουτε βημα πισω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5136 on: April 03, 2016, 22:12:17 »
Το ταβάνι σου τη 4η θέση .....μπορείς άνετα, λίγο παρακάλι θέλει...
Εδώ κοτζάμ κούπα του CL θα μας φέρεις...τι λέμε τώρα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5137 on: April 03, 2016, 22:34:18 »
μα δεν φταίει αυτός, 400 εκατομμύρια έβαλε, ο τούντορ φταίει, ο άρμεκσεν η κακιά η αθήνα και το σύστημα . Και σήμερα πόσοι παίζαν από αυτούς που έφερε ο άρμεξεν?? Κανένας θαρώ έτσι. Μόνο ο γκάρι αλλαγή μπήκε? Τι χαρίσαροι, τι κοροβέσηδες, τι πέλκες, τι κίτσοι, τι τζαβέλες, τζιοληδες, κατσε κλάους και όλο το κακό συναπάντημα. Χωρίς τον μακ αυτοί φέτος και τον γκάρι με τον τσίμιροτ θα είχαν 25 βαθμούς το πολύ πολύ πολύ μαζί με τον ηρακλάκο να ήταν. Αυτός είναι ο μέγας επενδυτής.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5138 on: April 03, 2016, 22:46:08 »
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας και Καθάριος.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Πέλκας, Κοροβέσης, Αθανασιάδης

χωσε χωσαδα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #5139 on: April 03, 2016, 22:55:38 »
για να μη σε διασυρει ο πανιωνιος που περυσι τελευταια αγωνιστικη εμεις τον σωσαμε... ισως κ λογω ανικανοτητας να τους κανουμε διπλο...

δε σου εκανε ουτε ο νατχο.. ουτε ο νομποα... εστω ουτε καν ο στοχ...

ολοι τους αχρηστοι...

και ποσα εχεις δωσει ειπαμε??? ασε εχω χασει λογαριασμο....