Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292484 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #220 on: September 06, 2012, 14:51:32 »
Να ρωτησω κατι αφελες; Πηρε την πλειοψηφια των μετοχων, εβαλε λεφτα, θα βαλει κι'αλλα λεει, εφερε και μια ρωσιδα για το γενικο κουμαντο. Ως εδω ολα καλα.
Το βρυζα και τα λοιπα παρασιτα που εχουν κατακλεψει την ΠΑΕ, γιατι τα κραταει ακομα εκει μεσα;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #221 on: September 06, 2012, 15:21:45 »
Γιατί υπάρχει ήδη η τρέχουσα θητεία διοίκησης πρωτοδικείου. Θα λήξει και μετά θ' αναλάβει. Επίσης, το να κλέψουν τώρα είναι σχεδόν αδύνατον, αφού έχει μέσα στο ΔΣ Γκοντσάρεβα και biv, ενώ γίνεται και τακτικός έλεγχος από την ΟΥΕΦΑ. Το πάει λάου λάου και το θεωρώ πολύ σημαντικό, που έχει αφήσει δικούς του ανθρώπους να μαθαίνουν τη δουλειά πρωτού πάνε παρακάτω και την αναλάβουν μόνοι τους.

Το άλλο συμπέρασμα είναι η διαφορά στα ρεπορτάζ. Ο ένας γλύφτης έγραψε πως το γήπεδο πρέπει να γίνει «στον υπάρχον χώρο», ενώ ο άλλος έγραψε πως το αντιμετώπισαν αμήχανα και με σιωπή το ενδεχόμενο/ την πρόταση Σαββίδη. Έχει ερθει αποφασισμένος. Το καλό γι' αυτόν είναι ότι το σύστημα ΠΑΣΟΚ ξεπατικώνεται από την ελληνική κοινωνία κι έτσι ο κυρ Θανάσης δεν θα του ζαλίσει τ' αρκίδια πολύ. Το καλό για τον ΠΑΟΚ δεν το βλέπω, πέρα από τη διάθεσή του να ξεπλύνει να βάλει κι άλλο χρήμα την άνοιξη ο σοβιετικός αξιωματούχος. Χρήμα, που θα χρειαστεί, γιατί θα σκάσουν και τα 19 μύρια από τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Κι όποιος πει «γιατί λες πως θέλει να ξεπλύνει χρήμα», θα του απαντήσω πως κανείς σώφρων άνθρωπος δεν βάζει χρήματα σ' ένα failed state (αποτυχημένο/χρεωκοπημένο κράτος) όπως είναι η Ελλάδα σήμερα - και καθώς η Ευρώπη δείχνει να μην έχει πάρει ακόμα την απόφαση απόλυτης στήριξης (όχι ότι έχουν δώσει λίγα, αλλά δεν έχουν δώσει και αρκετά, διασφαλίζοντας έτσι την συνέχεια της ελληνικής κοινωνίας) ή πολιτικής ενοποίησής της. Τέλος πάντων, το πράγμα έφυγε από τα χέρια μας και αυτό χάρη στους Βιολίδη-Ζαγοράκη-Βρύζα-Παπαδόπουλο-Φαρλάλη και τα παπαγαλάκια τους. Εμπιστευθήκαμε λάθος ανθρώπους και αυτοί που θα μπορούσανε να βγούνε μπροστά αντ' αυτών, είτε διστάσανε, είτε αποδείχθηκαν μικρής επιρροής (κατ' εμέ δεν ήταν αρκετά αποφασισμένοι και δεν δούλεψαν αποκλειστικά με επαγγελματικούς όρους, δηλαδή με πλήρη αφοσίωση στον στόχο τους). Δυστυχώς. Τώρα, απλά να παρακολουθούμε και να σχολιάζουμε μπορούμε. Ούτως ή άλλως, από τον λαό μας δεν περιμένω το παραμικρό πια. Έχει αλλάξει το DNA του. Με τις υγείες μας.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: September 07, 2012, 08:37:48 »
Ï ÉâÜí Óáââßäçò ðáñá÷þñçóå óõíÝíôåõîç óå Ñùóéêü ðåñéïäéêü êáé áíáöÝñèçêå óôïí áðïêëåéóìü ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï Ãéïõñüðá Ëéãê, óôçí åíßó÷õóç ôïõ ñüóôåñ êáé óôéò êïõâÝíôåò ðïõ åß÷å ìå ôïí ÆÞóç Âñýæá,

Ï ÉâÜí Óáââßäçò ìßëçóå óôï ðåñéïäéêü "MIR Oìüíïéá". Ãéá ôï óêåðôéêü ôçò áðüêôçóçò ôïõ ðëåéïøçöéêïý ðáêÝôïõ ôùí ìåôï÷þí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ åßðå ìåôáîý Üëëùí:

«Åãþ åðÝóôñåøá óôï èÝìá ìåôÜ ôï 2006 äéüôé ôï èåþñçóá óùóôü âëÝðïíôáò ôçí ïéêïíïìéêÞ êáôÜóôáóç ðïõ âéþíåé ç ÅëëÜäá. ¸íáò Üíèñùðïò ðïõ åßíáé åðé÷åéñçìáôßáò êáé äåí åßíáé áäéÜöïñïò ãéá ôç óõãêåêñéìÝíç ÷þñá, ïöåßëåé íá êÜíåé åðåíäýóåéò. ÁãïñÜæïíôáò ôïí ÐÁÏÊ, ðñïóðÜèçóá íá áëëÜîù ôïí ôñüðï ìå ôïí ïðïßï âëÝðïõí Ñþóïé åðé÷åéñçìáôßåò ôçí ÅëëÜäá. Ðñéí áðü ôçí áãïñÜ ôïõ ÐÁÏÊ, åß÷á ñüëï óôç ðïëéôéêÞ óêçíÞ ôçò Ñùóßáò.

Åëðßæù ç ÅëëçíéêÞ ðïëéôéêÞ óêçíÞ íá êáôáëÜâåé üôé ç ðñï – áìåñéêáíéêÞ ÅõñùðáúêÞ éäåïëïãßá êáé íïïôñïðßá, Ýöåñå ôç ÷þñá óå áõôÞ ôç êáôÜóôáóç, êáé ç äéÜóùóç ôïõ êüóìïõ ìðïñåß íá åðÝëèåé ìå ôç âïÞèåéá ôçò ìåãáëýôåñçò äýíáìçò ôïõ êüóìïõ, ðïõ åßíáé ç Ñùóßá.  Åãþ, üðùò êÜèå Ïñèüäïîïò, óõíôÜóóïìáé ìå ôï ðíåýìá ôçò åêêëçóßáò, êáé ãéá ôçí áãïñÜ ôïõ ÐÁÏÊ, ðÞñá ôçí åõ÷Þ áðü ôïõò ðíåõìáôéêïýò áíèñþðïõò áëëÜ êáé áðü õøçëÜ éóôÜìåíïõò óôç ÷þñá ìïõ.

Ï ÐÁÏÊ äåí åßíáé óçìáíôéêüò ìüíï ãéá ìÝíá áëëÜ ãéá ôç ðëåéïøçößá ôùí Ðïíôßùí ôçò Ñùóßáò. ¼ôáí Ýìáèá üôé ç ïìÜäá èá ôéìùñçèåß áðü ôçí ÏÕÅÖÁ, èåþñçóá ÷ñÝïò ìïõ íá îåêéíÞóù óõæçôÞóåéò ãéá ôçí áðüêôçóÞ ôçò. Ç  óôñáôçãéêÞ ôïõ ÐÁÏÊ èá ÷áñÜóóåôáé ìå ôç äéêÞ ìïõ óõìâïëÞ áëëÜ êáé ôçò ïìÜäáò, Ýôóé þóôå íá ëåéôïõñãïýìå ùò Ýíá óýíïëï.

Ôï ðñüåäñï ôçò ïìÜäáò ôïí óõìðáèþ êáé èá äïõëÝøïõìå êáëÜ ìáæß, áõôÞ åßíáé  ç áßóèçóÞ ìïõ».

Ãéá ôïí áðïêëåéóìü ôïõ ÄéêåöÜëïõ áðü ôï Ãéïõñüðá Ëéãê, ó÷ïëßáóå: «Äåí ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå áõôáðÜôåò êáé íá âÜæïõìå õøçëïýò óôü÷ïõò. Åßìáóôå áäýíáìïé êáé èá ðñÝðåé íá óõãêåíôñùèïýìå óôï Åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá».

Åñùôçèåßò ãéá ôïí ÆÞóç Âñýæá, áíåöåñå: «Óôç ðñþôç óõíÜíôçóç ìå ôï ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ, áðåõèõíüìåíïò óå åêåßíïí, ôïõ åßðá: «ÅìÝíá äå ìïõ áñÝóåé ç ïìÜäá íá ìçí ðáßæåé êáëÜ. Åßìáé óõíçèéóìÝíïò íá âÜæù ùò óôü÷ï ôçò êïñõöÞ»
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #223 on: September 07, 2012, 10:37:30 »

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #224 on: September 07, 2012, 12:59:24 »

*chegarcia*

• Guest
« Reply #225 on: September 07, 2012, 20:53:03 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #226 on: September 07, 2012, 21:57:59 »
Όταν έμαθα ότι η ομάδα θα τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ, θεώρησα χρέος μου να ξεκινήσω συζητήσεις για την απόκτησή της.

Μπαρδον?? Αφου πρωτα την πηρες και μετα τιμωρηθηκε. Ε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #227 on: September 07, 2012, 21:59:43 »
παππα πουλάει μωρέ.....τι δεν καταλλλλλαβαίνεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #228 on: September 07, 2012, 22:03:53 »
Όταν έμαθα ότι η ομάδα θα τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ, θεώρησα χρέος μου να ξεκινήσω συζητήσεις για την απόκτησή της.

Μπαρδον?? Αφου πρωτα την πηρες και μετα τιμωρηθηκε. Ε?

νομιζω οτι λεει για τον αποκλεισμο λογω των οικονιμικων μας
την αναστολη που πηραμε το γεναρη

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #229 on: September 07, 2012, 23:34:36 »
Α ναι σωστα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #230 on: September 08, 2012, 09:14:19 »
Η Παναγία Σουμελά και η εξάλειψη επεισοδίων ... ( απόσπασμα απο άρθρο στο olapaok )

Για να κάνει κατανοητή τη θέση του, επί σχεδόν μισή ώρα μιλούσε για το πώς ο ίδιος οργάνωσε τα τελευταία χρόνια τα ταξίδια των Ελλήνων Ποντίων στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα για προσκύνημα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό αρνητικό.
Χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και ελικόπτερα, μοιράστηκαν φυλλάδια και εξηγήθηκε στον κόσμο τι πρέπει να κάνει για να μην προκαλέσει τους Τούρκους και δημιουργηθεί πρόβλημα...

Για να μην το παιδεύουμε άλλο ... πες το ξεκάθαρα ... θέλω να κάνω την Τούμπα εκκλησία...
διαβάζοντας τέτοιες απόψεις συμπεραίνω πως ο τύπος είναι το λιγότερο επικίνδυνος...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: September 08, 2012, 11:26:44 »
Εμείς Ιβάν είμαστε με τους Σταυροφόρους όμως :P
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #232 on: September 08, 2012, 11:36:03 »
Δεν πιστευω κανεναν πλεον αν δεν δω εργα, αλλα η καψουρα μου για την ΠΑΟΚΑΡΑ δεν με αφηνει να σκεφτω λογικα. Λεω απο μεσα μου, ρε μηπως και γινει κατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τα γεγονοτα παντως μεχρι στιγμης ειναι περιεργα και δημιουργουν εντονες αποριες.
Το ξερω οτι φασκω και αντιφασκω, αλλα ετσι αισθανομαι αυτην την στιγμη!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #233 on: September 08, 2012, 11:41:17 »
Για να μην το παιδεύουμε άλλο ... πες το ξεκάθαρα ... θέλω να κάνω την Τούμπα εκκλησία...
διαβάζοντας τέτοιες απόψεις συμπεραίνω πως ο τύπος είναι το λιγότερο επικίνδυνος...
Μην τρελλαίνεσαι, οι προηγούμενοι και οι Γούμενοι, φρόντισαν να κάνουν την κηδεία του ΠΑΟΚ. Προτιμάω κάτι που θ'αρχίσει δειλά δειλά και θα γιγαντωθεί, παρά κάτι που θ'αρχίσει ως πυροτέχνημα και θα σκάσει σαν βόμβα, όπως η περίπτωση Ζαγοράκη.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #234 on: September 08, 2012, 12:05:29 »
Δεν τρελαίνομαι ... απλά κάνω κάποιες αρχικές εκτιμήσεις ... όπως δεν περίμενα τίποτα απο τον Γούμενο με τους κολλητούς στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ... με τον Ζαγοράκη που είχε γυναίκα τη Λίλη ... τον Βρύζα που ήταν κολλητός και δεκανίκι του Ζαγοράκη ...

έτσι απλά δεν περιμένω τίποτα και απο τον Ιβάν ... το Ζορρό ... την εκκλησία ... και τους παπάδες ...

εσύ ίσως βλέπεις διαφορετικά πράματα ... αλλά εγώ απο αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής απο τον προ-Π.Α.Ο.Κ. βίο του ... μόνο να αισιοδοξώ δεν μπορώ ...
« Last Edit: September 08, 2012, 13:16:40 by Capricorn »

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
« Reply #235 on: September 08, 2012, 13:27:39 »
εσύ ίσως βλέπεις διαφορετικά πράματα ... αλλά εγώ απο αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής απο τον προ-Π.Α.Ο.Κ. βίο του ... μόνο να αισιοδοξώ δεν μπορώ ...
Μπά, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό, βλέπω ότι πάει σχετικά σφιχτά, έχουμε την προηγούμενη εμπειρία του Μπατατούδη που σκόρπαγε και τον δάγκασαν τα σαπρόφυτα του ΠΑΟΚ, και λέω ότι αυτό είναι προφανώς πιο υγιές. Τώρα που μπορεί να φτάσει, ας ελπίσουμε ότι θα πάμε ψηλά ... θα δούμε.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #236 on: September 08, 2012, 13:48:56 »
Συνεχίζεις και κινείσαι στη δική σου ρότα ... μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ... και για να σε διευκολύνω σε προτρέπω να κάνεις το εξής ...

1) κάτσε και ψάξε στο youtube βιντεάκια απο την επίσκεψη Ιβάν στην Παναγία Σουμελά πριν απο 2-3 χρόνια ...
2) διάβασε στα καπάκια το σημερινό άρθρο στο olapaok ...

tsim4

• Guest
« Reply #237 on: September 08, 2012, 16:04:19 »
μια χαρά τα λέει ο σαβιδης.επειδή είναι χριστιανος ορθοδοξος μας εuνοχλει;εμένα καθόλου.ίσα ίσα που αν είναι αληθινος ορθοδοξος θα βοηθησει και τον συλλογο και δεν θα κανει λαμογιες.αν είναι όμως απο τους άλλους που έχουν μπει στην εκκλησια για μπιζνες τότε κλαιμε.περιμενουμε πραξεις και μόνο.(ο ναος έγινε εκκλησια επί κλεφτοθοδωρου με τη συμπραξη και καποιων παλιων και νέων υπερπαοκτσηδων που παιρναν μεροκαματο καλό).

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #238 on: September 08, 2012, 16:10:43 »

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #239 on: September 08, 2012, 16:13:34 »
και ο Ζορρό αληθινός Χ.Ο. δηλώνει ...  :a1006: