Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5360 on: September 02, 2016, 11:57:49 »
Τι μπάκος - καυμενάκης τι σαββίδης (μπορεί και οι τριπολιτσιώτες να ειναι δυνατότεροι), γιαυτό άλλωστε καθε χρόνο με δαύτους παλεύουμε και όχι με γαβροαβαζελοχανούμια όπως διακαώς θα θέλαμε. Αλλά βρε ταραμά αφού κάθησες στο καρώτο πνίξτην και κάνε την παλαβή, εξάλλου δεν είχες και χτες κανάλια για να είναι αποτυχία ότι σε έκανε πλάκα (με την μαγκιά του ο αλαφούζος -μικρότερη προσφορά και πήρε άδεια- και με τα ναρκωδολάρια του ο χοντρος που έσπρωξε μισό καράβι ένφορτο).
Bozik τα 1,15 πριν το αποτέλεσμα να τα έλεγες ότι δεν θα πάρει. Μόνο tasoylis έδωσε άχαστο ιβάν πάπαλα άδεια.  :nianiania: :nianiania: :nianiania:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5361 on: September 02, 2016, 12:09:53 »
Θα παρει θεματικη αδεια, ολη μερα ποντιακα και παναγια σουμελα θα σε εχει τασουλη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5362 on: September 02, 2016, 12:37:04 »
Καλά, δεν γάμησα την μουνάρα της παρέας, θα γαμήσω το μπάζο τη χοντρή με τα σπυριά, επιτυχία είναι κι αυτό. Στο καρώτο κάθησε, ποιος θα βλέπει πυρριχιους, ματθαίο τσαχουρίδη και τις ποντιακές μαλακίες και σε τι μπορεί να του φανεί χρήσιμο κάτι τέτοιο. Του κοκκίνησαν ξανά το σβέρκο ο αλαφούζος και ο χοντρός του πουθενά.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5363 on: September 02, 2016, 13:01:50 »
Tasoylis  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Ιβαν Σαββίδης:

Πλεον το οτι ειναι κομπάρσος παντου και το γουσταρει αποδειχθηκε περιτρανα. Τον τυλιξαν σε μια κολλα χαρτι "Αφραγκούζος" και Χοντρός. Τραβα να παρεις τωρα την 4Ε να σε λενε καναλαρχη. Φτου σου ρε...

Φήμες λενε οτι είχε παρει μαζί του και 63 τουρσί και πηγαινε συχνα πυκνά WC με συνοδεια....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5364 on: September 02, 2016, 13:21:19 »
Με 120 μυρια ebitda στον ομιλο δεν χτυπας αυτες τις τιμες. Ερασιτεχνης καθαρος. Οι αλλοι οχι. Δεν τελειωσε παντως το θεμα ακομα. They have to put their money where their mouth is, για τους υπολοιπους... Οψομεθα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5365 on: September 02, 2016, 13:52:31 »
άσχετο με τον δικό μας αλλα δεν νομίζω να είναι επιτυχία το ότι ο χοντρός πείρε με 70 εκατομμύρια άδεια καναλιού για 10 χρονια...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #5366 on: September 02, 2016, 14:04:21 »
Η εξυγίανση ξεκινά με Μαρινάκη καναλάρχη.... Κράτος εν κράτει θα γίνει (που ειναι ηδη δηλαδη)

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5367 on: September 02, 2016, 14:34:09 »
σε (ντεμεκ) οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ, συζητούνται άδειες τηλεοπτικών καναλιών.
ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΕΣΤΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΣΑΒΙΔΗΣ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΧΥΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ, ΤΟ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΛΑΣ Κ Η ΣΕΚΑΠ Κ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5368 on: September 02, 2016, 14:37:27 »
δεν είναι έτσι lost.. θεωρητικά πάντα.. δεν θα με χαλούσε ένα κανάλι πανελληνιας εμβέλειας που θα έδειχνε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα του ΠΑΟΚ σε όλες τις κατηγοριες.. κάτι που πιστεύω θα κάνει ο χοντρός..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5369 on: September 02, 2016, 14:49:15 »
Ναι δεν είναι έτσι ακριβώς αλλα λίγο ακόμα και θα γίνουν μερικοί και πληρεξούσιοι υπεράσπισης υπερ του αδικημένου αφεντικού. No politica τον πρόεδρο (τον άτιτλο) και τα μάτια σας. Οι απόγονοι έγιναν στρατός, αλλά βλέπουν κ 11 πόσα συνεχόμενα. Τα ψίχουλα τα πετάει ο χοντρός απ το τραπέζι, σε μας ασχολούνται ακόμα με το πως θα φτάσει το γουρούνι με το μήλο στο τραπέζι, να χορτάσει τ αφεντικό, για τα ψίχουλα βλέπουμε :tikitaka:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5370 on: September 02, 2016, 15:34:54 »
Lost, δεν μιλαμε ρε για το μπρουσκο, για ανταγωνισμο τριων λαμογιων με το ενα να αφορα τον ΠΑΟΚ μας μιλαμε. Δεν χρειαζομαστε καναλι προφανως. Βγηκε ομως το συμπερασμα οτι ακομα και τωρα δεν χτυπας τους αλλους. Μπορει να σημαινει οτι δεν τους χτυπας και στο πρωταθλημα που τοσο θελουμε. Ηταν καλη σφαλιαρα που παντως δεν κοστισε λεφτα στον ιβαν. Αν την ειχε οργανωσει εξ αρχης ετσι μαγκια του, αν οχι, θα μας πανε καροτσακι και φετος. Δεν με ενδιαφερουν τα τηλεοπτικα... Ειχαν και οι 2 καναλια ηδη και ραδιοφωνα. Δεν αλλαζει το στατους τους. Φτωχοτεροι ομως γιναν...

Και ακομα δεν τελειωσε τπτ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #5371 on: September 02, 2016, 17:24:21 »
1) Γελάει όλη η πλάση με την εξυγίανση του Σύριζα και ειδικά με τις δηλώσεις Παππά πριν βγουν στην κυβέρνηση.
2) Με λυπεί αφάνταστα που κάθε φορά προσπαθεί να ταυτίσει τον Π.Α.Ο.Κ. αποκλειστικά με τον πόντο. Θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή ότι υπάρχουν πρόσφυγες και από άλλες περιοχές πέραν του πόντου.
3) Η σφαλιάρα κυρίως από τον Αλαφούζο, ήταν δυνατή και ο ήχος της εξίσου εκκωφαντικός με εκείνον από το ντόρτι που αρπάξαμε από την ομάδα του στον τελικό.
4) Όντως μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ η ιστορία με τα τρελά ποσά για τις αδειοδοτήσεις μελλοντικά, οπότε οψόμεθα.
5) Επίσης όντως θα ήταν καλό για την οντότητα Π.Α.Ο.Κ. να είχε πάρει μία από τις 4 άδειες ο Ιβάν.
6) Τέλος, κρατάμε και μία πισινή γιατί μπορεί να πάρει θεματική όπως ακούγεται και αν πάρει θεματική στον αθλητισμό ίσως αποδειχτεί και καλύτερο.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5372 on: September 02, 2016, 18:10:56 »
* Ο μόνος που έκανε δηλώσεις μπαίνοντας & βγαίνοντας. Εκεί γύρω στο 8λεπτο κουράστηκε ένας ΑΡΔ  :'(
* Έδωσε άδεια ("εγώ χτυπούσα γρήγορα/αργά τις προσφορές") στον Αλαφούζο με 9 μύρια λιγότερα απ'τον Καλογρίτσα.. & 30 λιγότερα απ'τον Χοντρό...
* Απαξίωσε ένα ποσόν 46 μυρίων που αντιστοιχεί σχεδόν στο 1/5 τής συνολικής μπάνκας ("το κράτος έλαβε πάνω από 200 μύρια") δείχνοντας άνεση να το "οικειοποιηθεί" για τους παλλινοστούντες του Πόντου.
* Στεναχωρήθηκαν αρκετοί στα πέριξ τής Τούμπας που δεν θα δείχνουν τα λιγδιάρικα μουτσούνια σε πανελλήνιας εμβέλειας πολυθεματικά κανάλια. Είναι και άλλο το κασέ..
* Κάποιοι εξακολουθούν να αποπροσανατολίζουν παίζοντας το παιχνίδι "δείτε πόσο κακός είναι ο τάδε & ο δείνα ΑΡΔ". Καλές πτήσεις με τα under21, 18, 15, 12 & μπαμπίνι. Μπαμπουήνοι..

πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5373 on: September 02, 2016, 18:48:27 »
το τι παιζει ακριβως θα φανει στο επομενο διαστημα.το πιο πιθανο ειναι να ηθελε να δωσει μεχρι ενα ποσο κι απο κει και περα οταν διαπιστωσε οτι το πραγμα ξεφυγε οικονομικα,απλα να κοιταξε να ειναι ο πρωτος επιλαχων σε περιπτωση που κολλησει καποια υποψηφιοτητα ενοψει ελεγχων ποθεν εσχες,ενστασεων,κοκ
εν τω μεταξυ δευτερος επιλαχων ειναι ο Κοντομηνας με τον οποιο υπηρχε ηδη διαυλος επικοινωνιας για αγορα του Αλφα.
επιχειρηματικα αν το κοιταξεις,αν εχεις αλλο τροπο να εξασφαλισει χωρο σε μιντια πανελλαδικης εμβελειας με πολυ μικροτερο κοστος,το να σκασεις ενα σωρο εκατομυρια για μια αδεια κι αλλα ποσα για εγκαταστασεις,κοκ δεν πολυσυμφερει.πιο συμφερουσα κρινεται η ληψη αδειας απ τη Κυπρο εχοντας συγχρονως δυνατοτητα πανελλαδικης προβολης.εκει προσανατολιζεται ο Βαρδινογιαννης που μπηκε στον πληστιριασμο με προσφορες της πλακας σε σχεση με των υπολοιπων

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5374 on: September 02, 2016, 19:44:35 »
Εδώ θα είμαστε και την ΕΠΟ πάλι ο χοντρός θα την πάρει σε κανα μήνα που είναι οι εκλογές.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5375 on: September 02, 2016, 20:14:03 »
Διαβασα τα επιχειρηματα πολλων για τις αδειες και την "ηττα" του Ιβαν. Προσπαθησα να το αντιμετωμισω ψυχραιμα και ωριμα, να το γραψω δλδ στα μαυροασπρα @@ μου. Τι με νοιαζει εμενα τι κανει ο Σαββιδης εκτος ΠΑΟΚ, λεω.
Θυμηθηκα ομως τις αγκαλιες του με τον πουστη τον υπουλο και υποχθονιο λαγο, θυμηθηκα και το ξέσκισμα που του εκανε η πουτανα ο κοντος φαλακρος, θυμηθηκα το μισος που εχω για αυτην την πρασινη πουτανα και δεν μπορω να ησυχασω. 

Εγω χαλαστηκα αφανταστα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5376 on: September 02, 2016, 20:57:09 »
Το αλλο που διαφαινεται ειναι πως ανα δυο, με υφισταμενα καναλια, οι πολντο και καλογριτσας συνεργαζονται... Οι συμμαχιες, η μια πιστευω θα τρελανει κοσμο, θα δειξουν και ποιες κατραπακιες υα μαζεψει ακομα ο σαββιδης. Θα εχει πολυ κλαμα η φαση.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5377 on: September 02, 2016, 21:02:29 »
Στάλθηκε από: lostinprobatopoihsh4

ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΕΣΤΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΣΑΒΙΔΗΣ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΧΥΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ, ΤΟ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΛΑΣ Κ Η ΣΕΚΑΠ Κ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5378 on: September 02, 2016, 21:56:10 »
Σικ και Λοστ συμφωνώ για τα παλάς, σεκάπ, μεκάπ, παλιούρια και λοιπές μπίζνες του μεγιστάνα του πιροσκί αλλά για το θέμα της άδειας διαφωνώ. Από τη στιγμή που εμπλέκεται έστω και σε τίτλο (μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ) ο ΠΑΟΚ, όχι απλά με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά απαιτώ να μην τον ξεφτυλίσει στο πανελλήνιο, όπως δυστυχώς συνέβη.
Θέλοντας και μη, τόσο καιρό, η "μάχη της τηλεοπτικής άδειας" πέρασε σαν μάχη του ΠΑΟΚ από τα παπαγαλάκια και τους κύκλους του παπατζή. Μια μάχη κόντρα στον εκπρόσωπο του γαύρου και του βάζελου κατά πρώτο λόγο και κάποιον άλλων λαμογιών κατά δεύτερο.
Το ότι δεν πήρε την άδεια και την πήραν οι άλλοι 2 με ενόχλησε ξεκάθαρα σε οπαδικό επίπεδο καθώς για μένα όποιος συμμετέχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση (αθλητική, κοινωνική, πολιτική κτλ) και φέρεται ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, θέλω να κερδίζει. Από κει και πέρα, οι επιχειρηματικές κινήσεις του παπατζή στα τρυφερά μου κι εμένα αλλά το να βγαίνει μετά να γίνεται ρεντίκολο με ηλίθιες μισάωρες δηλώσεις και να αυτοχαρακτηρίζεται λαγός χωρίς καμία συναίσθηση των όσων λέει, νιώθω ότι προσβάλλει και τον ΠΑΟΚ και εμένα τον ίδιο που τον αγαπώ, τον τιμώ και τον υπηρετώ από το πιο μικρό μετερίζι που μου αναλογεί. Πρέπει επιτέλους να νιώσει. Και μέχρι να νιώσει, πρέπει να ΣΚΑΣΕΙ γιατί όποτε ανοίγει το γαμόστομά του εκτοξεύονται σωρηδόν οι μαλακίες εκθέτοντας εκτός από τον ρωσοποντιακό του κώλο και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #5379 on: September 02, 2016, 22:23:38 »
Ακριβώς.

Οι δηλώσεις μου θύμισαν σε στυλ εκείνες που έκανε όταν ειχε φερει τον Στιβενς που χαθηκε η μπάλα απο τις μαλακίες...