Σικ και Λοστ συμφωνώ για τα παλάς, σεκάπ, μεκάπ, παλιούρια και λοιπές μπίζνες του μεγιστάνα του πιροσκί αλλά για το θέμα της άδειας διαφωνώ. Από τη στιγμή που εμπλέκεται έστω και σε τίτλο (μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ) ο ΠΑΟΚ, όχι απλά με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά απαιτώ να μην τον ξεφτυλίσει στο πανελλήνιο, όπως δυστυχώς συνέβη.
Θέλοντας και μη, τόσο καιρό, η "μάχη της τηλεοπτικής άδειας" πέρασε σαν μάχη του ΠΑΟΚ από τα παπαγαλάκια και τους κύκλους του παπατζή. Μια μάχη κόντρα στον εκπρόσωπο του γαύρου και του βάζελου κατά πρώτο λόγο και κάποιον άλλων λαμογιών κατά δεύτερο.
Το ότι δεν πήρε την άδεια και την πήραν οι άλλοι 2 με ενόχλησε ξεκάθαρα σε οπαδικό επίπεδο καθώς για μένα όποιος συμμετέχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση (αθλητική, κοινωνική, πολιτική κτλ) και φέρεται ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, θέλω να κερδίζει. Από κει και πέρα, οι επιχειρηματικές κινήσεις του παπατζή στα τρυφερά μου κι εμένα αλλά το να βγαίνει μετά να γίνεται ρεντίκολο με ηλίθιες μισάωρες δηλώσεις και να αυτοχαρακτηρίζεται λαγός χωρίς καμία συναίσθηση των όσων λέει, νιώθω ότι προσβάλλει και τον ΠΑΟΚ και εμένα τον ίδιο που τον αγαπώ, τον τιμώ και τον υπηρετώ από το πιο μικρό μετερίζι που μου αναλογεί. Πρέπει επιτέλους να νιώσει. Και μέχρι να νιώσει, πρέπει να ΣΚΑΣΕΙ γιατί όποτε ανοίγει το γαμόστομά του εκτοξεύονται σωρηδόν οι μαλακίες εκθέτοντας εκτός από τον ρωσοποντιακό του κώλο και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.