Έχουμε και συνέχεια:
http://www.youtube.com/watch?v=-Jpm6S7ZdRA
1) Ο τύπος είναι «επικίνδυνα» νάρκισσος. Στις χτεσινές του δηλώσεις και ξεκινάει λέγοντας: θέλω να συγχαρώ τον εαυτό μου. Ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι δίνοντας αυτο-συγχαρίκια και ειδικά μπροστά στις κάμερες;
2) Να ευχαριστήσω λέει τον Βλάνταν, γιατί έχουν κάνει δώρο την πρόκριση στο Τσάμπιονς λίγκ, στο γάμο του γιου μου. :'( :'( :'(
3) «Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα» 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.... η επανάσταση προ των πυλών
5:50
...Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα, θα καταστρέψουμε το σύστημα το οποίο έχει πνιγεί στη διαφθορά, και πιστεύω
ότι η καινούργια σεζόν θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ποδοσφαιριστικά σωστό, θα χάνουμε, θα κερδίζουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο,
είναι αθλητισμός και έτσι συμβαίνει, αλλά με τέτοιο σύστημα, δεν θέλουμε ούτε να ζήσουμε ούτε να συμμετέχουμε σε τέτοιες διαδικασίες,
και με αυτό θέλω να συγχαρώ, όσοι έχουν κουραστεί και πιστεύουν ότι αυτό το σύστημα πρέπει να αλλάξει, και χθες στο Μακεδονία Παλάς 100 άτομα
που εκπροσωπούσαν 32 ενώσεις αθλήτικών σωματείων, έχουν ενωθεί στη σκέψη και στην άποψη και θέλουν να αλλάξει το σύστημα
και αυτός είναι ο κύριος στόχος ο οποίος είναι μπροστά μας. Είναι πάρα πολύ καλό, ότι πολλές ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει ηγηθεί αυτού του κινήματος και είναι τιμή μου έχει ενωθεί μαζί μας η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, τα Γιάννενα, ο Παναιτωλικός. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν κουραστεί να ζούνε σε αυτό το σύστημα και μπορούμε να συνεχίζουμε να απαριθμούμε αυτές τις ομάδες και υπάρχουν 2-3 ομάδες που τους αρέσει αυτό το σύστημα αλλά είναι χθεσινή μέρα. Η Ελλάδα, όλοι οι φιλάθλοι της Ελλάδας, περιμένουν πάρα πολύ καιρό αυτή την αλλαγή. Και ο Θεός να μας δώσει, να μας βοηθήσει, να μας δώσει δυνάμεις να βάλουμε την τελεία και να δώσουμε νέα αρχή........