Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 297788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5280 on: May 30, 2016, 15:22:56 »
To εχει κανει ο πουτανας γιος ο μαρινακης μετα το τσο και λο προπερσυ στην Τουμπα στον ημιτελικο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5281 on: May 30, 2016, 16:37:53 »
Oυτε ενας ρε να του φιλησει το χερι, αχαριστα πλασματα....

Ένας νομίζω πήγε να κάνει κίνηση...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5282 on: May 31, 2016, 22:32:00 »
έλα και τώρα ελπίζω να την πήρες γραμμή... ΤΕΛΕΙΩΝΕ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #5283 on: June 01, 2016, 17:38:17 »
Έχουμε και συνέχεια:

1) Ο τύπος είναι «επικίνδυνα» νάρκισσος. Στις χτεσινές του δηλώσεις και ξεκινάει λέγοντας: θέλω να συγχαρώ τον εαυτό μου. Ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι δίνοντας αυτο-συγχαρίκια και ειδικά μπροστά στις κάμερες;

2) Να ευχαριστήσω λέει τον Βλάνταν, γιατί έχουν κάνει δώρο την πρόκριση στο Τσάμπιονς λίγκ, στο γάμο του γιου μου.  :'( :'( :'(

3) «Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα» :101:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5284 on: June 01, 2016, 17:58:13 »
Παντως κ ενα μπραβο στην διοικηση, δεν ξερω ποιος ειναι υπευθυνος, αλλα πρωτη φορα μετα απο το 2009 που δεν ειδαμε σφαγη στα πλαυοφ απο την διαιτησια.
Ηδη μετραμε τρεις χαμενες εξοδους στο Τσαμπιονς Λιγκ απο:
-Αποβολη Γκαρσια
-Πεναλτι σε Φωτακη
-Οφσαιντ γκολ του Ζιλμπερτο
-Ακυρωμενο γκολ για οφσαιντ του Μουσλιμοβιτς
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5285 on: June 01, 2016, 19:14:32 »

http://www.youtube.com/watch?v=-Jpm6S7ZdRA

1) Ο τύπος είναι «επικίνδυνα» νάρκισσος. Στις χτεσινές του δηλώσεις και ξεκινάει λέγοντας: θέλω να συγχαρώ τον εαυτό μου.

:'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5286 on: June 01, 2016, 21:04:32 »
1) Ο τύπος είναι «επικίνδυνα» νάρκισσος. Στις χτεσινές του δηλώσεις και ξεκινάει λέγοντας: θέλω να συγχαρώ τον εαυτό μου. Ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι δίνοντας αυτο-συγχαρίκια και ειδικά μπροστά στις κάμερες;

Κρίμα να μην έχουμε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι να βραβεύσει ο Ιβάν Σαββίδης τον Ivan Savvides...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5287 on: June 01, 2016, 21:35:39 »
Έχουμε και συνέχεια:

http://www.youtube.com/watch?v=-Jpm6S7ZdRA

2) Να ευχαριστήσω λέει τον Βλάνταν, γιατί έχουν κάνει δώρο την πρόκριση στο Τσάμπιονς λίγκ, στο γάμο του γιου μου.  :'( :'( :'(

3) «Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα» :101:

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.... η επανάσταση προ των πυλών

5:50

...Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα, θα καταστρέψουμε το σύστημα το οποίο έχει πνιγεί στη διαφθορά, και πιστεύω
ότι η καινούργια σεζόν θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ποδοσφαιριστικά σωστό, θα χάνουμε, θα κερδίζουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο,
είναι αθλητισμός και έτσι συμβαίνει, αλλά με τέτοιο σύστημα, δεν θέλουμε ούτε να ζήσουμε ούτε να συμμετέχουμε σε τέτοιες διαδικασίες,
και με αυτό θέλω να συγχαρώ, όσοι έχουν κουραστεί και πιστεύουν ότι αυτό το σύστημα πρέπει να αλλάξει, και χθες στο Μακεδονία Παλάς 100 άτομα
που εκπροσωπούσαν 32 ενώσεις αθλήτικών σωματείων, έχουν ενωθεί στη σκέψη και στην άποψη και θέλουν να αλλάξει το σύστημα
και αυτός είναι ο κύριος στόχος  ο οποίος είναι μπροστά μας. Είναι πάρα πολύ καλό, ότι πολλές ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει ηγηθεί αυτού του κινήματος και είναι τιμή μου έχει ενωθεί μαζί μας η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, τα Γιάννενα, ο Παναιτωλικός. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν κουραστεί να ζούνε σε αυτό το σύστημα και μπορούμε να συνεχίζουμε να απαριθμούμε αυτές τις ομάδες και υπάρχουν 2-3 ομάδες που τους αρέσει αυτό το σύστημα αλλά είναι χθεσινή μέρα. Η Ελλάδα, όλοι οι φιλάθλοι της Ελλάδας, περιμένουν πάρα πολύ καιρό αυτή την αλλαγή. Και ο Θεός να μας δώσει, να μας βοηθήσει, να μας δώσει δυνάμεις να βάλουμε την τελεία και να δώσουμε νέα αρχή........ 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5288 on: June 01, 2016, 21:39:37 »
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/207041/vomves-olympiakoy-gia-melissanidi-savvidi

Απαντουσε ποτε ο ΠΑΟΚ ετσι στους πουτανας γιους και δεν το θυμαμαι?

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: σκληρή απάντηση στον Ολυμπιακό

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η αρνητική απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόταση του Νίκου Τζώρτζογλου  περί συνάντησης Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με αφορμή την απάντηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, φρόντισε να περάσει στην... αντεπίθεση, λέγοντας πως «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία».

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/207049/pae-paok-skliri-apantisi-ston-olympiak

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5289 on: June 01, 2016, 22:06:54 »
Ποτε, γιατι απο δεδεογλου και μετα, οσοι κατσανε στην καρεκλα τους ειχαν μεσα στο βρακι τους οι μαφιοζοι του ποκ. Το μονο καλο του μπλιατ ειναι η ποντιακη κεφαλα, και ξες τι γινεται αμα πας κοντρα σε ποντιακες κεφαλες. Τον ειπε λαθρομεταναστη ο χοντρος και σκυλιασε. Με ανακοινωσεις, οπως και με πορδες, αυγα δε βαφονται ομως. Κανε ομαδα, χτυπα τους στα ισια, και οταν σε χειρουργησουν καντα πουτανα ολα. Με κιτσο δεξι μπακ και -40, βγαζε και 10 ανακοινωσεις τη βδομαδα, σαν τον ψεκασμενο τον πανοπουλο. Δε σε φοβουνται, και τον ΠΑΟΚ αυτοι πρεπει να τον φοβουνται. Ετσι το βλεπω εγω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5290 on: June 04, 2016, 13:19:04 »
Παντως κ ενα μπραβο στην διοικηση, δεν ξερω ποιος ειναι υπευθυνος, αλλα πρωτη φορα μετα απο το 2009 που δεν ειδαμε σφαγη στα πλαυοφ απο την διαιτησια.
Ηδη μετραμε τρεις χαμενες εξοδους στο Τσαμπιονς Λιγκ απο:
-Αποβολη Γκαρσια
-Πεναλτι σε Φωτακη
-Οφσαιντ γκολ του Ζιλμπερτο
-Ακυρωμενο γκολ για οφσαιντ του Μουσλιμοβιτς
- Κόκκινη σε Σορλέν με χανούμι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5291 on: June 08, 2016, 14:25:29 »
Δεν εχω καμμια σχεση με τετοια εργα, απλα ποσον 12,5 εκατομμυρια ευρω για ανακαινιση του Μακεδονια Παλας μου φαινεται εντελως εξωπραγματικο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5292 on: June 08, 2016, 16:16:13 »
αν 12.5 ανακαινιση μακ.παλας, ανακατασκευη της ΤΟΥΜΠΑΣ ποσο ?
θα μου πεις εδω κοστισε 10 εκ. το κτιριο στα επισημα..δεν θα θελει κανα 100-200-300 εκ. ολο το γηπεδο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5293 on: June 08, 2016, 16:35:41 »
Βέβαια τα 12.5 μπορεί να υπολογίζονται με το ίδιο τρόπο που βγαίνουν κ τα 40-50-60-100 που έβαλε σε μας!

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #5294 on: June 08, 2016, 17:10:01 »
Δεν εχω καμμια σχεση με τετοια εργα, απλα ποσον 12,5 εκατομμυρια ευρω για ανακαινιση του Μακεδονια Παλας μου φαινεται εντελως εξωπραγματικο

Καθόλου εξωπραγματικό. Εμένα με φάνηκε και λίγο μη σε πω

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #5295 on: July 07, 2016, 19:10:18 »
σχεδόν 3 μήνες κλείνει την 4 το αρχιδάκι που καταπίνει τα φλόκια του πρεζέμπορα και κάνει τον κινέζο.

ξαναφέρτον στο σπίτι μας για ξεναγήσεις ρε Σαββίδη
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5296 on: July 07, 2016, 19:34:33 »
Ο Νους, ο Νομοθέτης κι ο Χορηγός.
Γι'αυτό φαγώθηκε το καραπαπαριό..
Γιατί με χορηγό το 2010 δεν το χάναμε...
Τώρα, ο Νους έδειξε τα δόντια/ικανότητές του μή επιτρέποντας στο "σύστημα" να λάβει το 50% των ΕΠΣ στην τελευτάια συνέλευσή τους.
Ο Νομοθέτης όχι μόνο παρέμεινε μετά τις εκλογές τού Σεπτέμβρη αλλά χτυπάει το Αυτοδιοίκητο εκεί που πρέπει.
Ο Χορηγός μπαίνει σε τηλεοράσεις, κάνει βασιλικούς γάμους & το Ροστόφ-Άγιο Όρος το'χει σαν το Σαλονίκη-Μουδανιά.
Όσο για το λουκέτο στην 4, σε ρετρό χρονιά είμαστε, ας κάνουμε για ένα δίμηνο κερκίδα απ'το άλλο πέταλο.
Δεν πιστεύω ότι η τιμωρία μπορεί να ισχύσει στα ευρωπαϊκά ματς.
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5297 on: July 07, 2016, 21:19:57 »
σχεδόν 3 μήνες κλείνει την 4 το αρχιδάκι που καταπίνει τα φλόκια του πρεζέμπορα και κάνει τον κινέζο.

ξαναφέρτον στο σπίτι μας για ξεναγήσεις ρε Σαββίδη

Με τέτοιους φίλους, τί να τους κάνεις τους εχθρούς, Σαββίδη. Φάε τώρα την παπάρα, χάος με τα διαρκείας, μπάχαλο οπαδικό, απώλειες εσόδων από τα μειωμένα διαρκείας στην 4 και στην 7.
Ας ελπίσουμε να μαθει από αυτήν την σφαλιάρα, μετά τα φιλιά και τις αγκαλιές με τους βάζελους και τα χανούμια.
Για 2 μήνες θα ζήσουμε σουρεαλιστικές καταστάσεις με την κερκίδα να γίνεται στην 7 και την 8.  Αποκλείεται  ισχύει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #5298 on: July 07, 2016, 21:40:13 »
ευτυχώς με κάτι διακοπές λόγω εθνικής , από δω από κει πρέπει να βγαίνουν καμιά 3 αγώνες που θα γίνει το σκηνικό.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #5299 on: July 07, 2016, 21:41:44 »
ολη η 4 ή μονο η μικρη ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ