t.b, londreze, fetos4 κλπ
Αφενος, τα κοσμητικα σας επιθετα δεν εχετε ιδεα ποσο μα ποσο με τιμουν. Οταν συκοφαντιες εξερχονται απο στοματα σαν τα δικα σας, ειναι κομπλιμεντα για μενα. Θα επρεπε να ανησυχω και να ψαχνομαι, μηπως κατι δεν παει καλα με την παρτη μου, εαν με επευφημουσατε, οπως εκαναν οι Λακωνες οταν τους επευφημουσαν κακεντρεχεις και αδικοι ανθρωποι...
Κατα τα αλλα, γελαω, οταν νομιζετε πως με μειωνετε, ενω στην πραγματικοτητα, μειωνετε τον ιδιο τον εαυτο σας.
Οπως εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα μου, οποιος δεν βλεπει την αληθεια, ωμη και δυσχωνευτη, κακο στον εαυτο του κανει.
Θελετε να το δειτε; καλη αρχη. Δεν θελετε; Κακο δικο σας και στην ομαδα, κανετε.
disorder
Το β' ενικο ή πληθυντικο προσωπο που τονισες στα συμφραζομενα μου, σε προηγουμενο ποστ, δεν ειναι τυχαια επιλογη, ουτε υποσυνειδητη.
Ειναι απολυτως συνειδητη. Για μενα πλεον, αλλο ο ΠΑΟΚ και αλλο ο λαος του.
Συνεχιζω να υποστηριζω τον ΠΑΟΚ, γιατι ειναι η ομαδα μου, αλλα
εχω διαφοροποιησει την θεση μου απο την πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων, καθως δεν υπαρχει κοινη σταση, κριση κλπ. (ειδες; το τονιζω απο μονη μου, για να μην σε βαλω και σε κοπο)
Οπως εχω αποστασιοποιηθει πολυ απο τον σαββιδη, καθως δεν ανεχομαι να με εκθετει καθε φορα που πεταει μπουρδες.
Για σας ειναι τριπτυχο και συναμα, αγια τριαδα το ΠΑΟΚ, Σαββιδης και λαος.
Για μενα απο αυτα, υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ πλεον και αρνουμαι να ακολουθησω το ρευμα.
Εαν την κανει με ελαφρα ο Σαββιδης, αφηνοντας πισω του συντριμια, θα συνεχισετε να τον αποθεωνετε, αραγε;
fetos4
Μπορει καποιος να με αποκαλεσει πολλα, ομως ανιστορητη, ΟΧΙ. Αν θελει, ας προσπαθησει, θα εχει πλακα, ή τουλαχιστον, ΕΓΩ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥ...
londreze
Θελοντας να δειξω οτι τις στρατηγικες μας δεν τις βγαζουμε φορα παρτιδα, τηρουμε σιγην ιχθυος μεχρι να επιτυχουμε, χρησιμοποιησα ως απτο παραδειγμα αυτο του Φιλιππου Β', σε αντιδιαστολη με τους χειρισμους της παε, που τα βγαζει ολα στην φορα και οι εχθροι του ΠΑΟΚ προσαρμοζουν αναλογα την στρατηγικη τους. Αν εσεις δεν ειστε εις θεσιν να αντιληφθειτε εναν απλο συνειρμο, κανοντας τους απαραιτητους συσχετισμους και αντιθετως, μπερδευετε το νοημα μιλωντας για Μεγαλους Αλεξανδρους κλπ (και εκει ανετα μπορω να σταθω, βεβαια), μαλλον δεν εχει νοημα να τα λεω, εκτος αν τα κανω πεντηνταρακια (καλη ωρα).
ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΘΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!