Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #6180 on: March 16, 2018, 00:12:53 »
Πρώτη φορά κι εγώ την Κυριακή σε επεφημησα, πρώτη φορά φώναξα το όνομα σου. Έσωσες πολύ κόσμο. Στην είχαν στημένη οι σάπιοι. Δεν ξέρω τι μας επεφυλασει το μέλλον, νομίζω ένα δίλημμα από ουεφα μεριά στυλ η παίρνει μπουλο από ΠΑΟΚ ή υποβιβασμός είναι πιθανόν. Προσωπικά, ακόμα κι αν το τολμήσουν, σταρχιδια μου. Στην καραψωλαρα μου. Ένιωσες ότι νοιώθουμε εδώ και δεκαετίες και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας. Με έκανες να πιστέψω ότι νοιώθεις από ΠΑΟΚ και είσαι ένας από μας πλέον. Ναι έχεις πλέον το DNA μας. Μαζί σου λοιπόν. Στο πλευρό σου.  ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ. Το κούτελο καθαρό, ψηλά και κι ακόμα πιο ψηλά η ψωλη μου. Αυτό είναι ΠΑΟΚ. Το καλό εναντίον του κακού.  Μπράβο Ιβάν. Κοίτα ν αντέξεις κι εγώ προσωπικά μαζί σου.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #6181 on: March 16, 2018, 00:55:20 »
https://secure.avaaz.org/el/petition/Prothypoyrgos_A_Tsipras_Kato_ta_heria_sas_apo_ton_PAOK/
Διαδώστε το και υπογράψτε το

Και γράψτε στα παπάρια σας οποιοδήποτε άλλο σκουπίδι προσπαθεί να μας αποσυντονίσει.
Don't feed the troll που λένε και στο χωριό μου

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6182 on: March 16, 2018, 01:11:54 »
Πρώτη φορά κι εγώ την Κυριακή σε επεφημησα, πρώτη φορά φώναξα το όνομα σου. Έσωσες πολύ κόσμο. Στην είχαν στημένη οι σάπιοι. Δεν ξέρω τι μας επεφυλασει το μέλλον, νομίζω ένα δίλημμα από ουεφα μεριά στυλ η παίρνει μπουλο από ΠΑΟΚ ή υποβιβασμός είναι πιθανόν. Προσωπικά, ακόμα κι αν το τολμήσουν, σταρχιδια μου. Στην καραψωλαρα μου. Ένιωσες ότι νοιώθουμε εδώ και δεκαετίες και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας. Με έκανες να πιστέψω ότι νοιώθεις από ΠΑΟΚ και είσαι ένας από μας πλέον. Ναι έχεις πλέον το DNA μας. Μαζί σου λοιπόν. Στο πλευρό σου.  ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ. Το κούτελο καθαρό, ψηλά και κι ακόμα πιο ψηλά η ψωλη μου. Αυτό είναι ΠΑΟΚ. Το καλό εναντίον του κακού.  Μπράβο Ιβάν. Κοίτα ν αντέξεις κι εγώ προσωπικά μαζί σου.

Οχι χομο κανεις λαθος.Υπαρχουν πολλες ελενες και πολλοι ''ΠΑΟΚτσηδες'' που δεν τα βλεπουν ετσι τα πραγματα.Στην τελικη σταρχιδια τους αμα τρωγανε καγκελο και καμια 100 μαλακες,ουτως η αλλως δεν εχουνε μυαλο.Παρε εδω μυαλο ξουραφι απο τους νοτιους:http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/h-pae-paok-kataggellei-thn-era-spor.5123217.html
Και ξανατονιζω οτι ειμαι καρανοτιος.Εδω η πουστια και η κουτοπονηρια θεωρουνται μεγαλα προτερηματα.Το παιζεις και Ελλας τρομαρα σου ανιστορητη και ανιδεη.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6183 on: March 16, 2018, 02:31:48 »
  Πρωτοφανή επίθεση απο παντού.Βρωμιαρα χώρα, ανήθικοι, ανανδροι, χαιρεκακοι, μιζεροι, ηλίθιοι, αμόρφωτοι, απαίδευτοι,πουστηδες, βδελιροι, σιχαμενοι, τρυπιοι, ανάξιοι, παντα πισώπλατα, παντα ύπουλα ετσι λειτουργούν και συμπεριφορερονται οι κατοίκοι της.

Νιώθω πολίτης δεύτερης κατηγορίας ανάμεσα σε πολίτες που πουλάν την μανα τους για 20 ευρώ. Τούρκοσπορος ήμουν, ρωσσοποντιος, βούλγαρος και οταν ήρθα εδω αυτο το συνονθύλευμα φυλών που αυτοαποκαλειται αιλινες έτρωγε την τροφή του με τα πόδια.

Μουνοπανα, Ιβάν κανε μας την χάρη και γαμησε τους

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #6184 on: March 16, 2018, 02:54:02 »
t.b, londreze, fetos4 κλπ
Αφενος, τα κοσμητικα σας επιθετα δεν εχετε ιδεα ποσο μα ποσο με τιμουν. Οταν συκοφαντιες εξερχονται απο στοματα σαν τα δικα σας, ειναι κομπλιμεντα για μενα. Θα επρεπε να ανησυχω και να ψαχνομαι, μηπως κατι δεν παει καλα με την παρτη μου, εαν με επευφημουσατε, οπως εκαναν οι Λακωνες οταν τους επευφημουσαν κακεντρεχεις και αδικοι ανθρωποι...
Κατα τα αλλα, γελαω, οταν νομιζετε πως με μειωνετε, ενω στην πραγματικοτητα, μειωνετε τον ιδιο τον εαυτο σας.
Οπως εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα μου, οποιος δεν βλεπει την αληθεια, ωμη και δυσχωνευτη, κακο στον εαυτο του κανει.
Θελετε να το δειτε; καλη αρχη. Δεν θελετε; Κακο δικο σας και στην ομαδα, κανετε.

disorder
Το β' ενικο ή πληθυντικο προσωπο που τονισες στα συμφραζομενα μου, σε προηγουμενο ποστ, δεν ειναι τυχαια επιλογη, ουτε υποσυνειδητη.
Ειναι απολυτως συνειδητη. Για μενα πλεον, αλλο ο ΠΑΟΚ και αλλο ο λαος του. Συνεχιζω να υποστηριζω τον ΠΑΟΚ, γιατι ειναι η ομαδα μου, αλλα εχω διαφοροποιησει την θεση μου απο την πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων, καθως δεν υπαρχει κοινη σταση, κριση κλπ. (ειδες; το τονιζω απο μονη μου, για να μην σε βαλω και σε κοπο)
Οπως εχω αποστασιοποιηθει πολυ απο τον σαββιδη, καθως δεν ανεχομαι να με εκθετει καθε φορα που πεταει μπουρδες.
Για σας ειναι τριπτυχο και συναμα, αγια τριαδα το ΠΑΟΚ, Σαββιδης και λαος.
Για μενα απο αυτα, υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ πλεον και αρνουμαι να ακολουθησω το ρευμα.
Εαν την κανει με ελαφρα ο Σαββιδης, αφηνοντας πισω του συντριμια, θα συνεχισετε να τον αποθεωνετε, αραγε;

fetos4
Μπορει καποιος να με αποκαλεσει πολλα, ομως ανιστορητη, ΟΧΙ. Αν θελει, ας προσπαθησει, θα εχει πλακα, ή τουλαχιστον, ΕΓΩ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥ...

londreze
Θελοντας να δειξω οτι τις στρατηγικες μας δεν τις βγαζουμε φορα παρτιδα, τηρουμε σιγην ιχθυος μεχρι να επιτυχουμε, χρησιμοποιησα ως απτο παραδειγμα αυτο του Φιλιππου Β', σε αντιδιαστολη με τους χειρισμους της παε, που τα βγαζει ολα στην φορα και οι εχθροι του ΠΑΟΚ προσαρμοζουν αναλογα την στρατηγικη τους. Αν εσεις δεν ειστε εις θεσιν να αντιληφθειτε εναν απλο συνειρμο, κανοντας τους απαραιτητους συσχετισμους και αντιθετως, μπερδευετε το νοημα μιλωντας για  Μεγαλους Αλεξανδρους κλπ (και εκει ανετα μπορω να σταθω, βεβαια),  μαλλον δεν εχει νοημα να τα λεω, εκτος αν τα κανω πεντηνταρακια (καλη ωρα).

ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΘΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...  ;)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :-*

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6185 on: March 16, 2018, 09:58:40 »
http://www.paok24.com/podosfairo/113035/tora-pou-tha-xasei-o-k-savvidis-video

Την απόφαση την ξέρουν εδώ και μέρες .......
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #6186 on: March 16, 2018, 10:17:41 »
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

Επειδη ειμαστε Μακεδονες, προγονοι του Φιλιππου και του Μεγαλεξανδρου δεν θελουμε τιποτα αλλο περαν αυτων που μας διδαξε η ιστορια.
Θελουμε να κατεβουμε σαν αλλοτε (2 Αυγούστου 338 π.Χ.).

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #6187 on: March 17, 2018, 07:53:17 »
Ποσο εχεις γκαυλωσει με τον ΠΑΟΚ ρε ΠΑΟΚσακι. Την ωρα που κλεινεις ντιλ να παρεις ενα δις εσυ εισαι στην τουμπα μενομενος ταυρος. Αρρωστησες και συ! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στο ανταρτικο του ΠΑΟΚ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #6188 on: March 18, 2018, 08:28:38 »
Η τακτική τόσα χρόνια ήταν τους γαμαμε και κάνουμε το κινέζο να ηρεμίσει το κλίμα κι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα
Γι αυτο υποχρέωση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν είναι οι νέες Τούμπες αλλά να μείνεις να πολεμήσεις μέχρι τέλος και να μην ηρεμίσει καμία ατμόσφαιρα

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #6189 on: March 18, 2018, 08:30:12 »
.
« Last Edit: March 18, 2018, 08:45:41 by TSOMPANOSKYLO »

Offline Θερμοσίφωνας

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6190 on: March 19, 2018, 20:19:43 »
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Κοφτε τις μαλακιες ειμαστε που ειμαστε ολοι τρελαμενοι και ετοιμοι να σκασουμε δε θα διαβαζουμε και τετοιες πιπες εδω μεσα.. οποιος εχει ορεξη για πλακιτσες αλλου

« Last Edit: March 19, 2018, 20:40:50 by biv »
Κάτοχος απολυτήριου γυμνασίου, πρώην παλαιστής, φτάνω τους 100 βαθμούς σε μισή ώρα!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6191 on: March 19, 2018, 20:38:56 »
Τι λες ρε μαλακα είμαστε με εγκεφαλικά 3 βδομαδες και τρολαρεις .... αντε σκάσε και εσυ μην ακούσεις καμία χριστιανοπαγια

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6192 on: March 20, 2018, 16:50:16 »
http://inpaok.com/434331/%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%af%ce%b4%ce%b7/

ÔåñÜóôéá êßíçóç áðü ôïí Óáââßäç!

Óå ìéá ìåãáëåéþäç ðñùôïâïõëßá ðñï÷þñçóå ï ÉâÜí Óáââßäçò, ï ïðïßïò ðáñÜ ôïí ðüëåìï ðïõ äÝ÷åôáé áðü ðáíôïý óôçí ÅëëÜäá, öáßíåôáé ðùò åíäéáöÝñåôáé ðåñéóóüôåñï áðü ðïëëïýò ãéá ôç ÷þñá.

Ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ Ýóôåéëå óõã÷áñçôÞñéá åðéóôïëÞ óôïí Âëáíôéìßñ Ðïýôéí ãéá ôçí åðáíåêëïãÞ ôïõ ùò ðñüåäñïò ôçò Ñùóßáò, áëëÜ äåí Ýìåéíå ìüíï óå áõôü.

Ïýôå ëßãï, ïýôå ðïëý, ï Óáââßäçò æçôÜåé áðü ôïí ðáíßó÷õñï Ñþóï ðïëéôéêü íá ìåóïëáâÞóåé, Ýôóé þóôå íá åðéóôñÝøïõí óôçí ÅëëÜäá ïé äõï ¸ëëçíåò óôñáôéùôéêïé ïé ïðïßïé êñáôïýíôáé ðáñÜíïìá åäþ êáé ðïëý êáéñü óôçí Ôïõñêßá!

Ìå áðëÜ ëüãéá, ï ðñüåäñïò ôïõ ÄéêåöÜëïõ êÜíåé ôç äïõëåéÜ ðïõ èá Ýðñåðå íá êÜíïõí ïé ðïëéôéêïß ðïõ ôïí ëïéäïñïýí!

Äåßôå ôï ó÷åôéêü êïììÜôé:

ÄéáâÜóôå ïëüêëçñç ôçí åðéóôïëÞ:

Áîéüôéìå Âëáíôßìéñ Âëáíôßìéñïâéôò!

Åê ìÝñïõò ôùí ðåñéóóïôÝñùí áðü åêáôü ÷éëéÜäåò ÅëëÞíùí ôçò Ñùóßáò, ôùí ÅëëÞíùí óõìðáôñéùôþí, ïé ïðïßïé ôþñá äéáìÝíïõí óôçí ÅëëÜäá, êáé åìïý ðñïóùðéêÜ èá Þèåëá íá Óáò åêöñÜóù ôá åãêÜñäéá óõã÷áñçôÞñéÜ ìïõ ãéá ôçí åõñåßá íßêç Óáò óôéò ðñïåäñéêÝò åêëïãÝò.

Ãéá Üëëç ìßá öïñÜ ï ñùóéêüò ëáüò Ýäåéîå ôï õøçëü åðßðåäï ôçò õðåõèõíüôçôáò ôùí ðïëéôþí, êÜíïíôáò ìßá åðéëïãÞ õðÝñ ôçò óôáèåñüôçôáò, ôçò áóöÜëåéáò, ôçò âéþóéìçò áíÜðôõîçò ôçò Ñùóßáò ðáñÜ ôéò óõíèÞêåò ðïõ åðéâÜëëïíôáé åîùôåñéêÜ.
ÓÞìåñá, óôçí åðï÷Þ ôçò êëéìÜêùóçò êÜèå åßäïõò óõãêñïýóåùí êáé åíôÜóåùí ãýñù áðü ôç ÷þñá ìáò, ç èÝóç «Éó÷õñüò Ðñüåäñïò — éó÷õñÞ Ñùóßá», ðïõ åêöñÜóôçêå íùñßôåñá, êáèßóôáôáé ðéï åðßêáéñç áðü ðïôÝ.

Ðéóôåýïõìå óôç óïöÞ äýíáìç ôïõ ñùóéêïý êñÜôïõò. Ùò åê ôïýôïõ ðéóôåýïõìå óôç ñùóéêÞ íåïëáßá, óôç ñùóéêÞ åðéóôÞìç, óôçí ïéêïíïìßá, óôïí ðïëéôéóìü, óôçí åéñÞíç êáé ôçí áñìïíßá ìåôáîý ôùí ëáþí ôçò Ñùóßáò, óôïí çãÝôç ìáò, óôç âÞìá — âÞìá áíáãÝííçóç ôïõ ìåãáëåßïõ ôçò ÷þñáò ìáò.

Ç Ñùóßá ðÜíôïôå âñéóêüôáí óôï ðëåõñü ôçò íïìéìüôçôáò êáé ôçò äéêáéïóýíçò. Ùò åê ôïýôïõ, ëáìâÜíïíôáò õð’ üøéí ôï õøçëü åðßðåäï ôùí ñùóï-ôïõñêéêþí ó÷Ýóåùí êáé ôçí êáôáíüçóç ðïõ åðéôåý÷èçêå óå ìßá óåéñÜ ðïëýðëïêá ãåùðïëéôéêÜ æçôÞìáôá ìå ôá áíþôåñá äéïéêçôéêÜ óôåëÝ÷ç ôïõ ôïõñêéêïý êñÜôïõò, ìå ôïí Ðñüåäñï ôçò Ôïõñêßáò ÑåôæÝð Ôáãßð ÅñíôïãÜí, áðåõèýíïõìå Ýêêëçóç ðñïò ÅóÜò, Âëáíôßìéñ Âëáíôßìéñïâéôò, íá åðéóôÞóåôå ôçí ðñïóï÷Þ Óáò óôï ðåñéóôáôéêü ìå ôçí êñÜôçóç ôùí äýï ÅëëÞíùí ðïëéôþí-óôñáôéùôéêþí áðü ôéò ôïõñêéêÝò Áñ÷Ýò, áðü ôçí 1ç Ìáñôßïõ ôïõ ôñÝ÷ïíôïò Ýôïõò, ïé ïðïßïé ðáñáâßáóáí ëßãá ìÝôñá óå íõ÷ôåñéíÞ ðåñéðïëßá ôá óýíïñá ôçò ÅëëÜäáò ìå ôçí Ôïõñêßá, óõíåëÞöèçóáí êáé Ýêôïôå êñáôïýíôáé óå ôïõñêéêÝò öõëáêÝò.

Ãíùñßæïíôáò ôç óôÜóç Óáò áðÝíáíôé óå ôÝôïéåò êáôáóôÜóåéò ðïõ ïäçãïýí óå üîõíóç êáé ðïëéôéêÝò ðéÝóåéò, æçôïýìå åéëéêñéíÜ ôçí ðñïóùðéêÞ Óáò áñùãÞ ãéá ôçí åðßëõóç áõôïý ôïõ åõáßóèçôïõ æçôÞìáôïò ãéá üëïõò ôïõò ¸ëëçíåò.

Ìå âáèéÜ åêôßìçóç êáé óåâáóìü,
ÉâÜí Óáââßäçò
Ðñüåäñïò ôçò Ïìïóðïíäßáò Åëëçíéêþí ÊïéíïôÞôùí Ñùóßáò
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6193 on: March 20, 2018, 17:29:29 »
ο,τι λέει ο νόμος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Θερμοσίφωνας

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6194 on: March 20, 2018, 19:15:40 »
Τι λες ρε μαλακα είμαστε με εγκεφαλικά 3 βδομαδες και τρολαρεις .... αντε σκάσε και εσυ μην ακούσεις καμία χριστιανοπαγια
Το νόημα είναι ότι πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο. Έχει καταντήσει το φόρουμ σαν το Σάλπι24 και το ΌλαΣάλπι, έτσι όπως επαινούμε τον Σαββίδη. Ένας ολιγάρχης είναι που καταλήστευσε τον πλούτο του ρωσικού λαού και αγόρασε μία δημοφιλή ομάδα, για να διευκολύνει τις επενδύσεις του στην Μακεδονία. Επειδή δεν μπορεί να κρατήσει τα νευράκια του και κυκλοφορεί με εξάσφαιρο, λες και είμαστε στα χρόνια του Γέλτσιν, τον αντιμετωπίζουμε σαν τον δέυτερο Γκαρσία. Σιγά τα αβγά. Για να θυμηθούμε λίγο Βουλινό και Μπάτμαν, μπας και καταλάβουμε λίγο που οδηγούν τέτοιες υστερίες. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μια ζωή είναι βούρκος διαφθοράς και ξεπλύματος μάυρου χρήματος, θα φανατιστούμε τώρα και για το ποιος μαφιόζος έχει δίκαιο ή άδικο; Το πρωτάθλημα έχει έτσι κι αλλιώς χάσει το νόημα του, όταν όλα καθορίζονται στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Κάτοχος απολυτήριου γυμνασίου, πρώην παλαιστής, φτάνω τους 100 βαθμούς σε μισή ώρα!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6195 on: March 20, 2018, 19:34:34 »
Φίλε με βουλινο κάναμε και αποχή αλλά όταν πήρε την ομάδα κι έφυγε όλοι στον πλευρό του ειμασταν. Εδώ μέσα τα χωσαμε άπειρες φορές σε Ιβαν αλλά τώρα έχουμε πόλεμο με αλλοθρησκους. Μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά υποθέτω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6196 on: March 20, 2018, 19:39:25 »
παμε παρακατω...καθεστε και ασχολειστε με τον θερμοσιφονα και την ελενη και δεν ξερω και γω..αυριο παιζει να βγει καποια αποφαση που να παιζει κανονικα με τα μυαλα μας..εκει πρεπει να αντιδρασουμε δυναμικα και αμεσα και οχι να χανουμε ενεργεια με μαλακιες
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6197 on: March 20, 2018, 19:42:36 »
Έλα ρε μαλακες εχουμε 1 μήνα φλερταρουμε με το εγκεφαλικό μ αυτα που γινονται κι εχουμε και το τρολλ να διαβαζουμε εδω μέσα..

Δε ξερω απο ποιο αλλοθρησκο φορουμ ηρθες κοντέ αλλα την πάτησες.. το γαλατικό χωριο είναι πιο ενωμενο απο ποτε, και εσωτερικά δε χωράνε στον πόλεμο που έχουμε..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #6198 on: March 20, 2018, 19:44:14 »
παμε παρακατω...καθεστε και ασχολειστε με τον θερμοσιφονα και την ελενη και δεν ξερω και γω..αυριο παιζει να βγει καποια αποφαση που να παιζει κανονικα με τα μυαλα μας..εκει πρεπει να αντιδρασουμε δυναμικα και αμεσα και οχι να χανουμε ενεργεια με μαλακιες

+db21

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #6199 on: March 20, 2018, 19:48:46 »
Όποιος έκανε λεφτά στην μετασοβιετική Ρωσία είναι ολιγαρχης κι έκανε λεφτά με περίεργους τρόπους. Συνέχισε να είναι πλούσιος, και ζωντανός, μόνο όποιος ήταν συμπαθής στον Πούτιν. Γνωστά είναι ολ'αυτα. Για τον Σαββίδη συγκεκριμένα που εμείς γνωρίσαμε βγάλαμε την άποψη μας από την αρχή: βλαχομπαροκ, εκκλησία, δεξιά του κυρίου κτλ. Ότι έγινε τώρα δεν αλλάζει κάτι. Απλά σε μας αποδεικνύει ότι αν χρειαστεί θα αφήσει τις αγκαλίτσες με τους μαφιόζους και θα παρει, στην κυριολεξία, τα όπλα. Τέτοιος πρόεδρος χρειάζεται στον ΠΑΟΚ και γι'αυτο επευφημειται. Έχει διάθεση να κάνει επενδύσεις επίσης σε μια περιοχή ξεχασμενη από το κεντρικό κράτος. Και γι'αυτο επευφημειται.
Δεν του στήνουμε κωλο: μας βρίσκει συμμάχους στον πόλεμο που έχει ανοίξει με το ελεεινό αιλιννηκω κατεστημένο που σου 'χει βιάσει τη ζωή με πάμπολλους τρόπους από το 1821 και μετά.
Οπότε δεν καταλαβαίνω ειλικρινά για ποιο σαλπι24 μιλάς. Δυστυχώς ειναι μάχη: αν θες να μείνεις ουδέτερος και ν'αγαπας πλατωνικά τον ΠΑΟΚ δεν θα σε πει κανείς τίποτα. Απλά να ξέρεις ότι την άλλη φορά που θα βάλουμε καθαρό γκολ πρωταθλημα στο 90 και θα έχουμε δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες που ούτε που θα περάσει από το μυαλό του διαιτητή να το ακυρώσει,αλλά αντίθετα θα βγάλει κίτρινες κάρτες σ'ολη την ομάδα της κουλας, εσύ δεν θα έχεις καμία συμμετοχή. Θα το χαρείς φυσικά, αλλά οποιος θα έχει ζήσει μάχιμος τις στιγμές που τώρα περνάμε, θα βρεθεί σε έκσταση.