Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4460 on: July 16, 2015, 23:28:02 »
Να σου πω γιατί δεν κάνεις μεταγραφές?
Γιατί αυτά τα χρήματα βγαίνουν ....και δεν ξαναμπαίνουν....ξέρεις εσύ.
Αυτή τη φορά μη νομίσεις ότι θα κρυφτείς πίσω από συνταξιούχους τεχνικούς διευθυντές και μαθητευόμενους μάγους προπονητές.
Χαχόλε παπατζή φέτος θα ζήσουμε στη Τούμπα, με τα σαπάκια σου, ονειρεμένες στιγμές.

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #4461 on: July 17, 2015, 01:54:04 »
Αν δεν ειχαμε τον σωτηρα και μεγιστανα πριν λιγα χρονια, ακομα τον Τονι Γκονζαλεζ, τον Μπαιανο, τον Αλαν, τον, Ταχα, τον Κνολ, τον Σκαρμουτσο, τον Ηλιαδη και τον Σαλμον θα αξιολογουσαμε η θα περιμεναμε να τελειωσουν τα συμβολαια τους...
Μεταγραφες θα παιρναμε τιποτα αμαφουλε και καπαγιανιδηδες και κοουτς τιποτα αναστασιαδηδες, φριγκερ, αρχοντιδηδες και ντουμιτρεσκου...
Και ουεφακι με το ζορι θα παιζαμε.
Ευτυχως ομως τωρα εχουμε τον σωτηρα και μεγιστανα και αξιολογουμε η περιμενουμε να τελειωσουνε τα συμβολαια του Γιδιου, του Τζιολη, του Γλυκου, του Κατσικα, του Τσανδαρη, του Γιακουμη και του Τζαβελα....
Μεταγραφες παιρνουμε δανεικους εξαμηνου, παπαγιανοπουλους και σπυροπουλους και κοουτς, αναστασιαδηδες και ουσταμπασιδογουχουδες...
Και ουεφακι με το ζορι παιζουμε.
Που ειμασταν, που θα ειμασταν, που ειμαστε, τι θα ειχαμε απογινει και που βρισκομαστε...
Βλεπω και τη ρουλα, την καλαμαρια, τον μακεδονικο, τον πανηλειακο και συμμαζευομαι...
Βλεπω και την τριπολιτσα και τον ατρομητο και λεω εχω πιστη στο τριετες πλανο, μια μερα θα τους ξαναξεπερασω...
Και ισως καποτε, τωρα που γυρισε και η βρωμιαρα του λαθρεμπορα με τον οπαπ στο χερι, να ξαναγινω 4ος.
Μεγαλε Ιγνατιεβιτς Παπαροβιτς.
Διαβαζω το βιογραφικο σου και κλαιω...Τις νυχτες μενω ξαγρυπνος.
Παρε και το μπασκετ...

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: July 21, 2015, 22:27:19 by HOMO PAOKUS »

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #4463 on: July 17, 2015, 02:56:31 »
Σε ποιο παράλληλο Σύμπαν συμβαίνει αυτο να πάω να θαυμασω ΠΑΟΚΑΡΑ;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4464 on: July 17, 2015, 12:10:02 »
Προβλεπω 2-3 δανεικους και διθυράμβους για ιβαν που ματωσε πάλι για την ομάδα...

Κατά τα λοιπά δείτε το τοπικ αυτό από τέλη Μαϊου και τα αντίστοιχα Τούντορ και αρνεσεν.
Για τους περισσότερους δυστυχώς αναμενόμενο το χθεσινο.

Το Παραμυθι βαζω δέκα εκατομμύρια το χρόνο, αλλά είμαι βλακακος και δεν ξέρω από μπαλα, δυστυχώς εξακολουθει να εχει απήχηση

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4465 on: July 17, 2015, 13:02:09 »
Ο βάζελος έχει έτοιμο ρόστερ εδώ και δέκα μέρες. Και παίζει σε δύο βδομάδες το πρώτο του ματς. Εμείς έχουμε αποψιλωθεί και παίξαμε χθες. Ε, τώρα, άντε γαμήσου!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4466 on: July 17, 2015, 19:12:50 »

Βλέπεις να γράφει πουθενά σε τι νόμισμα ;  :P :P :P
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4467 on: July 18, 2015, 09:26:36 »
Αν δεν ειχαμε τον σωτηρα και μεγιστανα πριν λιγα χρονια, ακομα τον Τονι Γκονζαλεζ, τον Μπαιανο, τον Αλαν, τον, Ταχα, τον Κνολ, τον Σκαρμουτσο, τον Ηλιαδη και τον Σαλμον θα αξιολογουσαμε η θα περιμεναμε να τελειωσουν τα συμβολαια τους...
Μεταγραφες θα παιρναμε τιποτα αμαφουλε και καπαγιανιδηδες και κοουτς τιποτα αναστασιαδηδες, φριγκερ, αρχοντιδηδες και ντουμιτρεσκου...
Και ουεφακι με το ζορι θα παιζαμε.
Ευτυχως ομως τωρα εχουμε τον σωτηρα και μεγιστανα και αξιολογουμε η περιμενουμε να τελειωσουνε τα συμβολαια του Γιδιου, του Τζιολη, του Γλυκου, του Κατσικα, του Τσανδαρη, του Γιακουμη και του Τζαβελα....
Μεταγραφες παιρνουμε δανεικους εξαμηνου, παπαγιανοπουλους και σπυροπουλους και κοουτς, αναστασιαδηδες και ουσταμπασιδογουχουδες...
Και ουεφακι με το ζορι παιζουμε.
Που ειμασταν, που θα ειμασταν, που ειμαστε, τι θα ειχαμε απογινει και που βρισκομαστε...
Βλεπω και τη ρουλα, την καλαμαρια, τον μακεδονικο, τον πανηλειακο και συμμαζευομαι...
Βλεπω και την τριπολιτσα και τον ατρομητο και λεω εχω πιστη στο τριετες πλανο, μια μερα θα τους ξαναξεπερασω...
Και ισως καποτε, τωρα που γυρισε και η βρωμιαρα του λαθρεμπορα με τον οπαπ στο χερι, να ξαναγινω 4ος.
Μεγαλε Ιγνατιεβιτς Παπαροβιτς.
Διαβαζω το βιογραφικο σου και κλαιω...Τις νυχτες μενω ξαγρυπνος.
Παρε και το μπασκετ...

το μαικηνα δε θα τον ξαναπιασεις στο στομα σου (πατ) . το μαικηνα. http://www.youtube.com/watch?v=E9Eha0jqS08
ξερουν οι πλουσιοπουστες. τι εκανε ο αλαφουσκος? πηρε μια ζελα με μπατζετ 30 μυρια, της το εκανε 4, εφαγε του κοσμου τις πουτσες καποια χρονια (τι να πουνε οι αιωνια πιστοι, κουνουσαν τα πανακια τους) και τωρα πουλαει τρελα οτι συμμαζεψε το μπατζετ και πληρωσε τα χρεη. Ετσι και σε μας, Πηρε μια ομαδα των 20 μυριων , την εριξε στα 5, με τη διαφορα πληρωσε τα χρεη (θεε, χοσαδα, υπερτεραστιε πως δεν το σκεφτηκε κανενας αλλος αυτο) και βλεπεις ρομπερ και κοντο 11αδα.
τα ιδια και ο αλλος της κουλας, την πετσωσε γ εθνικη και τωρα που ανεβηκε παιζει με αραβιδη φορ.
επιστημονες οι μαικηνες.
βρε καλα σας κανει ο χοντρος ωρες ωρες...5 μυρια εσκασε για εναν παρντο και εχει τα προβατα να τιγκαρουν το τηγανι απο διαρκειας. ξερω ξερω εχει τα 20 σιγουρα...
πως να σκαει 20 ο δικος μας. να εχουμε παλι καμια 20.000 διαρκειας, γεματη μπουτικ καντινες συντριβανια στενα και να μπουμε μεσα καμια 20αρα παλι? δε λεει...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4468 on: July 20, 2015, 18:55:35 »
Όταν η συζήτηση πήγε στον Άγγελο Αναστασιάδη, ο κ. Σαββίδης είπε: "Η Ελλάδα είναι πολύ ιδιόμορφη σαν χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται: τι να γράψω; Και πολλές φορές γράφει ανυπόστατα πράγματα. Για παράδειγμα, πέρυσι. Εγώ απαιτούσα να κάνουμε μεταγραφές. Ο Αναστασιάδης έλεγε πως δε χρειάζεται ποδοσφαιριστές, πως όλα τα παλικάρια είναι μια χαρά. Εγώ ανταπαντούσα: δε βλέπω να έχουμε άμυνα. Μου έλεγε: η Παναγία θα είναι η άμυνά μας. Όμως, δεν μπορώ να πω τίποτα κακό γι' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ πιστός ΠΑΟΚτζης. Το λάθος ήτανε πως εγώ επιθυμούσα να τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταλάβαινε την πρόθεσή μου".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/savvidhs-o-gay-ros-o-marinakhs-o-melissanidhs-kai-h-panagia.3583474.html
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4469 on: July 20, 2015, 20:56:08 »
...Μου έλεγε: η Παναγία θα είναι η άμυνά μας....
  :'( :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4470 on: July 20, 2015, 21:07:43 »
Να τα λες ολα αυτα πριν ενα χρονο κ να σε κοιτανε ολοι σαν τρελο....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #4471 on: July 20, 2015, 22:34:13 »
 :'( :'( :'( :'( :'(

Και γιατι δε τον σουταρες ρε ΠΑΠΑΤΖΗ τελη Δεκεμβρη, αφεντικο της πουτσας, ''αρχηγε του ΠΑΟΚ'' οπως εχεις δηλωσει οτι θελεις να γινεις, να φερεις εναν ευρωπαιο Αγγελο, να δωσεις 5 μυρια και να φερεις 3 απο Παναιτωλικο, 2 απο Ατρομητο κι εναν απο Τριπολη και να το παρεις περπατωντας?????

δλδ απο το ''Κι η μπαρτσελονα θελει μεταγραφες'' περασαμε στο οτι η Παναγια θα παιζει αμυνα, το οποιο ομως μεταφραστηκε σε Ρικαρντο Κοστα και 1.2 τελη γεναρη?????? Μεγαλη η χαρη Σου Ρικαρντο... :'( :'(

το χειροτερο ομως ειναι οτι υπαρχει κοσμος που ακομα τρωει κουτοχορτο και σε πιστευει οτι εχεις οραμα διαβαζοντας τις δηλωσεις σου στα σοβαρα

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΜΠΑΤΙΡΟΒΛΑΧΕ
φραγκο δεν εχεις βαλει στον ΠΑΟΚ και μας το παιζεις και σωτηρας

εντιτ
Ο Αγγελος σου γαμαει τη μανα και την τραβαει μπατσακια με εξαπτερυγα... παπατζη της δεκαρας

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4472 on: July 20, 2015, 22:59:07 »
«Θα βάλω λεφτά στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα τα πετάξω στη θάλασσα»!

......

τουτέστιν...."Εγώ θα ψωνίζω από τα πανέρια και στα @@ μου θα σας γράφω".

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4473 on: July 21, 2015, 01:02:15 »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4474 on: July 21, 2015, 11:38:48 »

Δεν πειράζει, δικαιωνεσαι σήμερα (αν φυσικά έννοεις αυτό που γράφεις)

Το θέμα είναι φέτος ή με Στέφενς, πάλι ο βοσκός τον συμβούλευε να μην πάρει παίκτες;
Μάλλον ήσουν και είσαι ικανοποιημένος με τον μεγαλομέτοχο σου δλδ με εξαίρεση την περσινή επιλογή προπονητή...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4475 on: July 21, 2015, 17:13:11 »
σιγά μην μας βάλουν να διαλέξουμε και πλευρά ανάμεσα σε παλαιοημερολογίτες και αυτους με το νέο ημερολόγιο..
άντε ρε από εδώ ρε "soibliet"..μπάτμαν των φτωχών
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4476 on: July 21, 2015, 18:17:13 »

Δεν πειράζει, δικαιωνεσαι σήμερα (αν φυσικά έννοεις αυτό που γράφεις)

Το θέμα είναι φέτος ή με Στέφενς, πάλι ο βοσκός τον συμβούλευε να μην πάρει παίκτες;
Μάλλον ήσουν και είσαι ικανοποιημένος με τον μεγαλομέτοχο σου δλδ με εξαίρεση την περσινή επιλογή προπονητή...

δε βλεπω να διαφωνειτε καπου
και οι 2 ηταν και ειναι προβλημα
και ο ψευτης (διαβολος) και ο σοιμπλιετ
(απλα ο σοιμπλιετ εδειξε και μια διαθεση να σπρωξει τοτε με στοχ στεβενς ινσα νατχο μαρτενς μαντουρο λουκας συν τις τιτικες τους ελληνες διεθνεις)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4477 on: July 21, 2015, 19:31:02 »
Είναι προφανές ότι βασική μας διαφωνία είναι αν έχει νόημα να αναζητάς ευθύνες σε κάποιον άλλον εκτος από τον μεγαλομέτοχο σου για την αποτυχία πλήρωσης τις βασικότερης αποστολής του, δηλαδή να αγοράσει παίκτες και να φτιάξει ομάδα.
Ειδικά στην περίπτωση μας που έχεις ένα ασφαλές δείγμα γραφής 4 ετών και, κατά την άποψη μου, βασικός λόγος αποτυχίας του μεγαλομετόχου είναι ότι δεν ξόδεψε λεφτά για roster.

Αντίθετα, η άποψη του darklord, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, λέει ότι δέχομαι καταρχάς τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου (εγώ φυσικά και δεν τα δέχομαι), απομονώνω μια χρονια (πάλι εγώ αδυνατώ να το κάνω όταν βλέπω να συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια κάθε χρόνο) και επιρρίπτω ευθύνες σε κάποιον άλλον.

Για τον ίδιο λόγο πίστευα ότι δεν ωφελεί να ψάχνει κανεις ευθύνες ούτε σε Stevens τότε, ούτε από την αρχή της φετινής χρονιας σε Άρνεσεν και Tudor.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4478 on: July 21, 2015, 21:03:25 »
Πάντα πρέπει να δείχνουμε καλή διάθεση, να δίνουμε ευκαιρίες και να είμαστε υπομονετικοί. Αλλά βαρέθηκα με τον Σαββίδη. Πήρε τις ευκαιρίες του.
Θα τον κρίνω από το αποτέλεσμα: πρωτάθλημα φέτος, καλός. Όχι πρωτάθλημα, μπούλο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4479 on: July 22, 2015, 09:56:12 »
Ειναι σαν να εχεις το σαμαρα πρωθυπουργο και αδωνι παρα τω πρωθυπουργο
οκ βασικος μαλακας ειναι ενας αλλα και ο αλλος δεν παει πισω
αν ρωτησεις στην πιατσα πολλοι ξες τι θα σε πουνε? εισαι επαγγελματιας κυριε στεβενς/μπολονι/αρνεσεν? βλεπεις τα σαπακια να γελανε και τετοια και ιβαν να σε λεει 4 μυρια μπατζετ και μια καλη μεταγραφη? καπελακι και δρομο.
οπως ο κοντε πχ. δεν του επαιρναν παικτες, σηκωθηκε εφυγε.
γιατι δε γινεται αυτο σε μας?
(δεν ειναι δικια μου σκεψη αλλα αρκετων που μιλαω και τα ριχνω στον ιβαν)