δεν μπορει λεμε.
καθομαστε και μιζεριαζουμε χωρις να κοιταμε τι γινεται στην αθηνα.το αεκ με μελισσανιδη νοτια παππα χατζιωαννου και αλλους βλεπουμε σε τι κατασταση ειναι.τα ιδια ο βαζελος.μολις κοπηκε η κρατικη χρημα/ση εμειναν απο ρευστο..δεν μ αρεσει να μιλαω υποθετικα.ας μου απαντησει ομως καποιος σε τι κατασταση θα ημασταν τωρα χωρις σαββιδη.?
Αγωνιστικά θα ήμασταν λίγο πολύ στα ίδια, γιατί οι νέοι παίκτες δεν έχουν δώσει ακόμη τίποτα στην ομάδα εκτός από μια γενική αίσθηση ότι η κατάσταση σαφώς βελτιώνεται.
Οικονομικά θα ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση, αυτές τις μέρες θα μιλούσαμε για τα χρέη προς το δημόσιο, αλλά όχι για να τα πληρώσουμε, αλλά επειδή θα έβγαιναν οι αποφάσεις από τα φορολογικά δικαστήρια και πλέον τα χρέη θα είχαν αρχίσει να γίνονται απαιτητά, από τον Δεκέμβριο μέχρι και το καλοκαίρι.
Το καλοκαίρι θα ήμασταν περίπου στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός, και τον Δεκέμβριο του '13 περίπου εκεί που είναι η ΑΕΚ.
Βέβαια, όλα αυτά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα είχε βρεθεί άλλη εναλλακτική, είτε δηλαδή κάποιος άλλος στη θέση του Σαββίδη, είτε κάποια άλλη λύση τύπου συγχώνευσης, αλλαγής ΑΦΜ και τέτοια.
οσο για τους ψαγμενους.τα λεφτα μπηκαν στην παε (25 συν 2 το δανειο συν 2 μεταγραφες χειμωνα)ΟΜΩΣ δεν ειναι ΟΛΑ του ποντιου.(ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ)
Βγάλε τα 2 του δανείου που θα παρθούν πίσω, εκτός και αν κεφαλαιοποιηθούν στο μέλλον, οπότε τότε θα τα λογαριάσουμε, οπότε μπήκαν 25 εκ. που εννοείται ότι πρόκειται για αστρονομικό ποσό με βάση τα νούμερά μας. Βέβαια, και ο Μπατατούδης είχε εντυπωσιακή είσοδο, ξόδεψε τεράστια ποσά, ίσως και διπλάσια απ' αυτά που βάζει ο Σαββίδης, σε καλύτερους βέβαια καιρούς.
Και εγώ δεν φαντάζομαι ότι είναι 100% δικά του λεφτά, αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι έχουμε πέσει σ'ένα τρομακτικά καλό momentum, που οι Ρώσοι θέλουν πάση θυσία να ανοίξουν διόδους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ψάχνουν τρόπους για να μπουν στην Ελλάδα σαν δούρειο ίππο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το έχουν ήδη κάνει σε μικρότερη κλίμακα στην Κύπρο που δεν τους δίνει όμως τις προοπτικές και τις δυνατότητες που τους δίνει η Ελλάδα, και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι στην καλή συγκυρία, δεν τρέφω όμως απολύτως καμία αυταπάτη, ότι αν ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα, δεν θα ήταν αυτός η πρώτη τους επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει και τίποτα ιδιαίτερο, στα παπάρια μας για ποιούς λόγους το κάνουν, μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ.
Οτιδήποτε λοιπόν ξεπληρώνει χρέη, ενισχύει την ομάδα και μας δίνει δικαίωμα να ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ μας καλύτερο, εντελώς προσωπικά, είναι αποδεκτό, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. 'Αλλωστε, τόσες πουτάνας γιούς είχαμε στον ΠΑΟΚ κατα καιρούς, και τους ανεχτήκαμε, και τους στηρίξαμε, ε μια ανοχή σε κάποιον που προς το παρόν δείχνει μια θετική πορεία, είναι το minimum που οφείλουμε να κάνουμε. Ποτέ όμως ξανά προσωπολαγνεία και λευκές επιταγές. Όλοι κρίνονται ανά πάσα στιγμή, ΟΛΟΙ με κεφαλαία, ακόμα και αυτοί που βάζουν 25 ή 125 εκ. γιατί όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΥΣ ... και αυτούς που φοράνε καλσόν

σε καποια φαση των δηλωσεων του ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ εχει περιπου 120000 φιλαθλους ΜΟΝΟ απο τους ελληνες της σ.ενωσης(ρωσοποντιους που λεμε-και εγω ειμαι απο εκει)
αυτη η δηλωση δεν εγινε τυχαια
Κυκλοφορούσε ο Μπούζας σε Ρωσική έκδοση; Εξιτάρομαι και μόνο στην ιδέα!!!!