Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4900 on: February 16, 2016, 04:14:05 »
liako θες απο τον Ιβαν μια μια τις ενωσεις και μετα την επο και την επαε οπως λες οτι ηξερε απο πριν και εκανε ο πρακτορας? Γιατι δε γινεται να μην συγκρινεται ο Σωκρατης και οι μουντιαλικοι που εφερνε σε σαπια ομαδα του πουστη τοτε με αυτα που τραβαμε εμεις με τον τσαρο τωρα.. οχι οπως μας βολευει το πραμα γιατι εαν αυτο θες-θελουμε παει αλλου η κουβεντα.. ποτε πηρε τον γαυρο και ποτε ξεκινησε η αυτοκρατορια τους αυτο κοιταμε και ναι τα πρωτα 4 χρονια μονο μια τρυπα στο νερο εκανε και ο Κοκκαλης

Κατα τα αλλα ο gkaz ανεφερε ισως το σοβαροτερο πραγμα για μενα.. δε γινεται γαμω τα παντα μου οσα χρονια θυμομαστε τον ΠΑΟΚ ο καθενας μας εδω μεσα αναλογα με την ηλικια του και τις εμπειριες του οσοι τον διοικουν να ειναι ολοι λαμογια, κλεφτες, πουτανας γιοι, ανικανοι, βαλτοι, παρεακια και δε ξερω εγω τι αλλο... ακομα και να μου το απαντησετε με επιχειρηματα το γιατι και πως και παλι θα ειμαι σιγουρος οτι και ο επομενος απο τον τσαρο θα αποδειχθει πουτανογεννημα και κλεφτης στην πορεια.

Ουτε υπερασπιστης του τσαρου ειμαι ουτε τιποτα εχω γραψει εδω μεσα πολλα χρονια πριν να παμε γ εθνικη να καθαρισουμε και να δουμε τι ψαρια πιανουμε μονοι μας χωρις φυτευτους, χωρις μεσσιες, χωρις μεγιστανες χωρις τιποτα αλλα μετα κλασσικα ο μεγαλος ΠΑΟΚ  δεν πεφτει ποτε, δε θα γινουμε σαν τους αλλους ομως τα χρονια θα περνανε και θα παραμενουμε πρωτοι στο χωριο να την λεμε στο σκουλικι και σε καμια τυχαρπαστη γρια..γυρισε η αεκ απο γ εθνικη γαμω τα παντα μου γαμω και σε εχει χειροτερα απο οτι σε ειχε πριν πεσει δεν μπορουμε ουτε να κοιμηθουμε τον θεο μου μεσα δεν γινονται αυτα τα πραγματα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4901 on: February 16, 2016, 10:22:10 »
Να για αυτό δεν μου αρέσει να πλατειάζουμε, μετά κάποιος θα καταλάβει αλλα από αυτά που είπες/εννοούσες.
Ο Gkaz με λέει ότι θυμίζει τα πρώτα χρονια του Κόκκαλη κι εγώ λέω καμια σχέση.
Θες να το συζητήσουμε? Ποτε έφερε κόσμο με εξάμηνα συμβόλαια ο κρόκους? Ακόμα κι αν δεν πήρε τα 4 πρώτα χρονια τίτλο, ήξερε ότι θα τα πάρει αργά η γρήγορα. Αυτό λέω. Κι επειδή το ήξερε, είχε πολύ μεγαλύτερη συνεχεια στη δημιουργία ομάδας. Να πάρουμε μια μια τις κινήσεις του αν θες. Δεν είναι το θέμα μας, αλλα αν βρίσκεις τόσο παρόμοια την κατάσταση του ενός μεγάλου συμβολαίου για εξάμηνη διάρκεια, με το γαύρο του 95 να το κάνουμε. Κι αν θεωρείς ότι ο τζαβέλας είναι ο σημερινός αντίστοιχος αλεξανδρής για παράδειγμα, επίσης ας το συζητήσουμε.
Τι θέλω να πω? Ότι η διοίκηση κόκκαλη είχε αρχή, μέση και τέλος για τις στοχεύσεις και του γαύρου (όχι μονο τις προσωπικές του κόκκαλη δηλαδή). Έστω με πουστιά. Κι αυτό αποδείχτηκε με την πάροδο των χρονων. Ο ρώσος τι έχει για τον ΠΑΟΚ? Για αυτό αδυνατώ να δω παραλληλισμό.
Από τα παραπάνω που  βλέπεις ότι θέλω να πάρει τις ενώσεις και την ΕΠΟ δεν καταλαβαίνω ρε biv. Άλλωστε μου είναι τόσο αδιανόητο ότι θα μπορούσε κάποτε να το καταφέρει, που δεν τολμάω καν να το σκεφτώ.

Και πάμε στα αλλα που λες. Ας μην αναφερόμαστε εξ αντανακλάσεως στον ρώσο. 30 χρονια και ξέρω εγώ. Άλλωστε τα 30 χρονια που λες ισχύουν και για γούμενο και μπατατούδη. Και για κλεφτοθοωρα βεβαια. Να μιλήσουμε και για αυτούς? Σε τελική ανάλυση, αυτό λέω τόσο καιρό. Θα δούμε δικαίωση τους με τον ρώσο μεγιστάνα και θα κλαίμε...
Οποτε καλύτερα ας αφήσουμε τα 30 χρονια κι ας δούμε τι κάνει ο ρώσος. Βρίσκεις εξήγηση για τα τριετή-τετραετή σε παλαίμαχους μετριους με χαμηλά συμβόλαια και εξάμηνα ετήσια σε παικταράδες?
Κοιτώντας το υλικό του ΠΑΟΚ για τον Ιούνιο 2016, τι πρόοδο έχει κάνει ο ΠΑΟΚ από το 2011 και το 2012?
Και εντέλει είσαι αισιόδοξος για οτιδήποτε?
Έχω ξαναπεί στα παπάρια μας ο ρώσος. Οποτε είτε είναι ανίκανος, είτε ικανότατος, είτε απατεώνας είτε τιμιότατος, το ίδιο μου κάνει. Για τον ΠΑΟΚ τι σημαίνει αυτό?
Για αυτό λέω, διαβάζοντας αυτό που γραφει ο Gkaz και συμφωνείς, προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι ίσως τον αδικούμε τον άνθρωπο. Οποτε αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό να μου το εξηγήσεις. Που διαφωνείς σε σχέση με αυτά που γράφουμε για τον ρώσο και τον ΠΑΟΚ?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4902 on: February 16, 2016, 14:46:57 »
Πουθενα δε γραφω οτι τον αδικουμε να παει να γαμηθει και αυτος αργα η γρηγορα θα φυγει εμεις θα εχουμε φτασει 40 χρονων και θα μαλωνουμε εδω μεσα για τον επομενο ενω η 4η θεση θα ειναι το ταβανι.. εκει θελω να καταληξω

Οσο για το αλλο περι Κοκκαλη ανετα το συζηταμε αμα θες.. για να χτισει την ομαδα τιτλων αν εφερε λιμα και σιγα τα λεφτα που εριξε.. περι απο ονοματα που δεν προσφεραν οπως καλη ωρα και σε μας τωρα τυπου Γιεκινι-Εσται-Kριστενσεν εφερε και απειρα λιμα τυπου Γκωνια-Πασσαλη-Τρουπκου-Ιωαννιδη-Κακλαμανου κτλ  κτλ.. αλλα ομαδα εκανε οταν ψωνισε καλα απ την Ελληνικη αγορα.. Γεωργατος-Αλεξανδρης-Σαμπαναζοβιτς-Γιαννακοπουλος-Τζορτζεβιτς-Νταμπιζας-Νινιαδης-Μαυρογενιδης και παει λεγοντας

Εμεις πηραμε Χαριση, Χατζηισαια, παμε για Μπακασετα και ξερω γω ποιον αλλον πληρωνοντας τις ομαδες τους και αυτες οι μεταγραφες ειναι αιτια να ξεσκιζουμε τον Ρωσο που εχει καβουρια στην τσεπη και δεν φερνει παιχταραδες

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4903 on: February 16, 2016, 15:32:24 »
E τι να σε πω. Έγραψα την άποψη μου σε σχέση με το γαύρο. Άλλαξε πολύ το ποδόσφαιρο, ήρθε κι ο Μπόσμαν και δεν συγκρίνονται άμεσα τα πράγματα. Πάντως ακόμα k έτσι ο Χαρίσης κι ο Xatziisaias ως μεταγραφές σε καμια περίπτωση δεν συγκρίνονται (τηρουμενων των αναλογιών) με Γεωργάτο, Αλεξανδρή και Τζόρτζεβιτς που γραφεις. Έξι μήνες σίριαλ έκανες πέρσι εκείνο τον Αργεντινο της Τρίπολης και τελικά πήρες την τσάπου. Επίσης ο Τζιοβάνι κι ο Ζάχοβιτς δεν ήρθαν για έξι μήνες.

Αλλα εσύ λες ταβάνι η 4η θέση άσχετα αν έχεις ιδιοκτητη απατεώνα, ιδιοκτητη χοσάδα, διορισμένη διοίκηση κτλ.
OK, αλλα αν είναι έτσι, γιατί να φοβάται κάποιος μη φύγει ο ρώσος?
Το αρχικό μου post σου θυμίζω, στο οποιο απάντησε ο Gkaz και συνεχίστηκε η κουβέντα, αφορούσε την ύπαρξη ή μη διαδοχης κατάστασης. Και ρωτάω σύμφωνα με αυτά που γραφεις και εσύ, διαδοχης σε τι? Στο τίποτα? Στο αδιάφορο?

Y.G. Χωρίς πλακα, διαβάζω ξανά την τελευταία πρόταση σου και μου φαίνεται να αναιρεί πλήρως την πρώτη περί αδικίας στον ρώσο

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4904 on: February 16, 2016, 15:40:02 »
Τον ΠΑΟΚ τον ξεσκίζουν χρόνια τώρα οι αρδ γράφοντας κάθε είδους ανακρίβεια και λοιδορώντας τον είτε αγωνιστικά είτε οπαδικά.
Τώρα που έφτασε η μπάλα σε σένα όμως, ξαμόλησες κάθε τυχαίο πουστράκι να μας υπενθυμίσει πόσο ευεεργέτης είσαι.

Όχι,όχι αυτός δε βάζει το όνομά του πάνω από τον ΠΑΟΚ
Ο Τζαβέλλας το κάνει μόνο ή ο Πούφλης ή ο οποιοσδήποτε.

Αν δεν ήσουν γελοίος, θα προστάτευες το όνομα του ΠΑΟΚ. Πρός το παρόν, προστατεύεις μόνο το όνομά σου.. σιγά σιγά θα ξυπνήσει το πόπολο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4905 on: February 16, 2016, 15:42:23 »
Τζιοβανι-Ζαχοβιτς ηρθαν την 6η χρονια του πρακτορα οταν το νερο ειχε μπει στο αυλακι με τα εσοδα καθε χρονο απο τσου λου κτλ..  και η τελευταια προταση μου που λες παλι σε σχεση με τον Ολυμπιακο των 90s εχει να κανει γιατι πιστευω πως εαν δεν ψωνισεις οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα πλαισιωνοντας το με 3-4 δυνατες προσωπικοτητες(και οχι απαραιτητα παιχταραδες-ονοματα) δεν εχεις τυχη να κανεις τιποτα..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4906 on: February 16, 2016, 15:51:36 »
Ρε Λιακο, το λαθος σου ειναι οτι συγκρινεις τον γαυρο του 98 και του 99 κλπ με αυτα που λεμε. Η συγκριση παει με το τι εκανε ο κοκκαλης πριν ξεκινησει να παιρνει πρωταθληματα, τι λες τωρα για ζιοβανια και ζαχοβιτς? Εφερε γιεκινι για 2-3 μηνες, κριστινσεν για 6 μηνες και γενικα εκανε πολιτικη μεσω του γαυρου για να κανει μπισνες η ιντρακομ. Οταν πηρε το παρασκηνιο απο το 95 και μετα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Και επισης αυτη η φουρνια ελληνων παιχτψν που βγηκε τοτε και κατεληξε στο γαυρο δεν εχει καμια σχεση με τα παιχτακια που κυκλοφορουν τωρα (ησαιας ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε νεαρο κεντρικο αμυντικο φαντασου).
Οσο για τον Σαββιδη, εγω ειπα την αποψη μου. Ειναι ενας ξεροκεφαλος ανθρωπος που ετσι οπως ειναι και σκεφτεται ειναι καταστροφικος για το ποδοσφαιρο, πολυ απλα γιατι θεωρει οτι πρεπει να εχει τον τελευταιο λογο ακομα και για τις καθαριστριες που σκουπιζουν. Για μενα προσωπικα, ο οργανισμος ΠΑΟΚ ειναι αρρωστος, και αυτο που λεει ο αρρωστος-4 για τους ΑΡΔ ειναι μια πολυ σημαντικη παραμετρος. Η γκρινια φερνει ακροατες, ο διχασμος φερνει κλικς στο νετ και αρθρογραφιες, και μιζες. Δεν μπορει δηλαδη να υπαρχουνε ακομα ανθρωποι καθαρματα σαν τον μπουζα, τον κολκα, τον γρηγοριαδη κλπ και να κανουν ρεπορταζ ΠΑΟΚ με ΑΠΟΨΗ.
Τεσπα, ο,τι και να λεμε αυτο που εγινε την κυριακη μονο σε καλο θα μας βγει. Ειτε θα μουλαρωσει ο ρωσος και θα καταλαβει οτι οντως το καραβι παει στραβα κι οχι ο γιαλος, ειτε θα φυγει να παει στην ευχη του θεουλη.

εντιτ. Σορι μπιβ τωρα ειδα το ποστ σου.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4907 on: February 16, 2016, 16:03:57 »
Βλεπω σε δεκα μερες αν δεν εχει προταθει κατι ξεχωριστο για μεταγραφη να μας χαιρετα ο Ανρεσεν. Πολυ χαλαρος ειναι. Ταξιδακια συνεχεια για να βοηθησει την εθνικη της χωρας του. Ελλειψη αφοσιωσης.
τα λεγα. το ευκολο θυμα
next ?
απο τον Νοεμβριο φαινοταν
Ζ.Β. ζεις, εσυ μας οδηγεις

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4908 on: February 16, 2016, 16:11:56 »
Ωραία, γάμα το γαύρο που και θα διαφωνήσουμε και που δεν θέλω να διαφωνήσω γιατί δεν είναι το θέμα μας.
Άρα για τον ρώσο δεν διαφωνούμε στο συμπέρασμα για τα προχθεσινά Gkaz.
Σε αυτό που διαφωνούμε είναι αν ευθύνεται η ξεροκεφαλιά του. Αλλα εδώ που φτάσαμε είναι δευτερεύον. Αυτό ίσως έκανε διαφορα το καλοκαίρι όταν συζητούσαμε ότι είναι ξεροκέφαλος ο ρώσος αλλα φαίνεται να έβαλε μυαλό με την επιλογή Άρνεσεν και άρα υπομονή.
Απλά επειδή η ξεροκεφαλιά μου ακούγεται πολύ ελαφριά μομφή, ελπίζω να μην πειστούμε πάλι για υπομονή με τζαβέλα και τζιώλη. Γιατί όλα εκεί καταλήγουν.
Από αυτά που γραφει ο άρρωστος περισσότερο συμφωνώ με τα πουστρακια που ξαμόλησε ο ρώσος. Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι reporter του ΠΑΟΚ παίρνουν χαρτάκι τι θα γράψουν. Κι είναι η προίκα της προηγουμενης διοίκησης του κλεφτοθοδωρα.
Δεν ξέρω αν χεις διαβάσει προηγούμενα post μου, αλλα φυσικά και δεν πιστεύω ότι η φυγή του σαββίδη από μονη της είναι η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4909 on: February 16, 2016, 16:45:35 »
ο πουστροκοκκαλης ηταν και στο μπασκετ τους και πηρε πρωτα εκει στημενα πρωταθληματα...ηταν λογικο οι ρουφιανο γαυροι να κανουν υπομονη..καμια σχεση με το καρναβαλι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4910 on: February 16, 2016, 17:32:12 »
Σήμερα ακύρωσες την μία απο τις δύο σοβαρες κινησεις που εκανες απο οταν ηρθες. Περιμενω συντομα πλεον να δουμε και την ακυρωση ΚΑΙ της αλλης
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4911 on: February 16, 2016, 17:34:27 »
Αν ενοεις τον Μιχελ αυτός ήρθε για να πάρει την θέση του Αρνεσεν άρα η δεύτερη σωστή του κίνηση ακυρώνει την πρώτη
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4912 on: February 16, 2016, 18:41:59 »
Είσαι για τον πούτσο. Τον Μίζα τον εμπιστεύτηκες 3 χρόνια και τον Άρνεσεν 6 μήνες.
Μόνο καλό θα κάνει να μην μπούμε στην 5άδα/πλέι οφ.
Θα φας ντου καί 'συ καί το μπαστάρδι σου καί οι ρουφιάνοι σου.
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4913 on: February 16, 2016, 23:07:01 »
Για μία ακόμη χρονιά μας κάνεις και σιχαινόμαστε τα 4 γράμματα (της εταιρείας).

Πάνε τώρα σε καμιά αρτοκλασία στο Εκατερινέμπουργκ και άσε τα σκυλιά τους αρδ να κάνουν το παιχνίδι σου.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4914 on: February 16, 2016, 23:42:35 »
Εφόσον κάνει το σαλτανάτι και διώχνει τον άρνεσεν θα πρέπει να πιεστεί να φέρει προπονητή και τεχνικό διευθυντή χτές. Το έργο με τους υπηρεσιακούς μέχρι τον ιούνη τους καινούριους προπονητές που θα πρέπει να αξιολογήσουν το υπάρχον ρόστερ στην προετοιμασία για να μην γίνουν μεταγραφές και να φορτωθούμε άλλον έναν χρόνο τα παλτά τύπου κίτσιου πέλκα, κατσε, αθανασιάδη κλπ που τους γλεντάνε οι σαραμαντάδες οι κολοβέτσιοι και οι μπαικαράδες. Άμα πάμε πάλι να δει στην προετοιμασία ο νέος προπονητής τους υπάρχοντες ανύπαρκτους το έχουμε ξαναδεί το έργο, να έρθει τώρα που δεν υπάρχει στόχος να τους δει σε παιχνίδια επίσημα για να πάρουν το δρόμο τους το καλοκαίρι για πανθρακικούς πιερικούς και πανιώνιους. Βέβαια όλοι οι έγκυροι δημοσιογράφοι του κώλου σε κάθε άρθρο τους λένε ότι το ρόστερ δεν είναι κακό άσχετα αν παίζεις ντέρμπι τριπλές όλα τα παιχνίδια με πανιωνιους ξάνθες πλατανιάδες και πανθρακικούς, το ρόστερ είναι καλό. Πως γίνεται ναμην είναι κακό το ρόστερ και να έχεις στην τούμπα στα 10 ματς ούτε 5 νίκες στο πρωτάθλημα κι εκτός τα ίδια και χειρότερα. Κι αφού δεν είναι κακό το ρόστερ γιατί έφυγε ο άρνεσεν? Το ρεζουμέ λοιπόν μπάρμπα είναι, ότι το ρόστερ είναι λιγο καλύτερο από του πανιωνίου, 2 σκάλες κάτω από κουλα-βαζέλα, και εναν ουρανοξύστη κάτω από γαύρου. Η επόμενη χρονιά δεν ξεκινάει μόλις τελειώσει ημερολογιακά η προηγούμενη αλλά οταν χαθούν όλοι οι στόχοι. Από χτες ξεκινάει η επόμενη χρονιά, που έμεινες εκτός 5άδας, είσαι εκτός ευρώπης και έχεις 2 ματς κυπέλου να παίξεις με 17 απουσίες. Κάνε τα κουμάντα ή πάρε το μπούλο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4915 on: February 16, 2016, 23:51:53 »
Και οποιος αρδ μιλαει για χρηματικα ποσα μεταγραφων θα πρεπει πρωτα να παρουσιαζει επικυρωμενη φωτοτυπια του καταθετημενου συμβολαιου του ποδοσφαιριστη στη ΦΑΕ θεσσαλονικης. Αλλιως οτι βγαινει ειναι φρεσκο σανο.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4916 on: February 17, 2016, 03:34:21 »
Μόνη λύση να φέρεις και να παρουσιάσεις έναν καλύτερο ΤΔ απ'τον Άρνεσεν. Τώρα, όσο υπάρχουν 5-6 αγώνες πρωταθλήματος -και ίσως άλλοι τόσοι των πλέι ωχ.

πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4917 on: February 17, 2016, 09:47:45 »
Δλδ αν φέρει έναν καλύτερο ΤΔ, είμαστε οκ; Μυαλό δεν βαλαμε από τα φετινα δλδ...

Μόνον παίχτες αν φέρει, είμαστε οκ. Και παιχτες καλους όχι επειδή θα γράψει ο σταυρακας ότι ματωσε ο ρώσος, αλλά επειδή θα το αποδεικνύει και το βιογραφικό τους

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4918 on: February 17, 2016, 10:51:58 »
Εφόσον κάνει το σαλτανάτι και διώχνει τον άρνεσεν θα πρέπει να πιεστεί να φέρει προπονητή και τεχνικό διευθυντή χτές. Το έργο με τους υπηρεσιακούς μέχρι τον ιούνη τους καινούριους προπονητές που θα πρέπει να αξιολογήσουν το υπάρχον ρόστερ στην προετοιμασία για να μην γίνουν μεταγραφές και να φορτωθούμε άλλον έναν χρόνο τα παλτά τύπου κίτσιου πέλκα, κατσε, αθανασιάδη κλπ που τους γλεντάνε οι σαραμαντάδες οι κολοβέτσιοι και οι μπαικαράδες. Άμα πάμε πάλι να δει στην προετοιμασία ο νέος προπονητής τους υπάρχοντες ανύπαρκτους το έχουμε ξαναδεί το έργο, να έρθει τώρα που δεν υπάρχει στόχος να τους δει σε παιχνίδια επίσημα για να πάρουν το δρόμο τους το καλοκαίρι για πανθρακικούς πιερικούς και πανιώνιους. Βέβαια όλοι οι έγκυροι δημοσιογράφοι του κώλου σε κάθε άρθρο τους λένε ότι το ρόστερ δεν είναι κακό άσχετα αν παίζεις ντέρμπι τριπλές όλα τα παιχνίδια με πανιωνιους ξάνθες πλατανιάδες και πανθρακικούς, το ρόστερ είναι καλό. Πως γίνεται ναμην είναι κακό το ρόστερ και να έχεις στην τούμπα στα 10 ματς ούτε 5 νίκες στο πρωτάθλημα κι εκτός τα ίδια και χειρότερα. Κι αφού δεν είναι κακό το ρόστερ γιατί έφυγε ο άρνεσεν? Το ρεζουμέ λοιπόν μπάρμπα είναι, ότι το ρόστερ είναι λιγο καλύτερο από του πανιωνίου, 2 σκάλες κάτω από κουλα-βαζέλα, και εναν ουρανοξύστη κάτω από γαύρου. Η επόμενη χρονιά δεν ξεκινάει μόλις τελειώσει ημερολογιακά η προηγούμενη αλλά οταν χαθούν όλοι οι στόχοι. Από χτες ξεκινάει η επόμενη χρονιά, που έμεινες εκτός 5άδας, είσαι εκτός ευρώπης και έχεις 2 ματς κυπέλου να παίξεις με 17 απουσίες. Κάνε τα κουμάντα ή πάρε το μπούλο.
Από κουλα βαζελα δεν νομίζω οτι είναι χειρότερο το ροστερ, απλά φάνηκε τι προετοιμασία κάναμε και οτι ακόμα ψάχνουμε να βρούμε σύστημα παιχνιδιού,σε ολα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4919 on: February 17, 2016, 11:06:57 »
4 χρόνια Ιβάν Σαββίδη στη διοίκηση είναι αρκετά. Αρκετά για να βγάλουμε κάποια σαφή συμπεράσματα.
Τις τελευταίες ημέρες και έπειτα από τις συνεχείς σφαλιάρες, προσπαθώντας να συνέλθω, έκανα μια αναδρομή για να θυμηθώ τα όσα έχουν συμβεί μπας και καταφέρω να καταλήξω κάπου. Η αλήθεια είναι πως αν θες να γνωρίσεις καλύτερα έναν άνθρωπο, για τον οποίο δεν έχεις και πολλά στοιχεία, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να ανατρέξεις πιο πίσω στο παρελθόν του. Πράγμα που είχα πρωτοκάνει όταν είχε αναλάβει την ομάδα και ειλικρινά κυλιόμουν κάτω από τα γέλια βλέποντας τον στα βιντεάκια για την επαναλειτουργία της Παναγίας Σουμελάς να μοστράρει τη φάτσα του δίπλα σε ότι πιο γραφικό έχει περάσει από την τοπική αυτοδιοίκηση της Θεσσαλονίκης (Ζορρό και Παπαθεμελή). Και αν αυτό και μόνο ήταν αρκετό για μένα, προκειμένου να σχηματίσω εικόνα, είπα να του δώσω χρόνο μήπως και με διαψεύσει. Φέτος, ήταν η μοναδική χρονιά που έκανε κάποιες κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση γι'αυτό και με σχετικό μου ποστ στο ξεκίνημα της χρονιάς αναφέρθηκα σε κάποιες από αυτές. Από εκεί και μετά όμως η κατάληξη ήταν και πάλι η ίδια, γιατί φρόντισε με τον τρόπο του να αποδομήσει ότι προσπάθησε να οικοδομήσει.
Διαβάζω σε παραπάνω ποστ, τοποθετήσεις και συγκρίσεις του ακόμα και με τον Κόκκαλη. Για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε καμία περίπτωση μεταξύ των 2. Τι να πρωτοπιάσουμε καταρχάς, από τη μία μιλάμε για έναν επιχειρηματία στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας με εταιρίες πρωτοκλασάτα ονόματα στον παγκόσμιο χάρτη και από την άλλη για τον βασιλιά του καπνού στη Ρωσία, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία πάντα ελέγχει το 4% της καπνοβιομηχανίας της χώρας του. Τα μεγέθη νομίζω ότι μιλάνε από μόνα τους, δε χωρά σύγκριση. Παρεπιπτόντως κάπου επίσης διάβασα και ότι ο Κόκκαλης φτιάχτηκε από τη νουδού, ενώ στην πραγματικότητα γιγαντώθηκε επί πασοκ και μάλιστα επί Σημίτη (αυτό απλά για να ξέρουμε το τι λέμε και τι γράφουμε). Παρόλα αυτά σίγουρα κανείς μας δεν περιμένει από τέτοιους ανθρώπους αγαθοεργίες. Είναι ξεκάθαρο και αντιληπτό ακόμα και στο μυαλό ενός μικρού παιδιού, ότι για να κάνεις λεφτά στον καπιταλισμό, θα πρέπει να κυλήσεις στον βούρκο με τα σκατά. Κάπου εκεί χώθηκε και ο Κόκκαλης, το ίδιο έχει κάνει και ο Σαββίδης, ο πρώτος πιο βαθιά, ο δεύτερος λιγότερο. Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους ότι ειδικά επιχειρηματίας που φτιάχτηκε μετά την πτώση της πρώην ΕΣΣΔ έφτιαξε την όποια περιουσία του με το σπαθί του.  
Πάμε και στην ταμπακιέρα. Είναι δεδομένο λοιπόν πως ένας επιχειρηματίας με την όποια οικονομική επιφάνεια (όπως και αν την απέκτησε, δεν το εξετάζουμε άλλο εδώ για να μην μακρηγορούμε) ανέλαβε την ομάδα πριν από κάποια χρόνια. Επίσης είναι δεδομένη η εισροή κάποιων κεφαλαίων.Μικρών σύμφωνα με τον liako ή μεγάλων για κάποιους άλλους. Επίσης δεν θα το εξετάσω εδώ, γιατί δε με απασχολεί κυρίως αυτό. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί τα κεφάλαια αυτά έμειναν αναξιοποίητα. Διότι ακόμα και στην περίπτωση που αυτά ήταν μικρά, αν γινόταν σωστή διαχείριση θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί πολλά. Δυστυχώς εδώ μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή.
Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο είναι πως πρόκειται για έναν επιχειρηματία που προβαίνει σε μια επένδυση χωρίς να τον απασχολεί το αποτέλεσμα αυτής, μόνο και μόνο όπως ακούγεται για να διανέμει μέρος των κερδών του και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του (το πως αυτά αποκτήθηκαν αναλύεται παραπάνω) και το δεύτερο πως πρόκειται για έναν επιχειρηματία που προβαίνει σε μία επένδυση με σκοπό να επιτύχει αλλά είτε δεν ξέρει το νόου χάου με αποτέλεσμα να υποκύπτει διαρκώς σε λάθη προσπαθώντας να το μάθει, είτε είναι τόσο αυτοκαταστροφικός σαν χαρακτήρας, που δεν έχει την υπομονή να περιμένει μέχρι να μεταβεί από το προηγούμενο μοντέλο ως το επόμενο με αποτέλεσμα να μην το μάθει ποτέ.
Το πρώτο ενδεχόμενο το έχω αποκλείσει βάσει των όσων έχω δει. Το δεύτερο φαντάζει ως το πιο πιθανό και για να πω την πικρή μου αλήθεια φοβούμαι πως έχουμε πέσει πάνω σε έναν άνθρωπο με μεγάλες τάσεις επιδειξιομανίας και αυτοκαταστροφής με αποτέλεσμα να κινούμαστε σε έναν διαρκή φαύλο κύκλο καθώς κάθε φορά που η ομάδα προσπαθεί να επιτύχει κάτι τα τελευταία χρόνια, διαισθανόμαστε πως ο Ιβάν την παρακολουθεί ευρισκόμενος στο κρησφύγετο του και είναι έτοιμος ανά πάση στιγμή με το δάκτυλο πάνω από το κομβίο, προκειμένου να ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό και να ανατινάξει την πυριτιδαποθήκη.