Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4380 on: May 12, 2015, 15:24:11 »
Βασικά δεν πίστευα ποτέ οτι θα βγάλει 11 εκατομμύρια από το παντελόνι για να πληρώσει χρέη που δεν έκανε αυτός αλλά κάτι κακοποιοί και απατεώνες σαν τον γούμενο τον μπάτμαν και τον κλεφτοθόδωρο. Η σημερινή μέρα είναι μια απόδειξη ότι τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι πασοκονεοδημοκράτες κορόιδευαν τον ΠΑΟΚ και τον λαό του προβάλλοντας 1002 δικαιολογίες για να μην ρυθμίσουν τα χρέη μας, ελπίζω κανείς από δαύτους να μην ξαναμπεί στην Τούμπα χωρίς να πληρώσει εισιτήριο για φωτογραφίες.
Επίσης δεν ξέρω τι ρόλο θα παίξει στην καθημερινότητα της ομάδας αυτή η αποπληρωμή των χρεών, την τελευταία δεκαετία έχει δημιουργηθεί μια γενιά φιλάθλων-οπαδών που το μίσος τους για κάποιους εντός ΠΑΟΚ έχει πνίξει την όποια αγάπη για τον σύλλογο και τα 4 γράμματα. Μέσα σ'αυτούς μπορεί να είμαι και εγώ και λέμε για παοκούληδες, για καφενείο, επειδή έχουμε τον μίζα κουμάντο, τον κοντό βιδωμένο στην ενδεκάδα και κάποιους ποδοσφαιριστές που πατάνε το χορτάρι της τούμπας ενώ κανονικά είναι για αχιλλέα τριανδρίας βαρυά βαρυά για ακροπόταμο και καμπανιακό.
Περιμένουμε το επόμενο βήμα λοιπόν, να δούμε και στο χορτάρι μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών μας και όχι τα συνοθυλεύματα που έχτισαν οι πρωταθλητες ευρώπης την τελευταία τετραετία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4381 on: May 12, 2015, 15:28:19 »
12 χρονια εδω στο φορουμ αυτο περιμενα. αυτο λεγαμε ,αυτο μας εκαιγε
ΜΠΡΑΒΟ
καιρος ν μαθεις πλεον ρωσε ,περασανε 3 χρονια .ευχη εκατομμυριων ανθρωπων στον πλανητη που λιωνουν για αυτην την ιδεα ,να την δουμε τοσο ψηλα οσο εκει που δεν εφθασε κανεις

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #4382 on: May 12, 2015, 15:29:03 »
Μπραβο στον μπλιατ φτιαξε ομαδα γαμω την τρελα μου
εχουμε να πιξουμε στις μακετες απο εδω και περα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4383 on: May 12, 2015, 15:41:32 »
μπραβο στον σαββιδη...αντε τωρα κανε κ μια εκκαθαριση κ μεσα στην ομαδα

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4384 on: May 12, 2015, 15:48:35 »
Είσαι μάγκας, φοράς παντελόνια και τίμησες σήμερα τον τίτλο του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σου έχω σύρει απίστευτες χριστοπαναγίες, αλλά σήμερα σου χρωστάω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το οποίο θα δείξουμε πλέον έμπρακτα στηρίζοντας την ομάδα.

Κάνε και μία εκκαθάριση με τα λαμόγια μέσα στην ΠΑΕ, έλα και πιο κοντά στον κόσμο, και θα δείς που θα πάμε τον ΠΑΟΚ μαζί...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4385 on: May 12, 2015, 16:02:01 »
12 χρονια εδω στο φορουμ αυτο περιμενα. αυτο λεγαμε ,αυτο μας εκαιγε
ΜΠΡΑΒΟ
καιρος ν μαθεις πλεον ρωσε ,περασανε 3 χρονια .ευχη εκατομμυριων ανθρωπων στον πλανητη που λιωνουν για αυτην την ιδεα ,να την δουμε τοσο ψηλα οσο εκει που δεν εφθασε κανεις
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4386 on: May 12, 2015, 16:08:19 »
Εχω μεινει αφωνος, δεν τον πιστευα με τιποτα, αντιθετως πιστευα τα χειροτερα με την παροδο του χρονου. Σημερα κανω μια μεγαλοπρεπεστατη κωλοτουμπα και λεω ΙΒΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!
Ενα ρισπεκτ το αξιζει και για τον αριθμο 1926 που εχει στο αυτοκινητο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4387 on: May 12, 2015, 16:19:19 »

Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

σαν σήμερα με μεγάλο batman παίρναμε κούπα γενικά μετά από 16 χρονια και κύπελλο ελλάδας μετά από 27 χρονια.. ε ρε κάτι τυχαία ε

www.youtube.com/watch?v=Cd44IqxmRec

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4388 on: May 12, 2015, 16:54:24 »
Είσαι μάγκας, φοράς παντελόνια και τίμησες σήμερα τον τίτλο του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σου έχω σύρει απίστευτες χριστοπαναγίες, αλλά σήμερα σου χρωστάω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το οποίο θα δείξουμε πλέον έμπρακτα στηρίζοντας την ομάδα.

Κάνε και μία εκκαθάριση με τα λαμόγια μέσα στην ΠΑΕ, έλα και πιο κοντά στον κόσμο, και θα δείς που θα πάμε τον ΠΑΟΚ μαζί...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #4389 on: May 12, 2015, 16:56:05 »
Μπράβο. Σήμερα είναι μεγάλη μέρα, μέρα γιορτής. Μαζί με τα κωλοχρέη ας εξαφανιστούν και όλα τα λαμόγια που έχουν ξεφτιλίσει τον σύλλογο.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4390 on: May 12, 2015, 17:03:54 »
Μπραβο Ιβαν!!. Οσο και να μας εχουν γαμησει τη ψυχολογια αυτοι που δεν σεβονται τη φανελα την οποια φορανε, η σημερινη μερα είναι μερα χαρας. Ας ειναι η αρχη ενος μεγαλου Π.Α.Ο.Κ οπως τον φανταζομαστε.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4391 on: May 12, 2015, 17:13:10 »
je suis fanis, μπραβο ρε κυριε προεδρε ιβαν σαβιδη.

απεδειξες οτι δε κοροιδευεις και οτι εισαι εδω για να μεινεις και να επενδυσεις. ειχα ερωτηματικα για τον τροπο αποπληρωμης, διαβαζω οτι θα μετοχοποιηθει το δανειο. αμα γινει κ αυτο σου βγαζω το καπελο για την ειλικρινεια των προθεσεων.

αυτα τα 3 χρονια η κακοδιαχειριση της ομαδας ηταν σε επιπεδα τετοια που εδιωξες τον κοσμο και προκαλεσες το χλευασμο. δεν εχουμε δειγματα οτι μπορεις να βελτιωθεις στο κουμαντο της ομαδας αλλα σιγουρα αναγνωριζουμε πλεον ολοι τις προθεσεις και την προσφορα σου

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4392 on: May 12, 2015, 17:18:57 »
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ

https://www.youtube.com/watch?v=cA4-WE6owEY

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ:

1) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

2) ΡΕ ΙΒΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΙ ΤΟ H8ΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ: Στρατηγικός στόχος είναι να μπει στην 20άδα των καλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ. Δεν ξέρω ακόμη πως θα το πετύχουμε, αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ".

3) ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ....

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4393 on: May 12, 2015, 17:25:36 »
Πανοζάχο σήμερα σαν κλαμμένο μουνί ήσουν ΠΟΥΤΑΝΑ όταν είπε ο Ρώσος για το καριολίκι που έκανε το κόμμα σου στον ΠΑΟΚ.

Ξύδι και σε εσένα πουτάνα δεξιέ. Αιώνιε αποτυχημένε υποψήφιε της ΝΔ.

Ρώσε ελπίζω να κατάλαβες τι λάθος έκανες που στήριξες τους πουτάνας γιούς προεκλογικά.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4394 on: May 12, 2015, 17:28:15 »
Μπράβο . Τίποτα άλλο. Έδειξες ότι έλεγες αλήθεια και ότι δεν πουλούσες παπά. Ήξερες πως να διαπραγματευτείς και περίμενες στην κατάλληλη στιγμή να πληρώσεις και δεν έφαγες παπά από κάτι πασοκονεαδημοκρατόσκυλα που σου λέγανε μαλακίες.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4395 on: May 12, 2015, 17:41:04 »
Κι εγω δεν το περιμενα αλλα μαγκια του.
Μεχρι να δουμε τεχνικο διευθυντη δημητρη σαλπιγγιδη και να γεμισουμε γαμωσταυριδια :'(
Κατι πρεπει να γινει για να νιωσει λιγο ΠΑΟΚ και οχι παοκ-σαλπι-ορφανος-φραγγος κτλ κτλ . Δεν ξερω πως θα γινει αλλα ειναι ο μονος τροπος να δουμε αγωνιστικα χαιρι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #4396 on: May 12, 2015, 18:44:52 »
μαγκας ο ιβαν, το πε και πληρωσε...αυτο που γινεται με λεφτα απο σημερα τελειωσε...ενα μεγα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα

μενει να φτιαξουμε την ομαδα που ονειρευομαστε απο τη κοιλια της μανας μας, αυτη που καποιοι δεν ειδαμε ποτε, και αυτη που μονο η παιδικη μας φαντασια μπορουσε να συλλαβει εκει, λιγο πριν το ξυπνιο μας στα τελευταια καλα μας ονειρα, διπλα στη ρεαλ τη μπαρτσα τη μαν γιου τη μπαγερν...
ο ΠΑΟΚ μπορει να γινει οσο μεγαλος τον ονειρευτουμε εμεις και η διοικηση μας...σημερα εγινε ενα μεγαλο βημα για το ΠΑΟΚ, μενουν πολλα ακομη αλλα μπορουμε...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #4397 on: May 12, 2015, 18:57:59 »
Ημερα λυτρωσης για την παε ΠΑΟΚ.Αντε να κανουμε και ομαδα σιγα σιγα.Ιβαν το νου σου στους παρατρεχαμενους.Συνεχιζουμε δεν παιρνουν τα μυαλα μας αερα και προχωραμε ποιο δυνατα.Αντε τα τσεπωσαν μπραφ το κολοκρατος κι οι τογογλυφοι....
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4398 on: May 12, 2015, 19:07:57 »
Σαλτάρισαν τα μέδια απο την επίκυψη και τον γραικυλισμό απο το μεσημέρι. Τρία χρόνια τρίτος χωρίς δεύτερο, 3 χρόνια αγκαλίτσες μαζί με ντόρτια, 3 χρόνια απονευροποίηση της ασπρόμαυρης φιλοσοφίας, 3 χρόνια ταπεινωτικές αποπομπές, 3 χρόνια ταπεινωτικές προσθεσεις σε έμψυχο δυναμικό χάθηκαν εν μια νυκτί, επειδή ο μεγαλομέτοχος μιας ανωνύμου, πλήρωσε τα χρέη της. Έκανε δλδ ελκυστικότερο το προιόν που εκμεταλεύεται, έστειλε στη βιτρίνα την εταιρία του για να την απομυζήσει ποιοτικότερα.
Είναι ΧΡΕΟΣ του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ η αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, δεν είναι φιλανθρωπία ούτε ανδραγάθημα. Το δικό του οικοδόμημα εξελίσσει, προς όφελός του.  Μπράβο που τα σταξε. Να τα στάξει για να γίνουμε ομάδα απο τριμπούρδελο που είμαστε 3 χρόνια τώρα, να τα στάξει για να αποφασίζει άλλος ικανότερος αντί αυτού, γτ αυτός αποδεδειγμένα δεν το έχει, να μας αφήσει όρθιους οταν με το καλό φύγει και τότε να του πούμε 1000 μπράβο και να τον ανακηρύξουμε σε ευεργέτη. Οι φωτό και το στήσιμο του σκηνικού απευθύνονται σε πελάτες και όρνιθες καταναλώτριες, εγώ προσωπικά είμαι οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. που ναι πολύ μεγαλύτερο brand name απο αυτο του μεγαλομετόχου. Δεν θα γίνω οπαδός του Σαββίδη όσο είμαι τέταρτος και όσο η διοικητική μας ανυπαρξία με ντροπιάζει. Δεν θα βαράω παλαμάκια γτ ο Σύλλογος που αγαπώ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΙ 4ος. Μπράβο λοιπόν και μέχρι εκεί. Δεν είμαι μίζερος, δεν βγάζω μιζέρια. Υπάρχει άβυσσος όμως απο το χαίρομαι ως το πανηγυρίζω. Θα ησυχάσουμε μόνο οταν Τον δούμε 1ο στην Ευρώπη. Ή μέχρι να ρθει το διαστημόπλοιο. Ως τότε θα μαστε μαντρόσκυλα και θα ουρλιάζουμε πάνω στο βουνό. Κ ας μας λένε χαζούς.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #4399 on: May 12, 2015, 20:19:34 »
Σήμερα έγινε ένα σημαντικό βήμα για ένα ΠΑΟΚ ελεύθερο, για εναν ΠΑΟΚ περήφανο που θα μπορεί να διεκδικήσει στα ίσια όσα του αναλογούν και του αξίζουν χωρίς βαρίδια στα πόδια του σε οικονομικό επίπεδο και χωρίς εξαρτήσεις από πολιτικά κέντρα και παρά-κεντρα.
Επόμενος στόχος και επόμενο βήμα να απαλλαχθεί ο ΠΑΟΚ και από τα βαρίδια  - καρκίνους και στο αγωνιστικό επίπεδο...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ