Σαλτάρισαν τα μέδια απο την επίκυψη και τον γραικυλισμό απο το μεσημέρι. Τρία χρόνια τρίτος χωρίς δεύτερο, 3 χρόνια αγκαλίτσες μαζί με ντόρτια, 3 χρόνια απονευροποίηση της ασπρόμαυρης φιλοσοφίας, 3 χρόνια ταπεινωτικές αποπομπές, 3 χρόνια ταπεινωτικές προσθεσεις σε έμψυχο δυναμικό χάθηκαν εν μια νυκτί, επειδή ο μεγαλομέτοχος μιας ανωνύμου, πλήρωσε τα χρέη της. Έκανε δλδ ελκυστικότερο το προιόν που εκμεταλεύεται, έστειλε στη βιτρίνα την εταιρία του για να την απομυζήσει ποιοτικότερα.
Είναι ΧΡΕΟΣ του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ η αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, δεν είναι φιλανθρωπία ούτε ανδραγάθημα. Το δικό του οικοδόμημα εξελίσσει, προς όφελός του. Μπράβο που τα σταξε. Να τα στάξει για να γίνουμε ομάδα απο τριμπούρδελο που είμαστε 3 χρόνια τώρα, να τα στάξει για να αποφασίζει άλλος ικανότερος αντί αυτού, γτ αυτός αποδεδειγμένα δεν το έχει, να μας αφήσει όρθιους οταν με το καλό φύγει και τότε να του πούμε 1000 μπράβο και να τον ανακηρύξουμε σε ευεργέτη. Οι φωτό και το στήσιμο του σκηνικού απευθύνονται σε πελάτες και όρνιθες καταναλώτριες, εγώ προσωπικά είμαι οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. που ναι πολύ μεγαλύτερο brand name απο αυτο του μεγαλομετόχου. Δεν θα γίνω οπαδός του Σαββίδη όσο είμαι τέταρτος και όσο η διοικητική μας ανυπαρξία με ντροπιάζει. Δεν θα βαράω παλαμάκια γτ ο Σύλλογος που αγαπώ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΙ 4ος. Μπράβο λοιπόν και μέχρι εκεί. Δεν είμαι μίζερος, δεν βγάζω μιζέρια. Υπάρχει άβυσσος όμως απο το χαίρομαι ως το πανηγυρίζω. Θα ησυχάσουμε μόνο οταν Τον δούμε 1ο στην Ευρώπη. Ή μέχρι να ρθει το διαστημόπλοιο. Ως τότε θα μαστε μαντρόσκυλα και θα ουρλιάζουμε πάνω στο βουνό. Κ ας μας λένε χαζούς.