συγνωμη ρε παιδια γιατι θα τρελαθω
γιατι γινομαστε γαβροι στη θεση του γαβρου.(ντρεπομαι και που το γραφω)δλδ θα επρεπε να μην επεφτε στην εφεση η ποινη του κοντου για να εχουμε αισθημα αδικιας?(και ας ειναι ο κοντος ετσι?μπορει να ηταν και καποιος αλλος)
γιατι πρεπει να ξερουμε ολες τις δουλειες του ρωσου. δλδ τοσα χρονια ξεραμε ολων των αλλων προεδρων?φανερες και μη ?
γιατι πρεπει να κριτικαρουμε οτι κανει ,οτι λεει ,οτι αγοραζει .η σεκαπ π.χ εχει το 1/3 των υπαλληλων στην ξανθη .μακαρι να εχουν δουλεια λεω εγω.πριν λιγα χρονια καποιοι κλεισανε την ζαχαρη στην ξανθη που ειχε αλλο 1/3 των υπαλληλων και αναστεναζε ο νομος
αν δεν εκανε τα βιζον πως τα λενε ο ρωσος δεν θα τα εκανε καποιος αλλος?γιατι πρεπει να κριτικαρω τον προεδρο του ΠΑΟΚ ως θεσμο και οχι ως προεδρο?
ολα αυτα γραφονται σε γαμωσαιτ αντιΠΑΟΚσηδικα και πεφτουμε στη λουμπα παντα μα παντα .αυτοι που θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο ξερουν που να μας χτυπησουν. το εχω γραψει πολλες φορες ειμαστε πολυ προβλεψιμοι ως οπαδοι ως λαος γενικα
τον σαββιδη να τον κρινω στο εργο του στην ομαδα,ναι,εκει φαινεται να βαζει χρημα. το παιζουμε ολοι ξυπνητζηδες ,τα ελεγα εγω και ετσι. πολλες φορες ,τις περισσοτερες μαλον ολοι αλλοιως ξεκινανε αλλα στην πορεια αλλαζουν και μας τρωνε τα φραγκα και τα σωθικα του συλλογου,μαλον μπορει λεω εγω να τους εξωθουμε και εμεις με την συμπεριφορα μας εκει. δεν ξερω.ξερω ομως πως συμπεριφορες τετοιες και μιρλα και να διυλιζουμε τα παντα δεν εφεραν καλο. δεν μπορει να ειναι ολοι κλεφτες. εγω λεω οτι καποιους τους καναμε εμεις .
πραγματικα χωρις να εχω διαθεση για διχονοια ,οπως το παρει ο καθενας ,ας ενωθουμε ολοι πρασγματικα για το καλο του συλλογου.αυτο φοβουνται ρε σεις εδω κατω .μας ενωνει ο ΠΑΟΚ και οπως τον αντιλαμβανεται ο καθενας μας ,δεν παυει να ειναι ΠΑΟΚ .να μεινουμε σε αυτο και ας αφησουμε ολα τα αλλα εξω .το γραφω τωρα ,μπορει να εχω αδικο ,το λεω ,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι την κυριακη με τον γαμωπουστα το στουντιο 35 θα εκνευριστω στη γαμωπολη ,αφανταστα μαλιστα και θα ευχομαι να τους τα γαμησει ολα ο ρωσος.γιατι βλεπω παλι οτι ξαφνικα ενωθηκε ολος ο γαβρος για το ματς της κυριακης.αυτο ζω τουλαχιστον εδω κατω ολη την εβδομαδα. ουτε στην ευρωπη δεν κανανε ετσι.
φοβουνται τον ΠΑΟΚ και τριβουν τα χερια τους οταν εμεις ειμαστε διαλυμενοι.ακομη και τα βαζελοχανουμα θελουν πιο πολυ νικη του πουστη για προφανεις λογους.