Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 295819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maurh8yella

• Guest
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1580 on: March 28, 2013, 02:39:31 »
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ Κ. ΣΑΒΒΙΔΗ;

συγχαρητήρια για την βοήθεια σου απέναντι στον aderfo μας.....

πρέπει να ξέρεις όμως ένα και το είπαμε και θα ξαναλέμε mεχρί να το καταλάβεις...
εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε γαύροι στη θέση του γαύρου..
με αυτήν την απόφαση για την αθώωση του κοντού αυτό προδιαφαίνεται..
θέλουμε ισονομία αλλα όχι και να αδικούμε τους υπολοιπους...
έκανε μαλακια να την φάει να μην του χαριστεί κανένας..όπως θα πρέπει να γίνετε με όλους μικρούς και μεγάλους..

ΖΗΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΝΟΙΑ..

δεν το γουστάρουμε αυτό το γαβρηλικοί

MONO ΕΤΣΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Π.Α.Ο.Κ.
ΤΡΩΜΕ ΑΔΙΚΙΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

minmin

• Guest
« Reply #1581 on: March 28, 2013, 15:56:12 »
σημερα μιλουσα με ενα φιλαρακι που δουλευουμε μαζι και εχει καταγωγη απο Κοζανη
ενας ξαδερφος του απο κει του ειπε οτι ο Σαββιδης εχει μπει γερα στην βυρσοδεψια Κοζανης/Καστοριας

επειδη με ειπε κατι ψιλοπαραξενα πραματα, πχ εναμιση μυριο για κλουβια για τα κουναβια τα βιζον πως σκατα τα λενε...
ας πει κανενας της περιοχης αν ειναι μαλακιες (που μαλλον ειναι - τουλαχιστον οπως του τα περιγραψαν)

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1582 on: March 28, 2013, 16:40:50 »
ΤΑ ΒΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΝΕΣ...
« Last Edit: March 28, 2013, 17:09:27 by Capricorn »
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1583 on: March 28, 2013, 17:01:43 »
Χρονια πολλα μεγαλομετοχε,σε ευχαριστουμε για την βοηθεια του αδελφου μας...

Ευχομαι ....τωρα που μεγαλωσες...να ανοιξεις τα ματια σου κ να δεις τα φιδια που σε περιβαλουν βλεπε Βρυζας κ λοιπα γατια...Ευχομαι να γινεις σοφοτερος και να δειξεις κ λιγο την δυναμη σου βοηθωντας τα αδελφια μας που σαπιζουν αδικα στην φυλακη..
Τελος σου ευχομαι να μετανιωσεις πολυ πικρα που αφησες να φυγει ο Γκαρσια απο την οικογενεια μας...Αυτο προσωπικα εγω ειναι κατι που δεν μπορω να συγχωρησω σε κανεναν σας...

Ρισπεκτ!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1584 on: March 28, 2013, 17:11:04 »
ενας ξαδερφος του απο κει του ειπε οτι ο Σαββιδης εχει μπει γερα στην βυρσοδεψια Κοζανης/Καστοριας

επειδη με ειπε κατι ψιλοπαραξενα πραματα, πχ εναμιση μυριο για κλουβια για τα κουναβια τα βιζον πως σκατα τα λενε...
ας πει κανενας της περιοχης αν ειναι μαλακιες (που μαλλον ειναι - τουλαχιστον οπως του τα περιγραψαν)

Καλά τα λέει, έχει κάνει φάρμες με ζωάκια βιζόν. Τα μεγέθη ακριβώς δεν τα ξέρω, άκουσα και εγώ ότι έριξε αρκετό χρήμα, θα προσπαθήσω να μάθω κάτι πιο επίσημο...

EDIT: Με μια γρήγορη έρευνα, δεν το έχει ολοκληρώσει γιατί υπάρχει έλλειψη τροφής για τα ζωάκια και δεν ανοίγουν νέες φάρμες.
« Last Edit: March 28, 2013, 17:31:30 by Greenleaf »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1585 on: March 28, 2013, 20:12:55 »
Στην Κοζάνη και στη Σιάτιστα υπάρχουν 35 εκτροφεία βιζόν που παράγουν πάνω από 45.000 δέρματα τον χρόνο, ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας δραστηριοποιούνται εκατοντάδες επιχειρήσεις γουνοποιίας, με το 70% της παραγωγής να απορροφάται από τη ρωσική αγορά.

Οπου υπαρχει καπνος μαλλον θα υπαρχει και φωτια..  ;)

minmin

• Guest
« Reply #1586 on: March 28, 2013, 22:00:07 »

EDIT: Με μια γρήγορη έρευνα, δεν το έχει ολοκληρώσει γιατί υπάρχει έλλειψη τροφής για τα ζωάκια και δεν ανοίγουν νέες φάρμες.

ελεγε ο ξαδερφος του δικου μου οτι ο Σαββιδης θα κανει αμεσα εισαγωγες καμποσους τονους τροφης απο τα εξωτερικα
για τα κλουβια τα σκασε μπραφ και αφησε και κατι πεντακοσαευρα σε μπουρμπουαρια, ετσι για την φαση...

επισης εγω μιλαω για περιοχη Γαλατινης αλλα φανταζομαι θα εχει χωθει γενικα σε οσες περιοχες ασχολουντε με το γδαρσιμο ανημπορων κουναβιων για ξιπασμενες θειτσες  >:(

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1587 on: March 29, 2013, 01:11:16 »
O ιβαν ας παει να γδαρει τα παιδια του για ενα μανικι γουνας και οι πουταναρες που τις φορανε ας αφησουν τα βιζον και ας φορεσουν καμια ψωλη με ζαρες.
Και εκεινα τα μικρα τα πουτανακια με τις ugg που τις κανανε και μοδα και τις εχουν απο 2 ζευγαρια η καθε μια, τον πουτσο να παρουν και αυτες. Να πιανουν τον θυσαυρο τους (ατςςςςς) και να βγαινουν αραχνες απο την αγαμησια. Μπαζα.

Ανθρωποι ειστε και φαινεστε γαμω την φυλή σας.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1588 on: March 29, 2013, 01:35:43 »
:lol:  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1589 on: March 29, 2013, 11:22:24 »

Στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, DONSKOY TABAK κατέληξε το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της  ΣΕΚΑΠ (Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία Ελλάδος).

Η Αγροτική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα πως σστο πλαίσιο του διενεργηθέντος διαγωνισμού για τη μεταβίβαση 1.849.171 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ, η εταιρεία DONSKOY TABAK JSC ανακηρύχθηκε ως προτιμητέος υποψήφιος.

Σημειώνεται πως τέσσερις συνολικά υποψήφιοι κατέθεσαν προσφορές για την αγορά του 50,36% που κατέχει στη ΣΕΚΑΠ. Η DONSKOY TABAK JSC (Ρωσία), BIOSYNTEC S.A. (Γαλλία), EUROPEAN TOBACCO A.S. (Τουρκία) και η SEBA/ΕΛΓΕΚΑ (Τουρκία/Ελλάδα).

Οι προσφορές αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης της υπό Ειδική Εκκαθάριση ΑΤΕ ΑΕ σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης (Deloitte).

H απόκτηση της ΣΕΚΑΠ είναι η τρίτη επιχειρηματική προσπάθεια του ομογενούς επιχειρηματία στην Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί η εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανάληψη διαχείρισης του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace».

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=267551
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1590 on: March 29, 2013, 11:36:28 »
μποτες ugg kingare φοραει και το σεντερ φορ σου ο κλαους :'( :'(
Υ.Γ.που εισαι ρε Ζλαταν με το φλαταρι σου :'( :'( :'( :'(

Offline carlos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1591 on: March 29, 2013, 15:59:38 »

Στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, DONSKOY TABAK κατέληξε το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της  ΣΕΚΑΠ (Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία Ελλάδος).

Η Αγροτική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα πως σστο πλαίσιο του διενεργηθέντος διαγωνισμού για τη μεταβίβαση 1.849.171 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ, η εταιρεία DONSKOY TABAK JSC ανακηρύχθηκε ως προτιμητέος υποψήφιος.

Σημειώνεται πως τέσσερις συνολικά υποψήφιοι κατέθεσαν προσφορές για την αγορά του 50,36% που κατέχει στη ΣΕΚΑΠ. Η DONSKOY TABAK JSC (Ρωσία), BIOSYNTEC S.A. (Γαλλία), EUROPEAN TOBACCO A.S. (Τουρκία) και η SEBA/ΕΛΓΕΚΑ (Τουρκία/Ελλάδα).

Οι προσφορές αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης της υπό Ειδική Εκκαθάριση ΑΤΕ ΑΕ σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης (Deloitte).

H απόκτηση της ΣΕΚΑΠ είναι η τρίτη επιχειρηματική προσπάθεια του ομογενούς επιχειρηματία στην Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί η εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανάληψη διαχείρισης του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace».

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=267551

δε μπορω να καταλάβω πώς από τη μία, είμαστε εναντίον όσων ξεπουλάνε κάθε παραγωγικό πόρο αυτής της χώρας (πολιτικούς), από δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αεριο κλπ) μέχρι συνεταιρισμούς παραγωγών,
και από την άλλη δε λέμε κουβέντα για αυτούς που τους αγοράζουν (επενδυτές, sic), τσάμπα και σε συννενόηση με τους παραπάνω ::)!
αν πεσει ενας, πεφτουμε ολοι..

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1592 on: March 29, 2013, 17:09:08 »
με ολο το σεβασμο ο καπνος δεν ειναι δημοσιο αγαθο...ουτε το βαμβακι...και τελος παντων ο συνεταιρισμος καπνωπαραγωγων εχει συμφωνησει να πουλαει στη σεκαπ...δε βλεπω κατι περιεργο ή λαθος σε αυτο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1593 on: March 29, 2013, 17:57:31 »

Καλά τα λέει, έχει κάνει φάρμες με ζωάκια βιζόν. Τα μεγέθη ακριβώς δεν τα ξέρω, άκουσα και εγώ ότι έριξε αρκετό χρήμα, θα προσπαθήσω να μάθω κάτι πιο επίσημο...

α ετσι εξηγειται που εχουμε ακομα κατι ζωακια στυλ Γιαννου, Ρομπερ, Ετο, Κατσικα κλπ.....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1594 on: March 29, 2013, 20:43:05 »
συγνωμη ρε παιδια γιατι θα τρελαθω
γιατι γινομαστε γαβροι στη θεση του γαβρου.(ντρεπομαι και που το γραφω)δλδ θα επρεπε να μην επεφτε στην εφεση η ποινη του κοντου για να εχουμε αισθημα αδικιας?(και ας ειναι ο κοντος ετσι?μπορει να ηταν και καποιος αλλος)
γιατι πρεπει να ξερουμε ολες τις δουλειες του ρωσου. δλδ τοσα χρονια ξεραμε ολων των αλλων προεδρων?φανερες και μη ?
γιατι πρεπει να κριτικαρουμε οτι κανει ,οτι λεει ,οτι αγοραζει .η σεκαπ π.χ εχει το 1/3 των υπαλληλων στην ξανθη .μακαρι να εχουν δουλεια λεω εγω.πριν λιγα χρονια καποιοι κλεισανε την ζαχαρη στην ξανθη που ειχε αλλο 1/3 των υπαλληλων και αναστεναζε ο νομος
αν δεν εκανε τα βιζον πως τα λενε ο ρωσος δεν θα τα εκανε καποιος αλλος?γιατι πρεπει να κριτικαρω τον προεδρο του ΠΑΟΚ ως θεσμο και οχι ως προεδρο?

ολα αυτα γραφονται σε γαμωσαιτ αντιΠΑΟΚσηδικα και πεφτουμε στη λουμπα παντα μα παντα .αυτοι που θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο ξερουν που να μας χτυπησουν. το εχω γραψει πολλες φορες ειμαστε πολυ προβλεψιμοι ως οπαδοι ως λαος γενικα
τον σαββιδη να τον κρινω στο εργο του στην ομαδα,ναι,εκει φαινεται να βαζει χρημα. το παιζουμε ολοι ξυπνητζηδες ,τα ελεγα εγω και ετσι. πολλες φορες ,τις περισσοτερες μαλον ολοι αλλοιως ξεκινανε αλλα στην πορεια αλλαζουν και μας τρωνε τα φραγκα και τα σωθικα του συλλογου,μαλον μπορει λεω εγω να τους εξωθουμε και εμεις με την συμπεριφορα μας εκει. δεν ξερω.ξερω ομως πως συμπεριφορες τετοιες και μιρλα και να διυλιζουμε τα παντα  δεν εφεραν καλο. δεν μπορει να ειναι ολοι κλεφτες. εγω λεω οτι καποιους τους καναμε εμεις .
πραγματικα χωρις να εχω διαθεση για διχονοια ,οπως το παρει ο καθενας ,ας ενωθουμε ολοι πρασγματικα για το καλο του συλλογου.αυτο φοβουνται ρε σεις εδω κατω .μας ενωνει ο ΠΑΟΚ και οπως τον αντιλαμβανεται ο καθενας μας ,δεν παυει να ειναι ΠΑΟΚ .να μεινουμε σε αυτο και ας αφησουμε ολα τα αλλα εξω .το γραφω τωρα ,μπορει να εχω αδικο ,το λεω ,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι την κυριακη με τον γαμωπουστα το στουντιο 35 θα εκνευριστω στη γαμωπολη ,αφανταστα μαλιστα και θα ευχομαι να τους τα γαμησει ολα ο ρωσος.γιατι βλεπω παλι οτι ξαφνικα ενωθηκε ολος ο γαβρος για το ματς της κυριακης.αυτο ζω τουλαχιστον εδω κατω ολη την εβδομαδα. ουτε στην ευρωπη δεν κανανε ετσι.
φοβουνται τον ΠΑΟΚ και τριβουν τα χερια τους οταν εμεις ειμαστε διαλυμενοι.ακομη και τα βαζελοχανουμα θελουν πιο πολυ νικη του πουστη για προφανεις λογους.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1595 on: March 29, 2013, 23:11:04 »
ετσι ειναι μπανε, ομως ειδικα για κυριακη (περι ενωσης κ νικης) ασ' τους να χασουν το δρομο κ να παρουν το ματς. γιατι ετσι κοβω κ τα 2 χερια μου οτι θα αποκοιμηθουν κ το κυπελλο της παρηγοριας θα ειναι μια απλη κ ευκολη υποθεση για τον ΠΑΟΚ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1596 on: March 30, 2013, 05:32:00 »
Πες τα ρε μπανε γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε (απο συνοπαδους μας κιολας!). Εδω οι εχθροι γελουσανε με την ποινη των 6 αγωνιστικων, και εμεις σωνει και καλα να βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας.
Αποδοθηκε δικαιοσυνη. Τελεια και παυλα. Ουτε ευνοηθηκαμε ουτε αδικηθηκαμε
ΠΑΟΚ G4Α

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1597 on: March 30, 2013, 08:53:25 »
δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτη τη χωρα ουτως ή αλλως
δικαιοσυνη υπαρχει μονο για αυτους που ΄κατεχουν' οι υπολοιποι πανε στο σωρο

θα παραδεχτω το σαββιδη οταν μεσω της ΕΠΟ εξασφαλισει οτι το βιντεο θα ειναι αποδεικτικο στοιχειο, οι 'δικαστες' παψουν να ειναι δικηγοροι και οι τιμωριες απονεμονται σε μια νυχτα με βαση ενα ξεκαθαρο νομο που δεν αφηνει περιθωρια για αμφισβητισεις...εκει θελω το μεγαλομετοχο μου, αν ειναι μαγκας...αλλα ειναι δαγκας, γιατι μονο για τη κοκκινη του σαλπι νοιαστηκε, αρα εγινε απο προωπικο κινητρο και οχι γενικο, ουτε καν της ομαδας

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1598 on: March 30, 2013, 10:57:34 »
καπακι

Την απόφαση να «ξηλώσουν» όλα τα μέλη των πειθαρχικών επιτροπών, λόγω της απόφαση για μείωση της ποινής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, φέρονται να πήραν στην ΕΠΟ.
Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN
Αρκετά είναι τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Ένα από αυτά αφορούσε και στην απόφαση να μειωθεί μόλις στη μία αγωνιστική, από τις έξι που του είχαν επιβληθεί αρχικά, η ποινή στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Το γεγονός αυτό μάλιστα οδήγησε τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να εξουσιοδοτήσουν τον Γιώργο Σαρρή να αντικαταστήσει όλα τα μέλη των πειθαρχικών επιτροπών, σύμφωνα με το «Goal»!

H πρόθεση αυτή φέρεται να είχε εκφραστεί και παλαιότερα, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν σε... έργα, κάτι που είναι αρκετά πιθανό να γίνει τώρα.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1599 on: March 30, 2013, 10:58:58 »
συγνωμη ρε παιδια γιατι θα τρελαθω

ολα αυτα γραφονται σε γαμωσαιτ αντιΠΑΟΚσηδικα και πεφτουμε στη λουμπα παντα μα παντα .αυτοι που θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο ξερουν που να μας χτυπησουν. το εχω γραψει πολλες φορες ειμαστε πολυ προβλεψιμοι ως οπαδοι ως λαος γενικα
τον σαββιδη να τον κρινω στο εργο του στην ομαδα,ναι,εκει φαινεται να βαζει χρημα. το παιζουμε ολοι ξυπνητζηδες ,τα ελεγα εγω και ετσι. πολλες φορες ,τις περισσοτερες μαλον ολοι αλλοιως ξεκινανε αλλα στην πορεια αλλαζουν και μας τρωνε τα φραγκα και τα σωθικα του συλλογου,μαλον μπορει λεω εγω να τους εξωθουμε και εμεις με την συμπεριφορα μας εκει. δεν ξερω.ξερω ομως πως συμπεριφορες τετοιες και μιρλα και να διυλιζουμε τα παντα  δεν εφεραν καλο. δεν μπορει να ειναι ολοι κλεφτες. εγω λεω οτι καποιους τους καναμε εμεις .

Ήθελα να τα γράψω κι εγώ πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο. Ιδιαίτερα με αφορμή την άσχημη τροπή για τον ΠΑΟΚ της υπόθεσης Γκαρσία.
Έχουμε καεί στο παρελθόν και είμαστε υπερβολικά επιφυλακτικοί και γκρινιάρηδες. Κι εγώ ετσι είμαι αλλά πρέπει να το τιθασεύσουμε. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι μπορεί να έχουμε έναν πρόεδρο-ιδιοκτήτη που για πρέπει φορά θέλει να κερδίσει ο ίδιος μέσω των επιτυχιών και του ΠΑΟΚ. Αμοιβαίο κέρδος δηλαδή. Γιατί να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας; Ας περιμένουμε με τα μάτια μας ανοιχτά.

Υ.Γ. Μετά τα πικρά χρόνια Βουλινού έχω αποφασίσει ποτέ ξανά αποχή. Η θέση μου είναι στην Τούμπα και στο Παλατάκι. Άσχετα από Δώνη, Σαλπιγγίδη, Γκαρσία κλπ.