Κατσε ρε baron οκ πλην Ατρομητου μπορει να μην πληρωσε αλλη ομαδα(θα δουμε και το καλοκαιρι τι θα γινει με τις ρητρες καποιων) αλλα ηρθαν 6 παιχτες Γεναρη μηνα που σιγουρα ολοι μαζι μεχρι το τελος της χρονιας θα κοστισουν πανω απο 1,5 μυριο.. 200χιλ μεσο ορο πες ο καθενας συν εφοριες κτλ μη σου πω και πιο πανω φτανει..
Λεφτα εχει βαλει και για να εξοφληθει μεχρι δεκαρας ο Ιβιτς, ο Χαλκιας και ο Μπολονι που και σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για σεβαστα ποσα που τους χρωστουσαμε.. οπως λεφτα μπαινουν πλεον καθε πρωτη του μηνος σε ολους τους κατι που πρεπει να γινεται πρωτη φορα μετα απο αιωνες.. και καποιοι παραλληλα περνουν και εναντι απο συμβολαια παλαιοτερων χρονων..
Τα παρακάτω δεν είναι για να διαφωνήσω αλλα κατά την άποψη μου στοιχεια που μένουν στην μβάντα όταν ακολουθούμε τον συλλογισμό σου:
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο AO κάτω κωλοπετιντσας αδελφέ.
ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ. Διαρκειας , εισιτήρια, τηλεοτικα, διαφημίσεις, mboutik.
Sorry αλλα κατά την άποψη μου το να διατήρησης την ομάδα που έχουμε τώρα δεν χρειάζεσαι εκατομμύρια. φτάνουν τα λεφτά που βγαίνουν και τώρα.
Νομίζω ότι ο παπας που τρώμε δεκαετίες για τις ομάδες που βάζουν τους προεδρους τους μέσα πρέπει να σταματήσει.
Έτσι λέω ότι για τις προσθήκες σε έμψυχο συν τις εξοφλήσεις δεν χρειαζόμασταν εκατομμυριούχο, τα πληρώναμε ως ΠΑΟΚ
για πλακα.Όταν δω μεταγραφή παίκτη αξιας με 7 ψηφίο νούμερο τα ξαναλέμε.
μέχρι τότε τα 50 χιλ. για τους μαυρούκους δεν με εντυπωσιάζουν