Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 294036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1240 on: February 16, 2013, 21:39:25 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

το κάναμε και συνθηματάκι ... και το μελοποιήσαμε ... αναμίξαμε και τη λέξη Π.Α.Ο.Κ. μάλιστα ...

θα νιώθει δέος ο Ιβάν ακούγοντας το στο γήπεδο ...
« Last Edit: February 16, 2013, 22:14:05 by tsakalaki »

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1241 on: February 16, 2013, 21:42:42 »
έλα ρε Μπάνις, αφού βλέπεις που πάει το πράμα...σε λίγο στην Τούμπα (πλην κάποιων σημείων της 4) θα μοιράζονται και κουπόνια ενίσχυσης των Χρυσών Σκατών

σιγά-σιγά η χαρά του κάθε φασίστα γίνεται ο ΠΑΟΚ με τον "πατριώτη" πόντιο στο τιμόνι
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

floudas4

• Guest
« Reply #1242 on: February 16, 2013, 21:49:26 »
Γαμω τα πολιτικά σας.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1243 on: February 16, 2013, 21:50:50 »
περιορίζουμε τον Π.Α.Ο.Κ. σε στενά όρια ...  αντί να τα διευρύνουμε συνεχώς ...

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ απο τη μία ...

απο την άλλη Μακεδονία Ξακουστή στο γήπεδο ...

δηλαδή όποιος δεν είναι απο Θεσσαλονίκη ... ή όποιος δεν είναι Μακεδόνας ... δε δικαιούται να σηκώσει το πανί ... ή να τραγουδήσει στο γήπεδο;;; αμφιβάλλω πολύ βέβαια στο κατά πόσοι απο αυτούς που το φωνάζουν είναι στην πραγματικότητα ...

κάπως έτσι κλεινόμαστε απο μόνοι μας στο καβούκι μας ... δημιουργούμε συνεχώς διχαστικές και διασπαστικές τάσεις ανάμεσά μας ... με τελικό αποτέλεσμα τον απόλυτο κατακερματισμό μας ...

τώρα με Ιβάν θα συμπεριλάβουμε και το Ελληνορθόδοξον στα χαρακτηριστικά μας ...

Μπράβο μας ... καλή συνέχεια λοιπόν ...  

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1244 on: February 16, 2013, 22:39:04 »
Εμαθα θα δωσει πριμ επειδη επαιξαν στη βροχη σημερα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1245 on: February 16, 2013, 22:44:10 »
Φυτό τΙ θα ψηφισεις μαρινακη η λευκο;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1246 on: February 16, 2013, 22:47:51 »
Και επειδή αρκετά σας τη χαρισαμε χομπιστες γιατι ρε πουστη άφησες τον ΠΑΟΚ ν διΑΛΥΘΕΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΟΤΙ θα μπεις ΣΤΗΝ ΠΑΕ ρε;; Επειδή δε μιλάμε ρε μαλακες νομιζετε οτι δε ξέρουμε τΙ παιζει;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1247 on: February 17, 2013, 19:59:56 »
Και μενα παντως μου προκαλει εντυπωση και απορια το εξης: Εβαλε 25 εκατομυρια σε κας στο ταμειο αλλα δεν εβαλε ας πουμε ενα-δυο-τρια εκατομμυρια για 5-6 παιχταραδες? Οχι οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος με τις μεταγραφες του Ιανουαριου (το αντιθετο, και το εχω ξαναπει) αλλα φανταζουν πλεον "μικρες" για το μεγεθος Σαββιδη. Η τα 25 μυρια φανταζουν "πολλα" για τις μεταγραφες του Ιανουαριου....

Και κατι ακομα: Σε μια ΑΕ ακομα κι αν ενας ειναι μοναδικος μετοχος, ΔΕΝ εχει δικαιωμα να βαλει χερι στο ΤΑΜΕΙΟ, αυτο λεγεται απιστια. Μου το ειχε πει πολλα χρονια πριν ενας δικηγορος, δε ξερω αν ισχυε τοτε κι αν ισχυει και σημερα. Στην πραξη δε ξερω αν συμβαινει, αν ελεγχεται απο καοιους ελεγκτικους μηχανισμους κλπ, Ας μας πει κανεις δικηγορος.
« Last Edit: February 17, 2013, 23:32:52 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1248 on: February 17, 2013, 21:13:47 »
Σχετικά με την πρώτη παράγραφο, μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα, μπορεί εύκολα να σου αντιτείνει ότι σιγά-σιγά γίνονται τα πράγματα και όχι όλα μαζί. Δε γίνεται και 15 μύρια και χρέη και μεταγραφάρες.
Όσο για το δεύτερο, εννοείται ότι δεν μπορεί να πάρει λεφτά από το ταμείο ο μοναδικός ιδιοκτήτης, αυτό είναι το νόημα της ΑΕ, δεν είναι το μπακάλικο που κληρονόμησε από τον προπάππου του, άλλο η τσέπη τους άλλο η εταιρεία
Πάνω σε αυτό εξάλλου στηρίζεται κατά κάποιο τρόπο και η σκανδαλώδης φορολογία των μεγαλοκαρχαριών, που εμφανίζονται πτωχευμένες οι εταιρείες τους και μπορεί και να κλείνουν, αλλά οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν  ;)

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1249 on: February 17, 2013, 23:01:20 »
jo σε πιο ξενοδοχείο να κλείσω ρε ?
ξέρεις από τόκιο δεν σκαμπάζω...
έχει ηλεκτρικό εκεί να γίνει καμια μανούρα?
jo κλείσε και για μένα....
a ρε γαρντασαρε

ps: se pia omada pezei o ntiogo ayti thelo antipalo

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1250 on: February 17, 2013, 23:06:47 »
ρε συ μπύρες έχει εκεί η θα μας ποτίσουν τίποτε άλλο ξερογο ? 8)

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1251 on: February 17, 2013, 23:08:44 »
ke ton trelo soy ton lao

PAOK edo PAOK ekei PAOK tha eime mia zoi ke oso zo tha sagapo gia ton dikefalo aeto

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1252 on: February 17, 2013, 23:10:48 »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1253 on: February 17, 2013, 23:12:40 »
http://www.youtube.com/watch?v=4N3nvxI5py0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1254 on: February 17, 2013, 23:14:35 »
Τι θα γίνει ρε σεις με τα αγγλικά..? δηλαδή ντε κ καλά να γίνουμε κακοί..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1255 on: February 17, 2013, 23:33:04 »
δεν ξερω αλλα απο τοτε που ηρθες το μονο που εχω σαν στο στοχο και θα με κανει να χαρω ειναι να πεσει ο αρουλης  αν και δε το βλεπω αφου δημιουργησες παικτες και φιλαθλους δημ. υπαλληλους. ειτε χασω ειτε κερδσω εχω τις ιδιες δηλωσεις απο ενα σακο  με σκατα που εχεις για προπονητη ο αρχηγος σου χειροκροταει τις βαζελες ο αλλος τρωει με στελεχος τον χανουμιων μετα το ματσ που αυτοι οσες φορες se βρηκαν  ετσι χρειαζοσουν 4 δαχτυλα για νε μeτρησεις το scrore (εντος και εκτος) και ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ(εκτος  απο τους 1000 μπερδεμενους πρεζακιδες)  που το μονο που τους νοιαζει ειναι να χειροκροτουν τον κοντο

baron

• Guest
« Reply #1256 on: February 17, 2013, 23:34:37 »
Και μενα παντως μου προκαλει εντυπωση και απορια το εξης: Εβαλε 25 εκατομυρια σε κας στο ταμειο αλλα δεν εβαλε ας πουμε ενα-δυο-τρια εκατομμυρια για 5-6 παιχταραδες? Οχι οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος με τις μεταγραφες του Ιανουαριου (το αντιθετο, και το εχω ξαναπει) αλλα φανταζουν πλεον "μικρες" για το μεγεθος Σαββιδη. Η τα 25 μυρια φανταζουν λιγα για τις μεταγραφες του Ιανουαριου....

Και κατι ακομα: Σε μια ΑΕ ακομα κι αν ενας ειναι μοναδικος μετοχος, ΔΕΝ εχει δικαιωμα να βαλει χερι στο ΤΑΜΕΙΟ, αυτο λεγεται απιστια. Μου το ειχε πει πολλα χρονια πριν ενας δικηγορος, δε ξερω αν ισχυε τοτε κι αν ισχυει και σημερα. Στην πραξη δε ξερω αν συμβαινει, αν ελεγχεται απο καοιους ελεγκτικους μηχανισμους κλπ, Ας μας πει κανεις δικηγορος.

Να μην αλλάζουμε το νόημα των λέξεων.
Μεταγραφή είναι: Παίρνω παίκτη που έχει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα. Πληρώνω το συμβόλαιο (παίρνει η ομάδα του) πληρώνω τον παίκτη. Τον έχω suµbolaio και κάνω ότι θέλω εγώ.

Εμείς ποιον παίκτη met--- εγγράψαμε?

Τον Itantz... εμενα πάντως μου φαίνεται ότι πήραμε έναν ελεύθερο και κάτι δανεικούς.

Το κατά ποσο έβαλε λοιπόν χρήμα σε παίκτες το αφήνω εντελώς στα έξω.

Το κατά ποσο έσταξε ζεστό χρήμα σε μια AMK που έγινε μόνον για αυτόν , θα το δούμε σε λίγο καιρό.
Εγώ αμφισβητώ ότι ο τύπος έβαλε παραπάνω από τα εντελώς απαραίτητα.το χρήμα σίγουρα είναι υπό κάποια μορφή εγγυήσεων, από τράπεζες ίσως, από εταιρείες που  δεν θα μπορεί να γίνει έλεγχος.

Ναι δεν έχει δικαίωμα να βάλει χέρι στο ταμείο. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι το χρήμα μπαίνει ντε και καλά στο ταμείο ούτε ότι δεν υπάρχουν τρόποι να εκρεύσει το "χρη" χωρίς να διαπρατηθει αδίκημα. Ότι και να είναι εμείς θα το μάθουμε κατόπιν εορτής.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1257 on: February 18, 2013, 00:09:58 »
Κατσε ρε baron οκ πλην Ατρομητου μπορει να μην πληρωσε αλλη ομαδα(θα δουμε και το καλοκαιρι τι θα γινει με τις ρητρες καποιων) αλλα ηρθαν 6 παιχτες Γεναρη μηνα που σιγουρα ολοι μαζι μεχρι το τελος της χρονιας θα κοστισουν πανω απο 1,5 μυριο.. 200χιλ μεσο ορο πες ο καθενας συν εφοριες κτλ μη σου πω και πιο πανω φτανει..

Λεφτα εχει βαλει και για να εξοφληθει μεχρι δεκαρας ο Ιβιτς, ο Χαλκιας και ο Μπολονι που και σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για σεβαστα ποσα που τους χρωστουσαμε.. οπως λεφτα μπαινουν πλεον καθε πρωτη του μηνος σε ολους τους κατι που πρεπει να γινεται πρωτη φορα μετα απο αιωνες.. και καποιοι παραλληλα περνουν και εναντι απο συμβολαια παλαιοτερων χρονων..

Το περιεργο ειναι γιατι τον Αυγουστο διστασε να ενισχυσει την ομαδα και να θεσει απο τοτε στοχους σε διαφορετικη βαση? Ειχε λιγο χρονο μπροστα του λενε καποιοι επειδη μας πηρε γυρω στις 10 Αυγουστου.. παπαρια δικαιολογια λεω εγω γιατι ηταν δρομολογημενο να μας παρει απο πολυ νωριτερα.. ακομα 6,5 μηνες μετα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξηγηθηκε ετσι το καλοκαιρι και ουσιαστικα αφησε την ομαδα να αποκλειστει απο την ευρωπη(αυτο δεν το πιστευω και τοσο γιατι φανηκε οτι την Ραπιντ μπορουσε να την περασει και η αντερ20 του ΠΑΟΚ) αλλα και να μην θεσει μεγαλους στοχους για το πρωταθλημα παρα μονο την 1η θεση στα πλει οφ του Μαιου.. τεσπα δεν νομιζω να παρουμε και ποτε απαντηση

Συνεχιζω να τον βλεπω καχυποπτα μεχρι τελειωσει το παραμυθακι με την διοικηση πρωτοδικειου και αναλαβει πραγματικα τα χρεη της ομαδας.. δεν μπορω ομως να μην του αναγνωρισω καποια πραγματα..σιγουρο ο απωτερος σκοπος του ειναι αλλος με βιομηχανιες ζαχαρης, σεκαπ, Μακεδονια παλας κτλ κτλ αλλα στα αρχιδια μου.. τον ΠΑΟΚ μας να παει μπροστα και ας ερθει να αγορασει και την μανα μου!

Υ.Γ. Λιγο εξυπνοι να ηταν οι συμβουλατορες του και να τον λεγανε να ασχοληθει λιγο με το θεμα των συνοπαδων μας μπας και καταφερνε να βοηθησει την κατασταση και θα ηταν ο πρωτος μαγκας.. οι λευκες επιταγες θα πηγαιναν συννεφο μετα..

Υ.Γ2 Διαβαζω στο αρθρο του Κολκα επι λεξη..  την επομένη που γυρίσαμε Θεσσαλονίκη μισοκοιμησμένοι από τα χίλια χιλιόμετρα που φάγαμε στη μάπα για να δούμε μία λασπομαχία.

Τι εγινε ρε? Κοπηκε το τσαρτερ? Αμαξατοι πλεον? Οχι με την αποστολη? Τερμα το τζαμπανταν? Αυτες ειναι μεγαλυτερες νικες και στα αρχιδια μου τα 0-0 στο οακα.. απο κατι τετοια ξεκινας να αλλαξεις οριστικα σελιδα..

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1258 on: February 18, 2013, 01:06:07 »
οσο δε βρισκει καποιον καταλληλο να μπει μπροστα και να διοικησει την ομαδα και να παρει και την ευθυνη ή δεν ασχολειται ο ιδιος, χαιρι δε βλεπουμε.
ο τσισιακοφ ειναι υπαλληλος ο ζησης υπαλληλος..μεχρι να παρει χαμπαρι ποιος αξιζει ποιος οχι η φετινη χρονια παει στραφι, ευχομαι οχι και το καλοκαιρι...
ενταξει τα χρεη ενταξει το προπονητικο, αλλα πρωταθλημα στην εξυγιανση δε γουσταρω να παρω ουτε γουσταρω να χω το προπονητικο του αιωνα...αυτα ολα ειναι συμπληρωματικα...στο χορτο γραφεται η ιστορια και παραγεται δοξα...εκει λοιπον ειμαστε κοταρες με ευθυνη και του προεδρου πλεον
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

baron

• Guest
« Reply #1259 on: February 18, 2013, 01:53:50 »
Κατσε ρε baron οκ πλην Ατρομητου μπορει να μην πληρωσε αλλη ομαδα(θα δουμε και το καλοκαιρι τι θα γινει με τις ρητρες καποιων) αλλα ηρθαν 6 παιχτες Γεναρη μηνα που σιγουρα ολοι μαζι μεχρι το τελος της χρονιας θα κοστισουν πανω απο 1,5 μυριο.. 200χιλ μεσο ορο πες ο καθενας συν εφοριες κτλ μη σου πω και πιο πανω φτανει..

Λεφτα εχει βαλει και για να εξοφληθει μεχρι δεκαρας ο Ιβιτς, ο Χαλκιας και ο Μπολονι που και σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για σεβαστα ποσα που τους χρωστουσαμε.. οπως λεφτα μπαινουν πλεον καθε πρωτη του μηνος σε ολους τους κατι που πρεπει να γινεται πρωτη φορα μετα απο αιωνες.. και καποιοι παραλληλα περνουν και εναντι απο συμβολαια παλαιοτερων χρονων..

Τα παρακάτω δεν είναι για να διαφωνήσω αλλα κατά την άποψη μου στοιχεια που μένουν στην μβάντα όταν ακολουθούμε τον συλλογισμό σου:

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο AO κάτω κωλοπετιντσας αδελφέ.
ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ. Διαρκειας , εισιτήρια, τηλεοτικα, διαφημίσεις, mboutik.

Sorry αλλα κατά την άποψη μου το να διατήρησης την ομάδα που έχουμε τώρα δεν χρειάζεσαι εκατομμύρια. φτάνουν τα λεφτά που βγαίνουν και τώρα.

Νομίζω ότι ο παπας που τρώμε δεκαετίες για τις ομάδες που βάζουν τους προεδρους τους μέσα πρέπει να σταματήσει.

Έτσι λέω ότι για τις προσθήκες σε έμψυχο συν τις εξοφλήσεις δεν χρειαζόμασταν εκατομμυριούχο, τα πληρώναμε ως ΠΑΟΚ για πλακα.

Όταν δω μεταγραφή παίκτη αξιας με 7 ψηφίο νούμερο τα ξαναλέμε.

μέχρι τότε τα 50 χιλ. για τους μαυρούκους δεν με εντυπωσιάζουν