Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1080 on: February 13, 2013, 20:55:03 »
Κατι baronides και κατι Καταλαδες ειναι ικανοι και πρωταθλημα να παρουμε να βγουν και να πουν οτι ειστε προβατα που πανηγυριζετε.... :lol:

ΜISERY
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1081 on: February 13, 2013, 21:02:51 »
Ο χώρος του ποδοσφαίρου (και οποιοσδήποτε βασικά χώρος) στην Ελλάδα βρωμάει. Βρωμάει απαίσια και είναι παράδεισος για οποιουδήποτε είδους λαμόγιο θέλει να κονομήσει. Δηλαδή πόσο παραπάνω θετικά είναι τα δείγματα Σαββίδη από αυτά του Μπατατούδη (είναι τρελός ο πρόεδρος) και -πολύ περισσότερο- Ζαγοράκη που παραλίγο να σου πάρει πρωτάθλημα;
Δεν υπάρχουν θετικά ή αρνητικά σημάδια όταν δεν υπάρχει αντικειμενική και σωστή ενημέρωση. Στην Ελλάδα χρειάζονται πράξεις. Όταν δούμε πράξεις μπορούμε να αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Προσωπικά έχω αηδιάσει τόσο με όλα τα σκατά που τόσα χρόνια λυμαίνονται την ομάδα που αγαπάω που θέλω όσο τίποτα να πιστέψω ότι βρήκαμε έναν χωσάδα που θα μας κάνει ομαδάρα. Αλλά θα αισθανθώ πολύ μαλάκας (για άλλη μια φορά), μετά από 2-3 χρόνια αν αποδειχτεί ότι έγλυφα τα παπάρια κάποιου κοπρίτη που χρέωσε κι άλλο την ομάδα.

Θέλει νομίζω υπομονή και όσο κλισέ και ξενέρωτο κι αν ακούγεται...ούτε ισοπέδωση, αλλά ούτε και υπέρμετρο ενθουσιασμό.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τον κύριο Σαββίδη ... τζάμπα μάγκας δε μπορεί πλέον να γίνεται κανείς από τον ΠΑΟΚ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

baron

• Guest
« Reply #1082 on: February 13, 2013, 21:52:14 »
Σου δειχνει εσενα αδερφε ο Σαββιδης οτι εχει καμια σχεση σε νοοτροπια και πρακτικες με τον........ Μπατμαν?

Οταν ο αλλος ψαχνεται να ξεχρεωσει η ομαδα και ψαχνεται για προπονητικο καινουργιο και βαζει ηδη τοσο χρημα στα ταμεια, ενα τουλαχιστον γαμημενο χαμογελο πρεπει να σκασει στα χειλη του καθε ΠΑΟΚτση

Τι έγινε ρε dike μου? Φοβερή αγωνια δείχνεις.

Δεν χρειάζεται τόση σπουδή. Τα βόδια θα μασήσουν εσύ δεν χρειάζεται να τραβάς ζόρι. Εκτος εάν έχει "μερoκαματο" η υπόθεση οποτε ... συγχωρεμένος.

Στους υπολοιπους: Καλο ξύπνημα σε ένα -δυο χρονια, ελπίζω όχι στην d" εθνική

Mεροκαματακι γερο, οχι μαλακιες.... ;)

Μη βιαζεσαι τοσο να καταστραφουμε...Δυσκολα εισαι...Εσφιξες....

χαχα.ακομα ασχολεισαι με τον τσαλτιδη του φορουμ?ο ανθρωπος λεει κατι απλα για να το πει.βλεπει παντου φαντασματα!

γράψε ότι θέλεις φλώρε

ποιος είναι βάλτος φαίνεται δεν περιμένει κανεις εμενα να τον δείξω. Να ξέρεις όμως εγκάθετε ότι αυτοί που δεν φουμάρουν ότι τους σερβίρουν είναι αρκετοί και είναι και αυτοί που μπορούν να κινητοποιήσουν κόσμο. Ξέρεις, αυτοί που γκρεμίζουν τα όνειρα του αφεντικού σου.

Εσύ, μη φαντασιόπληκτε, κανε αέρα στα αρχίδια μου τώρα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1083 on: February 13, 2013, 22:20:08 »
ενα πραγμα ρε παιδια να απαντησει και θα δω με λιγοτερη δυσπιστια την ολη κατασταση...

ποιο ειναι το επενδυτικο πλανο?? να ριξουμε τον ολυμπιακο απο την πρωτη θεση οπως μας ειχε πει??

συγνωμη αλλα τα λεφτα ειναι πολλα και οι στοχοι μεχρι στιγμης ασαφεις...

ποιο ειναι το πλανο για αγωνιστικο τμημα?? οι μεταγραφες στα εστιατορια?? ποιο το πλανο για το μαρκετινγκ?? ποιοι ειναι οι στοχοι για εισροες απο αλλες χορηγιες?? ποια η δομη της διοικησης εφοσον αυτη οριστει ως τακτικη??

ετσι απλα μερικες σκεψεις κανω....

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1084 on: February 13, 2013, 22:28:53 »
Όλοι καήκαμε και φυσάμε πλέον γιαούρτια, όλοι επιφυλακτικοί είμαστε αλλά μερικοί το γαμήσατε τη μάνα, pardon my French.
Καλή η τριβή και οι διαφορετικές γνώμες πάνω στο σημερινό, υγεία δείχνει και γνώθι σαυτόν, αλλά αν δεν απατώμαι οικτρά, στα ταμεία σήμερα έχει 15 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα απ' ότι χθες. Ούτε διακοσάδραχμο έβαλε ούτε 15 μύρια ψειριστική μας έκανε. Προς τι λοιπόν αυτό το μένος; Ο θυμόσοφος λαός εκτός από το ρητό του χυλού και του γιαουρτιού λέει και το "ακόμα δεν τον είδαμε και Γιάννη (ή Γιώργο ή Τέο ή Ζήση) τον εβγάλαμε".
Μεθοδικός είναι ο Τρομερός μέχρις εδώ και, σε πατάτα ολκής, δεν έχει υποπέσει. Μπορεί στο εγγύς μέλλον να κάνει μπορεί και όχι. Ας μη γίνουμε (εντελώς αντιστρόφως) σαν αυτούς που φτύνουμε στο δίπλα τσαρδί.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1085 on: February 13, 2013, 23:02:40 »
Όσα και να βάλεις καλά είναι, αλλά αν δεν βγουν έξω όσοι είναι στη στενή στ´αρχ..δια μου και εσυ και τα 25...από 25 αν δώσεις στις μανάδες τους,θα σου πουν να τα κάνεις ρολό και να τα βάλεις υπόθετο...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1086 on: February 13, 2013, 23:13:36 »
παρενθεση για να ξερετε με ποιους μιλατε

οταν οι καταλαδες ξεραν οτι θα μπει ο ιβαν στον ΠΑΟΚ εμεις τραβαγαμε τα αρχιδια μας ηλια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1087 on: February 13, 2013, 23:42:51 »
πλεον υπαρχει ορατος ο κινδυνος γαυροποιησης αν και ειναι νωρις αφου δεν εχει κατακτηθει ακομα τπτ. τα σημαδια παντως νοοτροπιας του κοσμου ειναι αρνητικα.
εξου και η 'μιζερια' απο μενα

Ετσι ακριβως.

Τα σημαδια που φαινονται δεν ειναι καθολου καλα και για μενα. Η εντυπωση που μου δινετε ειναι οτι ξαφνικα κατεβαζουμε τα ποστερ του γκαρσια και βαζουμε σαββιδαρα με σταυρο ορθοδοξιας και λιβανια στο χερι...  Ξαφνικα βλεπω ΠΑΟΚτσηδες να ανοιγουν διαπλατα τα κωλομερια τους για να ερθει ο τσαρος να τα ευλογισει, γιατι 30εκ ευρο σου λεει ειναι πολλα λεφτα, αρα αγαπαει και τον ΠΑΟΚ και θελει να τον κανει μεγαλο... Οκ, το dna αλλιωθηκε μεχρι μαλακιας απο εποχης τοντορα, αλλα ας παταμε και κανα φρενο που και που..

Απο ποτε ο ΠΑΟΚτσης ονειρευεται λεφτα στην ομαδα του και τιτλους τοσο λισασμενα οσο τα τελυταια ετη? Απο ποτε ρε πουστη μου για να κανει ετσι αυτη την στιγμη, λες και σηκωσε το ευρωπαικο?? Γιατι τετοια επαρση?? Γιατι να πεφτουν ολες οι αμυνες του λαου μας ετσι?? Που πηγε ο χυλος που τσουρουφλαγε και γιατι την πεσατε (οσοι την πεσατε) στο γιαουρτι ετσι με τα μουτρα?? Κρατηστε ρε και καμια πισινη, δεν κανει κακο ρε... Ολα αυτα επειδη οι αλλοι πεινανε και εμεις εχουμε λεφτα?? ΕΜΕΙΣ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. Οποτε, ναι ρε μαγκες, λογικο το βρισκω να εχουμε λεφτα σημερα (6 μηνες περασαν μονο...)... γιατι λοιπον να κανετε (οσοι κανετε) ετσι? χανω κατι??

Δεν θελω να πω οτι ο ρωσσος ειναι ντε και καλα λαμογιο... Δεν θελω να το παω εκει.. Δεν ξερω τι ειναι.
Ξερω ομως πως αυτος ο τυπος ΠΗΡΕ τον ΠΑΟΚ και καλιστα μπορει να τον μεταμορφωσει σε οτι σκατα φανταζεται το ρωσσικο κεφαλι του και να τον ψαχνεις μετα στο πουστοφ για να τον γαμησεις. Εμενα αυτο με φοβιζει γιατι εχω καποια δεδομενα στο κεφαλι μου, καταλοιπα απο την λελαπα ζαγορακη, που με κανουν να φυλλαω τα ρουχα μου. Για παραδειγμα (ως πιο τρανταχτο), που πριν κανα δυο χρονια φτασαμε στο σημειο σαν λαος να ερθει ο γκαγκατσης στην τουμπα, αυτος που μας ψωλιαζε με ολους τους τροπους επι μια 10ετια και βαλε, και να μην ακουστει κιχ απο κανεναν εκτος απο καποιους γραφικους που τους επεσε το κεφαλι απο τον σβερκο. Εμενα αυτο μου δειχνει οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι πλεον τοσο μπασταρδεμενος και ετοιμος (προικα ζαγορακη), που ισως να μπορει να δεχτει τα παντα ολα αρκει να παρει κουπες και διακρισεις... λεφτα.. διακρισεις... λεφτα... κουπες... εκδικηση στο μπουρδελο ποκ με καθε κοστος.. τρελα!!!

Θελει ρε μαγκες να βαλει λεφτα? ας βαλει
Θελει να φτιαξει ομαδαρα για τιτλους? ας φτιαξει
Εδω ειμαστε και θα φωναξουμε σε καθε πεταλο για τον μεγαλο ΠΑΟΚ. Δεν τον συζηταμε.

Την περιφανια του ΠΑΟΚτση ομως και τις αξιες που πρεσβευει αυτος ο συλλογος, δεν θελω ουτε καν να σκεφτει πως μπορει να τις ακουμπησει . και -
Εγω γαυρος στην θεση του γαυρου δεν θα γινω. Τα λεω απο τωρα που ειναι νωρις (ας πουμε), γιατι αυριο μπορει και να εχουμε γινει η δεξια τσεπη του κρατους και να μην τρεχει καστανο.

Και φυσικα τα λεω ολα αυτα σημερα που μπηκαν τα 15 ζεστα εκατομυρια οχι γιατι ειμαι μιζερος, αλλα γιατι με τα λυπης μου διακρινω πως ολες οι αμυνες μας σαν λαος για να προστατευθει η περιφανια, η νοοτροπια και οι αξιες του συλλογου εχουν παει περιπατο. Ολοι πινουν νερο στο ονομα του σαββιδη και στα αρχιδια τους. Αγνοια κινδυνου?? Ελληναρας πολτοποιημενος?? Ελληναρας χρυσοψαρο?? Μας ψεκαζουν?? Δεν ξερω τι σκατα γινετε..

Εγω να επενθυμησω καποια γραφικα ισως πλεον, του στιλ "κοινωνικο φαινομενο".. ο ΠΑΟΚ κανει κοσμο απο τον κοσμο του.. καλυτερα μια κουπα με την λεβεντια, παρα 40 κουπες με ψεμμα και πουστια.. και αλλα τετοια ομορφα πραγματα που μας εκαναν ΠΑΟΚ σε ολη την ελλαδα. Τρεμω στην ιδεα πως ολα αυτα θα γινουν σταχτυ μπροστα στα εκατομυρια του ρωσσου και τις προσδοκιες για κουπες και διακρισεις. Με τετοιες αμυνες/πισινές, ο σαββιδης σε κανα χρονο μπορει να κατεβασει τον δικεφαλο και να βαλει πουστοκεφαλο και κανεις να μην του πει τπτ,  μην ακουσουμε και κανα μπραβο στον ιβαν. Βλεπω να γινετε σαββιδης-λοβερ-γκρουπ αναλογο του τοντορας-λοβερ-γκρουπ, που ακομα και σημερα μεγαλο ποσοστο του κοσμου θα τον ηθελε πισω ή τον αναπολλει σαν αδερφαρα στα χουζουρια της. Αυτα βλεπω και βαραω κοκκινα, γιαυτο και κραζω μπας και συνελθουμε λιγακι και πατησουμε στα ποδια μας να δουμε τι συμβαινει και τουλαχιστον οπαδικα να κρατησουμε ενα επιπεδο..

Ενα τελευταιο θα πω και θα κλεισω με τις φοβιες μου και τα σεναρια μιζεριας μου για να μην κουρασω και αλλο...

Αδερφε ΠΑΟΚτση, ΑΝ τυχον πειραχθουν οι ιδεολογικες σταθερες του ΠΑΟΚ που μας εκαναν να γινουμε ΠΑΟΚ σε καθε γωνια της ελλαδας,
τα 30 εκατομυρια ευρο που εβαλε ο ρωσσος στον ΠΑΟΚ θα του μπουν στον πατο euro-euro... Και αμα λαχει μπορει και πιο ψιλα..

Στην αθηνα ειχα πολλες επιλογες για να ειμαι καθε χρονο στα γουστα με τροπαια και παιχταραδες. Οπως θα μπορουσα να κανω 10 λεπτα να παω γηπεδο και οχι 504χιλιομετρα.
Η επιλογη μου ηταν συνηδητη και επελεξα τον ΠΑΟΚ για αυτα που πρεσβευει και οχι γιατι μυριστηκα τροπαια και γουστα. Ο ΠΑΟΚ ειναι μαγκια και περιφανια. ΤΕΛΟΣ και σε οποιον του αρεσει. Εγω δεν αλλαξα, εσεις αλλαξατε. Εγω τον ΠΑΟΚ αγαπησα και οχι τον παοκ. Οποιος θελει παοκ, ας παει να γινει γαυρος να τελειωνουμε.

Μπορει μεχρι τοτε να εχουμε μεινει 100 γραφικοι ή δεν ξερω γω ποσοι, αλλα να ξερετε πως οσο βασταν τα ποδια μας θα κανουμε τα παντα για να του γαμηθει ο πατος σε τυχον διαστρεβλωμα των αξιων του συλλογου και καταπατηση της περιφανιας του ΠΑΟΚτση.

ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ρε πεταμενοι...

ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ

υγ. Ο σαββιδης σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι.... Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εκει παντα και στο μελλον μπορει και εσυ να θες αδερφε ΠΑΟΚτση να κανεις τον γιο σου Π.Α.Ο.Κ. στην αθηνα, στην πατρα, στην καλαματα, στην σπαρτη και οπου αλλου.... τι θα κανεις τοτε? θα μετρισεις τις κουπες??  Οι αξιες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ για κανενα πουστη και για κανενα χρηματικο ποσο. Παρτε το χαμπαρι.

Προστατευται την ιδεα που λεγετε Π.Α.Ο.Κ. ο καθενας απο μονος του και οπως μπορει.

Οβερ.
« Last Edit: February 14, 2013, 00:06:52 by king »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1088 on: February 13, 2013, 23:57:28 »
Αγαπημένε Kingare μόνο ένα μικρό λάθος διατύπωσης κάνεις στα εξαιρετικά που λες...δεν επέλεξες εσύ τον ΠΑΟΚ αλλά ο ΠΑΟΚ εσένα...ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε κοινωνικό φαινόμενο,ούτε ποδοσφαιρική ομάδα,ούτε σύλλογος...είναι μεταφυσική προσέγγιση της αντιπουστιάς...

Μένει λοιπόν να αποδειχθεί αν ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Σαββίδη ή ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ...απλά είναι τα πράγματα.

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #1089 on: February 14, 2013, 00:08:47 »
πλεον υπαρχει ορατος ο κινδυνος γαυροποιησης αν και ειναι νωρις αφου δεν εχει κατακτηθει ακομα τπτ. τα σημαδια παντως νοοτροπιας του κοσμου ειναι αρνητικα.
εξου και η 'μιζερια' απο μενα

Ετσι ακριβως.

Τα σημαδια που φαινονται δεν ειναι καθολου καλα και για μενα. Η εντυπωση που μου δινετε ειναι οτι ξαφνικα κατεβαζουμε τα ποστερ του γκαρσια και βαζουμε σαββιδαρα με σταυρο ορθοδοξιας και λιβανια στο χερι...  Ξαφνικα βλεπω ΠΑΟΚτσηδες να ανοιγουν διαπλατα τα κωλομερια τους για να ερθει ο τσαρος να τα ευλογισει, γιατι 30εκ ευρο σου λεει ειναι πολλα λεφτα, αρα αγαπαει και τον ΠΑΟΚ και θελει να τον κανει μεγαλο... Οκ, το dna αλλιωθηκε μεχρι μαλακιας απο εποχης τοντορα, αλλα ας παταμε και κανα φρενο που και που..

Απο ποτε ο ΠΑΟΚτσης ονειρευεται λεφτα στην ομαδα του και τιτλους τοσο λισασμενα οσο τα τελυταια ετη? Απο ποτε ρε πουστη μου για να κανει ετσι αυτη την στιγμη, λες και σηκωσε το ευρωπαικο?? Γιατι τετοια επαρση?? Γιατι να πεφτουν ολες οι αμυνες του λαου μας ετσι?? Που πηγε ο χυλος που τσουρουφλαγε και γιατι την πεσατε (οσοι την πεσατε) στο γιαουρτι ετσι με τα μουτρα?? Κρατηστε ρε και καμια πισινη, δεν κανει κακο ρε... Ολα αυτα επειδη οι αλλοι πεινανε και εμεις εχουμε λεφτα?? ΕΜΕΙΣ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. Οποτε, ναι ρε μαγκες, λογικο το βρισκω να εχουμε λεφτα σημερα (6 μηνες περασαν μονο...)... γιατι λοιπον να κανετε (οσοι κανετε) ετσι? χανω κατι??

Δεν θελω να πω οτι ο ρωσσος ειναι ντε και καλα λαμογιο... Δεν θελω να το παω εκει.. Δεν ξερω τι ειναι.
Ξερω ομως πως αυτος ο τυπος ΠΗΡΕ τον ΠΑΟΚ και καλιστα μπορει να τον μεταμορφωσει σε οτι σκατα φανταζεται το ρωσσικο κεφαλι του και να τον ψαχνεις μετα στο πουστοφ για να τον γαμησεις. Εμενα αυτο με φοβιζει γιατι εχω καποια δεδομενα στο κεφαλι μου, καταλοιπα απο την λελαπα ζαγορακη, που με κανουν να φυλλαω τα ρουχα μου. Για παραδειγμα (ως πιο τρανταχτο), που πριν κανα δυο χρονια φτασαμε στο σημειο σαν λαος να ερθει ο γκαγκατσης στην τουμπα, αυτος που μας ψωλιαζε με ολους τους τροπους επι μια 10ετια και βαλε, και να μην ακουστει κιχ απο κανεναν εκτος απο καποιους γραφικους που τους επεσε το κεφαλι απο τον σβερκο. Εμενα αυτο μου δειχνει οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι πλεον τοσο μπασταρδεμενος και ετοιμος (προικα ζαγορακη), που ισως να μπορει να δεχτει τα παντα ολα αρκει να παρει κουπες και διακρισεις... λεφτα.. διακρισεις... λεφτα... κουπες... εκδικηση στο μπουρδελο ποκ με καθε κοστος.. τρελα!!!

Θελει ρε μαγκες να βαλει λεφτα? ας βαλει
Θελει να φτιαξει ομαδαρα για τιτλους? ας φτιαξει
Εδω ειμαστε και θα φωναξουμε σε καθε πεταλο για τον μεγαλο ΠΑΟΚ. Δεν τον συζηταμε.

Την περιφανια του ΠΑΟΚτση ομως και τις αξιες που πρεσβευει αυτος ο συλλογος, δεν θελω ουτε καν να σκεφτει πως μπορει να τις ακουμπησει . και -
Εγω γαυρος στην θεση του γαυρου δεν θα γινω. Τα λεω απο τωρα που ειναι νωρις (ας πουμε), γιατι αυριο μπορει και να εχουμε γινει η δεξια τσεπη του κρατους και να μην τρεχει καστανο.

Και φυσικα τα λεω ολα αυτα σημερα που μπηκαν τα 15 ζεστα εκατομυρια οχι γιατι ειμαι μιζερος, αλλα γιατι με τα λυπης μου διακρινω πως ολες οι αμυνες μας σαν λαος για να προστατευθει η περιφανια, η νοοτροπια και οι αξιες του συλλογου εχουν παει περιπατο. Ολοι πινουν νερο στο ονομα του σαββιδη και στα αρχιδια τους. Αγνοια κινδυνου?? Ελληναρας πολτοποιημενος?? Ελληναρας χρυσοψαρο?? Μας ψεκαζουν?? Δεν ξερω τι σκατα γινετε..

Εγω να επενθυμησω καποια γραφικα ισως πλεον, του στιλ "κοινωνικο φαινομενο".. ο ΠΑΟΚ κανει κοσμο απο τον κοσμο του.. καλυτερα μια κουπα με την λεβεντια, παρα 40 κουπες με ψεμμα και πουστια.. και αλλα τετοια ομορφα πραγματα που μας εκαναν ΠΑΟΚ σε ολη την ελλαδα. Τρεμω στην ιδεα πως ολα αυτα θα γινουν σταχτυ μπροστα στα εκατομυρια του ρωσσου και τις προσδοκιες για κουπες και διακρισεις. Με τετοιες αμυνες/πισινές, ο σαββιδης σε κανα χρονο μπορει να κατεβασει τον δικεφαλο και να βαλει πουστοκεφαλο και κανεις να μην του πει τπτ,  μην ακουσουμε και κανα μπραβο στον ιβαν. Βλεπω να γινετε σαββιδης-λοβερ-γκρουπ αναλογο του τοντορας-λοβερ-γκρουπ, που ακομα και σημερα μεγαλο ποσοστο του κοσμου θα τον ηθελε πισω ή τον αναπολλει σαν αδερφαρα στα χουζουρια της. Αυτα βλεπω και βαραω κοκκινα, γιαυτο και κραζω μπας και συνελθουμε λιγακι και πατησουμε στα ποδια μας να δουμε τι συμβαινει και τουλαχιστον οπαδικα να κρατησουμε ενα επιπεδο..

Ενα τελευταιο θα πω και θα κλεισω με τις φοβιες μου και τα σεναρια μιζεριας μου για να μην κουρασω και αλλο...

Αδερφε ΠΑΟΚτση, ΑΝ τυχον πειραχθουν οι ιδεολογικες σταθερες του ΠΑΟΚ που μας εκαναν να γινουμε ΠΑΟΚ σε καθε γωνια της ελλαδας,
τα 30 εκατομυρια ευρο που εβαλε ο ρωσσος στον ΠΑΟΚ θα του μπουν στον πατο euro-euro... Και αμα λαχει μπορει και πιο ψιλα..

Στην αθηνα ειχα πολλες επιλογες για να ειμαι καθε χρονο στα γουστα με τροπαια και παιχταραδες. Οπως θα μπορουσα να κανω 10 λεπτα να παω γηπεδο και οχι 504χιλιομετρα.
Η επιλογη μου ηταν συνηδητη και επελεξα τον ΠΑΟΚ για αυτα που πρεσβευει και οχι γιατι μυριστηκα τροπαια και γουστα. Ο ΠΑΟΚ ειναι μαγκια και περιφανια. ΤΕΛΟΣ και σε οποιον του αρεσει. Εγω δεν αλλαξα, εσεις αλλαξατε. Εγω τον ΠΑΟΚ αγαπησα και οχι τον παοκ. Οποιος θελει παοκ, ας παει να γινει γαυρος να τελειωνουμε.

Μπορει μεχρι τοτε να εχουμε μεινει 100 γραφικοι ή δεν ξερω γω ποσοι, αλλα να ξερετε πως οσο βασταν τα ποδια μας θα κανουμε τα παντα για να του γαμηθει ο πατος σε τυχον διαστρεβλωμα των αξιων του συλλογου και καταπατηση της περιφανιας του ΠΑΟΚτση.

ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ρε πεταμενοι...

ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ

υγ. Ο σαββιδης σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι.... Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εκει παντα και στο μελλον μπορει και εσυ να θες αδερφε ΠΑΟΚτση να κανεις τον γιο σου Π.Α.Ο.Κ. στην αθηνα, στην πατρα, στην καλαματα, στην σπαρτη και οπου αλλου.... τι θα κανεις τοτε? θα μετρισεις τις κουπες??  Οι αξιες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ για κανενα πουστη και για κανενα χρηματικο ποσο. Παρτε το χαμπαρι.

Προστατευται την ιδεα που λεγετε Π.Α.Ο.Κ. ο καθενας απο μονος του και οπως μπορει.

Οβερ.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΤΑ 'ΠΕΣ ΟΛΑ
Κ-Ε-Ν-Τ-Ρ-Ι-Κ-Η
VIVA LA PAOK

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1090 on: February 14, 2013, 00:15:53 »
Ωραιος γκραντε συμφωνω στα περισσοτερα σε καποια αλλα διαφωνω τα ειπαμε και ολο το μεσημερι στο λαιβ καταλαβαινεις που αναφερομαι..

Πολυ καλο ποστ αλλα ουσιαστικα δεν βλεπω που θες να καταληξεις.. δηλαδη θελουμε να γυρισουμε στον παλιο ΠΑΟΚ του χρωσταω 30εκ, με σφαζουν καθε 3 και λιγο, βγαινω 4ος και χαιρομαι γιατι πιανω ταβανι, τα χωνω με την πρωτη ευκαιρια σε Αθηνα για την καταντια μου κτλ? Εγω προσωπικα ψηνομαι φιλε γιατι τουλαχιστον τοτε ο κοσμος ηξερε ποιον ΠΑΟΚ υποστηριζε.. αλλα και τοτε τον ηθελε στην κορυφη παραλληλα.. ε δε μπορουμε να τα εχουμε ολα.. δηλαδη περιμενεις και να μην αλλοιωθει ιδεολογικα ο ΠΑΟΚτσης, να ειναι ο ΠΑΟΚ οπως τον εμαθες εσυ πριν 20τοσα χρονια που τον επελεξες για ομαδα αλλα και να ειναι καθαρος,να φερνει παιχταραδες, να διεκδικει τιτλους και εισοδο στο τσαμπιονς λιγκ οπως επιτασσει το μεγεθος και η ιστορια του? Σορρυ αλλα νομιζω αυτο ειναι ουτοπια και το ξερεις γιατι καλως η κακως χωρις τα ρουβλια του τσαρου τωρα στο οακα θα πηγαιναμε για μαχη σωτηριας στην καλυτερη των περιπτωσεων..

Ειπαμε θα ειμαστε το 10% σε εναν ΠΑΟΚ που μεταλλασσεται μερα με την μερα.. μην περιμενεις το αλλο 90 να ρθει προς τα σενα.. πιο ευκολα θα παρουν και κομματι απο εμας..δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια και κανενας Σαββιδης δεν την επηρεαζει.. η μεταλλαξη εχει χρονια που αρχισε

Τελος το ξαναλεω.. μην προτρεχουμε και ας περιμενουμε να δουμε τι και πως.. ακομα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ εχουμε.. και 525εκ να εβαζε σημερα το ιδιο θα μου κανε.. ας ορισει τακτικη διοικηση να παρει τα χρεη πανω του και βλεπουμε!

trelos4

• Guest
« Reply #1091 on: February 14, 2013, 00:16:03 »
Σου δειχνει εσενα αδερφε ο Σαββιδης οτι εχει καμια σχεση σε νοοτροπια και πρακτικες με τον........ Μπατμαν?

Οταν ο αλλος ψαχνεται να ξεχρεωσει η ομαδα και ψαχνεται για προπονητικο καινουργιο και βαζει ηδη τοσο χρημα στα ταμεια, ενα τουλαχιστον γαμημενο χαμογελο πρεπει να σκασει στα χειλη του καθε ΠΑΟΚτση

Τι έγινε ρε dike μου? Φοβερή αγωνια δείχνεις.

Δεν χρειάζεται τόση σπουδή. Τα βόδια θα μασήσουν εσύ δεν χρειάζεται να τραβάς ζόρι. Εκτος εάν έχει "μερoκαματο" η υπόθεση οποτε ... συγχωρεμένος.

Στους υπολοιπους: Καλο ξύπνημα σε ένα -δυο χρονια, ελπίζω όχι στην d" εθνική

Mεροκαματακι γερο, οχι μαλακιες.... ;)

Μη βιαζεσαι τοσο να καταστραφουμε...Δυσκολα εισαι...Εσφιξες....

χαχα.ακομα ασχολεισαι με τον τσαλτιδη του φορουμ?ο ανθρωπος λεει κατι απλα για να το πει.βλεπει παντου φαντασματα!

γράψε ότι θέλεις φλώρε

ποιος είναι βάλτος φαίνεται δεν περιμένει κανεις εμενα να τον δείξω. Να ξέρεις όμως εγκάθετε ότι αυτοί που δεν φουμάρουν ότι τους σερβίρουν είναι αρκετοί και είναι και αυτοί που μπορούν να κινητοποιήσουν κόσμο. Ξέρεις, αυτοί που γκρεμίζουν τα όνειρα του αφεντικού σου.

Εσύ, μη φαντασιόπληκτε, κανε αέρα στα αρχίδια μου τώρα

ναι ειμαι βαλτος και φασιστας.και ο VICIOUS4 παιρνει μεροκαματο οπως το ειπες..οσο για το ποσοι ειστε εσεις που δεν φουμαρετε ειστε 6 7 8 10 γραφικοι που σας φταινε ολα και με το μυαλο σας εισαστε και ψαγμενοι.βαλε τα αρχιδια σου στο στομα σου να τα κανεις αερα τσαλτιδη του φορουμ.δωσε τωρα εντολη στην κλικα σου να αρχισει τα ποστ υπερ σου
« Last Edit: February 14, 2013, 00:24:04 by trelos4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1092 on: February 14, 2013, 00:24:29 »
ρε τρελε συνελθε λιγο φιλικα
και το 2009 κανεις δεν ελεγε για πολιτικους και ζαγορακη και τωρα ειμαστε με 2 μυρια ανεργους και με 20-30-40 μυρια μεσα σαν ΠΑΟΚ (εως σημερα)
βρηκατε ευκαιρια να την πειτε?
ωραια, γεμιστε 30000 το αλλο σαββατο το ΝΑΟ να γουσταρουμε ολοι
ολοι μαζι ειμαστε ας μη διχαζουμε το λαο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1093 on: February 14, 2013, 00:25:33 »
Πολυ ωραιο κειμενο !

Αλλα καποια σημεια που διαφωνω
Η εντυπωση που μου δινετε ειναι οτι ξαφνικα κατεβαζουμε τα ποστερ του γκαρσια και βαζουμε σαββιδαρα με σταυρο ορθοδοξιας και λιβανια στο χερι...  Ξαφνικα βλεπω ΠΑΟΚτσηδες να ανοιγουν διαπλατα τα κωλομερια τους για να ερθει ο τσαρος να τα ευλογισει, γιατι 30εκ ευρο σου λεει ειναι πολλα λεφτα, αρα αγαπαει και τον ΠΑΟΚ και θελει να τον κανει μεγαλο... Οκ, το dna αλλιωθηκε μεχρι μαλακιας απο εποχης τοντορα, αλλα ας παταμε και κανα φρενο που και που..

Eγω παλι και μεσα σε αυτο το φορουμ και γυρω μου δεν βλεπω σε καμια περιπτωση κατι τετοιο. Ισα ισα οι περισσοτεροι ειναι πολυ επιφυλακτικοι και κραταν μικρο καλαθι. Αυτο φαινεται ακομα και στο γηπεδο
Επισης διαφωνω στο "ξεπουληθηκαμε στον ρωσο"..Απο που κι ως που? Ποτε εγινε αυτο?
Εδω πριν καν τον ζαγορακη ηρθε και οι αλλοι τον περιμεναν στο αεροδρομιο, ενω φετος καμια σχεση η αντιμετωπιση του
Επαρση δεν βλεπω σε καμια περιπτωση
Οσο για την νοοτροπια του κοσμου, αν ερχοταν ο σαββιδης στην μετα μπατατουδη εποχη και εβαζε 25 μυρια, οχι απλα θα κατεβαζε η μεγαλη πλειοψηφια τα βρακια αλλα πολυ χειροτερα. Νομιζω πιο λαιτ αντιμετωπιση δεν θα μπορουσε να γινει. Εδω ρε ενας μπουλουκος απο το αγρινιο εκανε τον μεγαλο και βριζαν ολοι τα 100 ατομα στην 4 που τον εβριζαν..Τι να λεμε
Μετα την φολα με ζαγορακη κανενας πλεον δεν ενθουσιαζεται
Νερο στο ονομα του σαββιδη δεν πινει κανεις, νερο στο ονομα του μπατμαν επιναν πολλοι, στο ονομα του ζαγορακη ακομα περισσοτεροι

Οσο για την αλλοιωση του ΠΑΟΚτση δεν ξερω πως το εννοειτε αλλα δεν νομιζω να γινει με καθε κοστος..
Το να θελει κουπες και τροπαια ο κοσμος ειναι λογικο. Το παραλογο θα ηταν να μην θελει
Εμεις μεγαλωσαμε με τον ΠΑΟΚ 1 τροπαιο τα 15 χρονια αντρικιο, ας τον παραδωσουμε με 15 τροπαια τα 15 χρονια αντρικια
Οκ σε μερικα χρονια μπορει να μην γινονται μονο ΠΑΟΚτσακια απο τους λογους που γιναμε εμεις αλλα ΚΑΙ απο τους τιτλους.. Κακο ειναι αυτο? Επομενο ειναι οτι ομαδα με τιτλους τραβαει ακομα περισσοτερο κοσμο και ασχετο κοσμο και γκομενες και φυτα και απ ολα... Ειναι λογικο και φυσικο επομενο δεν μπορουμε να  κανουμε κατι με αυτο
Το μονο που μπορουμε οπως πολυ πετυχημενα λες ειναι να μην αλλαξουμε που συμφωνω 100%.

ΥΓ. Μην μου πειτε για παοκμανιες και ραδιοφωνα..Αυτοι ρε παντα ετσι ηταν, εδω λενε τον κουραδα 800.000 ευρω "δημητρακη"

ΠΑΟΚ G4Α

trelos4

• Guest
« Reply #1094 on: February 14, 2013, 00:27:44 »
ρε τρελε συνελθε λιγο φιλικα
και το 2009 κανεις δεν ελεγε για πολιτικους και ζαγορακη και τωρα ειμαστε με 2 μυρια ανεργους και με 20-30-40 μυρια μεσα σαν ΠΑΟΚ (εως σημερα)
βρηκατε ευκαιρια να την πειτε?
ωραια, γεμιστε 30000 το αλλο σαββατο το ΝΑΟ να γουσταρουμε ολοι
ολοι μαζι ειμαστε ας μη διχαζουμε το λαο

τι να συνελθω.οποιος λεει κατι διαφορετιικο ειναι στημενος απο τον σαββιδη και παιρνει μεροκαματο.δεν βλεπεις δηλαδη εσυ οτι θελουν να περασουν γραμμη?

δεν ειπαμε οτι ειναι ο θεος.απλα οτι ειπε το εκανε.δικα του λεφτα εβαλε οχι του κοσμου.να μην ειμαστε αισιοδοξοι δηλαδη?τοσα εχοουμε τραβηξει

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1095 on: February 14, 2013, 00:30:41 »
οκ τωρα οκ

floudas4

• Guest
« Reply #1096 on: February 14, 2013, 00:34:43 »
Ούτε πανηγυρια ουτε μιζέρια.Αυτά που τραβηξαμε τοσα χρονια δεν ξεχνιούνται.Θέλω να ειμαι αισιοδοξος με σαββιδη.Προέχουν οι αξίες του μεγαλου μας ΠΑΟΚ που καταπατηθηκαν τα τελευταια χρόνια απο μπατατουδογουμενοζαγοροβρυζες.Μακαρι να νιωσει έστω και στο ελαχιστο τι ειναι ΠΑΟΚ περαν απο τα επιχειρηματικα του πλανα.Αυτα.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1097 on: February 14, 2013, 00:50:04 »
Κατι baronides και κατι Καταλαδες ειναι ικανοι και πρωταθλημα να παρουμε να βγουν και να πουν οτι ειστε προβατα που πανηγυριζετε.... :lol:

ΜISERY

Να υπήρχες πουθενά στον χάρτη, να πω εντάξει.
Τις παπαριές περί ντεμέκ ψαγμένων (ακόμα να λιώσει η καραμέλα;) βάλ'τις εκεί που ξέρεις. Τα περί κατάθλιψης όχι δεν το έχω ψάξει, ευτυχώς είμαι μια χαρά και μπορούν να στο επιβεβαιώσουν διψήφιος αριθμός ανθρώπων εδώ μέσα. Εσύ μάλλον τα ξέρεις καλά όμως για να το πηγαίνεις εκεί.
Μόνο που δε σου είπαν ότι αυτό είναι το σύνδρομο του πρόβατου και λέγεται μανιοκατάθλιψη. Περιμένεις από την κατάθλιψη να βρεις ένα νόημα στην τιποτένια ζωή σου και την ανυπαρξία σου, και από πού θα το βρεις; Από τον μεγάλο αρχηγό. Τον θείο βάνια. Σε πιάνει η μανία, προσκυνάς ως το λουμπάγκο, τρως τη φάπα και μετά πίσω στην κατάθλιψη. Και αναζητάς εναγωνίως το επόμενο.

Η βλακεία σας είναι τέτοια που χτες ακόμα σε έκλεβαν, τους κλέφτες ακόμα εκεί τους έχεις, σε δούλεψαν όσο δεν πάει, κι εσύ πάλι τρέχεις πίσω από τις φήμες.

Μακάρι να κάνει όσα λέει ο θείος βάνιας και να μην τα γαμήσει όλα όπως οι προηγούμενοι. Τότε θα σημαίνει ότι ήταν ΠΑΟΚτσάκι, ότι δεν ήρθε για τις μπίζνες του, ότι είχε εκατομμύρια και τα βαλε για την ψυχή της μάνας του στον πιο βρώμικο χώρο, το ποδόσφαιρο, και κέρδισε αν και αφελής όλη τη βρωμιά με την τιμιότητά και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Απάντα μου όμως σε αυτό πρώτα: ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣ ΑΝ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΙ;
ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΚ;
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ;

Απάντα μου αυτά και μετά έλα να μου πεις για φαντάσματα, μιζέρια και αρχίδια μπλε, και να μου κάνεις τον ψυχαναλυτή της πούτσας.

Άσε που το λέω ξεκάθαρα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΚΚΑΛΕΪΚΟ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΔΕ ΘΕΛΩ. Εσύ μπορεί να έτυχε να γίνεις ΠΑΟΚ από την οικογένειά σου, ΕΤΥΧΕ. Θα μπορούσες να ήσουν άνετα ο,τιδήποτε άλλο. Πανηγύρισε λοιπόν για μια ανακοίνωση (!!!) που ούτε να την τσεκάρεις μπορείς ούτε τίποτα.

Μερικοί είναι για να υπερασπίζονται το καλό του συλλόγου, μερικοί άλλοι είστε γεννημένοι προσκυνημένα πρόβατα και πανηγυρτζήδες.

γαλανομάτη, για σένα τσοπανάκο μου τα έχουν πει προ πολλού άλλοι, η μαλακία σου έχει κάνει λίμιτ απ εδώ και καιρό. λίγο ακόμα σκύψιμο και θα γίνεις κουασιμόδος
κάνεις και τον πονηρό τρομάρα σου

όσο για τον κολλητό των μπάτσων η μόνη λέξη είναι γέλιο
αλλά αυτά τα οποία λες για άτομα που δε γνωρίζεις, καλύτερα έλα να μας τα πεις από κοντά, αφού μας γνωρίσεις. δεν υποννοώ ούτε τσαμπουκάδες ούτε τίποτα. έλα να δεις από κοντά τι σημαίνει για μερικούς ΠΑΟΚ, γιατί μου φαίνεται έχεις μπερδέψει το ίντερνετ με τον πραγματικό κόσμο. μέχρι τότε, πρόσεχε τι λες όταν ανοίγεις το μπουρδέλο σου, καλύτερα γραφική να πεις τη μάνα σου ρουφιανάκο ή κανάν φίλο σου μπάτσο

Και μάθετε επιτέλους καμιά λέξη παραπάνω όλοι σας, η παπαριά διατυπωμένη με τον ίδιο τρόπο πάντα κουράζει. τρέξτε σε κανά πουστομάνια, θα βρείτε κι άλλους χαρακτηρισμούς για να βγάλετε το κόμπλεξ σας και την ανυπαρξία σας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1098 on: February 14, 2013, 00:59:44 »
Με αυτό το ποσό των 14.976.000 το ποσοστό μετοχών του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φθάνει σήμερα στο 70-72 % και θα καθοριστεί πλήρως την Παρασκευή όταν θα κλείσει η διαδικασία στην οποία (θεωρητικά πάντα) μπορεί και κάποιος άλλος να συμμετέχει.

Το ποσοστό αυτό καθιστά τον Ιβάν Σαββίδη απόλυτο κυρίαρχο της εταιρείας, μια και ξεπέρασε τα κομβικά 2/3 μετοχών που απαιτούνται για να παίρνει τις πιο κρίσιμες αποφάσεις σε οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=25480&t=1

ουσιαστικά δηλαδή το ποσοστό πάνω από το 67% ήθελε να φτιάξει και εμείς με το μυαλό μας φτιάχνουμε παλάτια...και σβηνουμε χρεοι η κανω λαθος?
κρίσιμες αποφάσεις,δηλαδή? έχεις κανένας κάτι στο μυαλό του η ξέρει κανεις τίποτα? θα ήταν εμπόδιο του το 33% ? και επρεπε να αποκτησει και αλλες μετοχες?καποιος ειδικος? trelos4- ViCiOuS4 που  φαίνεται ότι το έχετε,μπορείτε να με βοηθήσετε στις απορίες μου? + αυτο
κάποιος που ξέρει από εταιρείες μπορεί να μου πει ένα πράγμα?
ο σαββίδης χθες είχε 15 εκατομμύρια στην τσέπη του και σήμερα δεν τα έχει ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1099 on: February 14, 2013, 01:06:27 »
Απάντα μου όμως σε αυτό πρώτα: ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣ ΑΝ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΙ;
ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΚ;
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ;

Aφου σου επιστρεφω εις διπλουν τους παραπανω χαρακτηρισμους και ναι πιστευω οτι εισαι ενας καταθληπτικος τυπακος που παιζει και να παιρνει φαρμακευτικη αγωγη (δεν ειναι κακο σε ολους μπορει να συμβει) θα σου απαντησω...

Στα 3 πρωτα που ρωτας η απαντηση ειναι ΟΧΙ
Για το 4ο που ρωτας, αυτο το μελλον θα δειξει αναλογα τις επιτυχιες και αν ΚΥΡΙΩΣ συνεχισει να τηρει τις υποσχεσεις του ο ρωσος...Μεχρι στιγμης το καταφερνει μια χαρα...Ετσι απλα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ