πλεον υπαρχει ορατος ο κινδυνος γαυροποιησης αν και ειναι νωρις αφου δεν εχει κατακτηθει ακομα τπτ. τα σημαδια παντως νοοτροπιας του κοσμου ειναι αρνητικα.
εξου και η 'μιζερια' απο μενα
Ετσι ακριβως.
Τα σημαδια που φαινονται δεν ειναι καθολου καλα και για μενα. Η εντυπωση που μου δινετε ειναι οτι ξαφνικα κατεβαζουμε τα ποστερ του γκαρσια και βαζουμε σαββιδαρα με σταυρο ορθοδοξιας και λιβανια στο χερι... Ξαφνικα βλεπω ΠΑΟΚτσηδες να ανοιγουν διαπλατα τα κωλομερια τους για να ερθει ο τσαρος να τα ευλογισει, γιατι 30εκ ευρο σου λεει ειναι πολλα λεφτα, αρα αγαπαει και τον ΠΑΟΚ και θελει να τον κανει μεγαλο... Οκ, το dna αλλιωθηκε μεχρι μαλακιας απο εποχης τοντορα, αλλα ας παταμε και κανα φρενο που και που..
Απο ποτε ο ΠΑΟΚτσης ονειρευεται λεφτα στην ομαδα του και τιτλους τοσο λισασμενα οσο τα τελυταια ετη? Απο ποτε ρε πουστη μου για να κανει ετσι αυτη την στιγμη, λες και σηκωσε το ευρωπαικο?? Γιατι τετοια επαρση?? Γιατι να πεφτουν ολες οι αμυνες του λαου μας ετσι?? Που πηγε ο χυλος που τσουρουφλαγε και γιατι την πεσατε (οσοι την πεσατε) στο γιαουρτι ετσι με τα μουτρα?? Κρατηστε ρε και καμια πισινη, δεν κανει κακο ρε... Ολα αυτα επειδη οι αλλοι πεινανε και εμεις εχουμε λεφτα?? ΕΜΕΙΣ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. Οποτε, ναι ρε μαγκες, λογικο το βρισκω να εχουμε λεφτα σημερα (6 μηνες περασαν μονο...)... γιατι λοιπον να κανετε (οσοι κανετε) ετσι? χανω κατι??
Δεν θελω να πω οτι ο ρωσσος ειναι ντε και καλα λαμογιο... Δεν θελω να το παω εκει.. Δεν ξερω τι ειναι.
Ξερω ομως πως αυτος ο τυπος ΠΗΡΕ τον ΠΑΟΚ και καλιστα μπορει να τον μεταμορφωσει σε οτι σκατα φανταζεται το ρωσσικο κεφαλι του και να τον ψαχνεις μετα στο πουστοφ για να τον γαμησεις. Εμενα αυτο με φοβιζει γιατι εχω καποια δεδομενα στο κεφαλι μου, καταλοιπα απο την λελαπα ζαγορακη, που με κανουν να φυλλαω τα ρουχα μου. Για παραδειγμα (ως πιο τρανταχτο), που πριν κανα δυο χρονια φτασαμε στο σημειο σαν λαος να ερθει ο γκαγκατσης στην τουμπα, αυτος που μας ψωλιαζε με ολους τους τροπους επι μια 10ετια και βαλε, και να μην ακουστει κιχ απο κανεναν εκτος απο καποιους γραφικους που τους επεσε το κεφαλι απο τον σβερκο. Εμενα αυτο μου δειχνει οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι πλεον τοσο μπασταρδεμενος και ετοιμος (προικα ζαγορακη), που ισως να μπορει να δεχτει τα παντα ολα αρκει να παρει κουπες και διακρισεις... λεφτα.. διακρισεις... λεφτα... κουπες... εκδικηση στο μπουρδελο ποκ με καθε κοστος.. τρελα!!!
Θελει ρε μαγκες να βαλει λεφτα? ας βαλει
Θελει να φτιαξει ομαδαρα για τιτλους? ας φτιαξει
Εδω ειμαστε και θα φωναξουμε σε καθε πεταλο για τον μεγαλο ΠΑΟΚ. Δεν τον συζηταμε.
Την περιφανια του ΠΑΟΚτση ομως και τις αξιες που πρεσβευει αυτος ο συλλογος, δεν θελω ουτε καν να σκεφτει πως μπορει να τις ακουμπησει . και -
Εγω γαυρος στην θεση του γαυρου δεν θα γινω. Τα λεω απο τωρα που ειναι νωρις (ας πουμε), γιατι αυριο μπορει και να εχουμε γινει η δεξια τσεπη του κρατους και να μην τρεχει καστανο.
Και φυσικα τα λεω ολα αυτα σημερα που μπηκαν τα 15 ζεστα εκατομυρια οχι γιατι ειμαι μιζερος, αλλα γιατι με τα λυπης μου διακρινω πως ολες οι αμυνες μας σαν λαος για να προστατευθει η περιφανια, η νοοτροπια και οι αξιες του συλλογου εχουν παει περιπατο. Ολοι πινουν νερο στο ονομα του σαββιδη και στα αρχιδια τους. Αγνοια κινδυνου?? Ελληναρας πολτοποιημενος?? Ελληναρας χρυσοψαρο?? Μας ψεκαζουν?? Δεν ξερω τι σκατα γινετε..
Εγω να επενθυμησω καποια γραφικα ισως πλεον, του στιλ "κοινωνικο φαινομενο".. ο ΠΑΟΚ κανει κοσμο απο τον κοσμο του.. καλυτερα μια κουπα με την λεβεντια, παρα 40 κουπες με ψεμμα και πουστια.. και αλλα τετοια ομορφα πραγματα που μας εκαναν ΠΑΟΚ σε ολη την ελλαδα. Τρεμω στην ιδεα πως ολα αυτα θα γινουν σταχτυ μπροστα στα εκατομυρια του ρωσσου και τις προσδοκιες για κουπες και διακρισεις. Με τετοιες αμυνες/πισινές, ο σαββιδης σε κανα χρονο μπορει να κατεβασει τον δικεφαλο και να βαλει πουστοκεφαλο και κανεις να μην του πει τπτ, μην ακουσουμε και κανα μπραβο στον ιβαν. Βλεπω να γινετε σαββιδης-λοβερ-γκρουπ αναλογο του τοντορας-λοβερ-γκρουπ, που ακομα και σημερα μεγαλο ποσοστο του κοσμου θα τον ηθελε πισω ή τον αναπολλει σαν αδερφαρα στα χουζουρια της. Αυτα βλεπω και βαραω κοκκινα, γιαυτο και κραζω μπας και συνελθουμε λιγακι και πατησουμε στα ποδια μας να δουμε τι συμβαινει και τουλαχιστον οπαδικα να κρατησουμε ενα επιπεδο..
Ενα τελευταιο θα πω και θα κλεισω με τις φοβιες μου και τα σεναρια μιζεριας μου για να μην κουρασω και αλλο...
Αδερφε ΠΑΟΚτση,
ΑΝ τυχον πειραχθουν οι ιδεολογικες σταθερες του ΠΑΟΚ που μας εκαναν να γινουμε ΠΑΟΚ σε καθε γωνια της ελλαδας,
τα 30 εκατομυρια ευρο που εβαλε ο ρωσσος στον ΠΑΟΚ θα του μπουν στον πατο euro-euro... Και αμα λαχει μπορει και πιο ψιλα..
Στην αθηνα ειχα πολλες επιλογες για να ειμαι καθε χρονο στα γουστα με τροπαια και παιχταραδες. Οπως θα μπορουσα να κανω 10 λεπτα να παω γηπεδο και οχι 504χιλιομετρα.
Η επιλογη μου ηταν συνηδητη και επελεξα τον ΠΑΟΚ για αυτα που πρεσβευει και οχι γιατι μυριστηκα τροπαια και γουστα. Ο ΠΑΟΚ ειναι μαγκια και περιφανια. ΤΕΛΟΣ και σε οποιον του αρεσει. Εγω δεν αλλαξα, εσεις αλλαξατε. Εγω τον ΠΑΟΚ αγαπησα και οχι τον παοκ. Οποιος θελει παοκ, ας παει να γινει γαυρος να τελειωνουμε.
Μπορει μεχρι τοτε να εχουμε μεινει 100 γραφικοι ή δεν ξερω γω ποσοι, αλλα να ξερετε πως οσο βασταν τα ποδια μας θα κανουμε τα παντα για να του γαμηθει ο πατος σε τυχον διαστρεβλωμα των αξιων του συλλογου και καταπατηση της περιφανιας του ΠΑΟΚτση.
ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ρε πεταμενοι...
ΒΙΖΙΜ ΠΑΟΚυγ. Ο σαββιδης σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι.... Ο ΠΑΟΚ ομως θα ειναι εκει παντα και στο μελλον μπορει και εσυ να θες αδερφε ΠΑΟΚτση να κανεις τον γιο σου Π.Α.Ο.Κ. στην αθηνα, στην πατρα, στην καλαματα, στην σπαρτη και οπου αλλου.... τι θα κανεις τοτε? θα μετρισεις τις κουπες?? Οι αξιες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ για κανενα πουστη και για κανενα χρηματικο ποσο. Παρτε το χαμπαρι.
Προστατευται την ιδεα που λεγετε Π.Α.Ο.Κ. ο καθενας απο μονος του και οπως μπορει.Οβερ.