Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1060 on: February 13, 2013, 19:11:58 »
κάποιος που ξέρει από εταιρείες μπορεί να μου πει ένα πράγμα?
ο σαββίδης χθες είχε 15 εκατομμύρια στην τσέπη του και σήμερα δεν τα έχει ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1061 on: February 13, 2013, 19:13:29 »

ΥΓ: Το ατσάλι το δένουν άλλοι, κι άλλοι το τρώνε. Κάποιοι στην άκρη το παίζουν γριές κουτσομπόλες κι εμφανίζονται σαν γιουσουφάκια του δερβέναγα. Ας είναι.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1062 on: February 13, 2013, 19:23:10 »
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1063 on: February 13, 2013, 19:25:06 »
Να κανω λιγο ενα ρεζουμε απο οσα συζηταμε απο το μεσημερι να δω και γω αν τα εχω καταλαβει καλα..

Για οσο εχουμε διοικηση πρωτοδικειου δεν μπορει να αναλαβει τα χρεη ο Σαββιδης.. οταν θα κανει τακτικη διοικηση θα υπησελθει στα δικαιωματα και στις υποχρεωσεις του ως μεγαλομετοχος της παε.. τον Νοεμβρη που μας περασε οριστηκε νεα διοικηση πρωτοδικειου αλλα ευτυχως ο δικαστης την ορισε για 6 μηνες καθως ειπε εφοσον εχετε μεγαλομετοχο δεν μπορειτε να συνεχιζεται με διοικησεις πρωτοδικειου για αλλα 2 χρονια..ο Ιβαν ειναι ο μονος που ανα πασα στιγμη μεχρι να περασει το εξαμηνο μπορει να αρει αυτη την αποφαση και να συγκαλεσει γενικη συνελευση για την εκλογη τακτικης διοικησης..ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα που λεει και ο λαος.

Επισης θα πρεπει να εξετασουμε πια ειναι αυτη η dimera ltd και τι ρολο βαραει? Ειναι του Ιβαν? ειναι των παιδιων του? Και αν ειναι των παιδιων του αυτα τι σχεση εχουν με τον ΠΑΟΚ?

Οπως και να εχει ειναι πολυ σημαντικη ειδηση.. και μονο στην προοπτικη της αποπληρωμης των χρεων και επιτελους με εναν ΠΑΟΚ χωρις αυτον τον μεγαλο βραχνα δε γινεται να μην εισαι ενθουσιασμενος και χαρουμενος.. βεβαια με τα τοσα παθηματα και να θες να το πιστεψεις κατι σε φρεναρει.. μακαρι να πανε ολα καλα αλλα οπως ειπε σωστα και ο club.. ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

« Last Edit: February 13, 2013, 19:34:56 by biv »

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1064 on: February 13, 2013, 19:31:06 »
κάποιος που ξέρει από εταιρείες μπορεί να μου πει ένα πράγμα?
ο σαββίδης χθες είχε 15 εκατομμύρια στην τσέπη του και σήμερα δεν τα έχει ?
οχι τα ειχε στην διμερα επε που ανηκει στο γιο του, και σημερα ειναι στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ειναι δικια του...

ερωτημα σοβαρο: πλεον ως κατοχος του 70% μπορει να οριζει διοικηση πρωτοδικειου ή επιβαλλεται να κανει αιρετη διοικηση? μονος δικηγορος μπορει να το ξερει αυτο ωστοσο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

baron

• Guest
« Reply #1065 on: February 13, 2013, 19:33:29 »
Σου δειχνει εσενα αδερφε ο Σαββιδης οτι εχει καμια σχεση σε νοοτροπια και πρακτικες με τον........ Μπατμαν?

Οταν ο αλλος ψαχνεται να ξεχρεωσει η ομαδα και ψαχνεται για προπονητικο καινουργιο και βαζει ηδη τοσο χρημα στα ταμεια, ενα τουλαχιστον γαμημενο χαμογελο πρεπει να σκασει στα χειλη του καθε ΠΑΟΚτση

Τι έγινε ρε dike μου? Φοβερή αγωνια δείχνεις.

Δεν χρειάζεται τόση σπουδή. Τα βόδια θα μασήσουν εσύ δεν χρειάζεται να τραβάς ζόρι. Εκτος εάν έχει "μερoκαματο" η υπόθεση οποτε ... συγχωρεμένος.

Στους υπολοιπους: Καλο ξύπνημα σε ένα -δυο χρονια, ελπίζω όχι στην d" εθνική

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #1066 on: February 13, 2013, 19:40:23 »
[quote author=ViCiOuS4 link=topic=14411.msg457273#msg457273 date=1360771593
Δηλαδη το οτι εβαλε 25 μυρια συνολικα μεχρι τωρα δεν λεει τιποτα σε καποιους?
[/quote]

με μια λέξη ΟΧΙ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1067 on: February 13, 2013, 19:40:40 »
Δεν είναι θέμα μιζέριας, ούτε απαξίωσης... Είναι η εμπειρία δεκαετιών. Πόσα παραδείγματα ανθρώπων που ήρθαν και έβαλαν (ή φάνηκε ότι έβαλαν) χρήματα και αποδείχθηκαν λαμόγια του κερατά. Ποιος ΠΑΟΚτσής δε θέλει να λεφτά στην ομάδα του; Αλλά όταν την έχεις πατήσει τόσες φορές είσαι, δικαιολογημένα, διστακτικός.

Στο κάτω κάτω τι να λέει που έβαλε λεφτά; Στο ''μαγαζί'' του τα έβαλε, όποτε γουστάρει τα παίρνει πίσω
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #1068 on: February 13, 2013, 19:42:31 »
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1069 on: February 13, 2013, 19:51:55 »
Σου δειχνει εσενα αδερφε ο Σαββιδης οτι εχει καμια σχεση σε νοοτροπια και πρακτικες με τον........ Μπατμαν?

Οταν ο αλλος ψαχνεται να ξεχρεωσει η ομαδα και ψαχνεται για προπονητικο καινουργιο και βαζει ηδη τοσο χρημα στα ταμεια, ενα τουλαχιστον γαμημενο χαμογελο πρεπει να σκασει στα χειλη του καθε ΠΑΟΚτση

Δεν χρειάζεται τόση σπουδή. Τα βόδια θα μασήσουν εσύ δεν χρειάζεται να τραβάς ζόρι. Εκτος εάν έχει "μερoκαματο" η υπόθεση οποτε ... συγχωρεμένος.

Mεροκαματακι γερο, οχι μαλακιες.... ;)

Μη βιαζεσαι τοσο να καταστραφουμε...Δυσκολα εισαι...Εσφιξες....
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1070 on: February 13, 2013, 19:52:41 »

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1071 on: February 13, 2013, 19:55:42 »
Δεν είναι θέμα μιζέριας, ούτε απαξίωσης... Είναι η εμπειρία δεκαετιών. Πόσα παραδείγματα ανθρώπων που ήρθαν και έβαλαν (ή φάνηκε ότι έβαλαν) χρήματα και αποδείχθηκαν λαμόγια του κερατά. Ποιος ΠΑΟΚτσής δε θέλει να λεφτά στην ομάδα του; Αλλά όταν την έχεις πατήσει τόσες φορές είσαι, δικαιολογημένα, διστακτικός.

Στο κάτω κάτω τι να λέει που έβαλε λεφτά; Στο ''μαγαζί'' του τα έβαλε, όποτε γουστάρει τα παίρνει πίσω

Αλλο διστακτικος και αλλο .....baronikos για παραδειγμα...

Υπαρχει εμφανης διαφορα...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1072 on: February 13, 2013, 20:04:42 »
Τα είπα προχθές στο live τα γράφω και εδώ για να μείνουν..
3+1 πράγματα θέλω εγώ από τον Σαββίδη για να τον θεωρήσω πετυχημένο πρόεδρο του ΠΑΟΚ και όχι αρπακτικό όπως οι προκάτοχοί του..
Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι όντας καμένος στο χυλό πλέον φυσάω και το γιαούρτι..
Δηλαδή δεν αντιμετωπίζω τον Σαββίδη σαν τον άπλα-σωτήρα που τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν αλλά σαν κάποιον επιχειρηματία που ίσως θέλει μόνο το καλό της τσέπης του χωρίς απαραίτητα να συνεπάγεται και καλό για τον ΠΑΟΚ..
Με άλλα λόγια είμαι προκατειλημμένος από την πρώτη στιγμή που ήρθε και ευελπιστώ να με διαψεύση..
Τα 3 βασικά "αιτήματα" μου:

α)Λευτεριά στα Αδέρφια μου..
Λες έχεις υψηλές διασυνδέσεις, λες συναντιέσαι με πρωθυπουργό και υπουργούς. Εγώ λοιπόν θεωρώ απίθανο να μην μπορείς να μεσολαβήσεις ούτως ώστε απλά να αποφυλακιστούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (ή αλλιώς "πελάτες" της παε ΠΑΟΚ) τουλάχιστον μέχρι τη δίκη τους.
Το πόσο κακό κάνει και εμπορικά στην παε η ΑΔΙΚΗ προφυλάκιση των παιδιών έχει αναλυθεί τόσες και τόσες φορές και δεν θα το αναλύσω άλλο..

β)Ρύθμιση των χρεών της παε ΠΑΟΚ..
Γνωστή και χιλιοειπωμένη η ιστορία των χρεών με τα οποία ουσιαστικά η εκάστοτε κυβέρνηση κρατά δέσμιο τον ΠΑΟΚ..
Κάποιες πρώτες κινήσεις υποτίθεται πως έχουν γίνει..
Από πρώτες κινήσεις βέβαια χορτάσαμε τόσο καιρό και με τους διαχειριστές..
ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί φως στον ορίζοντα τώρα με τον Σαββίδη..

γ)Δώσε μπούλο σε όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ που τρώνε τη σάρκα του ΠΑΟΚ εκ των έσω..
Διώξ'τους όλους..
Γκαγκάτσηδες, Βρύζες, Μύζες, Γεωργιάδηδες, Κυρκύρηδες και λοιπούς ρουφιάνους..
Το μπούλο σ'αυτά τα κοπρόσκυλα και σε όσα άλλα περιτριγυρίζουν την παε με σκοπό να επιστρέψουν τώρα που η ομάδα έχει λίγο μαρούλι στα ταμεία της..
Αν είναι δυνατόν να μη μιλάει κανείς Ελληνικά μέσα στα γραφεία της παε ΠΑΟΚ θα ήταν ευχής έργο..

Για το τέλος άφησα το bonus αίτημα μου προς τον Σαββίδη..
Κονόμα ρε φίλε από τον ΠΑΟΚ..
Βγάλε δισεκατομμύρια ευρώ, δολάρια, ρούβλια ή ότι άλλα σκατά θέλεις..
Αλλά..
Κάνε τον ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο και βγάλ'τα από τις επιτυχίες του..

Έτσι θα γίνεις επιτυχημένος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ Σαββίδη..
Τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό και με τα δικά μου τα κριτήρια..
Και να ξέρεις πως στον ΠΑΟΚ αν δώσεις 1 θα πάρεις πίσω 100..
Κάνε λοιπόν αυτά τα 3+1 και μετά πέφτει στο τραπέζι και το θέμα του γηπέδου και εκεί θα είμαι 100% υπέρ σου για να το κάνεις ΕΣΥ στην Τούμπα ή σε άλλο πλανήτη..

trelos4

• Guest
« Reply #1073 on: February 13, 2013, 20:07:26 »

Mεροκαματακι γερο, οχι μαλακιες.... ;)

Μη βιαζεσαι τοσο να καταστραφουμε...Δυσκολα εισαι...Εσφιξες....

χαχα.ακομα ασχολεισαι με τον τσαλτιδη του φορουμ?ο ανθρωπος λεει κατι απλα για να το πει.βλεπει παντου φαντασματα!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1074 on: February 13, 2013, 20:08:39 »
Tρελά νουμερα οντως εχουμε χαζεψει....Πρωτη φορα στην ιστορια της η ομαδα βαζει τετοιο τρελο χρημα στα ταμεια της απο ιδιοκτητη...Και στην πιο χαλια περιοδο οικονομικα για το ελλαδισταν ετσι? Τρομερο...

Έτσι είναι αν έχεις γεννηθεί στη μαμά σοβιετία του πατερούλη ιωσήφ βησαριόνοβιτς τζουγκασβίλι, του πρώτου προέδρου ΣΦ ΠΑΟΚ εξωτερικού, και έχεις μεγαλώσει με τις αφηγήσεις των παλιών ΠΑΟΚτσήδων του καυκάσου για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, το μόνο που έχεις όραμα είναι αν πέσει ποτέ αυτό το σύστημα και οι κομμουνιστές-μαφιόζοι υπουργοί γίνουν ολιγάρχες-μαφιόζοι επιχειρηματίες, να γυρίσεις στη νυφούλα του βορρά (αυτήν που ο συνεχιστής του μεγάλου αλεξάνδρου, των κομνηνών και του παύλου μελά, ο πανίκας, είχε πει ότι αν τον άφηναν θα την έκανε ντουμπάι) για να αγοράσεις τον χιλιοχρεωμένο ΠΑΟΚ του αρσενικότερου έβερ και του μορταδέλα σέλιν πόιντ. Μόνο ένα γνήσιο ΠΑΟΚτσάκι από τη μάμα ράσια μπορεί να μας χαζέψει έτσι.

Δε βάζουμε μυαλό με τίποτα. Ένα απλό σφύριγμα τσοπάνη να ακούσουμε και τρέχουμε. Κι ας σφυρίζουν κι από το απέναντι μαντρί, δε γαμείς, εγώ προσωπολατρεία και θαυμασμό να δίνω και δε γαμιέται το σύμπαν.

Εγώ να θέσω το παλιό ερώτημα: ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;

Α και κάτι ακόμα. Εκτός από βουλινός, μπάτμαν, γουμενοπαγώνι κτλ μπορεί να αποδειχθεί και κόκκαλης ε. Αυτό δεν ξέρω αν σας περνάει απ'το μυαλό. Αν και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα γούσταραν, τόση πολλή είναι η κατάντια μας.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1075 on: February 13, 2013, 20:22:25 »
το ποστ του γεωλογου με καλυπτει στο επακρο, ισως να τα ιεραρχουσα διαφορετικα...

πλεον ως κατοχος του 70% μπορει να οριζει διοικηση πρωτοδικειου ή επιβαλλεται να κανει αιρετη διοικηση? αν ξερει καποιος ας ενημερωσει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1076 on: February 13, 2013, 20:24:08 »
τα 15 μυρια σημαινει οτι εγινε οπως γραφουν κατοχος του 72% της εταιριας.τα λεφτα ποιος ειπε οτι πανε για χρεη. απλα αναγκαστικα τωρα τελος οι διοικησεις πρωτοδικειου αρα αναλαμβανει και τα χρεη. αυτο ειναι για μενα το καλο οσον αφορα την αποπληρωμη τους. ελπιζω δλδ.απ[λα υπαρχει ρευστοτητα στην εταιρια .για τα χρεη βλεπουμε αν και εκ των πραγματων πλεον δεν μπορει να κανει πισω
οντως σκαω χαμογελο αλλα περιμενω.εχουν δει πολλα τα ματια μας σε αυτην την ομαδα.τα σημαδια ομως ειναι θετικα.απλα να νοιωσει λιγο αυτος θελω τι σημαινει ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1077 on: February 13, 2013, 20:39:05 »
Καταλα κατι ουσιαστικο εχεις να πεις ή απλα εκθεσεις (ντεμεκ ψαγμενες) του κωλου ρε φιλε?

Την προσωπολατρεια σε μενα την ειδες πουθενα? Το οτι σχολιασα και χαρηκα απλα γι αυτη την εισροη χρηματων σε μια περιοδο που τα παντα σ'αυτη τη χωρα καταρεουν σε χαλασε?

Μπας και σε διακατεχει κανενα συνδρομο που σου απαγορευει να εχεις θετικες σκεψεις? Μηπως εχεις καμια καταθλιψη? Το χεις ψαξει καθολου?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1078 on: February 13, 2013, 20:39:36 »
Σε μια χωρα και μια περιοδο οπου ολα πανε στραβα και προς τα κατω, οσο και διστακτικος να εισαι ενα κρυφο ελαχιστο χαμογελο το σκας
Απο την αλλη εχουμε δει παρα πολλα στον ΠΑΟΚ και ειδικοτερα με τον ζαγορακη εχουμε απογοητευτει τοσο πολυ που και μεσσι να σου φερει  θα λεμε ειναι αυτος ή σωσιας....
Θα δειξει η πορεια αλλα ισως μετα απο αυτην την κινηση καποιοι απο ακρως απαισιοδοξοι εγιναν συγκρατημενα απαισιοδοξοι και καποιοι συγκρατημενα αισιοδοξοι
Το να πετας στα συννεφα ειναι οντως δειγμα προβατου με τα τοσα που εχουμε δει
Οσο για τις μετοχες αυτες ειναι στην διμερα που εβαλε και τα λεφτα κατα περιπου 90%...
« Last Edit: February 13, 2013, 20:50:48 by katz »
ΠΑΟΚ G4Α

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1079 on: February 13, 2013, 20:45:44 »
μιζερια δεν θα πει τιποτα.. και λαιτ περιγραφη ειναι

πες μας ρε καταλα εσυ που ξερεις που ειναι οι μετοχες; τις εχει ο κοκκαλης στο συρταρι; τι διαβαζουμε εν ετη 2013 ρε πουστη μου

εγω βλεπω οτι με σταθερα βηματα κανει πραξη ο ιβαν αυτα που ειπε εως τωρα.. οπως ειπε ο μπανε τωρα δεν υπαρχουν πλεον διοικησεις πρωτοδικειου αρα αναλαμβανει κ τα χρεη αυτοματα, θα ηταν πιο ποντιος απο ποντιος οποιος δεν ειχε διαθεση να δωσει λεφτα για τα χρεη και εκανε αυτη την κινηση. Ειναι μονοδρομος αντιληφθειτε το.

εγω βλεπω ειλικρινεια σε οσα ειπε και ελπιζω οτι θα κανει πραξη και τα υπολοιπα.. στηριξη χρειαζεται σε οποιον ιβαν, γιωργο, μητσο εχει τετοιο οραμα για τον ΠΑΟΚ και κανει τετοιες κινησεις με τα χρεη που μας πνιγανε τοσα χρονια

καταλαβαινω και την σταση μερικων  που σωστα λενε εχουμε καει αλλα την μιζερια και τον μηδενισμο των παντων δεν τον δεχομαι.. σοβαρευτειτε