Tρελά νουμερα οντως εχουμε χαζεψει....Πρωτη φορα στην ιστορια της η ομαδα βαζει τετοιο τρελο χρημα στα ταμεια της απο ιδιοκτητη...Και στην πιο χαλια περιοδο οικονομικα για το ελλαδισταν ετσι? Τρομερο...
Έτσι είναι αν έχεις γεννηθεί στη μαμά σοβιετία του πατερούλη ιωσήφ βησαριόνοβιτς τζουγκασβίλι, του πρώτου προέδρου ΣΦ ΠΑΟΚ εξωτερικού, και έχεις μεγαλώσει με τις αφηγήσεις των παλιών ΠΑΟΚτσήδων του καυκάσου για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, το μόνο που έχεις όραμα είναι αν πέσει ποτέ αυτό το σύστημα και οι κομμουνιστές-μαφιόζοι υπουργοί γίνουν ολιγάρχες-μαφιόζοι επιχειρηματίες, να γυρίσεις στη νυφούλα του βορρά (αυτήν που ο συνεχιστής του μεγάλου αλεξάνδρου, των κομνηνών και του παύλου μελά, ο πανίκας, είχε πει ότι αν τον άφηναν θα την έκανε ντουμπάι) για να αγοράσεις τον χιλιοχρεωμένο ΠΑΟΚ του αρσενικότερου έβερ και του μορταδέλα σέλιν πόιντ. Μόνο ένα γνήσιο ΠΑΟΚτσάκι από τη μάμα ράσια μπορεί να μας χαζέψει έτσι.
Δε βάζουμε μυαλό με τίποτα. Ένα απλό σφύριγμα τσοπάνη να ακούσουμε και τρέχουμε. Κι ας σφυρίζουν κι από το απέναντι μαντρί, δε γαμείς, εγώ προσωπολατρεία και θαυμασμό να δίνω και δε γαμιέται το σύμπαν.
Εγώ να θέσω το παλιό ερώτημα: ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;
Α και κάτι ακόμα. Εκτός από βουλινός, μπάτμαν, γουμενοπαγώνι κτλ μπορεί να αποδειχθεί και κόκκαλης ε. Αυτό δεν ξέρω αν σας περνάει απ'το μυαλό. Αν και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα γούσταραν, τόση πολλή είναι η κατάντια μας.