Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
¸íá áðü ôá èÝìáôá ðïõ óõæçôÞèçêáí ôï êáëïêáßñé ìåôáîý ôçò íÝáò éäéïêôçóßáò ôçò ÐÁÅ êáé ôïõ ÁÓ åß÷å íá êÜíåé ìå ôçí Ôïýìðá êáé ôéò äõíáôüôçôåò áëëáãÞò óå áõôÞí... ¹ñèå ç þñá ãéá íá ðñï÷ùñÞóåé êáé áõôü ôï æÞôçìá.

Ç ÐÁÅ ãíùóôïðïßçóå óôïí ÁÓ üôé ìå âÜóç åêåßíç ôçí áñ÷éêÞ óõæÞôçóç êáé óõìöùíßá ôïõ êáëïêáéñéïý êáé ìå âÜóç Ýíáí áðü ôïõò üñïõò åêåßíïõ ôïõ ìíçìïíßïõ, ôå÷íéêü ãñáöåßï îåêéíÜåé ôçí ìåëÝôç ãéá ôçí Ôïýìðá.

Ï ÁÓ áðëþò åíçìåñþèçêå ãéá ôçí åîÝëéîç áõôÞ êáé ãéá ìßá ìåëÝôç ðïõ èá áíáëÜâåé êáé èá ðëçñþóåé åî’ ïëïêëÞñïõ ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Èõìßæïõìå üôé ï Óáââßäçò Ýèéîå ôï èÝìá êáé óôçí ×ñéóôïõãåííéÜôéêç ãéïñôÞ, üôáí Ýäåéîå ðùò ãéá ôï èÝìá ãçðÝäïõ èá åîáíôëÞóåé ôéò ðéèáíüôçôåò ãéá íÝï Ýñãï óôçí Ôïýìðá êáé óôçí óõíÝ÷åéá èá óêåöôåß ïôéäÞðïôå Üëëï.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline banis

• Αλλαγή
ΠΑΕ και ΑΣ προχωρούν σε μελέτη για την Τούμπα
Πώς ο Ιβάν Σαββίδης υλοποιεί τις προγραμματικές δεσμεύεις του για το γήπεδο.

Πριν από δέκα περίπου μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εγγράφως αίτημα στον Ερασιτέχνη ζητώντας τη συναίνεσή του προκειμένου να προχωρήσει στην αξιολόγηση των κτιριακών υποδομών της Τούμπας, με μία μελέτη που θα εκπονήσει τεχνικό γραφείο. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι πρόθεση της πλευράς Σαββίδη είναι να ζητήσει συγκοινωνιακή μελέτη, καθώς και εκτίμηση για τις θέσεις πάρκινγκ που μπορούν να δημιουργηθούν, έτσι ώστε να έχει μία συνολική εικόνα για τις δυνατότητες του γηπέδου της Τούμπας.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ιβάν Σαββίδης υλοποιεί την εξαγγελία που είχε κάνει ενώπιον του κόσμου στο Παλατάκι ότι θα εξετάσει πρώτα όλες την προοπτική αξιοποίηση του οικοπέδου της Τούμπας σε ό,τι έχει να κάνει με το γηπεδικό και στη συνέχεια θα ψάξει για άλλη λύση.

Ο Ερασιτέχνης συντάχτηκε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ, ζητώντας να οριστούν αρμόδιοι εκπρόσωποι σε όλες τις μελέτες αξιολόγησης και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα την απαντητική του επιστολή, η οποία έχει ως εξής:   

"Προς Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Υπ΄όψιν κ.Δημογιάννη Ιωάννη

Θεσσαλονίκη,17/1/2013

Σε απάντηση της  από  27/12/2012 επιστολής σας  με θέμα «Συναίνεση Α.Σ.ΠΑΟΚ για αξιολόγηση των υφισταμένων κτιριακών υποδομών», με την οποία ζητάτε «την έγκριση και παροχή της απαραίτητης συναίνεσης και εξουσιοδότησης για να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε απαραίτητη ώστε να μπορέσετε να μελετήσετε πλήρως την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς και να αξιολογήσετε τις δυνατότητες παρέμβασης σε αυτή», το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ στην τακτική συνεδρίαση του Ιανουαρίου αποφάσισε όπως παράσχει την έγκριση και συναίνεση του στο ανωτέρω αίτημα, με δεδομένο ότι  το γήπεδο είναι θέμα που αφορά όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ , και με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου και την φυσική έδρα που είναι η Τούμπα, προτείνουμε, προς αποφυγή αποσπασματικών ενεργειών που δημιουργούν λαθεμένες εντυπώσεις και ενδεχομένως προβλήματα, τη συνεργασία των δύο πλευρών (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ)  δια του ορισμού αρμοδίων εκπροσώπων οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλες τις μελέτες αξιολόγησης των υφισταμένων κτιριακών υποδομών.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

http://www.inews.gr/7/pae-kai-as-prochoroun-se-meleti-gia-tin-touba.htm

GeorgT

• Guest
Δεν υπάρχει υπαρκτό θέμα νεου γηπέδου, εδω ενα προπονητικό δεν μπορέσαμε να κάνουμε για γήπεδο συζητάμε!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Για μενα υπαρχει και παραυπαρχει. ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
υπάρχει και παρα υπάρχει...

ξέρει κανένας αν παίζει πουθενά στοίχημα,ότι οι μελέτες θα δείξουν ότι είναι ακατάλληλη η ΤΟΥΜΠΑ ? και ότι δεν μπορούν να γινουν και πολλές βελτιωτικές κινήσεις,άσε που θα κοστίσουν ακριβά χωρίς ουσία ....
δεν θα δίνει πολλοί,αλλα ότι πάρουμε...άχαστο είναι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εκκλησία κλέβεις...... 8)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Άμα μαθευτεί το τεχνικό γραφείο, να μην μείνει κρυφό, έτσι;  8)

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Καλά, το ότι θα  πουν ότι δεν γίνεται νέο γήπεδο στην Τούμπα είναι σίγουρο... Που θα πουν να γίνει όμως το νέο γηπεδό είναι το θέμα. Εγώ πάντως την ξαναλέω την ιδέα μου, ή Τούμπα ή Σταυρούπολη στο στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline banis

• Αλλαγή
υπάρχει και παρα υπάρχει...

ξέρει κανένας αν παίζει πουθενά στοίχημα,ότι οι μελέτες θα δείξουν ότι είναι ακατάλληλη η ΤΟΥΜΠΑ ? και ότι δεν μπορούν να γινουν και πολλές βελτιωτικές κινήσεις,άσε που θα κοστίσουν ακριβά χωρίς ουσία ....
δεν θα δίνει πολλοί,αλλα ότι πάρουμε...άχαστο είναι.
  ;)

όταν πας σε ένα καλό ρεστοράν για να φας ... ακόμα και ο τρόπος σερβιρίσματος παίζει ρόλο ...

ξεκινάς πάντα με ένα καλό ορεκτικό ...
μόλις σε ανοίξει η όρεξη λοιπόν ...
έρχεται και το κυρίως πιάτο γαρνιρισμένο πάντα ...
και πάνω που όλα είναι όμορφα ... αρχίζεις και αναρωτιέσαι ...
για να δούμε ... γλυκό θα σερβίρουν στο τέλος ;;;  :P

Offline banis

• Αλλαγή

farygas

• Guest
Ναι σε ολα.Μακαρι να γινει και το 10% οσων ακουγονται.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΩΒΗΤΗ.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
http://www.sport103.gr/index.php?option=com_apoll&task=view&view=apoll&id=29:2012-12-17-19-40-13

Αυτο το εχει δει κανεις? Μου εκανε φοβερη εντυπωση. Δεν ειναι μονο το αποτελεσμα που μου κανει εντυπωση αλλα και ο συνολικος  αριθμος των ψηφων!Τωρα θα μου πειτε περι εγκυροτητας της φυλλαδας και ισως να εχετε δικιο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δωσε ψηφο, μετα clear cookies και μετα ξαναδωσε.. Το στρογγυλεψα σε 4500 votes την Tουμπα  :P

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
http://www.sport103.gr/index.php?option=com_apoll&task=view&view=apoll&id=29:2012-12-17-19-40-13

Αυτο το εχει δει κανεις? Μου εκανε φοβερη εντυπωση. Δεν ειναι μονο το αποτελεσμα που μου κανει εντυπωση αλλα και ο συνολικος  αριθμος των ψηφων!Τωρα θα μου πειτε περι εγκυροτητας της φυλλαδας και ισως να εχετε δικιο...

δν παιζει να ισχυει αυτο το πραγμα...δε το πιστευω
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Επιτέλους ένα πολύ καλό νέο. Και η δυτική Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει ένα πολύ ωραίο και μεγάλο πάρκο (από τα μεγαλύτερα στα Ευρώπη!) και εμείς σώσαμε την Τούμπα μας από τα νύχια του σκουλικο-Ιωαννίδη που ήθελε να μας στείλει δυτικά ώστε να αποκτήσει οπαδικό χώρο το μεγαθήριο της Παπαναστασίου. Μακάρι να γίνει και η ΔΕΘ πάρκο να ανασάνει η Θεσσαλονίκη.

Παραχωρείται η χρήση για 49 χρόνια στο Δήμο Παύλου Μελά το στρατοπέδου έκτασης 289 στρεμμάτων, στους χώρους του οποίου και θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο μητροπολιτικό πάρκο της ΝΑ Ευρώπης
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=147030

Offline bozik

• Αλλαγή
όταν συζητάνε και λένε για γήπεδο στα δυτικά και στον δήμο παύλου μελά η και προπονητικό που ακούστηκε,δεν εννοούν το στρατόπεδο του παύλου μελα(έγινε εκεί το festival των συνδέσμων)...αλλα μια έκταση απο το στρατόπεδο καρατάσου(πρεπει να ειναι τριπλασιο σε εκταση απο το στρατοπεδο παυλου μελα),που και αυτό ανήκει στον δήμο παύλου μελα,διπλα στο γηπεδο του μακεδονικου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Geo

• Αλλαγή
Η γεφυρα της Κλεάνθους ακόμα δεν έχει λειτουργήσει για το κοινό. Χτίστηκε με κύριο σκοπό να κρύψει το μοναδικής αξίας πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο της περιοχής, το Στάδιο Τούμπας.
Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει ακόμα και ο πιο αδαής, ότι ενώ σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης που έχουν όντως σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα, δεν υπάρχει ούτε η σκέψη για μία τέτοια πεζογέφυρα, ενώ στην οδό Κλεάνθους κατασκεύασαν ένα έκτρωμα με την δικαιολογία, να μην διακινδυνεύουν οι αθλητές της κολύμβησης κατά την μετάβασή τους στο "θερινό" κολυμβητήριο της Τούμπας!! Βλέπετε, έχει τόσο μεγάλη κυκλοφορία εκεί, και τόσες πολλές λωρίδες ανά κατεύθυνση, που η κατασκευή αυτού του τερατουργήματος ήταν επιτακτική.  
Το έργο κάθεται τόσα χρόνια σε αχρησία. Ακόμα και το κολυμβητήριο είναι για τα μπάζα. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να το δώσει στους κολυμβητές του ΠΑΟΚ για τις προπονήσεις τους. Τίποτα ως τώρα. Το μόνο που λειτουργεί σε αυτό το χάλι είναι ένα αναψυκτήριο. Προφανώς γιατί καρπώνονται (δεν ξέρω ποιοι) τα ενοίκια.
Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ ΔΕΝ έχει κάνει τίποτα (μία αντίδραση, μία διαμαρτυρία, κάτι που να δείχνει ότι τον ενοχλεί η γέφυρα αυτή...). Φανταστείτε να χτιστεί μία 12όροφη μεταξύ Λευκού Πύργου και Κρατικού Θεάτρου Βορειας Ελλάδας. Δεν συγκρίνω Λευκό Πύργο με Τούμπα, αλλά όπως και να το κάνουμε αποτελεί μνημείο του προσφυγικού ελληνισμού της Θεσσαλονίκης και αξίζει καλύτερης τύχης και προβολής. Ακόμα και αν μετακομίσει ο ΠΑΟΚ (στη ΔΕΘ ή σε άλλον πλανήτη), το στάδιο αυτό πρέπει να παραμείνει ως μουσείο αθλητισμού. Να μαθαίνουν οι νεότερες γενιές πως και που αναπτύχθηκε και μεγάλωσε αυτό που λέμε ΠΑΟΚ.
Τώρα τελευταία βάλανε και κάτι πασαλάκια, για να μην παρκάρουν περιμετρικά της Θ4!!!! στο πεζοδρόμιο!!!!! Απορώ ποιοι θρασείς υλοποιούν τέτοιου είδους έργα, με τι είδους πόρους και με τι σκεπτικό? Στα μάτια μου αυτό που φαίνεται είναι ότι σφίγγει ολοένα ο κλοιός γύρω από την Τούμπα. Παλιά το γήπεδο κυριαρχούσε μέσα στις αλάνες της Τούμπας. Λίγο λίγο ο χώρος περιμετρικά σώθηκε. Από Λαμπράκη δεν φαίνεται καν ο Ναός. Δεν νομίζουν εκεί στον ΠΑΟΚ ότι ήρθε η στιγμή να πιέσουν λίγο μπας και συγκινηθεί κανείς? Πεζογέφυρες στην Θεσσαλονίκη εκτός της Κλεάνθους ξέρω μόνο στην Μεγ. Αλεξάνδρου στο Μακεδονία Παλάς. Άλλη δεν μου'ρχεται στο μυαλό.  

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Στα μάτια μου αυτό που φαίνεται είναι ότι σφίγγει ολοένα ο κλοιός γύρω από την Τούμπα.

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
Συντομα ο δημος θα φτιαξει καμια 10 αγάλματα ολων των δημάρχων μπροστα στις θήρες τον επισήμων κ εμεις θα πετάμε χαρταετό!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
για να εχουμε να ασχολουμαστε???
ΠΑΟΚ παντου!!!