Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73039 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Ακριβός οπως έγινε και με την αλάνα ραμπιτ, η ουσία ειναι οτι σκουλήκια στο δημο τρελάθηκαν που έκλεισε το πάρκινγκ και θελουνε να μας περιορίσουν στο δρομο περιμετρικά του γηπέδου ωστε να μην μπορούμε να επεκταθούμε μελλοντικά ουτε μέτρο!

+Εχουνε κανει καταγγελία οτι στο τμήμα μπροστα απο τους επίσημους εχουμε κανει καταπάτηση γιατι κόψαμε τον δρόμο μου υπήρχε παλια κ το έχουμε κανει σε πλακόστρωτο που ειναι σήμερα!

Η ουσία ειναι οτι στον ΑΣ κοιμαντε τον υπνο του δικαίου και σύντομα θα βρεθούμε προ τετελεσμένων που δεν θα μας αφήνει περιθώριο να γινει τίποτα στο συγκεκριμένο χώρο!

Σύντομα θα εχω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες-δεδομένα!

bagos1

• Guest
ειχε ειπωθει κατι τετοιο παλαιοτερα στον ΑΣ παντως ξέρω σιγουρα οτι στο κτηματολογιο ειναι δηλωμενο όχι μονο το γηπεδο,παρκιν αλλα και χώρος που ειναι τωρα το κολυμβητηριο.  Αυτο με την χρησικτησια παντως έχει βάση γιατι το χρησιμοποιούμε πάνω απο 10 χρόνια που ορίζει ο νόμος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ο νόμος ορίζει 20 και δεν έχει σχέση η χρησικτησία τώρα αλλά τεσπά.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εγώ θα κάνω μια ηλίθια ερώτηση, μήπως ο ΑΣ δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου όπως πιστεύει η πλειοψηφία;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω ξερω οτι ο ΑΣ πριν κανα 2 χρονια δεν ειχε ιδεα ποσο ακριβως ηταν το οικοπεδο του, τα ακριβη συνορα του και ποσο τα οικοπεδα των γειτονων ουτε σε ποιους ανηκαν. Αυτο που λεω ειναι τσεκαρισμεναο 100%

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ θα κάνω μια ηλίθια ερώτηση, μήπως ο ΑΣ δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου όπως πιστεύει η πλειοψηφία;
Η πιο σοβαρή ερώτηση-επισήμανση που έχει γραφεί για το θέμα. Με το μυαλό μου απαντώ κι εγώ πως ο ΑΣ φυσικά και ΔΕΝ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Είναι πανέξυπνοι οι ΠΑΟΚάρχες και βρήκαν τρόπο με τη συνεργασία και του ατσαλάκωτου και ποιων άλλων δεν ξέρω να φέρουν τα πράγματα προ τετελεσμένων. Γι΄αυτό και η υποτίθεται αδικαιολόγητη κωλυσιεργία. Μεγάλα τσακάλια ο μάστορες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

GeorgT

• Guest
Υπο κανονικές συνθήκες ισχύουν αυτα που λετε τσακ και κιουρ αλλα σε αυτήν την περίπτωση αν σε παίξουνε πουστια δημος-σκουλήκια για το πάρκινγκ π.χ δεν θα βγει ζημιωμένη μόνο η ΠΑΕ αλλα και ο ΑΣ που θα χασει κάποια έσοδα απο σημερα κιόλας!

Offline savage republic

• Βασικός
Νομίζεις ότι συγκρίνονται στο ελάχιστο μπροστά στα κέρδη; Και δεν εννοώ του ΑΣ.

bagos1

• Guest
σημερα θα ενημερωθει για την πληροφορία αυτή ο κατσαρής (το απογευμα αφου ξυπνησει απο την μεσημεριανη σιεστα)

GeorgT

• Guest
Και να συμπληρώσω οτι το ολα σκηνικό ξεκίνησε bagos οταν κάποια σκουλήκια δεν μπορούσανε να παρκάρουν στο πάρκινγκ το τελευταίο καιρό μιας και έκλεισε για το ματς λόγο ουεφας!

Δε κατάλαβα τη εννοεις εγκο, πάντως οτι θα τους νοιάζει ειναι σίγουρο! Φαντάζεσαι να τρώγαμε άκυρο απο την ουεφα για την τουμπα π.χ (ξερω 1% πιθανότητα αλλα η πιθανότητα υπήρχε)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

Η πιο σοβαρή ερώτηση-επισήμανση που έχει γραφεί για το θέμα. Με το μυαλό μου απαντώ κι εγώ πως ο ΑΣ φυσικά και ΔΕΝ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Είναι πανέξυπνοι οι ΠΑΟΚάρχες και βρήκαν τρόπο με τη συνεργασία και του ατσαλάκωτου και ποιων άλλων δεν ξέρω να φέρουν τα πράγματα προ τετελεσμένων. Γι΄αυτό και η υποτίθεται αδικαιολόγητη κωλυσιεργία. Μεγάλα τσακάλια ο μάστορες

Μεγάλες κουβέντες με βαθύ νόημα, τόσο βαθύ που δύσκολα θα φτάσει ο πολύς κόσμος στον πάτο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Χτες πάντως ο τσόχος που έκανε την περιγραφή του ματς σε ραδιόφωνο της σαλονίκης είπε ότι η τούμπα από τους υπεύθυνους της ΤΕΑΜ που κάνουν τις μεταδόσεις θεωρείται μετά τα βελτιωτικά έργα ότι είναι γήπεδο επιπέδου τσάμπιονς λίγκ κάτω μόνο από τα νεόχτιστα γήπεδα στην ευρώπη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
Just for the record:

«πράσινοι» έχουν ως εναλλακτική το ΟΑΚΑ και υπάρχουν τρεις... προοπτικές:

...

2) Τη χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ ως οικοδεσπότες (ενδεχομένως σε συνεργασία με την ΑΕΚ), παίρνοντας το γήπεδο για 50 ή 100 χρόνια. Οπως δηλαδή συνέβη με το Καραϊσκάκη και τον Ολυμπιακό. Σε τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται και η βύθιση του αγωνιστικού χώρου ώστε το γήπεδο να γίνει αμιγώς ποδοσφαιρικό.

3) Την κατασκευή νέου γηπέδου στην ελεύθερη έκταση που υπάρχει στο χώρο του ΟΑΚΑ.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/107171-%CE%9F%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9F%CE%91%CE%9A%CE%91

να ξέρουμε τη γίνεται στις αλλες ομάδες!

ive4

• Guest
γκρέμισμα στις πολιστιστικές μαλακίες του δήμου τώρα.
Φτάνει πια να κρύβουν το γήπεδό μας.

Offline agraf

• Αλλαγή

Σε τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται και η βύθιση του αγωνιστικού χώρου ώστε το γήπεδο να γίνει αμιγώς ποδοσφαιρικό.

Βύθιση χώρου; Καλά, οι μυαλοπώληδες δεν μας λένε ότι (και καλά) κάτι τέτοιο απαγορεύεται από την πολεοδομία; Ότι δεν γίνεται...Ότι η ανακατασκευή κοστίζει πιο πολύ από την ανέγερση καινούργιου γηπέδου...

Για πόσο χαζούς μας περνάνε;

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ξεφυλιζα ενα παλιο ΠΑΟΚ magazine  με μια συνεντευξη του Γκαρσια
ΕΡ
εκτος Τουμπας, υπαρχει αλλο γηπεδο που σε εξιταρει?
ΑΠ
Στην Παμπλονα(Οσασουνα)ηταν παρομοια κατασταση αλλα οχι οπως εδω.
Αν η Τουμπα ηταν σαν το γηπεδο της Παμπλονα,
με τον κοσμο που εχει ο ΠΑΟΚ, οι αντιπαλοι θα τα....εκαναν πανω τους.
Ειναι πιο μικρο απο την Τουμπα, αλλα ποδοσφαιρικο γηπεδο.
Οι κερκιδες ειναι διπλα στον αγωνιστικο χωρο.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Αυτο ειναι το γηπεδο της Οσασουνα στην Παμπλονα το reyno de navarra χωρητικοτητας περιπου 19.500...

apostolos

• Guest
Χτες πάντως ο τσόχος που έκανε την περιγραφή του ματς σε ραδιόφωνο της σαλονίκης είπε ότι η τούμπα από τους υπεύθυνους της ΤΕΑΜ που κάνουν τις μεταδόσεις θεωρείται μετά τα βελτιωτικά έργα ότι είναι γήπεδο επιπέδου τσάμπιονς λίγκ κάτω μόνο από τα νεόχτιστα γήπεδα στην ευρώπη.
Για μένα το θέμα τελειώνει κάπου εδώ. Έχεις γηπεδάρα ποδοσφαιρική, που χωράει γύρω στα 30 χιλιάρικα μέσα κι ας σε κοστίζει κάτι παραπάνω κάθε χρόνο, ό,τι άλλο σχέδιο υπάρχει για νέο γήπεδο είναι μόνο και μόνο για να υπάρχουν εμπορικά κέντρα και σινεμάδες και αρχίδια καλαβρέζικα. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για όλα αυτά. Όσο για την χωρητικότητα αυτοί που θέλουν γήπεδα των 45 και 50 χιλιάδων να πάνε πρώτα να γεμίσουν το γήπεδο με τη Δυναμό στον πρώτο αγώνα της ομάδος στην έδρα της στο Europa League και μετά να απαιτούν γήπεδα που δεν γεμίζουν ούτε με σφαίρες.... Φτιάξτε το χόρτο, φτιάξτε τις τουαλέτες, οργανωθείτε να μπαίνει ο κόσμος πιο άνετα μέσα και τέλος. Όποιος θέλει χάμπουργκερ πριν τον αγώνα και ψώνια με τη μαλάκο που του τα πρήζει μετά, να πάει σε κανα πολυκατάστημα, γεμάτος ο τόπος είναι.

GeorgT

• Guest
Ολα καλα και ωραια Αποστολε αλλα εμπορικό το φτιαχνεις πακέτο γιατι ενα νεο γηπεδο κοστίζει απίστευτα λεφτα και εμεις δε φημιζόμαστε οτι μας τρέχουνε απο τα μπατζάκια! Εδω ο βαζελος που εχει και τους 3 νταβατζήδες δεν το φτιάχνει χωρις εμπορικο γιατι ξερουνε οτι θα ματωσουνε χωρις εμπορικό!

Βύθιση χώρου; Καλά, οι μυαλοπώληδες δεν μας λένε ότι (και καλά) κάτι τέτοιο απαγορεύεται από την πολεοδομία; Ότι δεν γίνεται...Ότι η ανακατασκευή κοστίζει πιο πολύ από την ανέγερση καινούργιου γηπέδου...

Για πόσο χαζούς μας περνάνε;

καλα δεν ειναι κ το καλύτερο μετρο συγκρησης το ταρτάν του ΟΑΚΑ με αυτο της Τουμπας! Εκει παίζει να ειναι και διπλάσιο σε μέγεθος απο μας!

Offline agraf

• Αλλαγή
Ποιός είπε ότι χρειαζόμαστε εμπορικό κέντρο; Γιατί να φτιάξουμε εμπορικό κέντρο; Για να χρηματοδοτήσουμε το γήπεδο; Να πάει ποιός; Να παίξει ποιός;

Υ.Γ. Μπορεί το ταρτάν της Τούμπας να είμαι μικρότερο από αυτό του ΟΑΚΑ αλλά δεν είναι ανάγκη να γίνουν ακριβώς τα ίδια έργα. Άς πάει παρακάτω λιγότερο το δικό μας γήπεδο σχέση με το ΟΑΚΑ. Σημασία έχει ότι έτσι θα κερδίσουμε αρκετές νέες χιλιάδες θέσεις χωρίς να γκρεμίσουμε το γήπεδό μας και να κινδυνεύουμε να μπλέξουμε στα δικαστικά γρανάζια από καταγγελίες κλπ.