Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 72162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Να ρωτησω αν ξερει κανεις τα κατατοπια στο εσωτερικο του γηπεδου...καποτε μου ειχαν πει οτι κατω απο τον αγωνιστικο χωρο εχει υπογειους χωρους. Αποδυτηρια ή δεν ξερω και γω τι. Ισχυει κατι τετοιο??? Γιατι αν ισχυει προφανως το χορταρι δεν παει ποιο κατω...

Ισχυει

Offline gagas

• Αλλαγή
νομιζω οτι αυτο ειναι θετικο κ οχι αρνητικο, καθως δεν θα χρειαστει να σκαψουμε βθυτερα στο εδαφος, οπου υπαρχουν αρχαια( κ η καθυστερηση της καθυστερησης)..
τα αποδυτηρια απλα θα πανε αλλου..

kostas4

• Guest
Αρκετοί από σας, βλέπετε λίγο πιο μακριά και θεωρείτε πως ήρθε η ώρα να σκεφτεί σοβαρά ο ΠΑΟΚ, το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα καινούριο γήπεδο, γιατί όσο περνάει ο καιρός, το πρόβλημα με την Τούμπα θα είναι πιο έντονο. Είστε το 20%!
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=377

βλεπουνε πιο μακρια ε? προσεξτε καλα κουφαλες γιατι θα σας παρουμε τα κεφαλια

euboia4

• Guest
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις εξελίξεις στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε παράλληλα να αναφερθεί και στα γήπεδα που πρέπει να χτίσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει την ευκαιρία που υπάρχει να προχωρήσουν τα θέματα των γηπέδων των τριών ομάδων της πόλης: «Πρέπει να φέρουμε το θέμα του γηπέδου του Άρη στη Βουλή με τον κατάλληλο αριθμό πρωτοκόλλου, πρέπει να προχωρήσει αυτό το ζήτημα. Το γήπεδο του Άρη στη Θέρμη μπορεί να γίνει,όλα τα χαρτιά είναι έτοιμα και με την παρουσία του κ.Σκανδαλίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος είναι ανοιχτός. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει στη δυτική πλευρά της πόλης το καλύτερο οικόπεδο, ενώ και ο Ηρακλής πρέπει να χτίσει το δικό του, καθώς μέχρι τώρα δεν είναι σε ποδοσφαιρικό στάδιο. Από την πλευρά μας πρέπει να χτίσουμε τα παλάτια που θα αναγκάσουν με τον τρόπο τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο».

http://www.metrosport.gr/ioannidis-min-pezoume-me-tin-igia-ton-athliton

σαλτα και γαμησου ρε μουνι που θα μας πεις που να φτιαξουμε το γηπεδο

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όποιος τολμήσει να βάλει χέρι στην Τούμπα φλερτάρει σοβαρά με το ενδεχόμενο να αλλάξει ημισφαίριο... Στην Ευρώπη δεν έχει τύχη, η ήπειρος είναι μκρή...

Offline Matador

• Αλλαγή
Δεν γ@μιεσαι ρε ιωαννιδη που θα μας πεις που να κανουμε το γηπεδο μας!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τα πράγματα είναι απλά γήπεδο στην τούμπα έστω και 30000 χιλιάδων.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maria-mtb

• Βασικός
και ακομη πιο απλα. γηπεδο στην Τουμπα με την αρχικη χωρητικοτητα του γηπεδου και τελος. ας αφησουν τις μαλακιες και τα δεν γινεται.

GeorgT

• Guest
Δυτικα να πας την ομαδα σου σκουλήκι για να γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι!

Εμεις στη Νεα Ελβετία θα το κανουμε να σας τελειώσουμε μια κ καλή!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Το μουνί της μάνας σου ρε σιχαμερό σκουλήκι. Ψοφά ρε γαμιόλη.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καθομαστε τρωγομαστε χωρις λογο. Εγω εχω καλη διαθεση, να περιμενω μια εμπεριστατωμενη αποψη ανεξαρτητου μελετητικου γραφειου (ξενου ελπιζω) που να μου λεει ξεκαθαρα αν μπορω να κανω γηπεδο 40.000 στην Τουμπα. Αν οχι, το μεγεθος του ΠΑΟΚ δεν χωραει περικοπες, δεν ειμαστε σκουληκια ή λαρισα ή γαυρος να κανουμε 30.000 γηπεδο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
@DarkLord γήπεδο 40.000 θέσεων μια χαρά γίνεται στην Τούμπα λογικά. Το θέμα μάλλον είναι ότι γίνεται ΜΟΝΟ γήπεδο και τίποτα άλλο. Αν με εννοείς...

Εγώ π.χ. δε βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει ένα γήπεδο να είναι και εμπορικό κέντρο ταυτόχρονα. Ή μάλλον ξέρω τον λόγο (εκμετάλλευση χώρων από τον χρηματοδότη του έργου) αλλά αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί διαφορετικά εάν θέλουμε πραγματικά γήπεδο στην Τούμπα. Καί γήπεδο καί εμπορικό δεν νομίζω ότι χωράνε στον υπάρχοντα χώρο. Άρα το πρόβλημα με την Τούμπα, κατά την άποψή μου, δεν είναι ο χώρος αλλά η χρηματοδότηση. Αυτό είναι το πακέτο στην όλη ιστορία.

Όσο για το πάρκινγκ που λένε κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι με το μετρό το οποίο θα είναι έτοιμο σε λίγα χρόνια (ελπίζουμε) δεν θα υπάρχει θέμα παρκινγκ. Όσοι έρχονται από επαρχία αφήνουν το αυτοκίνητο δυτικά παίρνουν μετρό και τέλος. Λιγότερο χρόνο θα κάνουν να φτάσουν, πίστεψέ με. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους Θεσσαλονικείς.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
Καθομαστε τρωγομαστε χωρις λογο. Εγω εχω καλη διαθεση, να περιμενω μια εμπεριστατωμενη αποψη ανεξαρτητου μελετητικου γραφειου (ξενου ελπιζω) που να μου λεει ξεκαθαρα αν μπορω να κανω γηπεδο 40.000 στην Τουμπα. Αν οχι, το μεγεθος του ΠΑΟΚ δεν χωραει περικοπες, δεν ειμαστε σκουληκια ή λαρισα ή γαυρος να κανουμε 30.000 γηπεδο.

ετσι dark απλά κ ωραία

@tsag μετρο θα παρεις αλλα που θα κατεβεις?? Ο φίλτατος Μητρ. Άνθιμος απ οτι φαίνεται θα κόψει την μια κοντινή στάση στο Παπαφειο!

Offline agraf

• Αλλαγή
Χωρίς Παπάφειο

Οι δύο μετροπόντικες θα περάσουν κάτω από το Παπάφειο ορφανοτροφείο, χωρίς να έχουν προηγουμένως κατασκευαστεί οι υποδομές που απαιτούνται για την κατασκευή σταθμού. Σε αυτήν τη φάση, το μετρό κατασκευάζεται με 12 αντί για 13 σταθμούς, όπως προβλεπόταν. Ο σταθμός Παπάφη θα κατασκευαστεί εκ των υστέρων, μόνον αν σταματήσει να βάζει προσκόμματα η διοίκηση του ιδρύματος στο έργο και αν βέβαια εξευρεθούν τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται (20 εκατ. ευρώ όπως αποκάλυψε ο «Α» στις 25 Αυγούστου) για την κατασκευή του σταθμού.

http://metrothessalonikis.blogspot.com/

Επί του παρόντος υπάρχει πρόβλημα όμως είναι πολύ πιθανό να λυθεί.Επίσης μην ξεχνάμε ότι σχεδιάζεται να φτιαχτεί κάθετη γραμμή που να διασχίζει την περιοχή της Τούμπας προς τα βόρεια. Σε κάθε περίπτωση η Τούμπα συγκοινωνιακά είναι μια χαρά.
Στα χωράφια που θέλον να μας στείλουν θα είναι πιο εύκολο να πηγαίνουν 40.000 άνθρωποι; Μήπως με τα αυτοκίνητα;

GeorgT

• Guest
Η κάθετη γραμμη Τούμπας σορρυ agraf αλλα εμεις πιθανότατα στη σύνταξη (αν πάρουμε) κ αν προλάβουμε τέτοιο έργο!

Για τα χωράφια υπάρχει λυση αλλα για τον μέσο ΠΑΟΚτση που δεν θελει να αλλάξει πάνω απο ενα ΜΜΜ ειναι πρόβλημα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
καλα agraf καταλαβαινεις ποτε θα γινει αν γινει η γραμμη που σχεδιαζουν να μελετησουν για να προχωρησουν η οχι στην κατασκευη ε; 2025 και αν :P

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άλλον λόγο να πάει ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία ιδίως που λένε πλην εκτός του ότι κάποιοι έχουν επενδύση σε γη εκεί δεν υπάρχει. Δηλαδή στα 5 χιλιόμετρα από εκεί υπάρχουν άλλα δύο εμπορικά κέντρα, ένα στον φοίνικα και το κόσμος, θα πάμε και μεις εκεί να κάνουμε γήπεδο και εμπορικό κέντρο?? Εμπορικό κέντρο όμως εντός πόλης δεν θα υπάρχει, τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να το καταλάβουν κάποιοι?? Την εύκολη πρόσβαση στην πυλαία την βλέπουμε και όταν παίζουμε μπάσκετ και έχει 5000 κόσμο που κάνεις μισή ώρα να φύγεις και παρκάρεις σχεδόν στην θέρμη. Για δυτικά που λένε στο καρατάσου, έγκλημα είναι και μόνο που το συζητάνε κάποιοι. Δηλαδή στην ελλάδα λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα και θέλουμε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο , να χέζουμε σε αλαβάστρινους μπιντέδες , να καθόμαστε σε θερμενόμενα καρεκλάκια, να βρίσκεις στο γήπεδο μέχρι και καπότες με άρωμα φράουλα και ενώ είσαι στην θύρα 4 για να βγεις από το γήπεδο να κλέινεις ραντεβού στον εύοσμο και να λες σε 12 λεπτά θα είμαι εκεί??? Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ. Τούμπα 35000 το πολύ το γήπεδο και τόσα μαγαζιά όσα χρειάζονται μόνο για την ευημερία του συλλόγου και την αποπληρωμή του έργου και όχι για να τα οικονομήσουν μερικοί μερικοί. Ή ας τα οικονομίσουν αλλά όχι εις βάρος της ομάδας, της προοπτικής της και του μέλλοντός της.   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή

ετσι dark απλά κ ωραία

@tsag μετρο θα παρεις αλλα που θα κατεβεις?? Ο φίλτατος Μητρ. Άνθιμος απ οτι φαίνεται θα κόψει την μια κοντινή στάση στο Παπαφειο!

Η στάση στον Ευκλείδη θα λειτουργήσει όμως κανονικά και είναι πάνω κάτω η ίδια απόσταση. Στο ΟΑΚΑ πιο πολύ περπάτημα ρίχνεις!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Άλλον λόγο να πάει ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία ιδίως που λένε πλην εκτός του ότι κάποιοι έχουν επενδύση σε γη εκεί δεν υπάρχει. Δηλαδή στα 5 χιλιόμετρα από εκεί υπάρχουν άλλα δύο εμπορικά κέντρα, ένα στον φοίνικα και το κόσμος, θα πάμε και μεις εκεί να κάνουμε γήπεδο και εμπορικό κέντρο?? Εμπορικό κέντρο όμως εντός πόλης δεν θα υπάρχει, τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να το καταλάβουν κάποιοι?? Την εύκολη πρόσβαση στην πυλαία την βλέπουμε και όταν παίζουμε μπάσκετ και έχει 5000 κόσμο που κάνεις μισή ώρα να φύγεις και παρκάρεις σχεδόν στην θέρμη. Για δυτικά που λένε στο καρατάσου, έγκλημα είναι και μόνο που το συζητάνε κάποιοι. Δηλαδή στην ελλάδα λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα και θέλουμε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο , να χέζουμε σε αλαβάστρινους μπιντέδες , να καθόμαστε σε θερμενόμενα καρεκλάκια, να βρίσκεις στο γήπεδο μέχρι και καπότες με άρωμα φράουλα και ενώ είσαι στην θύρα 4 για να βγεις από το γήπεδο να κλέινεις ραντεβού στον εύοσμο και να λες σε 12 λεπτά θα είμαι εκεί??? Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ. Τούμπα 35000 το πολύ το γήπεδο και τόσα μαγαζιά όσα χρειάζονται μόνο για την ευημερία του συλλόγου και την αποπληρωμή του έργου και όχι για να τα οικονομήσουν μερικοί μερικοί. Ή ας τα οικονομίσουν αλλά όχι εις βάρος της ομάδας, της προοπτικής της και του μέλλοντός της.   

Συμφωνουμε φιλε αν και εγω θελω 40.000
Αλλα το θεμα ειναι αν γινεται.... Η λογικη του να λεμε οτι θα γινει εκει και τερμα και οποιος λεει οχι ειναι βαλτος και θελει να κονομησει θα μας οδηγησει να συζηταμε για αυτα μεχρι το 2020.

GeorgT

• Guest
Ευκλειδης-Τουμπα:

Τερματισμός Καλαμαριάς-Παλατακι:

Αρα πλέον τα περι ΜΜΜ για το παλατάκι δεν στέκουν! Παρα πολλα τα πλεονεκτήματα σαν θεση!