Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mGm

• Guest
...δυο ναοι στον ιδιο χωρο δεν κανει.................

:notworthy:

Legittima Offesa

• Guest
να πω και εγώ τη γνώμη μου. Προσπάθησα να διαβάσω το τόπικ αλλά δεν τα κατάφερα και μιας και είμαι νέος στο φόρουμ θα πω έτσι χύμα την άποψή μου και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ξαναγραφτεί.
Το όλο θέμα θυμίζει πολύ το γηπεδικό του βάζελου και της αεκ. Από τη μια οι αεκτζήδες ψάχνουν ακόμα να βρούνε μέρος να το κάνουν (άσχετα με το αν γκρεμίστηκε το δικό τους) και από την άλλη οι βάζελοι έχουν γήπεδο (πολύ μικρό, αλλά έχουν), βρήκαν το χώρο αλλά δεν προχωράνε τα έργα και τελικά και οι 2 έχουν καταλήξει να συντηρούν το ΟΑΚΑ.
Είναι λάθος να ψάχνουμε να βρούμε αλλού μέρος ενώ έχουμε αυτή την γηπεδάρα. Πιο εύκολα γίνεται μετρό στην τούμπα και έργα υποδομής παρά καινούριο γήπεδο. Δείτε το βάζελο τι τραβάει τόσο καιρό.
Πιο εύκολα βρίσκονται τα χρήματα (αν και όσο χρωστάμε λεφτά δύσκολα γίνεται κάτι) για να φτιάξουμε την Τούμπα καλύτερη παρά όλο αυτό το ποσό που χρειάζεται για να γίνει ένα καινούριο γήπεδο από το μηδέν.

ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

kostas4

• Guest
φιλε @Legittima Offesa  και εγω αυτο σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο.οτι δεν αξιζει για τα επομενα πεντε χρονια να μπουμε καν στον κοπο να σκεφτουμε για νεο γηπεδο.με τα εργα που θα γινουν συντομα στις 7-8 και με καποια εργα στις 4-5-6 το γηπεδο θα ειναι μια χαρα για τις αναγκες της ομαδας.

Legittima Offesa

• Guest
ακριβώς έτσι.
Γιατί να μπούμε στο τρυπάκι να αποκτήσουμε κι άλλα προβλήματα που θα έχουν τρομερή επίπτωση στην ομάδα από τη στιγμή που μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υπάρχων γήπεδο;
Πρώτα απ' όλα πρέπει να βρεθεί ο χώρος που εκτός από ΔΕΘ (αρκετά δύσκολο για εκεί), όλοι οι άλλοι θα σηκώνουν αντιδράσεις. Μετά θα πρέπει να βρεις χορηγούς και χρηματοδότες υποκύπτοντας σε διαφόρων τυχάρπαστων τις ορέξεις για εκμεταλλεύσεις χώρων, υποδομών κλπ. Μετά να περιμένεις να εγκριθεί το σχέδιο, να εκδοθούν άδειες, να περιμένεις να υπογραφούν συμβάσεις και μνημόνια, αποφάσεις από συμβούλιο επικρατείας επειδή θα υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις από διάφορους που θα έχουν άλλα συμφέροντα (βλ. βάζελο) και στην τελική μπλέκεις σε μια δίνη προβλημάτων.
Άμα δεν έχεις ταμείο να υποστηρίξεις όλο αυτό το εγχείρημα, δεν περιμένεις από την πολιτεία και όλους τους άλλους να φανούν καλοί και συνεργάσιμοι. Αυτή είναι και η διαφορά μας με τις ομάδες του εξωτερικού και γι αυτό οι συγκρίσεις θα πρέπει να αποφεύγονται, διότι άλλα μέτρα και σταθμά έξω και άλλα εδώ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφου στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, με την μελέτη που έγινε διαπιστώθηκε πρόβλημα στατικότητας στις θύρες 7-8. Έχουμε υπολογίσει ότι ο χρόνος που απαιτείται για τις εργασίες είναι 45 ημέρες, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε την δουλειά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά θα προλάβουμε τις προθεσμίες. Θα δημιουργηθούν τουαλέτες μιας και είναι άμεση προτεραιότητα γι α την UEFA γα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αντιπάλων φιλάθλων».

Για το ενδεχόμενο να χτιστεί καινούργια Θύρα μεγαλύτερης χωρητικότητας στο γήπεδο της Τούμπας: «Μπορεί να χτιστεί μία διπλή θύρα, πρέπει ναπροσέξουμε σε εκείνο το σημείο το υψόμετρο φυσικά. Αλλά μπορεί να γίνει, να πλησιάζει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά καλύτερη επιλογή είναι, αν αποφασίσει η ΠΑΕ να χτίσει κάποια καινούργια θύρα, μεγαλύτερη από αυτές που υπάρχουν τώρα στην Τούμπα για να αυξήσει την χωρητικότητα, να το πράξει από την πλευρά της Θύρας 4 ή των 5-6, όπου υπάρχει ο χώρος αλλά και το πρόβλημα δεν θα είναι μεγάλο όσον αφορά το ύψος της, γιατί δεν θα κρύβει κάποια πολυκατοικία από πίσω. Θα είναι πιο εύκολο από εκεί δηλαδή να μεγαλώσει η Θύρα και η χωρητικότητα του γηπέδου».

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=64801
« Last Edit: May 26, 2010, 20:42:09 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Μακάρι να μην διαψευστώ αλλά οι παραπάνω δηλώσεις είναι οι πρώτες αισιόδοξες μετά από χρόνια πλήσης εγκεφάλου ότι η Τούμπα είναι άχρηστη πλέον.

Μακάρι οι εργασίες που θα γίνουν στις θύρες 7-8 να είναι το ξεκίνημα για εφαρμογή ιδεών όπως αυτές (να βυθιστεί ο στίβος, να ψηλώσουν κάποιες κερκίδες κλπ).

Είμαι πεπεισμένος ότι η σημερινή Τούμπα προσφέρεται για βελτιώσεις, φαντασία, σχέδιο, τόλμη και διάθεση θέλει.

GeorgT

• Guest
κ λεφτα που δεν υπάρχουν, εδω με το ζορη φτιάχνουμε το υπάρχων γήπεδο μας! Τη ανακατασκευή χωρις βοήθεια (απατεώνες επιχειρηματίες-τράπεζες ---> εκμετάλλευση εμπορικού κ.= επένδυση αρχικού κεφαλαίου) πως θα την χρηματοδοτήσουμε?? Δάνειο??

Offline gagas

• Αλλαγή
διαβαζοντες τις δληωσεις κ οι δικες μου πρωτες σκεψεις ηταν αισιοδοξες. μαλλον αυτο δειχνει οτι εχει γινει κ μια πρωτη μελετη-κουβεντα επι του θεματος..

μακαρι ρε παιδια..ενα σοβαρο λιφτινγκ στην τουμπα ωστε να γινει ενα υπερσυγχρονο γηπεδο ειναι η μονη λυση..

ειναι λιγο περιεργο οτι λεει το εξης: "αν αποφασισει η ΠΑΕ να χτισει καποια καινουρια θυρα"
η ΠΑΕ δεν εχει καμια αρμοδιοτητα για αλλαγες στο γηπεδο..

georgT, η χρηματοδοτηση θα γινει οπως ακριβως θα χρηματοδοτουνταν ενα νεο γηπεδο καπου αλλου.δεν αλλαζει τπτ..
εξαλλου πιθανοι εμπορικοι χωροι(η τουμπα ειναι μια τεραστια περιοχη χωρις σινεμα κτλ κτλ) θα φερουν πολλα μελλοντικα εσοδα..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μακάρι να μην διαψευστώ αλλά οι παραπάνω δηλώσεις είναι οι πρώτες αισιόδοξες μετά από χρόνια πλήσης εγκεφάλου ότι η Τούμπα είναι άχρηστη πλέον.

Μακάρι οι εργασίες που θα γίνουν στις θύρες 7-8 να είναι το ξεκίνημα για εφαρμογή ιδεών όπως αυτές (να βυθιστεί ο στίβος, να ψηλώσουν κάποιες κερκίδες κλπ).

Είμαι πεπεισμένος ότι η σημερινή Τούμπα προσφέρεται για βελτιώσεις, φαντασία, σχέδιο, τόλμη και διάθεση θέλει.

σε μια τέτοια ιδέα δε στηριζόταν και το πρότζεκτ  :P του  μπατατουδη για βύθισμα του στίβου?
(τι δούλεμα είχε φάει τοτε το μυαλό μου απ αυτόν τον ανθρωπο... πως τον ειχα πιστεψει τόσο πολύ οταν ειχε πρωτο-αναλάβει... >:( >:( >:()

Offline agraf

• Αλλαγή
Η βύθιση του στίβου είναι εδώ και χρόνια μία σκέψη που ακούγεται και προσωπικά με βρίσκει 100% σύμφωνο. Ας μην δαιμονοποιούμε την πρόταση επειδή είχε ακουστεί επί Μπατατούδη.
Τέτοια ποδοσφαιρική αρένα δε θα υπάρχει άλλη στην Ευρώπη. 

Offline gagas

• Αλλαγή
κ μου μη πει κανεισ για τα αρχαια(που οντως υπαρχουν αρχαια ανεκτιμητης αξιας σε εκεινο το μερος)...
τοσες πολυκατοικιες εχουν χτιστει,στο γηπεδο θα υπαρχει το προβλημα??θα τα βαλουμε σε μια τζαμαρια να τα βλεπουν οι τουριστες κ τελειωσε το πανηγυρι..

Offline bane

• Αλλαγή
agraf και να ερθει η κερκιδα στα 3 μετρα ,5 μετρα ,ποσο ειναι το οριο.να κλασουνε μεντες ολοι. να ειναι πολυ κοντα ο αγωνιστικος χωρος με την κερκιδα, χωρις ταρταν .με καφε σορτς θα βγαινουν οι αντιπαλοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
εκει θα ειναι και καυλα να εχει συρματοπλεγμα να το χτυπαμε δυνατα αφρισμενοι:P ηδονη ;D ;D

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Και δυστηχως εμεις με προστιμα απιστευτα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
μπα τιμπανιστη ουτως η αλλως αν ισχυσει αυτο που περασαν οι φωστηρες απτου χρονου θα μετραμε εκ ευρω σε προστιμα ακομη και που αναπνεουμε

Offline Geo

• Αλλαγή
Η βύθιση του στίβου είναι εδώ και χρόνια μία σκέψη που ακούγεται και προσωπικά με βρίσκει 100% σύμφωνο. Ας μην δαιμονοποιούμε την πρόταση επειδή είχε ακουστεί επί Μπατατούδη.
Τέτοια ποδοσφαιρική αρένα δε θα υπάρχει άλλη στην Ευρώπη. 

εγώ θα έλεγα και πιο παλιά από μπατμαν είχε ακουστεί αυτή η πρόταση.
και εγώ είμαι από αυτούς που ονειρεύονται την βύθιση του άχρηστου στίβου των 6 κουλουάρ!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καλα αλλα λογια να αγαπιομαστε...

Ας κανουν ενα προτζεκτ επιτελους για νεο γηπεδο, πως θα γινει στην Τουμπα κλπ κ ας αφησουν τον στιβο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mGm

• Guest
Απο τοτε που με θυμαμαι, μου ερχονται στο μυαλο και αντιστοιχες προτασεις για το γηπεδο. Τιποτα δεν προκειται να γινει περα απο τα απαραιτητα. Αυτα ειναι μλκιες να χαμε να λεγαμε να πουλαει και καμια φυλλαδα εξωφυλλα του τυπου "Allianz Toumba"!!!

Η πληρης ανακαινιση - ανακατασκευη του γηπεδου της Τουμπας θα στοιχιζε παραπανω απο ενα καινουργιο υπερσυγχρονο γηπεδο αντιστοιχης χωρητικοτητας.

Να ρωτησω αν ξερει κανεις τα κατατοπια στο εσωτερικο του γηπεδου...καποτε μου ειχαν πει οτι κατω απο τον αγωνιστικο χωρο εχει υπογειους χωρους. Αποδυτηρια ή δεν ξερω και γω τι. Ισχυει κατι τετοιο??? Γιατι αν ισχυει προφανως το χορταρι δεν παει ποιο κατω...

ive4

• Guest
γήπεδο στην Τούμπα σημαίνει γκρέμισμα και μετά χτίσιμο νέου!
Το οποίο σημαίνει ότι θα γίνουμε άεκ. Εδώ μας βασανίζουν για 1 εκ ευρώ του ΟΠΑΠ και θα μας φτιάξουν και γήπεδο ;
Ακόμα και λεφτά να βρούμε και να τα δώσουμε προκαταβολή, θα έρθουν 30 κάτοικοι και μία Μπιρμπίλη και ζήσε Μάη μου.

θα υπάρχει ο αντίστοιχος μαλάκας Γρανίτσας στον ΠΑΟΚ που θα πιστέψει ότι θα το γκρεμίσουμε και θα μας φτιάξουν καινούριο ;
Γήπεδο αλλού και η Τούμπα όρθια.

northeagle_4

• Guest
περσεα μια χαρα θα σηκωθει το γηπεδο τουμπα.εχουμε και καιρο να ξεσηκωσουμε λιγ γιαο την πολη,ας πάρουν με το καλο τετοια αποφαση και το συζηταμε.

οσο για την τοποθεσια δες την υπογραφη  :)