Κάνω αντιγραφή επικόλληση την άποψη κάποιου τύπου που διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ, δείτε ρε παιδιά πόσο απλοϊκά σκέφτεται ο κόσμος και με τι ελαφρότητα λέει κάτι απίθανα πράγματα και δεν είναι καθόλου λίγοι που σκέφτονται έτσι.... Nα κάνουμε γήπεδο εκτός πόλεως και όσο πιο τεράστιο γίνεται....
Παράθεση:
40-45.000 το γεμίζει με τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες. Ακόμα και το Καυταντζόγλειο κινείται στα όρια του επαρκούς-ανεπαρκούς για τον σημερινό (τονίζω) ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε...
Ξέρετε πόσο κόσμο ξέρω που δεν κατεβαίνει Τούμπα (απο Επαρχία) γιατί ξενερώνει για το που-πως θα αφήσει το αυτοκίνητο.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται υπερσύγχρονο γήπεδο, που να εξυπερετεί ΟΛΟ τον λαό του, όπου και να βρίσκεται...
Προσωπικά θα προτιμούσα να γίνει γήπεδο δίπλα στο παλατάκι, που είναι και κοντά στο Αεροδρόμιο, για να έρχεται ο ΠΑΟΚτσής απο Γερμανία, να βλέπει το ΠΑΟΚ-Μίλαν για το CHL, ..και σε 3 ώρες να είναι σπίτι του...
Γιατί εγώ έτσι θέλω να οραματίζομαι τον μεγάλο ΠΑΟΚ σε λίγα χρόνια.
Και να θυμίσω τα 21.000 διαρκείας έγιναν sold-out 10 Ιουλίου, και χωρίς Ρικέλμε-Λόλο-κλπ, πράγμα που αποδεικνύει οτι το ταβάνι απέχει πολύ απο τα 20.000 για τον σημερινό (τονίζω) ΠΑΟΚ.