1. Γήπεδο στην Τούμπα πάνω από 40.000 χωρητικότητα είναι βλακώδες, και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ή απλά ζει στον κόσμο του ή εθελοτυφλεί και έχει απλά βλέψεις για άλλο χώρο.
και μετα στο επομενο ποστ σου ρε corrupt μιλας για απλες αποψεις που εκφραζετε...ετσι θα γινει η κουβεντα? ο ενας ζει στον κοσμο του, και ο αλλος ειναι λαμογιο?? ο αλλος που παρεπιπτοντως μιλαει στον αερα οπως ολοι μας αφου δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ με βαση το οποιο να καταληξουμε σε μια προτιμηση.
δλδ οποιος δε συμφωνει με το 'γηπεδο στη τουμπα κατω απο 40000' οπως λες εσυ η ζει στον κοσμο του η εχει συμφερον?? τι να πω σορυ κιολας δε περιμενα τετοιες αποψεις απο σενα.
και μετα λες για τη διοικηση του ασ στην οποια ο βιολιδης ειναι αντιπροεδρος. και ρωτω κ σενα κατι παρομοιο που ρωτησα και το βεντερ αλλα δε μου απαντησε, υπαρχει καποιος που μπορει να σε πεισει για μια αλλη εναλλακτικη αν η λυση που προτιμας εσυ αποδειχτει ανεφικτη? απο τα λεγομενα σου πιθανολογω πως οχι οτι κ αν απαντησεις....
εχουμε μπει σε ενα τσακωμο και κοιταμε γυρω μας με καχυποψια χωρις λογο....οι μεν προσπαθουν να δωσουν τη γραμμη που εχουν επιλεξει ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ οπως ειπε κ ο βεντερ. καταλαβαινω οτι γινεται απο καχυποψια για τη διοικηση του ασ. δε μπορει και δε πρεπει ομωε αυτη η καχυποψια να μας βαλει να κανουμε δικες προθεσεων. χαλαρωστε λιγο γιατι καποια στιγμη που ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στα χερια μας ( κ αυτη η ωρα αργει ακομα) θα πρεπει οντως να συζητησουμε ως λαος και να αποφασισουμε τι προτιμαμε (τοποθεσια, χωρητικοτητα, εμπ χωροι κλπ...) και με αυτο το κλιμα παλι διχασμος θα επελθει παρα κατι δημιουργικο....
Τι δεν καταλαβαίνεις; Από οποιοδήποτε χωράφι στου διαόλου τη μάνα που στο πρώτο στραβοπάτημα θα ερημώσει όπως ερήμωσε και η Πυλαία προτιμώ Τούμπα 30.000... Η σημασία της έδρας στην καρδιά της πόλης υπερβαίνει οποιοδήποτε τεχνοκρατικό ή αμιγώς οικονομικό όφελος της ΠΑΕ.
Και όσο για την αντιπροεδρία Βιολίδη ας δούμε πρώτα σαφείς ενδείξεις και αλλαγή στάσης στην πολιτική του ΑΣ (με την υπογραφή Βιολίδη) και μετά ας κρίνουμε. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Κατσαρής. Απλά.
Έγραψα εγώ σε κάποιο ποστ κάποια ευθεία μομφή για άλλο μέλος του φόρουμ; Αποκάλεσα κάποιο άλλο μέλος λαμόγιο;
καταρχην να πω οτι με τον ντειβ συμφωνω απολυτα σε αυτο που λεει...δεν μπορουμε μαγκες μου να τσακωνομαστε,μεσα σε ενα φορουμ(ακομα πιο γελοιο δλδ),
για αυτο το θεμα.αυτο το θεμα αφου ολοι το αντιλαμβανομαστε οτι αφορα το μελλον του ΠΑΟΚ δεν χωρα εγωισμους αλλα ανοιχτα αυτια και καθαρο μυαλο...
κανω παραθεση κοραπτ για εναν πολυ απλο λογο...δεν νοειται να φτιαξεις γηπεδο με οποια ναναι χωρητικοτητα αρκει ναναι στην τουμπα...
το γηπεδο μας επισημα χωραει 28000+ κατι ψηλα
φετος ειδικα στο ματς με το ληκι στο κυπελο η πληροτητα του γηπεδου ηταν απολυτη...στην 4 ημασταν υπεραριθμοι...δλδ απλα,σε εκεινον τον αγωνα ημασταν
40000+...και στο μυαλο μου φερνω την τουμπα που εχω ξαναδει με τοσο κοσμο μεσα και το λεω...
οποτε το να πεσουμε κατω απο τις 40000 ειναι ε-γ-κ-λ-η-μ-α(κατα την γνωμη μου παντα)
ο αλαμανα φερνει στο μυαλο του περασμενες δεκαετιες που εμεις δε ζησαμε...το 50000 κι εμενα μου ακουγεται υπερβολικο γιατι κανενας στην ελλαδα δεν εχει
τετοιο γηπεδο και γιατι η ανυποληψια του συλλογου ηταν τετοια τοσο καιρο που ξεχασαμε ποια ειναι η δυναμη και το ρευμα του ΠΑΟΚ
ομως
μαγκες αν ο ΠΑΟΚ συνεχιζει την ανοδικη του πορεια τοτε το 50αρι γηπεδο σε 10 χρονια θα φανταζει μικρο.το γηπεδο δεν θα το φτιαξουμε με προοπτικη να γυρισουμε πισω αλλα με την προοπτικη να μεγαλωσουμε.ηδη ο δευτερος περσι ΠΑΟΚ απεκτησε νεο ρευμα...ηδη τα πυρο-show σε καθε εναρξη αγωνα
γεννησανε νεα ΠΑΟΚτσακια(και δεν ειναι ουτοπικο αυτο που λεω αλλα αληθεια)..σκεφτειτε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη επι μια 15ετια...αυτο θεωρω πως σκεφτεται
και ο αλαμανα
ολα αυτα ομως ΘΑ συμβουν...δλδ η αποφαση ειναι δυσκολη ακομα και στην χωρητικοτητα και γι'αυτο αποφευγω να πω υπερ της μιας αποψης η υπερ της αλλης
θελει πολυ σκεψη ακομα κι αυτο
τελος κοραπτ διαφωνω μαζι σου και στο θεμα της εκθεσης...προεξοφλεις αντιδρασεις.σημειωση ασχετη εδω.το ιδιο κανουν και αυτοι που δεν θελουν την λυση της τουμπας.προεξοφλουν αντιδρασεις η αρχαια...σκεψου οτι πεφτεις στο ιδιο τρυπακι...τελος η παρενθεση.
αντε και υπαρχουν αντιδρασεις.δλδ φοβομαστε να πολεμησουμε κατι τετοιο;κι ας την χασουμε την μαχη.ρε εμεις ειμαστε ο ΠΑΟΚ.μαγκες και το λεω με πληρη συναισθηση και οση μπορω αντικειμενικοτητα,ο ΠΑΟΚ ειναι σημερα τεραστιος αλλα αυριο μπορει να γινει μεγαλυτερος.
σε μια χωρα που σου παιζουν,σε θεμα προβολης,μονο τρεις ομαδες,σε μια χωρα που τα λεφτα τα εχουν μονο δυο ομαδες υπαρχει το κοινωνικο φαινομενο ΠΑΟΚ.αυτο το πραγμα που λεγεται λαος του ΠΑΟΚ αυριο μπορει να ειναι μεγαλυτερο.σε εποχες που η μπαλα επι βουλινου βολοδερνε,ο λαος μεγαλωνε(ο λογος δεν ειναι μονο το μπασκετ.αν ηταν μονο αυτο τοτε το σκουληκι θα ειχε 21000 διαρκειας...)
σκεφτειτε να πρωταγωνιστει η ομαδα κιολας...ε με αυτο τον κοσμο διπλα σου τι φοβασαι να διεκδικησεις;οταν οι ανταγωνιστες σου κλεψαν το ελληνικο κρατος;με το να διαβαζω τις πιθανες αντιδρασεις τοτε αυτο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι φοβος...οχι ρε αδερφια...τι να φοβηθουμε και ποιον.η εκθεση ειναι το ιδανικοτερο μερος για νεο γηπεδο...αρκει ολοι να ειμαστε μια γροθια και αυτο που θελουμε θα γινει πιο ευκολο
συμφωνω ομως με τον βεντερ...καποιος πρεπει να ξεκινησει αυτη την κουβεντα.δεν μπορουμε εμεις να ονειροπολουμε πισω απο ενα πληκτρολογιο χωρις ουτε καν
να εχει ψυθυριστει κατι τετοιο απο κανεναν επισημο παραγοντα του ΠΑΟΚ