προφανως θα εκανες λαθος η θα μπερδευτηκες που εβαλες το γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ στα παραδειγματα σου ως αποψεις που μπορει να κανουν κακο στην ομαδα
εαν δεν καταλαβα εγω καλα,παρακαλω εξηγησε μου τι εννοεις ακριβως
Οχι γιατι μια εμμονή πολλών να λένε γηπεδο ΜΟΝΟ στη τουμπα βέβαια κ κανει κακο! Οι πιθανότητες να κολλήσει η νεα τουμπα οπως κόλλησε κ το γηπεδο του χανουμιου κ του βαζελου ειναι παρα πολλές στην ελλαδα του 2009 κ το ξέρουμε ολοι μας βέβαια! Οταν ξεκινήσουμε ενα τετοιο επιχείρημα θα πρέπει ολοι μας να βοηθήσουμε να βρούμε τη πιο βελτιστη λυση που ειναι ενα σύγχρονο νεο γήπεδο με κάποια πάγια έσοδα, απαραιτητη σύνδεση με μέσο μαζικής μεταφοράς σταθερής τροχιάς κ ενα ικανοποιητικό ποσοστό θέσεων πάρκινγκ! Η Τουμπα δεν μας προσφέρει σχεδον τιποτα απο ολα αυτα, αντίθετα με π.χ του χώρου της Δεθ (η ο οποια σύντομα θα μεταφερθεί εκτος του πολεοδομικού συγκροτήματος)!!!
Σορρυ για το οφ τοπικ!
αμα κανουμε την κουβεντα για το γηπεδο εδω ρε συ τζορτζ παει κι αυτο το τοπικ...οποτε το αλλαζω
το μονο που θα σου πω ειναι οτι σε ολες τις προυποθεσεις που βαζεις ο χωρος της τουμπας ειναι πιο μπροστα απο οποιονδηποτε
αλλον χωρο εχει προταθει μεχρι σημερα(καρατασου,παλατακι)...μονο η δεθ θα μπορουσε να σου δωσει το παραπανω αλλα για εκει ο μεσημεριανος υπνος επηρρεαζει...
ο βοτανικος ξεκινησε και η ερασιτεχνικη αεκ πηρε υποσχεση απο τον καθηγητη της αλητειας για γηπεδο στην φιλαδελφεια
το τυρι ξεκιναει γηπεδο στην λαρισα παλι με ευχολογια απο την κυβερνηση ενω και εδω στα γιαννενα κατι τετοιο παει να παιχτει.
εμεις ειμαστε ακομα στις κουβεντες μεταξυ μας και σε κατι μισολογα για επιτροπες απο ατομα του ερασιτεχνη εδω και 2 χρονια,
και ταυτοχρονα οι αλλοι μιλανε και κανουνε με πολιτικες πιεσεις...αν υπηρχε ενα ατομο να πιεσει στα ισια τον σουφλια οταν ανεβηκε
για το μετρο και του λεγε για την δεθ τοτε θα κινητοποιουταν ολος ο μηχανισμος που λεγεται ΠΑΟΚ...μπροσταρηδες θα μπαιναμε ολοι.
το οτι καποιοι δεν θελουν γηπεδο ουτε στην τουμπα ουτε στην δεθ θα επρεπε να μας πονηρεψει...
αυτο με το παρκινγκ το εχω ξανακουσει και δεν μπορω πλεον να το ξανακουσω απο ατομο που σκεφτεται και ψαχνεται
φτιαχνεις ενα γηπεδο 40000 θεσεων;το παρκινγκ το ανωτερο που θα εχει σε θεσεις θα ειναι το 10% της χωρητικοτητας του γηπεδου.δλδ 4000 θεσεις
αν καποιος νομιζει οτι με περιπου 12000(και πολλους λεω) ατομα να εξυπηρετουνται θα λυθει καποιο προβλημα ξεπαρκαρισματος και διαφυγης απο
το γηπεδο,σε οποιοδηποτε μερος της πολης και να φτιαχτει,τοτε μαλλον δεν καταλαβαινει οτι το προβλημα δεν ειναι το μερος αλλα η ρυμοτομηση
της πολης.σκεψου οτι σημερα στην τουμπα το γηπεδο ειναι ακριβως κατω απο τον περιφερειακο.και παλι προβλημα υπαρχει.
σκεψου οτι μεχρι σημερα το μετρο προβλεπεται να περασει κοντα στην τουμπα.δεν προβλεπεται γραμμη για πυλαια η δυτικα μεχρι το 2000ποσο.επισης οι συγκοινωνιες της πολης(οασθ)
ειναι τραγικες προς τα κει(πυλαια,καρατασου)
ο βοτανικος πρωτα ειχε γραμμη μετρο και μετα ξεκινησε το γηπεδο του παναθηναικου.οποιος εχει μπει στο μετρο στην αθηνα καταλαβαινει οτι
ειναι πανευκολο για μαζικη μετακινηση οποιαδηποτε ωρα απο τις γειτονιες τους σε χρονο 10 λεπτων...
εμεις γιατι ΝΑ περιμενουμε ΝΑ γινει γραμμη μετρο και να μην εκμεταλλευτουμε την ηδη προβλεπομενη;σκεφτειτε οτι το αμαξι εγω που θα ανεβω απο γιαννενα
μπορω να το αφησω και στο κεντρο να παρω το μετρο και να κατεβω ποδαρατος κανα 5λεπτο 10λεπτο γηπεδο(στην τουμπα εννοειται)...και να μην μπλεξω στην βαβουρα μετα τον αγωνα
οτι αλλο λεμε για εσοδα απο εμπορικους χωρους...εφοσον δεν υπαρχει ουτε μια μελετη απο ανεξαρτητο φορεα που να μας δειχνει κατι χειροπιαστο
μου φαινεται ακυρο να θεωρουμε οτι η τουμπα ειναι χειροτερη πανω σε αυτον τον τομεα απο τις αλλες περιοχες...για τον μονο χωρο
που σε εσοδα θα ελεγα χωρις μελετες οτι τα εσοδα θα ηταν σιγουρα περισσοτερα απο τους ηδη προτεινομενους θα ηταν η δεθ...μην τα ξαναλεμε
ομως πως τι γιατι...εμεις τα μεσημερια κοιμομαστε(στο εμεις συγκαταλεγομαι κι εγω φυσικα λογω της αποχης μου απο την εκλογικη διαδικασια
του ΑΣ)
υ.γ ο βεζυρτζης μεσα σε ολα οσα ειπε μιλησε για το παλατακι...επειδη δεν τα ξερω και τοσο καλα λογω ηλικιας ισχυουν οσα λεει;
αν ναι τοτε αυτο που θεωρουταν ευκολο τοτε(να παρεις μια περιοχη με πλαγιους τροπους στο ονομα του ΠΑΟΚ),πως σημερα εμας
δεν μας δινει ενα μαθημα για το πως θα επρεπε να κινηθουμε για την δεθ;τοσο δυσκολο ειναι;ρε ενα τσαφ θελει και οτι προβλημα
εμφανιστει θα μπει παλι στην τρυπα του αμα ειμαστε ενωμενοι για κατι τετοιο...