Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73572 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
συμφωνω απολυτα με τους απο πανω κ το λεω συνεχεια.

σημερα παλι τα πιτσιρικια καναν κερκιδα στο handball. ακομα κ τα κοριτσια ηρθαν.
οπως κ γω στα 15 μου επαιρνα το λεωφορειο για να δω την ΠΑΟΚαρα, ετσι κανουν κ αυτα.

ελεος αυτη η μανια με τα αυτοκινητα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
ok λοιπον ας αναλυσουν οι παππουδες του μαπετ σοου ( παντα τους γουσταρα ) τις δηλωσεις του μαιντανου ( 20πλασιες συνεντευξεις στα μμε αποτι ο ιδιος ο ζαγορακης )

Εμπορικοί χώροι μπορούν να γίνουν στην Τούμπα;

«Ελάχιστοι...

για ποιους ελαχιστοι? για τα εγγονια του κατσαρη?

Όχι. Για τον ΑΣ ΠΑΟΚ και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα έσοδα που θα προκύπτουν από τους εμπορικούς χώρους της Τούμπας είναι απαραίτητα για τον ΠΑΟΚ των χιλιάδων μετόχων που δεν θα χρειάζεται έναν επιχειρηματία στυλ Κόκκαλη για να τα σπρώξει. Από κάποιες πηγές πρέπει να προέρχονται τα έσοδα και κάποια από αυτά θα πρέπει να πηγάζουν από τους εμπορικούς χώρους του νέου γηπέδου.

Ποιός Κατσαρής; Εδώ μιλάμε για έργο που θα "ζήσει" τα επόμενα 50 χρόνια. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει χιλιάδες μέλη που θα αναδείξουν την νέα διοίκηση. Δεν τους έχεις εμπιστοσύνη;
Αλλά ας πάμε και στον Κατσαρή...
Έχεις απόδειξη ότι ο Κατσαρής σπρώχνει την κατάσταση προς κάποια κατεύθυνση;
Αν κάποιος είχε ακίνητα κοντά στο Καρατάσου, να σε πληροφορήσω ότι ήταν ο Κατσαρής και τα έχει πουλήσει εδώ και καιρό.
Αντίθετα κάποιοι "άλλοι", προσπαθούν να βάλουν στο χέρι τέτοια ακίνητα και προσπαθούν να σπρώξουν την κατεύθυνση προς τα εκεί μέσω των ΜΜΕ.

Θα πρέπει να αλλάξουν οι όροι δόμησης.

αλλου δεν θα υπαρχει αυτο το προβλημα?

Σε συγκεκριμένες τοποθεσίες μπορεί να μην χρειαστεί να αλλάξουν. Στην Τούμπα πρέπει να αλλάξουν σίγουρα και μακάρι να αλλάξουν για να γίνει το γήπεδο.
Στο γεγονός όμως ότι "πρέπει να αλλάξουν", γιατί απαντάς με ερωτηματικό; Δεν πρέπει να αλλάξουν; Μας αρκούν οι ήδη υπάρχοντες;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα 300 μέτρα από το γήπεδο της Τούμπας και έχω συναισθηματικό δέσιμο με την περιοχή.

εδω πεταμε λιγη συγκινηση για να προιδεασουμε οτι τι κριμα αλλα δυστηχως...

Είδες το "λαμόγιο"; Τον "πουστροβάζελοχανουμογαύροσκούληκο"; Το παίζει "ΠΑΟΚτσής" και ότι τον πονάει!

Θα πρέπει όμως να γίνουμε πραγματιστές, να ξεχωρίσουμε το επιθυμητό με το εφικτό.

εδω ειμαστε,,,ηδη εχουμε πει με εξυπνα καλυμενα τροπο και χρησιμοποιωντας τις τρομερες λεξεις =πραγματιστες και εφικτο ,,οτι μαγκες ξεχαστε το μην το σκεφτεσται καν!!! ξεχαστε την τουμπα εγω ειμαι πραγματιστης και ξερω,,το ποσο καλα ξερω βεβαια θα φανει παρακατω ***

Πόσο θάρρος απαιτείτε τελικά για να πει κάποιος την γνώμη του και να μην κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κάπως; Ο Παπαδόπουλος είναι και σκέφτεται τεχνοκρατικά. Ας τον κατηγορήσουμε για αυτό!

Υπάρχει ένα οικόπεδο 20 στρ. ακριβώς όπως κατεβαίνουν οι κολόνες της Τούμπας. Ο υπόλοιπος χώρος δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, ανήκει στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού και στο δήμο.

χα εδω ειναι το ανεκδοτο του παπαδοπουλου πεσμας ρε παπαδοπουλε τα στρεματα στην πυλαια σε ποιον ανοικουν? που θελουν να παρουν 100 στρεματα στην πυλαια που ανοικουν στο ικα και τα διεκδικουν κατοικοι και θα πρεπει να γλειψουμε τα @@ καμια δεκαρια υπουργων για να τα παρουμε

Θα πρέπει να γίνουν απαλλοτριώσεις.

το δευτερο ανεκδοτο του παπαδοπουλου ,,μιλαμε για ανθρωπο με χιουμορ ,,προφανως οπως ολοι ξερουμε στην πυλαια και στο καρατασου ειναι ολα ετοιμα,,απαλοτριωσεις δρομοι εργα υποδομης ολα εχουν γινει και περιμενουν εμας.

Όμορφα. Ας απαλλοτριώσουμε μερικές οικοδομές, μερικά σχολεία για να επεκτείνουμε την νέα Τούμπα, καθώς είναι πιο δύσκολο να απαλλοτριώσουμε χωράφια (Πυλαία), ή δημόσιους χώρους (Καρατάσου και ΔΕΘ)!
Σκέφτομαι από σήμερα τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα ζητούν κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια και τους γονείς που θα κράζουν επειδή τα παιδιά τους δεν έχουν σχολείο για να πάνε.
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου!

Το γήπεδο βρίσκεται στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ναι αλλα αυτο γιατι το θυμιζεις? εμενα για πλεονεκτημα μου μοιαζει,,ειδικα αν νοιαζεται καποιος για θεματα οπαδικα και λαου μακροχρονια και ιστορικα,,αλλα ειπαμε ειναι οι εμποριοι χωροι,,,αλλα και για αυτους ακομα σαν οικονομολογος θα επρεπε να ξερεις την αξια τους στο κεντρο και την αξια τους εξω απο την πολη

ΥΓ. Σχολιάζω τα όσα λέει ο Παπαδόπουλος και όχι τα όσα υποπτεύομαι ότι μπορεί να εννοούσε όπως ο συνοπαδός μου:
Ψεύτη Παπαδόπουλε! Τίποτα δεν υπάρχει δίπλα στο στάδιο της Τούμπας! Ψυχή!
Ακου "πυκνοκατοικημένη περιοχή"!

Tο γήπεδο του Παναθηναϊκού προβλέπεται να γίνει στο Βοτανικό που δεν υπάρχει τίποτα και ξεσηκώθηκαν «αγανακτισμένοι» κάτοικοι της περιοχής. Πόσοι θα ξεσηκωθούν στην Τούμπα, ενώ ήδη θα έχει γκρεμιστεί το γήπεδο όπως έγινε και με την ΑΕΚ;

1) ο αριθμος των κατοικων που θα κανουν προσφυγη στο στε δεν εχει καμια σημασια ,αν κανει ενας κατοικος και εχει δικοι θα δικαιωθει, αν κανουν 10,000 και εχεις φροντισει να εισαι νομιμος θα δικαιωθεις εσυ το στε απεδειξε οτι παραγοντες πολιτικους δεν τους λογαριαζει αλλα κοιταει τον νομο και την εφαρμογη του συνεπως δεν εχουμε παρα να προετοιμασουμε σωστα το νομικο πλαισιο(πιεση για αλλαγη των συντελεστων δομησης και ψηφηση νομου ) 2) το θεμα με την αεκ ειναι ενα αβανταζ που μπορουμε να μαθουμε και να διδαχτουμε απο αυτο για να μη κανουμε τα ιδια λαθη, θα πρεπει να το εκμεταλευτουμε και να το χρησιμοποιησουμε και οχι να το λεμε στον κοσμο σαν μπαμπουλα για να τον επηρεασουμε. 3) στην πυλαια δεν προσφυγουν κατοικοι? στο καρατασου? δεν υπαρχει θεμα με το νοσοκομειο?

ΥΓ. Σχολιάζω τα όσα λέει ο Παπαδόπουλος και όχι τα όσα υποπτεύομαι ότι μπορεί να εννοούσε όπως ο συνοπαδός μου:
Κανείς δεν ξεσηκώθηκε για την διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και το γήπεδο της ΑΕΚ. Όλα είναι ψέμματα του Παπαδόπουλου! Τα γήπεδα τους είναι χτισμένα ήδη και οι ομάδες με τους οπαδούς τους τα απολαμβάνουν!

Να πω ότι δεν θα πληροί τους όρους γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση;

εδω προφανως φαινετε ποσο ασχετος ειναι ο παπαδοπουλος με πρακτικα θεματα γιατι προφανως ζει στον κοσμο των γραφειων και του αμαξιου του αν ειχε παει ποτε γηπεδο με την συγκοινωνια και κυριως αν ειχε παει ποτε παλατακι με το λεωφορειο δεν θα πετουσε τετοια κοτσανα,,παπαδοπουλε μηπως το αντιθετο συμβαινει?

ΥΓ. Εδώ σχολιάζω και τα όσα αναφέρει ο συνοπαδός μου, επειδή χαρακτηρίζει σαν κοτσάνες τα όσα λέει ο Παπαδόπουλος και τον αποκαλεί άσχετο!

Εδώ φαίνεται πόσο άσχετος είσαι εσύ!
Τράβα στο επίσημο site της FIFA και κατέβασε το για να δεις τις απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου.

http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/football_stadiums_technical_recommendations_and_requirements_en_8211.pdf

Όλο το πρώτο κεφάλαιο, είναι στα πλαίσια που αναφέρει ο Παπαδόπουλος. Τεχνοκρατικά μεν, αλλά απαραίτητα δε.

Με 28.000 θέσεις και η Τούμπα νεκρώνει. Σκεφτείτε ένα γήπεδο 40.000 θέσεων.

ενα γηπεδο με 40,000 θεσεις με μετρο και 5 λεωφορεια που απο το κεντρο μπορεις να πας και με τα ποδια σε αντιθεση με την πυλαια που μονο με το αμαξι μπορεις να πας...και συγκοινωνια της κακιας ωρας που δεν προβλεπεται μετρο

Έχεις καμιά εσωτερική πληροφόρηση για το Μετρό; Στην Αγιά Βαρβάρα θα κάνει στάση ή στο Γυράδικο και στον Μάκη, για να βγαίνουμε κατευθείαν για μάσα;

Η περιβαντολλογική και η συγκοινωνιακή μελέτη είναι προϋποθέσεις για να γίνει το νέο γήπεδο.

εδω ειναι το σημειο που προφανως κατα λαθος αποκαλυπτει ο παπαδοπουλος κατι που δεν πρεππει και ταιριαζει με την αρχη του κειμενου*** λεει λοιπον οτι οι μελετες δεν εχουν γινει ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ...αποκαλυπτει λοιπον οτι ολα τα παραπανω που με τοση βεβαιοτητα αραδιασε δημοσια και ελαφρα την καρδια τα λεει χωρις να εχουν γινει μελετες !!! και αυτο αν δεν δειχνει κατι υποπτο σιγουρα φανερωνει ανευθυνοτητα,,,ποσοι απο την επιτροπη που δεν υπαρχει πλεον βγενουν και μιλανε καθε τρεις και λιγο? μονο ο παπαδοπουλος.

Αυτό κατάλαβες; Εγώ καταλαβαίνω ότι "Η περιβαντολλογική και η συγκοινωνιακή μελέτη είναι προϋποθέσεις για να γίνει το νέο γήπεδο."
Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι όταν αποφασίσουν οι διοικήσεις του ΑΣ με συνοδοιπόρα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προτείνουν λύσεις, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις συγκοινωνίες που θα εξυπηρετούν τον κόσμο που θα προσέρχεται και θα αποχωρεί, καθώς και τον κόσμο που θα προσέρχεται από την επαρχία με ΙΧ.

Για να μην πάμε στο χειρότερο σενάριο, να βρεθούν αρχαία...».

εδω φτανουμε στο τελος (και δεν μου φαινετε καθολου αστειο να πει καποιος τετοια μαλακια δημοσια ) που με κανει βεβαιο οτι ο ανθρωπος ειτε ειναι βαλτος ειτε απλα ειναι ασχετος,,γιατι αφου μετειχε στην επιτροπη θα επρεπε να ξερει αυτο που ξερουμε τοσος κοσμος και εχει αποκαλυφθει δημοσια απο καθηγητη πανεπιστημιου οτι προβλημα με τα αρχαια δεν υπαρχει κανενα. αν δεν εισαι βαλτος λοιπον παπαδοπουλε κανε τον κοπο να ενημερωθεις καλυτερα πριν δωσεις την επομενη συνεντευξη σου...να μαντεψω οτι θα την δωσεις συντομα βεβαια και δεν θα παραλειψεις να μιλησεις και για την τουμπα...».

Υπάρχουν κάποιοι που υποθέτουν ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθούν αρχαία κάτω από το γήπεδο της Τούμπας. Ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί ότι κάνουν λάθος, είναι η ανάθεση έρευνας σε εταιρία που έχει την δυνατότητα σκαναρίσματος του υπέδαφους με ειδικά μηχανήματα. Μέχρι τότε, υπάρχει η υποψία εύρεσης αρχαιοτήτων, όσο και αν αυτό φαντάζει υποθετικό.
Για κάποιον κακοπροαίρετο βέβαια, όποιος κάνει αυτή την υπόθεση (δεν εκφράζει βεβαιότητα ο Παπαδόπουλος με τα λεγόμενα του) είναι βαλτός.

Τέλος....
Όποιος ανατρέξει τις παλιότερες σελίδες του topic, θα διαπιστώσει ότι είμαι ένας από αυτούς που επιθυμούν να γίνει το γήπεδο στην Τούμπα ή στην ΔΕΘ.
Είμαι αυτός που σας ενημέρωσα για την μη εύρεση αρχαιοτήτων στα σχολεία, πολιτιστικά κέντρα, κολυμβητήρια που κτίστηκαν παραπλεύρως του γηπέδου.
Η επιθυμία μου όμως αυτή (να γίνει το γήπεδο στην Τούμπα ή στην ΔΕΘ), δεν θα με φτάσει στο σημείο να βλέπω φαντάσματα και βαλτούς, ιδίως σε πρόσωπα ανθρώπων που πρόσφεραν και συνεχίζουν και σήμερα να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, όσο και αν επιθυμούν να κρατηθούν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο καχύποπτα θα μπορούσα να σκεφτώ και για μερικούς που γράφουν εδώ μέσα. Μπορεί να έχουν συμφέροντα ή να έχουν πάρει χαρτζιλίκι για να περνάνε γραμμή για το νέο γήπεδο. Μπορεί να είμαι και εγώ ένας από αυτούς ρε! Αν θέλουμε να βλέπουμε καχύποπτα τα πάντα είναι το μόνο εύκολο, σε σημείο που θα φτάσουμε μια μέρα, να μιλάμε μόνο με pm και να θάβουμε ο ένας τον άλλον.

Επειδή κάποιοι θα ισχυριστούν ότι ο Παπαδόπουλος δεν θέλει να κρατηθεί μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει συνεντεύξεις, ας δούμε λίγο το πότε έγιναν αυτές οι συνεντεύξεις.
Έγιναν μόνο όταν υπήρχαν στο προσκήνιο θέματα που είχε αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο. Αυτά είναι τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το θέμα του γηπέδου εκ μέρους της ΠΑΕ στις συσκέψεις με τους φορείς (ΑΣ, Χρυσός Δικέφαλος, ΜΕΛΒΑ, σύνδεσμοι) και πρόσφατα ο έλεγχος των ταμείων και βιβλίων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αν θέλουμε να έχουμε από τρίτους πληροφόρηση και όχι από τον αρμόδιο, τότε κάπου χάσαμε τον δρόμο και μας έλειψαν οι Κασιμάτηδες!
« Last Edit: February 16, 2009, 04:07:58 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ved

• Αλλαγή
για το τελευταιο μονο να πω οτι οι κασιματηδες χρονια ηταν φιλαρακια του κατσαρη.

στις δηλωσεις του παπαδοπουλου απαντησα μια προς μια αναλυτικα αποδεικνυωντας ποσο τουλαχιστον επιφανειακες και και μου αρκει που οι παραπανω δεν στεκονται μονο σε τεχνοκρατικες ( και καλα ) αρλουμπες που λεει αλλα κοιτανε πραγματικα πρακτικα θεματα απο την δικη τους οπαδικη  σκοπια αφου πολλοι δεν κοιτανε μονο τα οικονομικα.

για τα τεχνικρατικα ξεχωρα απο τις αοριστολογιες του παπαδοπουλου να τονισω ξανα μονο 2 στοιχεια.

μιλαει για απαλοτριωσεις στην τουμπα...το διαβαζει ο φιλαθλος που εχει ασχοληθει λιγο και επηρεαζεται. δεν λεει ομως ο παπαδοπουλος οτι και αλλου θα χρειαστουν σε στρεματα που δεν εχουμε καθολου σχεση και δεν ειναι δικα μας!!

δεν αναφερει το θεμα με το νοσοκομειο θεμα που πιθανον για το στε ειναι πραγματικα αξεπεραστο και το προβλημα των συντελεστων δομησης ειναι παιχνιδακι μπροστα του. για τα σχολεια που αναφερεις πιθανως να παραμεινουν οπως ειναι τωρα και οπως δεν υπαρχει τωρα θεμα ετσι δεν θα υπαρχει και στο μελλον. το νοσοκομειο ομως δεν γινεται να φυγει.

και αυτο ειναι το προβλημα μου με τον παπαδοπουλο,,,αναφερει τα υποθετικα προβληματα της τουμπας με βεβαιοτητα αλλα για τα παρομοια η και χειροτερα προβληματα στις αλλες 2 περιοχες δεν αναφερει τιποτα.

και αλαμανα αν εσυ τον ξερεις καλυτερα τον παπαδοπουλο που δεν αμφιβαλω και επηρεαζεσαι γιαυτο καλα κανεις και λες την αποψη σου.

εγω ομως κοιταω μονο  τι λεει ο καθενας και κρινω αυτα που λεει και οχι τι εχει κανει στο παρελθον και πως τον λενε και αν τον ξερω προσωπικα. δεν κολαω σε προσωπα. και να σου θυμισω οτι και για αλλα προσωπα στο παρελθον στην αρχη ειχαμε καλη αποψη ακομα και για τον γουμενο, ακομα και για τον βουλινο ακομα και τον πανελουδη και ποιο προσφατα τον δροσο.

στις δηλωσεις του και μονο λοιπον μενω και τις κρινω ως απαραδεκτες. ευχομαι λοιπον να εχει κανει λαθος και να μην ειναι βαλτος.

τελος για το χαρτζηλικι που ειπες οπως, ειναι λογικο τετοια περιπτωση αν παιχτει μεσα στο κοματι του κοσμου σιγουρα θα προσπαθησουν πρωτα να το κανουν με  κεφαλια των συνδεσμων και στη συντονιστικη...γιαυτο χαιρομε 1000 φορες που εσυ εχεις θεση υπερ της τουμπας και της δεθ.

και που τελικα αυτο ειναι που μετραει και το κλεινω εδω ( γιατι για τον παπαδοπουλο δεν θα βγαλουμε ακρη )οτι δηλαδη  στο κυριως θεμα της τοποθεσιας του γηπεδου συμφωνεις μαζι μου και μαζι μας και οχι με το παπαδοπουλο.

υγ στους συντελεστες δομησης και οτιδηποτε αλλο εμποδιο χρειαστει να πολεμησουμε ξερεις και καταλαβαινεις οτι ειτε εδω μεσα ειτε στον δρομο και ειτε σε οποιαδηποδε αλλη κινηση εννοειται οτι θα ειμαστε διπλα και μαζι.

υγ2 στο θεμα του γηπεδου θα κρινω εφεξης με την ιδια αυστηροτητα και ανεξαρτητου προσωπου πανω στις δηλωσεις και στις κινησεις και μονο. καλυτερα να μειμαστε 10,000 φορες καχυποπτοι και γκρινιαρηδες και οτιδηποτε παρα να πεσουμε σε παγιδες στο θεμα που θα κρινει την ιστορια του συλλογου στα επομενα 100 χρονια.

Offline dave

• Αλλαγή
δε κρινεις αποψεις, χαρακτηριζεις ανθρωπους προσβαλλεις και λοιδωρεις χωρις στοιχεια. εκει ειναι το θεμα αλλα μαλλον δε βλεπεις τη διαφορα.

Offline ved

• Αλλαγή
και τις δηλωσεις  εκρινα και λοιδορησα,, στοιχεια δεν ανεφερα ουτε εξεφρασα  ομως και βεβαιοτητα. εξεφρασα αμφιβολιες ευλογες κατα την γνωμη μου ακριβως πανω στις δηλωσεις.

την λεξης βαλτος την εξεφρασα με ερωτηματικο και την δικαιλογησα ...την λεξη μαιντανος την δικαιολογησα επισης. και την λεξη ασχετος επισης αν και εκει δεν χρειαζοταν ( εκει που λεει το προβλημα προσβασης της τουμπας με τα 5 λεωφορεια 30 λεπτα με τα ποδια απο καμαρα και προβλεψη για μετρο στην παπαφη )

ιδιες απαραδεκτες δηλωσεις θα τις χαρακτηριζω παρομοια γιατι ειμαι οπαδος και εκφραζομαι ακραια οταν πιστευω οτι παει να γινει κατι πολυ ασχημο για την ιδεα μου. ουτε στο μεγαρο ειμαστε ουτε δικηγορος ειμαι.

εσυ ομως ετρεξες αμεσα να υπερασπιστεις το ονομα και στις δηλωσεις δεν εμεινες καθολου. το ονομα παπαδοπουλος σου αρκει!!

εχασες δηλαδη την ουσια για μενα αλλα μαλλον δεν το καταλαβαινεις.

τα υπολοιπα με πμ για χαρη των μοντς..

Offline dave

• Αλλαγή

εσυ ομως ετρεξες αμεσα να υπερασπιστεις το ονομα και στις δηλωσεις δεν εμεινες καθολου. το ονομα παπαδοπουλος σου αρκει!!

εχασες δηλαδη την ουσια για μενα αλλα μαλλον δεν το καταλαβαινεις.

δεν υπαρχει λογος για πμ, δεν ειναι προσωπικο το θεμα, ειμαστε ον τοπικ νομιζω.

φυσικα και θα υπερασπιζομαι ατομα που προσφεραν σημαντικα και λοιδωρουνται απο οπαδους επειδη εξεφρασαν αποψη ακομα και αν ειναι λανθασμενη, γιατι κατανοω την εννοια του σεβασμου.

τη μια καλος χρυσος και την αλλη μαιντανος και ισως βαλτος δε γινεται, ποσο πιο απλα να το πω...

την ουσια του διαλογου πολυ ευχαριστως θα τη δεχομουνα απο το ποστ σου αν δεν ειχες αυτη την απαραδεκτη για μενα συμπεριφορα. δλδ με κανει τοσο εξω φρενων το ποσο ευκολα προσβαλλουμε ανθρωπους που δε μπορω να σταθω στην ουσια των επιχειρηματων σου.

γιαυτο και λεω συνεχως οτι με τετοιους ορους διαλογος δε γινεται...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ον τόπικ είστε, έντονα διαφωνείτε, δεν παρεκτρέπεστε και επιχειρηματολογείτε...
Ρε τί γίνεται εδώ...  δε μπορεί κάτι λάθος θα κάνετε...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline ved

• Αλλαγή
τους ορους του διαλογου δεν μπορει να τους θετει μονο ο ενας ομως.

στα υπολοιπα αφου δεν γραφεις επι της ουσιας του θεματος δεν μπορω να σχολιασω .

τελος για τον παπαδοπουλο πρωτα ο ιδιος αδικησε το ονομα του με τις δηλωσεις αυτες απο καθε πλευρα και δυστηχως για αυτον σε θεμα που καιει.

και καθαρα φιλολογικα να το παρεις χωρις να μπεις στην ουσια του θεματος καθολου θυμηθειτε ποσο αναλυτικος ηταν παντα ο παπαδοπουλος . ποσο πολυ προσεχε την καθε του λεξη, ποσο προσεχμενα και επιστημονικα μιλουσε ακομα και στις συνελευσεις με 100δες θεματα και 50 δημοσιογραφους να τον πιεζουν.

και συγκρινετε τες με αυτες τις δηλωσεις. Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!

αν θελετε καντε ενα τεστ. βρειτε ενα φιλαρακι σας που ελειπε αυτη την βδομαδα και δεν εχει ενημερωση. δωστε του τις δηλωσεις του παπαδοπουλου χωρις να φαινετε ποιος τις εχει κανει ... ειμαι σιγουρος οτι θα σας πει...

ΩΧΟΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ ΜΩΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ,, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ 10ΧΡΟΝΑ...

οταν θα του πειτε οτι τις εκανε ο παπαδοπουλος δεν θα σας πιστευει!!!!

για μενα τελος..συνεχεια στις επομενες δηλωσεις.

υγ οι μεγαλοι του φορουμ γιατι δεν μιλανε? δικεφαλε και χομο θελω πολυ τις αποψεις σας.

Offline dave

• Αλλαγή
οι οροι του διαλογου πως να το κανουμε πρεπει να ναι η ηρεμια, η χρηση επιχειρηματων και ο σεβασμος προσωπικοτητων...καλως η κακως ετσι παραγονται αποτελεσματα απο το διαλογο, τωρα αν θες να αλλαξουμε τη προπεδια οκ....

αν εσενα σου φτανουν αυτα που εγραψες για να πιστεψεις οτι ειναι βαλτος, τοτε καποιες αυτοκαταστροφικες τασεις του λαου μας εξηγουνται αμεσως...

προσωπικα για το θεμα του γηπεδου δεν εχω κατασταλαξει για τα υπερ κ τα κατα των διαφορων επιλογων γιαυτο και διαβαζω οτι γραφεται για να ενημερωθω. οταν βλεπω ομως οτι υπαρχουν ατομα που υπερασπιζονται την αποψη τους (και του κυκλου τους) με τετοιο τροπο, απαισιοδοξω για την προοπτικη δημοκρατικων διαδικασιων στον ΠΑΟΚ οπως τον ονειρευομαστε (χιλιαδες μελη στον ΑΣ, λαικη συμμετοχη στην ΠΑΕ)....

CLUB LARISA

• Guest
6 μηνες δουλεια στην παε 40 χρονια εξαργυρωση κανοντας τον μαιντανο σε ραδια και εφημεριδες ετσι ηταν παντα και ετσι θαναι.

θα πρεπει να καταλαβει ο τυπος οτι περα απο τα τεχνοκρατικα ( που και εδω δεν τα λεει σωστα αλλα μαλλον πολυ λαθος οπως γραφονται στις προηγουμενες σελιδες αναλυτικα ) υπαρχουν και τα οπαδικα θεματα .

επισης απαραδεκτο ειναι ενας πρωην υπαλληλος της παε να βγαινει και να μιλαει καθε τρεις και λιγο για το μεγαλυτερο θεμα που αγορα μαλιστα και τον ασ.

εφοσον επελεξε ο ιδιος να φυγει λογω ελλειψης χρονου δεν εχει καμια δουλεια τωρα να βγαινει και να επηρεαζει καταστασεις δημοσια.

οσο για την αχαριστια εγω δεν κολαω πουθενα...και αλλους καποτε τους ειχαμε θεους και αποδειχτηκαν λαμογια. και ο βρυζας ( που τον παραδεχομε περισσοτερο απολους ) αν αυριο κανει κακο στην ομαδα θα το κραξω.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,,ΗΡΘΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ,,ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΟΥ ΕΙΘΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.

ΚΟΨΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Aδερφέ vedder, νομίζω οτι ξέρεις πόσο εκτιμώ την άποψή σου κ το Παοκτσήδικο σκεπτικό σου. Εν προκειμένω όμως θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ μαζί σου. Καμία μομφή για τον εξυγιαντή των οικονομικών του ΠΑΟΚ, κανένα ψέγος για τον άνθρωπο που μεταμόρφωσε ένα κυριολεκτικά μπακάλικο σε εύρυθμη Α.Ε. Ξέρω ή μάλλον, υποψιάζομαι οτι ξέρεις και τους λόγους που αποχώρησε και την προστριβή με άλλος μέλος της Α.Ε. κ ποιά λύση (ΟΡΘΑ) προτιμήθηκε ,δε χρειάζεται να μακρηγορούμε κ να βγάζουμε άπλυτα......
Το οτι ενδεχομενως να στοχευει σε λάθος πράγματα σε συνεντεύξεις του, δεν θα πρέπει αυτομάτως να τον κάνει αποδιοπομπαίο τράγο.Είμαι σίγουρος πως δεν πιστεύεις οτι θέλει το κακό της ΠΑΕ ή οτι σκέφτεται ιδιοτελώς αδερφέ

Offline toy

• Αλλαγή
Τελικά άκόμα δεν έχω καταλάβει ποιός διακούται να μιλάει για το καινούργιο γήπεδο.
Ποιά είναι να κριτήρια για να μιλάει κάποιος, τι θα πρέπει να λέει και απο ποιόν να πέρνει άδεια για να το λέει.
Ποιός έχει διακαίωμα να κρίνει τα λεγόμενα αυτά και φυσικά με ποιά κριτήρια .
Έχει δημιουργηθεί μια άποψη ότι όποιος μιλάει για το νέο γήπεδο είναι λαμόγιο και φυσικά όποιος του λέει να σωπάσει είναι πως να το πω ας πούμε τίμιος.
Η γενική μου άποψη είναι ότι ο μοναδικός που μπορεί να αντέξει το κεφάλαιο γήπεδο να του δώσει αξία και σωστή κατεύθυνση είναι ο Ζαγοράκης.
Ανάγκη για γήπεδο υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο υπάρχει φυσικά θα πρέπει να ξέρεται ότι συναισθηματικό δέσιμο υπήρχε και με το συντριβάνι αλλά το ξεπεράσαμε και έγινε η Τούμπα.
Χαλαρώστε όλοι και να δέχεστε νέες ιδέες με σκεπτικό το καλό του ΠΑΟΚ. 
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

και αλαμανα αν εσυ τον ξερεις καλυτερα τον παπαδοπουλο που δεν αμφιβαλω και επηρεαζεσαι γιαυτο καλα κανεις και λες την αποψη σου.

Καλύτερα να με έλεγες λαμόγιο, παρά αυτό που έγραψες. Σαν να γεννήθηκα χθες και μπορώ να επηρεαστώ εύκολα από τον οποιοδήποτε.
Η γνώμη μου για κάποιον διαμορφώνεται μόνο μέσα από τις πράξεις του και όχι όσα δηλώνει ή δείχνει προς τα έξω.

ΥΓ. Κάπου γράφτηκε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που έφερε τις χορηγείες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λάθος μεγάλο. Ο Ηλίας Βιολίδης είναι αυτός που έφερε και φέρνει τις χορηγείες στην ΠΑΕ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

chiltsid

• Guest
πρωτα να πω βεντερ οτι και εγω σταθηκα πιο πολυ στους χαρακτηρισμους σου και λιγοτερο στα λεγομενα του.
δεν μου αρεσει και ειναι στοιχεια τις νοοτροπιας του παρελθοντος,να χαρακτηριζουμε καποιον,ετσι απλα.

αλλα για να παμε κ στο κομματι των δηλώσεων,πρωτον πιστευω πως βλεπεις προκατειλημμένα τις δηλωσεις του,δεν ξερω γιατι.
δευτερον,πουθενα δεν λεει πως δεν γίνετε γηπεδο στην τουμπα,πουθενα.
επισης δεν λεει πουθενα,πως μπορει να γινει σε αλλο μερος ή φωτογραφιζει αλλο μερος.
ρωτηθηκε για καποια συγκεκριμενα πραματα απαντησε σαν μελος της ανενεργός επιτροπης γηπεδου κ σιγουρα ξερει παραπανω απο εμας,πως ειναι τα πραματα.
το αμφησβηρτης?τοτε πρεπει να αμφησβητησουμε και τις δηλωσεις του για τα οικονομικα,του ΠΑΟΚ.

δεν γινετε στο ενα θεμα να το εμπιστευομαστε και στο αλλο να λεμε πως λεει μπουρδες.ειναι απο τους λιγους που εχει ασχοληθεί με το θεμα και μακαρι να το ξανα κανει,για μενα.
μπορει να μην μιλαει τοσο πολυ με το συναισθημα οπως μας αρεσει εμας τους ΠΑΟΚτσηδες να ακουμε,αλλα εγω θελω και τεχνοκρατες να ακουω.

στο οτι λες μπορει να επιρεασει την γνωμη του καθε ΠΑΟΚτση,εννοειτε και θα επιρεαστει,γιατι ακουει την γνωμη ενος σοβαρου ανθρωπου και οχι ενος μαιντανου(εγω ετσι χαρακτηριζω,αυτους που κανουν κακο στον ΠΑΟΚ κατι δημοσιογραφισκους κ κορακια).
αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να την υιοθετήσει κιολα,επισημάνω παλι,πουθενα δεν λεει πως δεν γινεται γηπεδο στην τουμπα.
δεν ειναι κανενα αμυαλο ο ΠΑΟΚτσης,που οτι του πουν το κανει,δεν μιλαει σε προβατα δηλαδη μην μειώνουμε την νοημοσυνη μας.

εγω προσωπικά αυτα που διαβασα τα ηξερα απο συζητηση με εναν γνωστο μου,δεν μου ειναι νεα,τα εχω ακουσει και απο ανθρωπους που δεν εμπιστευομαι την γνωμη τους,αλλα κανενας τους δεν μπορει να μου βγαλει την σκεψη οτι το γηπεδο πρεπει γινει στην τουμπα.
εκει ειναι η πρωτη μου επιλογη και ετσι θα μεινει,πρωτα θα εξαντληθουν ολα τα περιθωρια,μα ολα,για την τουμπα κ μετα κοιταμε και βλεπουμε για αλλου.

για αυτο πιστευω πως κακος συζηταμε για αλλα μερη,αυτην την στιγμη.
σιγουρα πρεπει να τα εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας,για να εχουμε εναλλακτικες λυσεις,αλλα αυτην την στιγμη που μιλαμε,δεν υπαρχει αλλη επιλογη εκτος της τουμπας.
μακαρι να ερθει μια κατασκευαστικη να μας προτείνει μια λυση που να μας αφήνει ικανοποιημενους σε ολα τα θεματα και ετσι να διαψευστουν ολοι αυτοι που δεν θελουν να γινει γηπεδο δτην τουμπα,για προσωπικο τους οφελος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εμένα ο παπαδόπουλος μου δίνει την εντύπωση ότι θα είναι ο άνθρωπος του ζαγόρ που με τις ευλογίες του θα κινηθεί για να πάρει τις εκλογές του Α.Σ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Είναι τεχνοκράτης ο άνθρωπος. Συμφωνώ με τον Alamana οτι έχει βοηθήσει όπως μπορεί και δεν δημιουργεί προβληματα. Για την Α.Μ.Κ. είχε πεί κάποια σώστα πράγματα που δεν τα καταλάβαμε και πολύ...
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline cure

• Αλλαγή
Καταρχάς να πω την άποψή μου για το νέο γήπεδο και τις εκδοχές που ακούγονται, όντας μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ, που σημαίνει πως αυτά που λέω θα καταλήξουν σε ψήφο όταν έρθει η ώρα.
Εγώ θέλω το γήπεδο να γίνει στην Τούμπα. Να σκάψουν, να αλλάξουν γωνία, να κάνουν ό,τι μπορούν και να το κάνουν εκεί. Αρκεί να είναι 50.000 θέσεων (άντε 45.000). Αν αυτό δεν γίνεται για τον α ή β λόγο και δεν μπορώ να βοηθήσω ως λαός στο δρόμο (βλ. απόφαση ΣΤΕ ή να μη βρεθεί χρηματοδότης), θα κοιτάξω αλλού.
Η ΔΕΘ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγάλο δέλεαρ και θα ήμουν διαθετειμένος να κατεβώ και στους δρόμους και να περιμένω 2 χρονάκια παραπάνω για να μπω στο νέο γήπεδο, ΑΛΛΑ προσωπικά το θεωρώ μόνο όνειρο και χάσιμο χρόνου. Βεβαίως και θα περιμένω ν' ακούσω ειδικούς και μη, να ακούσω τα πάντα και ν' αποφασίσω αν αξίζει να το κυνηγήσω.
Για μένα όμως μεγαλύτερη σημασία έχει το να γίνει το συντομότερο δυνατόν ένα γήπεδο 50.000 θέσεων, γιατί απλά όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο πιο γρήγορα θα γιγαντώσει η ομάδα. Αν λοιπόν πειστώ πως στο Καρατάσου είναι το πιο πιθανό σενάριο για να ανεγερθεί το νέο γήπεδο, τότε προσωπικά δεν θα σκεφτώ καθόλου τα σκουλήκια. Ούτε τα ανατολικά, ούτε τα δυτικά, γιατί πολύ απλά απ' όλη την Ελλάδα θα συρρέουν για να δουν τη Μπάρτσα να χάνει στο νέο μας γήπεδο από την ΠΑΟΚάρα, οπότε σκουλήκια και λοιποί δεν θα υπάρχουν για να χωρίζουν την πόλη.

Κατά σειρά λοιπόν έχω Τούμπα, ΔΕΘ (ακόμη κι αν είναι εφικτό προτιμώ την Τούμπα), Καρατάσου κτλ Πρώτη προτεραιότητα όμως έχω το συντομότερο δυνατό, με τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα.

Σε ότι αφορά τον Παπαδόπουλο και αυτά που δήλωσε, καταλαβαίνω την ανησυχία του vedder, με την έννοια ότι αν τυχόν έχει κάποιο συμφέρον ο Παπαδόπουλος τότε τη γαμήσαμε, γιατί λόγω του έργου του στην ΠΑΕ, πρώτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο νέο γήπεδο και μετά θα καταλάβουμε αν έγινε καμιά μπινιά. Λόγω εμπιστοσύνης. Και το πνεύμα του είναι πως με όσους λίγους έχουν λαϊκό έρεισμα, πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί.

Φυσικά ο συγκεκριμένος δεν έδωσε δικαίωμα να το ξεκαθαρίσουμε κι εγώ προσωπικά θα τον ήθελα πρόεδρο του ΑΣ με τα χίλια, το έχω ξαναπεί...
Να προβάλλω μόνο ως επιχείρημα για την καλή πίστη του Παπαδόπουλου, πως ο άνθρωπος είναι ρομπότ συναισθηματικά, τόσο που στη δική του ζυγαριά το Καρατάσου π.χ. με την Τούμπα ξεκινάνε από κοινή βάση και όσο προχωράει η σύγκριση μετράνε μόνο κέρδη, συντελεστές δόμησης και όροι δανείου...  ;D
Καμιά σχέση με το πως ξεκινάμε όλοι εμείς δηλαδή. Το απέδειξε στην ΠΑΕ με τις μεταγραφές κτλ. Αλλά δεν προκύπτει δόλος από αυτό. Μόνο έλλειψη συναισθήματος. Δεν πειράζει, χρειάζεται κι ένα ρομπότ δίπλα μας. Άλλωστε ο διεθνής διαγωνισμός είναι η βάση της συζήτησης που άνοιξε και η αυτοχρηματοδότηση...

Απλά για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, που ήταν όντως άστοχες σε κάποια σημεία, καλά κάνουν και χτυπάνε καμπανάκια στους ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί επιτέλους μετά από χρόνια λαμογιάς φτάνουμε σιγά σιγά στο ζουμί. Στην κατάρα μας (επειδή μας έφερε κάθε είδους λαμόγιο που το ορέγονταν) και την ευλογία μας παράλληλα (επειδή το γηπεδάκι μας, η περιουσία μας που δεν έχει καμία άλλη ομάδα στη χώρα, είναι αυτή που μας κράτησε ζωντανούς ως σήμερα και αυτή είναι που θα μας πάει ακόμη πιο ψηλά στο μέλλον).
Το γήπεδο φταίει για μεγάλο κομμάτι του μίζερου παρελθόντος μας, αλλά είναι και η μεγαλύτερη εξασφάλιση του μέλλοντός μας. Αθάνατη ΠΑΟΚάρα! Μια ζωή μέσα στη τρέλα

« Last Edit: February 16, 2009, 17:44:40 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline sabbath

• Αλλαγή
προσωπικα θελω ενα καινουργιο γηπεδο που να μπορω να μπω  μεσα το πολυ σε 5-10 λεπτα και χωρις να φαω ταλαιπωρια.....δηλαδη να χει καμμια 40αρια θυρες για 40 χιλιαδες κοσμο......και το κυριοτερο να αισθανομαι ασφαλης στο οτιδηποτε συμβει....

ολα τ αλλα ταλαιπωρια για παρκαρισμα  κινηση και τα λοιπα δεν με πολυενδιαφερουν οταν προκειται για ΠΑΟΚ.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
συμφωνω με αλαμανα και λοιπους και διαφωνω με βεντερ..

σαμπαθ εννοειτε οτι οταν κανεις νεο γηπεδο αυτα θα υπαρχουν

παοκκιουρ ΔΕΘ και εγω δεν το βλεπω με τιποτα..γενικα σε αυτο το θεμα ειμαστε πολυ πισω. Η επιτροπη εγινε για να γινει. Ο ΑΣ κοιμαται. Η ΠΑΕ εχει αλλες προτεραιοτητες και γενικα βλεπω σε 2-3 χρονια ακομα αυτο να συζηταμε ενω κατι ομαδες σαν την Λαρισα, τον ΠΑΟ κτλ να παιζουν σε νεα γηπεδα

euboia4

• Guest
καλα φοβερη φωτογραφια.Μηπως εχει κανεις αλλος παλιες φωτογραφιες απο Τουμπα να ανεβασει?
« Last Edit: February 16, 2009, 20:12:21 by euboia4 »