ειναι η πρωτη φορα στο φορουμ που βλεπω μελος του και μαλιστα σημαντικο ( και σε συχνοτητα παρουσιας αλλα και ποσο μετραει για μενα ) αλλαζει αποψη σε τοσο μεγαλο θεμα,το σημαντικοτερο για μενα , και μαλιστα οπως ξερετε κοντα στην δικη μου σκεψη.για μενα ηταν το μεγαλυτερο κερδος απο τοτε που ειμαι στο φορουμ
για να σας τσιγκλισω το μυαλο και σημερα λοιπον.
αν πιστευουμε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ακομα ομαδα της θεσσαλονικης που τυχαινει στην συγκεκριμενη φαση να εχει τον περισσοτερο κοσμο στην πολη,,αλλα μπορει και σε 20 χρονια να μην τον εχει (αγωνιστικες αποτυχιες συγκηριες κλπ ) τοτε δεν εχουμε παρα να ακολουθησουμε τον δρομο του αρη και του ηρακλη , του ρεμου και του σκορδα.
να παρουμε τον οματιον μας να δουμε καμια ερημο στην θερμη κανα λαγκαδι στην μικρα κανα καμπο στην πυλαια να γλυψουμε και τα παπαρια κανενος υπουργου ...να φτιαξουμε και τα μαγαζακια μας να τρωνε οι δικοι μας σαουριδηδες σκορδες ρεμοι και τα εγγονια τους κλπ.
αν παλι δουμε οτι εχουμε προεδρο τον ζαγορακη,,σε μια ομαδα με αδυναμιες αλλα και 10,000 μετοχους και 20,000 διαρκειας( τα νουμερα προφανως θα αυξηθουν πολυ και πολυ συντομα ) αν επισης αναλογιστουμε την ιστορια μας και την παραδοση αγωνων που εχουμε ως λαος ...
τοτε δεν εχουμε παρα να απαιτησουμε ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ γηπεδο στην δεθ η στην τουμπα,,,με οραμα να κανουμε την ομαδα μεγαλυτερη ... και οχι μικροτερη. ελπιζω να φανουμε ανταξιοι μεγαλων οραματων ονειρων και σχεδιων και οχι μικροι. ολοι μας. σκεφτειτε μαγκες τον εαυτο σας 40 χρονια απο τωρα,,να λετε στο εγγονι σας,,,εγω μικρε ειμαι της γενιας που εκανε τον ΠΑΟΚ πολυ μεγαλυτερο,,που αρπαξε την ευκαιρια και δεν την πεταξε.
ας κλεισουμε λοιπον τα αυτια στις κασσανδρες,,,μην διαμορφωνεται την γνωμη σας και τους φοβους σας απο τις φυλλαδες. θα ερευβησουμε και θα πραξουμε μονοι μας το καλυτερο. ηδη πολλα ψεμματα τους εχουν πεσει στο κενο (αρχαια συντελεστες δομησης ).
ολοι μελη στον ασ με ονειρα για πιο ψηλα.