Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71933 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest

Στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο του ΠΑΟΚ στα χρόνια του οικισμού βρισκόταν το νεκροταφείο.

μάλλον απο κει θα βγήκε το ''ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ''

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν την παλευει η ηδη επιβαρημενη θεσσαλονικη για γηπεδο στη τουμπα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
οταν υπηρχε υποψία για γήπεδο στου καρατάσου η φήμη αμα θέλετε οι ρουληδες ειχανε κινηθει υπογειος για την απόκτησή του όχι για γήπεδο αλλα για αθλητικές γκαταστάσεις του ερασιτέχνη το θέμα όμως εκεί ειναι λίγο ψιλομπερδεμένο και πέρασε μπαι. το είχε αποκαλήψει ο δήμαρχος της περιοχής

Offline savage republic

• Βασικός
Το άρθρο του Σ. Τζιομπανόγλου στο GOAL, που πόσταρε ο GeorgeT στην προηγούμενη σελίδα, είναι το πιο εμπεριστατωμένο άρθρο που έχει γραφτεί ποτέ για το θέμα. Ή ένα απ' αυτά. Για να δίνουμε και τα εύσημα σε όσους λειτουργούν επαγγελματικά, ως δημοσιογράφοι. Τα νέα είναι πάντως θετικά για μένα, αν εξαιρέσει κανείς το ζήτημα της προσβασιμότητας στο γήπεδο με αυτοκίνητο. Που είναι και λανθασμένη νοοτροπία, κατ' εμέ. Ας κάνει η ΠΑΕ μία συμφωνία με δύο πάρκινγκ σε σημεία που βολεύουν όσους έρχονται από την επαρχία και ας είναι δωρεάν για όσους έχουν εισιτήρια του αγώνα από το πάρκινγκ στο γήπεδο και τούμπαλιν. Δεν είναι εκεί το θέμα, λύσεις βρίσκονται.

apostolos

• Guest
Ώχ τι χώσιμο πάλι έχει να πέσει από το paokg4.org που βγήκαν πάλι τέτοια "γηπεδικά" άρθρα...

bagos1

• Guest
το θεμα των παρκιν μπορει να ληθει με δημιουργεια παρκιν πλησιον του περιφερειακου τοσο χώρο εχει εκει ας βρούνε μια λύση

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλα ειδικα το θεμα του παρκιν πρεπει να ειναι μεγαλη μουφα..
Στην τουμπα με τα 100αδες στενακια αλλα και την δυνατοτητα να το αφησεις και αρκετα μακρια δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο το παρκιν..
Καθε φορα που παω βρισκω πολυ πιο ευκολα και φευγω πολυ πιο ευκολα απ οτι στο παλατακι..
Αφου σε αγωνες με 5000 κοσμο για να φυγεις απο το παρκινγκ κανεις κανα μισαωρο στανταρ..
Σε γηπεδο με 40.000 τι θα γινει??Και δεν εχει σχεση ο αριθμος των θεσεων οσο οι δρομοι που θα απορροφησουν αυτη την κινηση..
ΠΑΟΚ G4Α

kostas4

• Guest
αυτο που λες για το παλατακι εχεις δικιο.το προβλημα δημιουργειται επειδη υπαρχουν μονο 2 δρομοι για να φυγεις και ειναι λογικο να μπλοκαρουν.
συγχρονο γηπεδο δεν σημαινει μονο να εχει μερικες χιλιαδες θεσεις παρκιν αλλα και κομβους χωρις φαναρια προς καθε κατευθυνση,καλη προσβαση με λεωφορεια κτλ.

GeorgT

• Guest
αυτο γινεται εύκολα, δείτε τη γρήγορα συνδεσαν το comos στον Θεσσαλονίκης Μουδανιών κ χωρίς φανάρια παρακαλώ!

Panagiotis4

• Guest
Ρε μη σκάτε.Μέχρι να γίνει και αν θα γίνει στην πυλαία το γήπεδο θα εχει φτάσει εκεί το μετρο! :-\

fatal_invasion

• Guest
Καθε φορα που παω βρισκω πολυ πιο ευκολα και φευγω πολυ πιο ευκολα απ οτι στο παλατακι..
Αφου σε αγωνες με 5000 κοσμο για να φυγεις απο το παρκινγκ κανεις κανα μισαωρο στανταρ..
υπερβολή μεγάλη.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Παπαρια και τα παρκινγκ και η επιβαρημενη Θεσσαλονικη και τα 40000 χωρητηκοτητα κτλ κτλ.......Παπάρια.........

Εγω λεω οτι αν γινοτανε στην Τουμπα να υπαρχουν μεγαλοι εμπορικοι χωροι για εκμεταλευση θα το χτιζανε με ΤΡΕΛΑ στην ΤΟΥΜΠΑ και ουτε που θα κανανε λογο για τα υπολοιπα που τα παρουσιαζουν ως τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβληματα.......φορτσα κονομα...........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Bayern4

• Guest
1)το οικοπεδο του ΙΚΑ διπλα στο PAOK SPORTS ARENA, ξερει κανεις πιο είναι;;
λογικά, ο λοφισκος..
2)μιλατε(οπως κ το ρεπορταζ της εφημεριδας) για μειονεκτημα την ελειψη συγκοινωννιας στη Τουμπα(δεν επαρκει ο οασθ-δεν υπαρχει προβλεψη για μετρο). και ρωταω εγω: στο PAOK SPORTS ARENA, υπαρχει προβλεψη για μετρο;; ΟΧΙ
επαρκει ο ΟΑΣΘ;;(ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ με ΟΑΣΘ ξερουν). αυτα, για να μην αναφερεται ως μειονεκτημα ΜΟΝΟ στη περιπτωση της Τουμπας.
3)ειναι αστειο να συζηταμε να παρουμε το οικοπεδο του ΙΚΑ κ να δωσουμε αυτο της Τουμπας(με στυλ παραχωρησης). ακομα κ αν μου προτεινουν την καλυτερη μακετα για γηπεδο, το ΟΧΙ θα ειναι δεδομενο. Ζητα ανταλλαγη με το οικοπεδο της δεΘ.

επισης, με αυτα που διαβαζω για τα παρκιγκ, καλα κανει ο Δημαρχος των Θεσσαλονικεων που ονειρευεται υποθαλάσσια. αφου γουσταρετε το αυτοκινητο, κ οχι τα μεσα μαζικης μεταφορας. αλλωστε, εδω ειναι.. οι Ελληνες!

Vag-4

• Guest
αδερφια εμενα η αποψη μου ειναι το καινουργιο μαs γηπεδο να γινει στην πυλαια,εκει μπορει να γινει ενα γηπεδο 50000 και πανω,μπορουν να γινουν πολλοι εμπορικοι χωροι,ειναι κοντα το αεροδρομιο για οσουs εχουν ερθει απο πολυ μακρια,ειναι διπλα το γηπεδο του μπασκετ και μπορουν εκει να ειναι και τα υπολοιπα αθληματα,σκεφτειτε λιγο οτι για να παs να βλεπειs τον ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα θα πηγαινειs πυλαια και δεν θα χρειαζεσαι να γυρναs ολη την πολη!!!!!! φανταστειτε να παιζει ο ΠΑΟΚ μπασκετ με τον γαυρο π.χ και μετα απο λιγο να παιζει και ποδοσφαιρο η καποιο αλλο αθλημα ε τοτε θα μπορειs να δειs την ομαδα σου και σε καποιο αλλο αθλημα αφου θα εισαι διπλα!!!!!!!! οσο για την τουμπα δεν γινεται μεγαλο γηπεδο μεχρι 35000-40000 γινεται,ουτε πολλοι χωροι μπορουν να γινουν ,το προβλημα με τα αυτοκινητα ειναι τεραστιο,φευγουμε με μεγαλη δυσκολια απ'το γηπεδο,και φυσικα δεν μπορουν να στεγαστουν και τα αλλα αθληματα!!!!!!!!! παντωs αυτο που δεν αρεσει στουs περισσοτερουs ειναι οτι αν φυγει η ομαδα απ'την τουμπα θα χαθει η αισθηση τησ εδραs!!!! αδερφια διαφωνω σ'αυτο για φανταστειτε ενα γηπεδο 50000 τι ακουστικη θα εχει και τη εδρα θα ειναι κολαστηριο πραγματικο!!!!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ παντου και παντα

Offline agraf

• Αλλαγή
Ρε μη σκάτε.Μέχρι να γίνει και αν θα γίνει στην πυλαία το γήπεδο θα εχει φτάσει εκεί το μετρο! :-\

Αυτό πώς το λες? Έχεις δει κανά σχέδιο? Εγώ πουθενά.
Ένα γήπεδο χωρίς Μέσο Μαζικής Μεταφοράς σταθερής τροχιάς θα είναι ο θάνατος του ΠΑΟΚ.

Λένε ψέματα στο γκολνιους ότι για την Τούμπα δεν υπάρχει πρόβλεψη για στάση μετρό. Θα είναι η στάση Παπάφη, 10 λεπτά με τα πόδια. Στην Αλιάντς Αρένα περπατάς 15-20 λεπτά και κανείς δε γκρινιάζει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Eμένα μου φαίνεται μούφα και η ιστορία με τα (υποτιθέμενα) αρχαία που θα βρούνε κτλ... Σε όλη την αλάνα της Τούμπας χτίσανε σχολεία.πισίνες,κέντρα πολιτισμού κτλ
και δεν βρήκανε τίποτε που να εμποδίσει τις κατασκευές αυτές και θα βρούνε στα 30 στρέμματα του οικοπέδου του ΠΑΟΚ...? έλεος δηλαδή.....
σαν να ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε κάτι να πούμε για να ψηθεί ο κοσμάκης και να αλλάξει μυαλά.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Αρνούμαι να ξαναπάω στην Τούμπα αν δεν έχει parking για το "υπεροπολιτελες" ibizaki μου.
Αρνούμαι να ξαναπάω στην Τούμπα αν δεν επιβάλουν να φοράς γραβάτα για να μπεις μέσα.
Αρνούμαι να ξαναπάω στην Τούμπα αν δεν σερβίρουν σαμπάνια μέσα στην 4.

Αυτά για αυτούς που μιλάνε για εμπορικά κέντρα, με "πολυcinema" και μαλλί της γριάς.Τούμπα=ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ=Τούμπα.Όσο για το parking δεν πειράζει κούνα τον κώλο σου και λίγο.Εγώ μια χαρά parking βρίσκω στην μπότσαρη με παπάφη.E και αν αργήσεις να φύγεις δεν έγινε και τίποτα.Για καφέ το αντέχεις να τρως 3εις  ώρες στην κίνηση μέσα στην τσιμισκή, άρα μπορείς και για τον ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απλα παιδια μια παρατηρηση να κανω, υπαρχει πραγματικα πολυς κοσμος που προτιμαει η νεα τουμπα να μην γινει στην τουμπα, και δεν ειναι ουτε λιγοτερο ΠΑΟΚτσηδες και αυτοι... Εγω καλοβλεπω την λυση της Πυλαιας παντως αν ομως πρωτα με πεισουν με πειστικα επιχειρηματα οτι δεν γινετε στην τουμπα γηπεδο 40.000 θεσεων η αν γινετε ασχημο λογω των ορων δομησης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bouros

• Guest
Αρνούμαι να ξαναπάω στην Τούμπα αν δεν έχει parking για το "υπεροπολιτελες" ibizaki μου.
Αρνούμαι να ξαναπάω στην Τούμπα αν δεν επιβάλουν να φοράς γραβάτα για να μπεις μέσα.
Αρνούμαι να ξαναπάω στην Τούμπα αν δεν σερβίρουν σαμπάνια μέσα στην 4.

Αυτά για αυτούς που μιλάνε για εμπορικά κέντρα, με "πολυcinema" και μαλλί της γριάς.Τούμπα=ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ=Τούμπα.Όσο για το parking δεν πειράζει κούνα τον κώλο σου και λίγο.Εγώ μια χαρά parking βρίσκω στην μπότσαρη με παπάφη.E και αν αργήσεις να φύγεις δεν έγινε και τίποτα.Για καφέ το αντέχεις να τρως 3εις  ώρες στην κίνηση μέσα στην τσιμισκή, άρα μπορείς και για τον ΠΑΟΚ

αντε γιατι κι εγω εχω τρελενομαι με την πλυση εγκεφαλου που θελουν να μας κανουν.

+1000 αδερφε

Offline zouvalos

• Αλλαγή
δεν ξερω καμια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ (αν ξερει καποιος ας πει) που να αλλαξε περιοχη στην εδρα του......

Μου φενεται τεραστια μαλακια να αλλαξουμε ολη την  ιστορια της ΤΟΥΜΠΑΣ για δεκα μαγαζια.......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......