Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 72340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
θα συμφωνησω, οτι σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ/ΚΑΤΣΑΡΗ δε θα πω ΝΑΙ για οτι αφορα το γηπεδο.

ο ενας ειναι προεδρος της ΠΑΕ, κ ο αλλος ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι παραιτηθηκε.
για το γηπεδο θα αποφασισουν τα μελη του ερασιτεχνη.
καθαρες διαδικασιες κ οχι στημενες λυσεις.

- Η περίπτωση της έκτασης που ανήκει στο ΙΚΑ και βρίσκεται κοντά στο «Παλατάκι» έχει μελετηθεί;

«Ναι, είναι γεγονός και θα ήταν το καλύτερο σενάριο να είναι τα δυο γήπεδα κοντά. Βέβαια υπάρχουν και άλλες σκέψεις».

- Οπως;

«Οπως ένας χώρος που είναι κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου».

Τι εγινε ωρε Θαναση; το στρατοπεδο καρατασου το λεμε τωρα "κοντα στο Παπαγεωργιου"??
οι κολλητοι σου κ του κυρ-Τακη(Ν.Π. και Γ.Ζ.) θα κανουν την προπαγανδα;;
ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;; για αυτο μπηκατε σε βολλευ κ χαντμπολ αλλά αφησατε το ΧΟΚΕΙ;
για να χαιδευετε τα αυτακια των ΠΑΟΚτσηδων με τα κατορθωματα των δυο τμηματων;

Offline corrupt

• Αλλαγή
Οι επόμενοι μήνες ανήκουν στα λαμόγια και τα παπαγαλάκια τους. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Γι' αυτό παπαγάλοι αυτοί, παπαγάλοι κι εμείς. Αφού μερικά μυαλά είναι τελείως καμένα και αναπαράγουν μόνο ότι ακούν δεξιά κι αριστερά, ανήμποροι να σκεφτούν, αυτό θα κάνω κι εγώ. Τα ίδια και το ίδια

Ο Ζαγοράκης δεν έχει να κάνει τίποτα με το γήπεδο. Ο Ζαγοράκης δεν έχει να κάνει τίποτα με το γήπεδο. Ο Ζαγοράκης δεν έχει να κάνει τίποτα με το γήπεδο.
Όποιος βάζει στο στόμα του τον Ζαγοράκη σε αυτό το θέμα το κάνει για να τον χρησιμοποιήσει ως ασπίδα.

Ο κατσαρής ζει και αναπνέει τόσα χρόνια για να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι της Τούμπας. Ο μόνος λόγος που "παραιτήθηκε" είναι για να μπορέσει να τρέξει το θέμα του γηπέδου, στην ΜΑΛΛΟΝ τελευταία του θητεία. Ο κατσαρής θέλει να πουλήσει το οικόπεδο της Τούμπας. Μόνο από εκεί έχει μέλι. Χωνέψτε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο αυτόν που θέλει γήπεδο στην Τούμπα είναι ο κατσαρής.

Τα δημοσιεύματα και οι στημένες συνεντεύξεις είναι όλα μέρος του σχεδίου "έχω κανονίσει να ξεπουλήσω το οικόπεδο της Τούμπας, αλλά πως στο πούτσο μου θα το περάσω... ας χρησιμοποιήσω το όνομα Ζαγοράκης, να δούμε θα τσιμπήσει;"

Το νέο γήπεδο θα πρέπει να το ξεκινήσει ΜΟΝΟ η νέα διοίκηση του ΑΣ. Αν και η νέα διοίκηση είναι σαν τους κατσαρήδες τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας και γραφικοί. Πιέστε ως ΠΑΟΚτσήδες να βρεθούν δικοί μας άφθαρτοι για να μπούνε υποψήφιοι να πάρουν τον ΑΣ. Παπαδόπουλοι, Βιολίδηδες, Σεργιαννίδηδες τέτοιοι ΠΑΟΚτσήδες. Και τότε σε 2 χρόνια θα έχουμε γήπεδο. Αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, γιατί θα έχουμε απόπειρες να μας φάνε την Τούμπα και αντιδράσεις, για άλλα 3 χρόνια.

Το βασικότερο κομμάτι του ΠΑΟΚ δεν ελευθερώθηκε ακόμη. Ο ΑΣ. Μόλις πούμε κι εκεί λευτεριά, τότε να μιλήσουμε για γήπεδο. Με αυτή τη διοίκηση κάθε κουβέντα για γήπεδο ακούγεται αστεία ως γελοία.

CURE Τι να πώ... Αποστόμωσες και μένα τον ίδιο που συμφωνώ με όσα λες...  :notworthy:

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πιστευω πως ολη η συζητηση γινεται χωρις λογο και αιτια αφου δεν υπαρχει καμια βαση πανω στην οποια γινεται συζητηση.αποψη μου ειναι πρωτα να υπαρξουν πραγματικες προτασεις πανω στο θεμα με απολυτη διαφανεια και εξηγουμαι:
- να κατατεθουν αρχικα σχεδια-μακετες για το υπαρχον οικοπεδο της τουμπας (ακομη και με την διαδικασια ανοιχτου διαγωνισμου) και οποιουδηποτε αλλου οικοπεδου εχει προταθει απο ενδιαφερομενες κατασκευαστικες με 2-3 εναλλακτικες προτασεις της καθε εταιρειας.οι διαφορες προτασεις να καλυπτουν ολες τις πιθανες λυσεις για το μελλοντικο γηπεδο με κυριες μεταβλητες χωρητικοτητα - κοστος - ανταποδοτικα οφελη - χρονο ολοκληρωσης εργου
- αφου ολοκληρωθει η διαδικασια των προτασεων να δωθουν ολες λεπτομερως στην δημοσιοτητα με τα στοιχεια τους και ενα χρονικο περιθωριο να μπορεσει ο κοσμος να αφομοιωσει τις προτασεις ετσι ωστε να μην πετυχουν το εργο τους ολοι εκεινοι που θα προσπαθησουν να πετυχουν το σκοπο τους μεσα σε μια νυχτα
τοτε πιστευω οτι θα μπορουμε να κανουμε συζητηση ουσιαστικη γιατι το 99% που παιρνει θεση πανω στο θεμα δεν το γνωριζει (κι εγω το ιδιο) και παρασυρομαστε απο τις δηθεν προτασεις,τις ραδιοφωνικες συζητησεις κλπ κλπ

πιστευω οτι παρολο που το γηπεδο της τουμπας ανηκει στον ΑΣ θα πρεπει για το καινουριο γηπεδο να συμφωνησουν εξισου και οι 2 πλευρες

chiltsid

• Guest
pesta re file,edo kai 3 meres syzitame epeidh thymithike o stellas kai o kathe stellas oti einai palio kai mikro to gipedo.

opos ta leei o tolis prepei na ginoun ta pramata,apla kai omorfa.
alla ospou na erthei avti h stigmh exoume akoma kairo kai na asxolithoume me polla alla!

Offline agraf

• Αλλαγή
Μου κάνει εντύπωση η μανία που δείχνει η εφημερίδα goalnews μτον τελευταίο καιρό μέσω των δημοσιογράφων της (Στέλλας κλπ) σχετικά με το καινούργιο γήπεδο και μάλιστα τη μετακόμιση της έδρας του ΠΑΟΚ.

Θυμίζω ότι το καινούργιο γήπεδο του Παναθηναικού τό χτίζει η κατασκευαστική εταιρεί ατου Μπόμπολα.
Επίσης η εφημερίδα γκολ είναι επίσης του Μπόμπολα.

Μήπως έχει βάλει στο μάτι και το δικό μας γήπεδο?

Γήπεδο χωρίς στάση μετρό ΔΙΠΛΑ είναι ο θάνατος του ΠΑΟΚ. Αυτό μην το ξεχνάμε ποτέ. Θα αδειάσει η έδρα μας.

BIANCONERO

• Guest
Ενδιαφερον στοιχειο αυτο για το Μπομπολα!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
Προβλημα παρκιν στην τουμπα λενε μερικοι!Δηλαδη στην πυλαια δεν θα εχει????
5-8.000 κοσμο αυτη τη στιγμη πανε στο γηπεδο με τα ΠΟΔΙΑ ουτε καν με το λεωφορειο ΕΤΣΙ????
φανταστητε λοιπον οτι αυτοκινητα βλεπετε στην τουμπα βαλτε καμια χιλιαδα παραπανω στην πυλαια και την διπλασια ταλαιπορια μεσα στα λεωφορια !!!!
για βαλτε το να δουλεψει λιγο πως ειναι καλητερα στην πυλαια?

γηπεδο τουμπας προς παλατακι χωρις αμαξι,,ειναι μια ωρα στο νερο. απο νεαπολη βαλτε αλλη μιση ωρα.

με αμαξι μιση

και ολα αυτα για να μαζευτει 5,000 κοσμος,,,για βαλτε στο μυαλο σας το θα γινεται με 50,000 κοσμο.

επισης το μετρο δεν θα παει ποτε εκει...και το παρκινγκ που ονειρευεσται ποσο θα ειναι? καμια 20,000?

εγω θα ρωτησω τους ανθρωπους που χρονια πανε παλατακι και με τους 2 τροπους(αμαξι και λεωφορειο) και γνωριζουν.

στην πολη αυτη με αυτην την συγκοινωνια το βαζει ο νου σας μεταφορα 50,000 κοσμου??!!! το βαζει??

και για τα παιδια που λενε για παρκινγκ,,,να πω οτι στην τουμπα παρκαρεις κεντρο πινεις τον καφε σου και πας με την παρεουλα σου ανετα με τα ποδια και στα @@ σου.

γιαννιωτη οσο γιαυτο που ειπες οτι ειμαστε κακομαθημενοι συμφωνω αλλα ειναι παργματικοτητα και δεν αλλαζει.

το ξαναλεω ,, με 2 συνεχεις γκελες αν παιξεις με θρασυβουλο σε γηπεδο 50,000 στην πυλαια θα ειναι τοσο γηροκομειο,

μα τοσο αδειο που θα χωρτασουμε τοση ανεση που μεχρι και ποδηλατο θα κανουμε στις εξεδρες.

τωρα για εμπορικα, καταστηματα κλπ που ειναι απαραιτητα να θυμησω την μελετη της ντιμαντ που εκανε το καραισκακη και ειπε οτι με 32,000 γηπεδο χτιζοντε και τα απαραιτητα καταστηματα για την χρηματοδοτηση του εργου.

και ολα αυτα με τις απαραιτητες μιζες εποχης γουμενου...οποτε σιγουρα θα μπορουμε και μεγαλυτερο γηπεδο.

αλλα να παμε στο ψητο στον κατσαρη.

ο κατσαρης ονειρευεται γηπεδο εκτος πολης για να κανει τα μαγαζια του στην τουμπα με την κεκαλλυμενη υποθεση της χρηματοδοτησης του εργου,

φυσικα αν παρεις καμια 200 στρεματα στην πυλαια θα φτιαξεις τοσο μαγαζια που χρηματοδοτουντε 5 γηπεδα.

το φιλετακι ομως της τουμπας το γλυκο θα το φανε τα καλα μας τα κορακια και τα δισεγγονα του κατσαρη.

πως ειναι η πουτανα η κοινωνια ομως ε?

εδω σε κανουν να πιστεψεις οτι ειναι αναγκαια η λιτοτητα και τι τα 700 ευρω που περνεις σαν μαλακας ειναι αναγκαιο  κακο

και οτι δεν εχουν οι καυμενοι να σου δωσουν αλλα, την ωρα που τα τσακαλια τρωνε με χρυσα κουταλια .

εμας δεν θα πεισουν οτι δεν γινετε γηπεδο στην τουμπα?

paokcure τιποτα πιο ευκολο αν ολα αυτα ειναι ψεματα να βγαλει ανακοινωση ο ζαγορακης διαψευσης...αλλα δυσκολα.

υγ. κατι πηραν τα αυτακια μου για σκεψεις και μεσημβριας( αντι προπονητικου) και σχεδιο για πουλμαν του ΠΑΟΚ τραβελ να πηγαινουν κοσμο απο τους συνδεσμους σε καθε ματς.

ελπιζω να ειναι ενα κακογουστο αστειο,, ειπαμε να πεθανουμε οπαδικα αλλα η ξεφτιλα εχει και τα ορια της.

υγ. 2 αλαμανα εχεις εξαφανιστει και αυτο ειναι που με ανησυχει περισσοτερο απολα ... ελπιζω να εχεις καλα μαντατα στο επομενο ποστ σου σε αυτο το τοπικ.

υγ 3 ελπιζω ο ζαγορακης αλλη μια φορα να μας εκπληξει ευχαριστα (κατι σαν λυμπε μουσλι)  ;)

Offline nik

• Αποστολή
  • **
vedder το ιδιο λεμε
ΠΑΟΚ παντου!!!

soumpasiotis

• Guest
diafono aderfe mazi sou..k oi gavroi pano kato tin kafriila tin dikia mas exoun k as min geliomaste???den tous vlepeis kirioi einai sto karaiskaki pou einai konta opi kerkides ston agonistiko xoro...an valei xeri file  ikathe dioikisi stous opadous ola ginonrtai...apopsi mou paidia..an exete enstaseis den exo provlima...

soumpasiotis

• Guest
emena i apopsi mou ama ginei gipedo na ginei stin toumpa....gia para pollous logous...
k ayto pou lene oi prolalisontes oti den iparxei sigginonia gia pilaiai eparkeis stin poli mas.....epomenos xaneis polous pitsirikades..k allous pou tha poun den gamietai pou tha trexo mexri ekei...deyteron oti  i etairia pou tha analavei simferei na to kanei toumpa gia to logo oti ta magazia pou tha ginoun tha exoun megalitera noikia loogo oti ta magazia tha einai kentro apokentro.....

Offline babis36

• Αλλαγή
Για το θεμα Τουμπα δεν εχω συνολικη αποψη μια και υπαρχουν οικονομικοι παραγοντες αλλα και εσωτερικες ισσοροπιες που αγνοώ. Ωστόσο για μένα ο στοχος οποιασδήποτε επιλογής πρεπει προφανώς να ειναι η ενισχυση της δυναμικής της ομαδας. Με αυτο δεν υποννοω ουτε εκτος ουτε εντος Τουμπας. Ειναι προφανες οτι υπαρχει ο βασικος  σκληρος πυρηνας της ομαδας ο οποίος ηταν και ειναι περιφεριακα της πολης και κυριως δυτικα αλλα επισης ειναι προφανες οτι υπαρχει και ο κοσμος του ΠΑΟΚ εκτος Θεσ/νικης ο οποιος ειναι παρα πολυς και εχει και διψα και θεληση να ερθει να δει την ομαδα. Λογω δουλειας ταξιδευω εδω και μηνες σε Θεσσαλια-Μακεδονια-Θρακη και βλεπω πραγματικη τρελα του κοσμου μας να βρισκεται με τον ΠΑΟΚ παντου ειδικα τωρα που το θηριο ξαναξυπναει. Και ακομα ειναι αρχη. Οι βασικοι αξονες που καταληγουν στην Θεσ/νικη ειναι δυο. ΠΑΘΕ και Εγνατια. Απο αυτους θα μπαινοβγαινει ο κοσμος στην πολη και με αυτους θα πρεπει να υπαρχει αμεση συνδεση. Δεν ξερω πως αλλα αν θελουμε να φτανει ο κοσμος μας στο γηπεδο (σκληροι και μη) την προσβαση του και την ανεση του πρεπει να την σκεφτουμε. Και πρεπει να σκεφτουμε οτι δεν ειμαστε ενα τοπικο σωματειο αλλα ενα σωματειο που απευθυνεται σε ολους τους Έλληνες (και μη!) εντος και εκτος Ελλάδος. Απο την αλλη αυτοι που θα ειναι παντα εκει σε κρυα χιονια και ζεστες ξερουμε ποιοι ειναι.Ειναι αυτοι που ηταν εκει πριν το ξυπνημα και θα ειναι εκει (Θεος φυλλαξει) και σε περιοδους προβληματων και παλι. Ειναι αυτοι στους οποιους ωφειλεται το ξυπνημα του συλλογου και οπως και να το κανουμε η γνωμη τους μετραει και καλώς μετραει. Αποψη μου ειναι οτι και παλι θα πρεπει ολοι μας να βαλουμε λιγο απο τον εγωισμο μας πισω γιατι ο ΠΑΟΚ πρεπει συνεχως να μεγαλωνει και για να γινει αυτο πρεπει να μικραινει λιγο το εγω μας. Αν μπορει αποδεδειγμενα και με συγκεκριμενο σχεδιο η Τουμπα να εξυπηρετησει εναν κοσμο του μεγεθους του ΠΑΟΚ καλως να γινει εκει (εγω ετσι κιαλλιως με τα ποδια παω) Αν οχι πρεπει να μας πουν στον ερασυτεχνη γιατι οχι? Θα δουμε, το προβλημα ειναι δυσκολο και μπαινουνε πολλα συμφεροντα στην μεση. Σε εμας θα ερθουν ομως ολα στην συνελευση του ερασυτεχνη. Εγω απλα ελπιζω να ειμαστε εκει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

bagos1

• Guest
gia  na kanw ligo ton sunigoro tou diavolou katarxas ksekinontas me ton mpompola, to ghpedo tou pana8hnaikou 8a einai ghpedo kai oxi emporiko kentro toutesti den 8a uparxei sunekmetaleusi me kanenan mpompola alla 8a ta staksei o vazelos h malon oi metoxoi tou vazelou (pantos ama einai na kanoume ghpedo me to kalo 8a einai euxhs ergon na to xtisei o mpompolas mias kai exei tin pio ugihs kataskeuastiki diladi den 8a fovomaste gia kana kanoni sti diarkeia tou xtisimatos)  akoma epeidh poli sosta lene kapioi gia to parking sto palataki apla na pw oti opote pezei o paok kai parkarw mesa sto parking tou 8elw panw apo mia wra gia na mporesw na apeglovistw mesa apo to parking pou ginetai xamos kai exei mono 2 stenous eksodous. apo tin alli pantos 8a einai euxhs ergon to ena ghpedo na einai dipla sto allo gia na min xreiazetai na trexoume san palavoi apo to ena ghpedo sto allo gia na prolavoume ta mats. ase pou se periptosi pou pezoume tin idia wra 8a mporoune kai oi opadoi na kanoune rotation sta duo ghpeda :) epipleon ofelimena 8a einai kati adikimena a8limata tou stul volley h gunaikeio mpasket mias kai otan 8a teleionei to podosfairo mporei  na sou kinisei tin periergeia na deis ti einai auto to volley kai na mpeis sto ghpedo pou 8a einai dipla stin nea toumpa.  pantos genika oson afora tin apostasi eite ginei toumba eitai sthn nea mesivria o laos 8a phgenei einai to mono sigouro kai 8a ginetai skotomos gia ta liga eisitiria pou 8a kukloforoune

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
Θα θελα να ξερα πως θα νιωθουμε ολοι οταν θα παιζουμε τα πρωτα ματς στο νεο γηπεδο που θα ειναι μακρια απο την περιοχη που ειναι σημερα...στοιχηματιζω πως ολοι θα κλεινουν τα ματια και θα σκεφτονται τη σημερινη ΤΟΥΜΠΑ για να παιρνουν λιγο δυναμη...λιγη ανατριχιλα...συναισθηματα συνυφασμενα με τον Παοκτση και το γηπεδο του...και αναρωτιεμαι...οτι πολλοι απο εμας ειναι τοσο ΤΟΥΜΠΑ οσο και ΠΑΟΚ!ο,τι και να γινει στον κοσμο ολοι την ΤΟΥΜΠΑ τη σημερινη θα εχουν στην καρδια τους!Πρεπει να γινει κοσμογονικη συναισθηματικη αλλαγη στον καθε Παοκτση ωστε να αγαπησει το νεο γηπεδο στου καρατασου ή στην πυλαια ή δεν ξερω εγω που αλλου επειδη θα εχει παρκινγκ και συγκοινωνιες κτλ.ειμαι απο χαλκιδικη και μενω αθηνα και ανεβαινω σχεδον σε καθε ματς.απ τα 500 χιλιομετρα που κανω θα με πειραξουν τα 30 λεπτα που θα τρωω σε κινηση?και δεν ειμαι ο μονος.το γηπεδο γινεται για τους Παοκτσηδες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!και ολος ο πλανητης ψηφιζει γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ! :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo:
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

iliassmile

• Guest
Αδέρφια ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Γήπεδο μόνο στην ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!
Ας μας φανερώσει ο Α.Σ.πόσα τελικά στρέμματα είναι το οικόπεδο ,για να δούμε μήπως χωράει κανένα καινούριο από αγγλία μεριά.?????
Όσο για τα αρχαία,ας κάνουν ότι κάνουν με το ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!
Γιατί τόση βιασύνη να τελειώσουν τα ολυμπιακά  έργα    ????       >:( >:(

Offline agraf

• Αλλαγή

gia  na kanw ligo ton sunigoro tou diavolou katarxas ksekinontas me ton mpompola, to ghpedo tou pana8hnaikou 8a einai ghpedo kai oxi emporiko kentro toutesti den 8a uparxei sunekmetaleusi me kanenan mpompola alla 8a ta staksei o vazelos h malon oi metoxoi tou vazelou (pantos ama einai na kanoume ghpedo me to kalo 8a einai euxhs ergon na to xtisei o mpompolas mias kai exei tin pio ugihs kataskeuastiki diladi den 8a fovomaste gia kana kanoni sti diarkeia tou xtisimatos) 

Ο Μπόμπολας θα πληρωθεί να χτίσει το γήπεδο του ΠΑΟ, έτσι θα βγάλει το κέρδος του. Έχει κάθε συμφέρον να θέλει να χτίσει και το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα εμείς να αποφαίσουμε να χτίσουμε γήπεδο και φυσικά να βρούμε τα λεφτά να τον πληρώσουμε.

Για αυτό φαίνεται βάζει λυτούς και δεμένους να μας πρήζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το γήπεδο.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
05.10.08

Sign o' the times.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Liverpool, Ρικ Πάρι παραδέχτηκε ότι η νέα κατάσταση που υπάρχει έχει επηρεάσει και τα σχέδια για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.
"Με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει, κάθε μεγάλο πρότζεκτ σε αυτή την περίοδο είναι δύσκολο και αποτελεί ρίσκο. Είναι θέμα καθυστέρησης μέχρι να υπάρξει καλύτερη οικονομική κατάσταση, είναι ένα πολύ καλό αλλά και μακροχρόνιο πρότζεκτ.
Δεν βλέπω αλλαγή στα πλάνα και ο προυπολογισμός δεν επανήλθε στην ατζέντα. Το πιο λογικό αυτή τη στιγμή είναι δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για τον δανεισμό τόσων πολλών χρημάτων με την αγορά να είναι σε αυτή την κατάσταση", ανέφερε.
πηγή: sport24.gr

Τι λεει ρε ο κουτόφραγκος. Το βιολί μας, εμείς παιδιά. Είναι μικρό το γήπεδο.

http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=628

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Πολύ σωστοί!!
Τι είναι το γήπεδο;Άιιντεε γιούριαα να κάνουμε γήπεδο...;;
Πρέπει να λαμβάνεις υπόψην όλες τις επικρατούσες συνθήκες.
Μια από αυτές είναι και η παγκόσμια οικονομική κρίση.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

LoGotHeTiS

• Guest
E τότε να περιμένουμε να πέσει .. Άλλωστε το Anfield είναι στην ίδια κατάσταση με την Τούμπα..

Τουλάχιστον η liverpool έχει ένα πλάνο..Άραγε η επιτροπή για το γήπεδο που είναι?Μέχρι πέρσι τον Μάιο δεν θα δημοσίευε τα συμπεράσματά της?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εγω παλι αν με ρωτουσαν θα ηθελα το καινουργιο γυπεδο να γινει παλι στην τουμπα.τουμπα=ΠΑΟΚ.οτι και να λεμε.οποιον και να ρωτησεις που μενει και σε πει τουμπα το μυαλο παει κατευθειαν στην ΠΑΟΚΑΡΑ.τοσα χρονια κανουμε το ιδιο δρομολογιο εχουμε ζησει χαρες και λυπες σε αυτην την περιοχη ειλικρινα αποψη μου δεν θα ηθελα να δω το γυπεδο του ΠΑΟΚ καπου αλλου.μονο τουμπα.αλλα δυστηχως δεν αποφασιζω εγω.
και το ξαναλεω αποψη μου

Offline sabbath

• Αλλαγή
Θα θελα να ξερα πως θα νιωθουμε ολοι οταν θα παιζουμε τα πρωτα ματς στο νεο γηπεδο που θα ειναι μακρια απο την περιοχη που ειναι σημερα...στοιχηματιζω πως ολοι θα κλεινουν τα ματια και θα σκεφτονται τη σημερινη ΤΟΥΜΠΑ για να παιρνουν λιγο δυναμη...λιγη ανατριχιλα...συναισθηματα συνυφασμενα με τον Παοκτση και το γηπεδο του...και αναρωτιεμαι...οτι πολλοι απο εμας ειναι τοσο ΤΟΥΜΠΑ οσο και ΠΑΟΚ!ο,τι και να γινει στον κοσμο ολοι την ΤΟΥΜΠΑ τη σημερινη θα εχουν στην καρδια τους!Πρεπει να γινει κοσμογονικη συναισθηματικη αλλαγη στον καθε Παοκτση ωστε να αγαπησει το νεο γηπεδο στου καρατασου ή στην πυλαια ή δεν ξερω εγω που αλλου επειδη θα εχει παρκινγκ και συγκοινωνιες κτλ.ειμαι απο χαλκιδικη και μενω αθηνα και ανεβαινω σχεδον σε καθε ματς.απ τα 500 χιλιομετρα που κανω θα με πειραξουν τα 30 λεπτα που θα τρωω σε κινηση?και δεν ειμαι ο μονος.το γηπεδο γινεται για τους Παοκτσηδες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!και ολος ο πλανητης ψηφιζει γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ! :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo:

ναι αλλα σε 10-15 χρονια απο την κατασκευη του νεου γηπεδου οι ενεργοι οπαδοι του ΠΑΟΚ που θα εχουν ζησει και γαλουχηθει με το γηπεδο στη νεα περιοχη(π.χ. πυλαια που ενδεχομενως να γινει) θα ειναι πολλοι περισσοτεροι απο ολους εμας που θα εχουμε ακομα τη τουμπα στη θυμηση μας.....

τα χρονια παιρνανε μεγαλωνουμε....οι οπαδοι ανανεωνονται.....ο ΠΑΟΚ παραμενει...και με το συντριβανι κατι παρομοιο θα ηταν....

σε 20-25 χρονια π.χ. απο τωρα εγω θα μαι 50αρης.....καποιοι αλλοι θα ναι στην ακμη τους με την τρελλη φωνη τους κ.τ.λ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!